Arvostelut: Ravintola Lyon

Töölöranskalainen, eurooppalainen
Loistava
5.2/6
39 arvostelua
Ravintola Lyon Helsinki image 1
Ravintola Lyon Helsinki image 2
Ravintola Lyon Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

39 Ravintola Lyon arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Ravintola Lyon annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.2/6
39 arvostelua
Palvelu:Loistava
Ruoka:Taivaallinen
Tunnelma:Viihtyisä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Melu:Erittäin miellyttävä
Hinta/laatu:Edullinen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Stig K.kuusi päivää sitten · 1 arvostelu

Tilasimme kolmen ruokalajin kokonaisuuden, tarjolla olisi ollut myös suurempia kokonaisuuksia. Kaikki annokset olivat maultaan herkullisia ja yllätyksellisiä, sekä visuaalisesti mietittyjä, upeaa! Henkilökunta ammattitaitoista ja ystävällistä. Ravintola rauhallinen ja viihtyisä. Suosittelemme.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Maria J.11 päivää sitten · 1 arvostelu

Uskomattoman hyvä ruoka ja huomaavainen palvelu! Yksilöllisesti asiakkaan tarpeet huomioiva tunnelma. Sisustukseen voisi panostaa enemmän - ranskalainen bistro-fiilis ei ihan tällaisenaan toteudu. Plussat Mireille Mathieu - musiikista!

Uusi"Erinomainen"
6/6
Jukka V.12 päivää sitten · 1 arvostelu

Söimme 5 ruokalajin yllätysmenun. Talo tarjosi oivalliset, persoonalliset, maukkaat keittiön tervehdykset. Kaikki ruoka-annokset olivat maukkaita sekä kauniisti aseteltuja. Erityisesti jäivät mieleen ankanmaksa punajuurin ja pähkinöin höystettynä sekä loistava karitsa-annos. Myös kuha oli kastikkeineen, kukkakaaleineen saatu maukkaaksi. Viinit toimivat hyvin ja onneksi listalta löytyi viinejä, jotka olivat vielä suht'koht' ok-hintaisia (kuten 68 EUR). Pidimme myös perinteitä heijastavasta sisustuksesta.

"Erinomainen"
6/6
Tomi N.kuukausi sitten · 2 arvostelua

Erittäin maistuva ja hyvin kasattu 7 ruokalajin yllätysmenu. Ruoka ja suositusviinit menulle toimivat todella hyvin yhteen. Ensimmäinen käynti, outoa, vaikka ikäni asunut Helsingissä. Tämän kokemuksen siivittämänä ei varmasti viimeinen vierailu. Innolla jo odotusta seuraavasta yllätysmenusta.

"Erinomainen"
6/6
Marja P.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Palvelu ravintolassa oli yksilöllistä ja huomaavaista. Jokaisesta ruokalajista kerrottiin, mitä se sisältää ja miten ruoka on valmistettu. Keittiön pienet yllätykset olivat upea lisä nauttimaamme 5-ruokalajiin ateriaan. Kaikki oli myös kauniisti aseteltu tarjolle. Interiööri ravintolassa miellytti ranskalaisen musiikin soidessa vaimeasti taustalla. Oli nautinnollista viettää ruokahetki Lyonissa, ja suunnittelemme jo seuraavaa käyntiä isommalla porukalla yhden osallistujan merkkipäivän johdosta. Kiitos! MARJA

"Erinomainen"
6/6
Arto J.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Vastaaotto miellyttävä. Paikka oli meille varta vasten mietitty mutta annettiin mahdollisuus myös omaan mielipiteeseen. Henkilökunta selvitti heti toiveemme juomien osalta ja saimme ruokalistan. Lisäksi huomioitiin ilman omaa aloitetta aikataulut eli olimmeko menossa oopperaan vai emme. Olimme ! Loistavan viinituntemus ja keittiön osaaminen sekä tarjoilu mahdollistivat miellyttävän illallisen kun myös ruoka oli loistelias.

"Erinomainen"
6/6
Arto R.kolme kuukautta sitten · 2 arvostelua

Alusta asti palvelu oli hyvää, meidät otettiin ystävällisesti vastaan. Keittiön tervehdykset ja muut huolella valmistetut, kauniit ja herkulliset tulivat pöytään sopivin välein keittiöhenkilökunnan toimesta. Ainoa huomautettava asia oli epämukavan matalat ja kiikkerät tuolit ja hieman nuhruinen miljöö. Ruoka oli erinomaista ja suositellut viinit sopivat niihin täydellisesti.

"Erinomainen"
6/6
Steen L.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Nice restaurant with a good staff. Food was excellence and outstanding so all my best to Lyon. Also the wine was perfect and fit to the menu with our choice of a wine menu. I will for sure be back next time I am in Helsinki.

"Erinomainen"
6/6
Timo K.kolme kuukautta sitten · 7 arvostelua

Ruoka oli erittäin hyvää ja keittiön terveiset todella maistuaiset,tarjoilijat olivat ammattitaitoisia ja kohteliaita. Ilmapiiri oli viihtyisä. Suosittelen tutustumaan ravintolan animiin. Ruoan laatu on ollut erittäin hyvä tosi kauan, ettei ei ole mikään sattuma tämä ruoan hyvä laatu ole.

"Erinomainen"
6/6
Päivi N.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Käynti Lyonissa oli miellyttävä yllätys. Palvelu oli erinomaista ja henkilökunta piti sopivasti huolta asiakkaista. Yllätysmenu oli onnistunut valinta ja viinit sopivat siihen. Myöskin sijainti on hyvä oopperaa ja kaupunginteatteria ajatellen. Olen jo suositellut tuttaville.