Arvostelut: Ravintola Lyon

Töölöranskalainen
Loistava
5.4/6
22 arvostelua
Ravintola Lyon Helsinki image 1
Ravintola Lyon Helsinki image 2
Ravintola Lyon Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

22 Ravintola Lyon arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Ravintola Lyon annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.4/6
22 arvostelua
Hinta/laatu:Edullinen
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Melu:Erittäin miellyttävä
Ruoka:Herkullinen
Palvelu:Loistava
Tunnelma:Viihtyisä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Jukka h.kaksi päivää sitten · 1 arvostelu

Vuosikymmenien aikana Lyon ei ole pettänyt koskaan. Ei nytkään. Hyvää fine diningia, rennon ammattitaitoinen henkilökunta. Annoksiin räätälöidyt viinit olivat hyviä ja nokkelia. Kahdeksan annosta + keittiön terveiset olivat kaikki toimivia.

"Erinomainen"
6/6
Katja K.15 päivää sitten · 1 arvostelu

Upea makumatka! Ehdottomasti kokemisen arvoinen. Erityiseti pidimme keittiön tervehdyksistä, alkupaloista ja kala-annokseta. Asiantunteva ja ystävällinen palvelu. Varmasti menemme toistekin ja voimme vilpittömästi suositella tätä muillekin.

"Erinomainen"
6/6
Tuula T.23 päivää sitten · 1 arvostelu

Intiimi, tunnelmallinen ravintola ja loistava ruoka. Viinit yhdistetty hienosti ruuan kanssa. Viiden ruokalajin yllätysmenu oli tasapainoinen ja laadukas kokonaisuus. Puhtaat, aidot raaka-aineet. Ystävällinen, joustava palvelu.

"Erinomainen"
6/6
Anu N.25 päivää sitten · 1 arvostelu

Mahtavaa ruokaa jälleen kerran. Keittiömestarin vaihdos ei ollut vaikuttanut ruuan laatuun. Allergiat oli otettu hyvin huomioon. Palvelu ei ole useinkaan ollut kovin hyväntuulista, mutta asiallista.

"Erinomainen"
6/6
Marja P.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Palvelu ravintolassa oli yksilöllistä ja huomaavaista. Jokaisesta ruokalajista kerrottiin, mitä se sisältää ja miten ruoka on valmistettu. Keittiön pienet yllätykset olivat upea lisä nauttimaamme 5-ruokalajiin ateriaan. Kaikki oli myös kauniisti aseteltu tarjolle. Interiööri ravintolassa miellytti ranskalaisen musiikin soidessa vaimeasti taustalla. Oli nautinnollista viettää ruokahetki Lyonissa, ja suunnittelemme jo seuraavaa käyntiä isommalla porukalla yhden osallistujan merkkipäivän johdosta. Kiitos! MARJA

"Erinomainen"
6/6
Arto J.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Vastaaotto miellyttävä. Paikka oli meille varta vasten mietitty mutta annettiin mahdollisuus myös omaan mielipiteeseen. Henkilökunta selvitti heti toiveemme juomien osalta ja saimme ruokalistan. Lisäksi huomioitiin ilman omaa aloitetta aikataulut eli olimmeko menossa oopperaan vai emme. Olimme ! Loistavan viinituntemus ja keittiön osaaminen sekä tarjoilu mahdollistivat miellyttävän illallisen kun myös ruoka oli loistelias.

"Erinomainen"
6/6
Arto R.kuukausi sitten · 2 arvostelua

Alusta asti palvelu oli hyvää, meidät otettiin ystävällisesti vastaan. Keittiön tervehdykset ja muut huolella valmistetut, kauniit ja herkulliset tulivat pöytään sopivin välein keittiöhenkilökunnan toimesta. Ainoa huomautettava asia oli epämukavan matalat ja kiikkerät tuolit ja hieman nuhruinen miljöö. Ruoka oli erinomaista ja suositellut viinit sopivat niihin täydellisesti.

"Erinomainen"
6/6
Steen L.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Nice restaurant with a good staff. Food was excellence and outstanding so all my best to Lyon. Also the wine was perfect and fit to the menu with our choice of a wine menu. I will for sure be back next time I am in Helsinki.

"Erinomainen"
6/6
Timo K.kuukausi sitten · 7 arvostelua

Ruoka oli erittäin hyvää ja keittiön terveiset todella maistuaiset,tarjoilijat olivat ammattitaitoisia ja kohteliaita. Ilmapiiri oli viihtyisä. Suosittelen tutustumaan ravintolan animiin. Ruoan laatu on ollut erittäin hyvä tosi kauan, ettei ei ole mikään sattuma tämä ruoan hyvä laatu ole.

Uusi"Huono"
2/6
Lotta K.13 päivää sitten · 4 arvostelua

Poikkeuksellisen huono kokemus. Söimme 5 ruokalajin menun, joka alkoi raviolilla. Pasta huonosti valmistettu, seurueemme luuli, että kyse oli ennemmin letusta. Ainoa hyvä ruoka, oli ankanmaksamousse punajuurilla, jota seurannut pääruoka poro oli auttamatta liian pieni annos, ja koko seurueemme poistui ravintolasta lopulta edelleen nälkäisenä. Jälkiruuan jäätelöpallo oli niin pieni, että koko annoksen olisi saanut kerralla yhdellä lusikalla syötyä. Myöskin tarjoilu oli nuivaa ja paikoittain todella hidasta. Käymme noin kerran kuussa jossakin paremman kategorian Helsinkiläisravintolassa syömässä, ja tämä oli huonoin kokemus pitkään aikaan. Hinta-laatusuhde ei kohdannut lainkaan, enkä palaa tänne todennäköisesti koskaan uudelleen.