Ravintola Makuja Autotalo – Tietoja
Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Ravintola Makuja Autotalo
Helsingin Kampissa, Fredrikinkadulla, aivan Tennispalatsinaukion kupeessa sijaitseva Ravintola Makuja on sushiravintola, joka tavoittelee terveystietoisella menullaan edelläkävijyyttä helsinkiläisten sushiravintoloiden joukossa. Makujassa ei käytetä sushin tai muidenkaan ruokien valmistuksessa väri- tai lisäaineita, ja mm. etikan seassa käytettävän sokerin määrä pidetään minimissä ja korvataan luonnollisilla ainesosilla. Ainekset ovat taatusti tuoreita, laadukkaita ja puhtaita, monesti myös luomua. Kasvis- ja vegaanisia ruokia on tarjolla runsaasti, ja allergikoille valmistetaan pyydettäessä heille soveltuvia annoksia. Sushia ja lämpimiä ruokia on tarjolla buffet-pöydästä päivittäin aina lounasajasta iltaan saakka. Keittiöstä tilattavat valmiit sushisetit ja lämpimät annokset kuten yakiniku eli useimmiten grillatun lihan sekä kasvisten ympärille muodostetut annokset monipuolistavat terveellistä ruokatarjontaa entisestään.
Usein kysytyt kysymykset
Voinko maksaa luottokortilla ravintolassa Ravintola Makuja Autotalo?
Onko ravintolassa Ravintola Makuja Autotalo pysäköintitilaa?
Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Ravintola Makuja Autotalo?
Ravintola Makuja on ruuan välittämään hyvinvointiin panostava sushi- ja japanilaisravintola Fredrikinkadulla, Helsingin Kampissa. Makujassa terveystietoiset, kasvissyöjät, vegaanit ja allergikot ruokailevat huoletta, mutta kukapa muukaan voisi vastustaa tuoretta ja laadukasta, puhtaista, lisäaineettomista raaka-aineista valmistettua sushia ja muita japanilaisen keittiön erikoisuuksia. Makujan annoksissa raaka-aineiden aromeja ei siis vahvisteta natriumglutamaatilla tai turhalla sokerimäärällä. Sen ruuissa korostuvat ainesten omat maut, joita korostetaan tarvittaessa vain luonnollisilla ainesosilla. Näitä on tarjolla lounaasta illalliseen kenties Kampin ja koko Helsingin terveellisimmässä Sushi-buffet’ssa. Makujan pöytiin katetaan kalaa ja muita meren herkkuja sekä monenlaisia kasviksia, wakame-merilevää, tamago-mukakasta ja inari-tofua sisältäviä sushi-makupaloja monissa muodoissaan sekä muita, lämpimiä aasialaisia ruokia. Yhden ja kahden hengen sushisettien nigireissä, maki-rullissa ja gunkan-sushissa maistuvat japanilaisittain perinteiset raaka-aineet, kuten lohi, jättikatkarapu, surimi, kurkku ja avokado. Ja huom! Makujassa arkipäivät on rytmitetty teemoihin: Maanantaisin painotus on luomussa. Tiistaisin fokus on vegaanisissa ruuissa. Keskiviikkoisin buffet’ssa houkuttelevat kakut. Torstaisin päästään kotimaisen mustikan makuun ja perjantaisin maistellaan gyoza-nyyttejä. Oishii, miten herkullista!