Arvostelut: Ravintola Lyon

Töölöranskalainen, eurooppalainen
Loistava
5.3/6
56 arvostelua
Ravintola Lyon Helsinki image 1
Ravintola Lyon Helsinki image 2
Ravintola Lyon Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

56 Ravintola Lyon arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Ravintola Lyon annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.3/6
56 arvostelua
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Melu:Erittäin miellyttävä
Tunnelma:Loistava
Hinta/laatu:Edullinen
Palvelu:Loistava
Ruoka:Taivaallinen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Jukka V.kaksi päivää sitten · 2 arvostelua

Toinen kerta tänä vuonna: pettämätön. Ensi kerran jälkeen korkealle viritetyt vaateet täytettiin jälleen. Houkuttelevat keittiön tervehdykset, makuineen, konsistensseineen. Valitsemamme menu vaihteleva, kaikki ruoat maukkaita. Tämä ei ole molekyylejä lautasella, mutta aistimuksia makusynapseissa. La meme chose en français: le succè!

"Erinomainen"
6/6
Aleksi P.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Erittäin onnistunut illalliskokemus! Hienoja makuja, kauniita annoksia ja ystävällinen palvelu. Rauhallinen paikka Mannerheimintiestä huolimatta. Ravintolasali kaipaisi kuitenkin jo ehkä freesausta kun muuten taso on niin korkea.

"Erinomainen"
6/6
Hanni P.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Huippuhyvä palvelu ja 3ruokaljin menu viinipaketin kanssa.Kaikki ruokalajit täydellisiä. Viehättävä ranskalaisympäristö Edith Piaf soi taustalla. Tänne kannattaa tulla kauempaakin. Lyon on varma valinta kulinaristille. Vastapäätä oopperaa.

"Erinomainen"
6/6
Ulla-Mari K.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Erittäin ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta sai meidät viihtymään. Kolmen aterian menu viineineen oli tasapainoinen, tyylikäs ja sisälsi pieniä yllätyksiäkin. Pieni ravintola on klassisen tunnelmallinen. Ihastuimme.

"Erinomainen"
6/6
Marja-Leena S.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka ja juomavalikoima on huippuluokkaa: valikoima, maku, raaka-aineet, kekseliäisyys - erottuvat monista muista ravintoloista omaleimaisina. Myös palvelu on huippuluokkaa: erittäin asiantuntevaa ja ystävällistä luontevalla tavalla (ei ylimenevän tekoystävällisyyden ja yrittämisen tunnetta, kuten monessa paikassa). Ravintolasali on kaunis ja viihtyisä. Olen vieraillut ravintolassa ulkomaisten ystävien kanssa useamman kerran (itse asiassa ensimmäinen käynti oli ulkomaisen ystävän idea), ja jokainen kerta on ollut hyvin miellyttävä. Kiitos!

"Erinomainen"
6/6
Marja P.seitsemän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Palvelu ravintolassa oli yksilöllistä ja huomaavaista. Jokaisesta ruokalajista kerrottiin, mitä se sisältää ja miten ruoka on valmistettu. Keittiön pienet yllätykset olivat upea lisä nauttimaamme 5-ruokalajiin ateriaan. Kaikki oli myös kauniisti aseteltu tarjolle. Interiööri ravintolassa miellytti ranskalaisen musiikin soidessa vaimeasti taustalla. Oli nautinnollista viettää ruokahetki Lyonissa, ja suunnittelemme jo seuraavaa käyntiä isommalla porukalla yhden osallistujan merkkipäivän johdosta. Kiitos! MARJA

"Erinomainen"
6/6
Jukka V.kolme kuukautta sitten · 2 arvostelua

Söimme 5 ruokalajin yllätysmenun. Talo tarjosi oivalliset, persoonalliset, maukkaat keittiön tervehdykset. Kaikki ruoka-annokset olivat maukkaita sekä kauniisti aseteltuja. Erityisesti jäivät mieleen ankanmaksa punajuurin ja pähkinöin höystettynä sekä loistava karitsa-annos. Myös kuha oli kastikkeineen, kukkakaaleineen saatu maukkaaksi. Viinit toimivat hyvin ja onneksi listalta löytyi viinejä, jotka olivat vielä suht'koht' ok-hintaisia (kuten 68 EUR). Pidimme myös perinteitä heijastavasta sisustuksesta.

"Erinomainen"
6/6
Arto J.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Vastaaotto miellyttävä. Paikka oli meille varta vasten mietitty mutta annettiin mahdollisuus myös omaan mielipiteeseen. Henkilökunta selvitti heti toiveemme juomien osalta ja saimme ruokalistan. Lisäksi huomioitiin ilman omaa aloitetta aikataulut eli olimmeko menossa oopperaan vai emme. Olimme ! Loistavan viinituntemus ja keittiön osaaminen sekä tarjoilu mahdollistivat miellyttävän illallisen kun myös ruoka oli loistelias.

"Erinomainen"
6/6
Arto R.viisi kuukautta sitten · 2 arvostelua

Alusta asti palvelu oli hyvää, meidät otettiin ystävällisesti vastaan. Keittiön tervehdykset ja muut huolella valmistetut, kauniit ja herkulliset tulivat pöytään sopivin välein keittiöhenkilökunnan toimesta. Ainoa huomautettava asia oli epämukavan matalat ja kiikkerät tuolit ja hieman nuhruinen miljöö. Ruoka oli erinomaista ja suositellut viinit sopivat niihin täydellisesti.

"Erinomainen"
6/6
Steen L.seitsemän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Nice restaurant with a good staff. Food was excellence and outstanding so all my best to Lyon. Also the wine was perfect and fit to the menu with our choice of a wine menu. I will for sure be back next time I am in Helsinki.