Ravintola Lyon

TöölöRanskalainen
Mahtava
5.8/6
9 arvostelua
Ravintola Lyon Helsinki image 1
Ravintola Lyon Helsinki image 2
Ravintola Lyon Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Ravintola Lyon – Tietoja

Ravintola Lyon tarjoaa korkeatasoisia, ranskalaisen keittiön perinteisiin pohjaavia, skandinaavisiin vivahteisiin yhdisteltyjä makuelämyksiä Mannerheimintiellä, Helgingin Töölössä, monien museoiden ja tapahtumapaikkojen keskiössä. Sijainti suoraan Oopperataloa vastapäätä tekee Lyonista erinomaisen valinnan ooppera- ja balettiyleisölle ennen tai jälkeen esitysten. Lyhyen matkan päässä ovat myös Peacock-teatteri sekä Olympiastadion, joten Lyon palvelee myös teatterivieraita ja muita tapahtumissa kävijöitä, jotka haluavat löytää tunnelmallisen paikan kultuurielämysten herättämien ajatusten vaihtoon taidokkaasti valmistetun ruuan sekä ranskalaisten viinien äärellä. Suosituin tapa tutustua Lyonin keittiön taidonnäytteisiin, on tilata jokin yllätysmenuista, jotka eivät ole vain annoksia lautasella, vaan kokonainen tarina menun muodossa. Kokonaisuuksia täydentävät niihin suunnitellut viinipaketit. Tarjolla on myös à la carte -lista, jolta löytyy yllätyksellisellä otteella luotuja klassikoita.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 16:00
Tuesday
16:00 - 22:00
Wednesday
16:00 - 22:00
Thursday
16:00 - 22:00
Friday
16:00 - 22:00
Saturday
16:00 - 22:00
Sunday
Suljettu
Monday
Suljettu

Osoite

Ravintola Lyon
Mannerheimintie 56
00260 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

ANKANMAKSAA, VADELMAA, PUNAJUURTA

Foie gras de canard, framboise, betterave rouge
Anklever, hallon, rödbeta
Duck liver, raspberry, beetroot
25,00 €

MAISSIA, PASSIONHEDELMÄÄ

Maïs, fruit de la passion
Majs, passionsfrukt
Corn, passion fruit
19,00 €

SOKERISUOLATTUA SIIKAA, FERMENTOITUA RAPARPERIA

Lavaret demi-sel, rhubarbe
Gravad sik, rabarber
Slighty salted lavaret, rhubarb
24,00 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Ravintola Lyon, Helsinki

Helsingin Töölössä, Mannerheimintiellä vuodesta 1966 alkaen palvellut Lyon on palkittu fine dining ja viiniravintola. Ravintolan keittiössä yhdistetään ranskalaiseen perinteeseen skandinaavisia vivahteita, ja annoksiin etsitään tuoreet ja parhaat kotimaiset, lähituotantoa suosivat raaka-aineet. Raaka-aineiden arvostuksen huomaa niiden käsittelyssä ja kypsennysmenetelmissä, jotka eivät peitä niiden omaa, puhdasta makua – ulkonäköä ja esillepanoa unohtamatta. Ajatuksella ja harkituin tekniikoin rakennetut annokset ovat upean näköisiä kauniine väreineen, ja ne tarjoavat keskustelua herättäviä, moniulotteisia makuelämyksiä, jotka muistetaan pitkään. Kansallisoopperan ja –baletin sekä Peacock-teatterin ja Olympiastadionin tapahtumien kävijöiden kulttuurielämykset siis alkavat tai jatkuvat Ravintola Lyonin lautasilla: annokset ovat kuin kulinaarisia taideteoksia.

Matka Ravintola Lyonin ruokaelämyksiin käy yhtä hyvin eri laajuisten yllätysmenukokonaisuuksien kuin à la carte -listankin kautta. Monista annoksista käytetään raaka-aineita, joita harvassa helsinkiläisravintolassa näkee. Ei myöskään ole tavatonta, että keittiö lähettää saliin amuse bouche -tervehdyksiä, jotka Lyonin asiantuntevat tarjoilijat esittelevät pöytäseurueellesi. Viinilista on pitkä, ja siltä löytyy oma ranskalainen viininsä jokaiselle ruokalajille alusta loppuun. Erittäin korkeasta tasosta ja asiantuntijuudesta huolimatta, kaikesta tästä nautitaan samanlaisissa rennoissa tunnelmissa kuin perheen parissa kotona.

9 Ravintola Lyon arvostelua

Mahtava
5.8/6
9 arvostelua
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Hinta/laatu:Kaiken rahan arvoinen
Ruoka:Taivaallinen
Tunnelma:Loistava
Melu:Erittäin miellyttävä
Palvelu:Loistava
Uusi"Erinomainen"
6/6
Arto J.kaksi päivää sitten · 1 arvostelu

Vastaaotto miellyttävä. Paikka oli meille varta vasten mietitty mutta annettiin mahdollisuus myös omaan mielipiteeseen. Henkilökunta selvitti heti toiveemme juomien osalta ja saimme ruokalistan. Lisäksi huomioitiin ilman omaa aloitetta aikataulut eli olimmeko menossa oopperaan vai emme. Olimme ! Loistavan viinituntemus ja keittiön osaaminen sekä tarjoilu mahdollistivat miellyttävän illallisen kun myös ruoka oli loistelias.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Hans J.kahdeksan päivää sitten · 1 arvostelu

Maten o serveringen bästa möjliga allt gick lugnt o bra .Servitören saklig o berättade om alla viner kul att kockarna serverade maten vi tackar o önskar er lycka till

Uusi"Erinomainen"
6/6
Timo W.13 päivää sitten · 5 arvostelua

Kiva ja nätti pieni ravintola. Rauhallinen, tosin Manskun vieressä. Loistava palvelu ja upeat ruuat jotka esitellään asiaankuuluvasti. Viinit paritettu hyvin eri ruokien kanssa. Suosittelen tätä paikkaa.