Ravintola Lyon

Töölöranskalainen
Loistava
5.4/6
25 arvostelua
Ravintola Lyon Helsinki image 1
Ravintola Lyon Helsinki image 2
Ravintola Lyon Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Ravintola Lyon – Tietoja

Ravintola Lyon tarjoaa korkeatasoisia, ranskalaisen keittiön perinteisiin pohjaavia, skandinaavisiin vivahteisiin yhdisteltyjä makuelämyksiä Mannerheimintiellä, Helgingin Töölössä, monien museoiden ja tapahtumapaikkojen keskiössä. Sijainti suoraan Oopperataloa vastapäätä tekee Lyonista erinomaisen valinnan ooppera- ja balettiyleisölle ennen tai jälkeen esitysten. Lyhyen matkan päässä ovat myös Peacock-teatteri sekä Olympiastadion, joten Lyon palvelee myös teatterivieraita ja muita tapahtumissa kävijöitä, jotka haluavat löytää tunnelmallisen paikan kultuurielämysten herättämien ajatusten vaihtoon taidokkaasti valmistetun ruuan sekä ranskalaisten viinien äärellä. Suosituin tapa tutustua Lyonin keittiön taidonnäytteisiin, on tilata jokin yllätysmenuista, jotka eivät ole vain annoksia lautasella, vaan kokonainen tarina menun muodossa. Kokonaisuuksia täydentävät niihin suunnitellut viinipaketit. Tarjolla on myös à la carte -lista, jolta löytyy yllätyksellisellä otteella luotuja klassikoita.

Aukioloajat

Suljettu tänään
Sunday
Suljettu
Monday
Suljettu
Tuesday
16:00 - 22:00
Wednesday
16:00 - 22:00
Thursday
16:00 - 22:00
Friday
16:00 - 22:00
Saturday
16:00 - 22:00

Osoite

Ravintola Lyon
Mannerheimintie 56
00260 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

773B4AFD-52CE-446B-BEA0-A90E22E34874

Valmis menu

Päivän yllätysmenu 3 ruokalajia

3 plats/ rätter/ courses
48,00 €

Päivän yllätysmenu 4 ruokalajia

4 plats/ rätter/ courses
66,00 €

Päivän yllätysmenu 7 ruokalajia

7 plats/ rätter/ courses
84,00 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Normaali menu

MENU SUPRISE

pdf

Lisää kohteesta Ravintola Lyon, Helsinki

Helsingin Töölössä, Mannerheimintiellä vuodesta 1966 alkaen palvellut Lyon on palkittu fine dining ja viiniravintola. Ravintolan keittiössä yhdistetään ranskalaiseen perinteeseen skandinaavisia vivahteita, ja annoksiin etsitään tuoreet ja parhaat kotimaiset, lähituotantoa suosivat raaka-aineet. Raaka-aineiden arvostuksen huomaa niiden käsittelyssä ja kypsennysmenetelmissä, jotka eivät peitä niiden omaa, puhdasta makua – ulkonäköä ja esillepanoa unohtamatta. Ajatuksella ja harkituin tekniikoin rakennetut annokset ovat upean näköisiä kauniine väreineen, ja ne tarjoavat keskustelua herättäviä, moniulotteisia makuelämyksiä, jotka muistetaan pitkään. Kansallisoopperan ja –baletin sekä Peacock-teatterin ja Olympiastadionin tapahtumien kävijöiden kulttuurielämykset siis alkavat tai jatkuvat Ravintola Lyonin lautasilla: annokset ovat kuin kulinaarisia taideteoksia.

Matka Ravintola Lyonin ruokaelämyksiin käy yhtä hyvin eri laajuisten yllätysmenukokonaisuuksien kuin à la carte -listankin kautta. Monista annoksista käytetään raaka-aineita, joita harvassa helsinkiläisravintolassa näkee. Ei myöskään ole tavatonta, että keittiö lähettää saliin amuse bouche -tervehdyksiä, jotka Lyonin asiantuntevat tarjoilijat esittelevät pöytäseurueellesi. Viinilista on pitkä, ja siltä löytyy oma ranskalainen viininsä jokaiselle ruokalajille alusta loppuun. Erittäin korkeasta tasosta ja asiantuntijuudesta huolimatta, kaikesta tästä nautitaan samanlaisissa rennoissa tunnelmissa kuin perheen parissa kotona.

25 Ravintola Lyon arvostelua

Loistava
5.4/6
25 arvostelua
Ruoka:Taivaallinen
Palvelu:Loistava
Tunnelma:Viihtyisä
Melu:Erittäin miellyttävä
Hinta/laatu:Edullinen
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Uusi"Erinomainen"
6/6
Krista J.19 tuntia sitten · 1 arvostelu

Yllätys menu oli erinomainen. Myös palvelu oli erinomaista ja oli hienoa kuulla annoksista suoraan kokeilta heidän tarjoilemana. Oikein miellyttävä kokemus ja ideaali sijainti ennen Oopperatalolle menoa.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Jukka h.seitsemän päivää sitten · 1 arvostelu

Vuosikymmenien aikana Lyon ei ole pettänyt koskaan. Ei nytkään. Hyvää fine diningia, rennon ammattitaitoinen henkilökunta. Annoksiin räätälöidyt viinit olivat hyviä ja nokkelia. Kahdeksan annosta + keittiön terveiset olivat kaikki toimivia.

"Erinomainen"
6/6
Katja K.20 päivää sitten · 1 arvostelu

Upea makumatka! Ehdottomasti kokemisen arvoinen. Erityiseti pidimme keittiön tervehdyksistä, alkupaloista ja kala-annokseta. Asiantunteva ja ystävällinen palvelu. Varmasti menemme toistekin ja voimme vilpittömästi suositella tätä muillekin.