Ravintola Lyon

Töölöranskalainen, eurooppalainen
Loistava
5.3/6
56 arvostelua
Ravintola Lyon Helsinki image 1
Ravintola Lyon Helsinki image 2
Ravintola Lyon Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Ravintola Lyon – Tietoja

Ravintola Lyon tarjoaa korkeatasoisia, ranskalaisen keittiön perinteisiin pohjaavia, skandinaavisiin vivahteisiin yhdisteltyjä makuelämyksiä Mannerheimintiellä, Helgingin Töölössä, monien museoiden ja tapahtumapaikkojen keskiössä. Sijainti suoraan Oopperataloa vastapäätä tekee Lyonista erinomaisen valinnan ooppera- ja balettiyleisölle ennen tai jälkeen esitysten. Lyhyen matkan päässä ovat myös Peacock-teatteri sekä Olympiastadion, joten Lyon palvelee myös teatterivieraita ja muita tapahtumissa kävijöitä, jotka haluavat löytää tunnelmallisen paikan kultuurielämysten herättämien ajatusten vaihtoon taidokkaasti valmistetun ruuan sekä ranskalaisten viinien äärellä. Suosituin tapa tutustua Lyonin keittiön taidonnäytteisiin, on tilata jokin yllätysmenuista, jotka eivät ole vain annoksia lautasella, vaan kokonainen tarina menun muodossa. Kokonaisuuksia täydentävät niihin suunnitellut viinipaketit. Tarjolla on myös à la carte -lista, jolta löytyy yllätyksellisellä otteella luotuja klassikoita.

Aukioloajat

Suljettu tänään
Sunday
Suljettu
Monday
Suljettu
Tuesday
16:00 - 22:00
Wednesday
16:00 - 22:00
Thursday
16:00 - 22:00
Friday
16:00 - 22:00
Saturday
16:00 - 22:00

Osoite

Ravintola Lyon
Mannerheimintie 56
00260 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

773B4AFD-52CE-446B-BEA0-A90E22E34874

Valmis menu

Päivän yllätysmenu 3 ruokalajia

3 plats/ rätter/ courses
48,00 €

Päivän yllätysmenu 4 ruokalajia

4 plats/ rätter/ courses
66,00 €

Päivän yllätysmenu 7 ruokalajia

7 plats/ rätter/ courses
84,00 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Normaali menu

MENU SUPRISE

pdf

Lisää kohteesta Ravintola Lyon, Helsinki

Helsingin Töölössä, Mannerheimintiellä vuodesta 1966 alkaen palvellut Lyon on palkittu fine dining ja viiniravintola. Ravintolan keittiössä yhdistetään ranskalaiseen perinteeseen skandinaavisia vivahteita, ja annoksiin etsitään tuoreet ja parhaat kotimaiset, lähituotantoa suosivat raaka-aineet. Raaka-aineiden arvostuksen huomaa niiden käsittelyssä ja kypsennysmenetelmissä, jotka eivät peitä niiden omaa, puhdasta makua – ulkonäköä ja esillepanoa unohtamatta. Ajatuksella ja harkituin tekniikoin rakennetut annokset ovat upean näköisiä kauniine väreineen, ja ne tarjoavat keskustelua herättäviä, moniulotteisia makuelämyksiä, jotka muistetaan pitkään. Kansallisoopperan ja –baletin sekä Peacock-teatterin ja Olympiastadionin tapahtumien kävijöiden kulttuurielämykset siis alkavat tai jatkuvat Ravintola Lyonin lautasilla: annokset ovat kuin kulinaarisia taideteoksia.

Matka Ravintola Lyonin ruokaelämyksiin käy yhtä hyvin eri laajuisten yllätysmenukokonaisuuksien kuin à la carte -listankin kautta. Monista annoksista käytetään raaka-aineita, joita harvassa helsinkiläisravintolassa näkee. Ei myöskään ole tavatonta, että keittiö lähettää saliin amuse bouche -tervehdyksiä, jotka Lyonin asiantuntevat tarjoilijat esittelevät pöytäseurueellesi. Viinilista on pitkä, ja siltä löytyy oma ranskalainen viininsä jokaiselle ruokalajille alusta loppuun. Erittäin korkeasta tasosta ja asiantuntijuudesta huolimatta, kaikesta tästä nautitaan samanlaisissa rennoissa tunnelmissa kuin perheen parissa kotona.

56 Ravintola Lyon arvostelua

Loistava
5.3/6
56 arvostelua
Ruoka:Taivaallinen
Palvelu:Loistava
Melu:Erittäin miellyttävä
Hinta/laatu:Edullinen
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Tunnelma:Loistava
Uusi"Erinomainen"
6/6
Jukka V.kaksi päivää sitten · 2 arvostelua

Toinen kerta tänä vuonna: pettämätön. Ensi kerran jälkeen korkealle viritetyt vaateet täytettiin jälleen. Houkuttelevat keittiön tervehdykset, makuineen, konsistensseineen. Valitsemamme menu vaihteleva, kaikki ruoat maukkaita. Tämä ei ole molekyylejä lautasella, mutta aistimuksia makusynapseissa. La meme chose en français: le succè!

"Erinomainen"
6/6
Aleksi P.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Erittäin onnistunut illalliskokemus! Hienoja makuja, kauniita annoksia ja ystävällinen palvelu. Rauhallinen paikka Mannerheimintiestä huolimatta. Ravintolasali kaipaisi kuitenkin jo ehkä freesausta kun muuten taso on niin korkea.

"Erinomainen"
6/6
Hanni P.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Huippuhyvä palvelu ja 3ruokaljin menu viinipaketin kanssa.Kaikki ruokalajit täydellisiä. Viehättävä ranskalaisympäristö Edith Piaf soi taustalla. Tänne kannattaa tulla kauempaakin. Lyon on varma valinta kulinaristille. Vastapäätä oopperaa.