Ravintola Lyon

Töölöranskalainen, eurooppalainen
Loistava
5.2/6
39 arvostelua
Ravintola Lyon Helsinki image 1
Ravintola Lyon Helsinki image 2
Ravintola Lyon Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Ravintola Lyon – Tietoja

Ravintola Lyon tarjoaa korkeatasoisia, ranskalaisen keittiön perinteisiin pohjaavia, skandinaavisiin vivahteisiin yhdisteltyjä makuelämyksiä Mannerheimintiellä, Helgingin Töölössä, monien museoiden ja tapahtumapaikkojen keskiössä. Sijainti suoraan Oopperataloa vastapäätä tekee Lyonista erinomaisen valinnan ooppera- ja balettiyleisölle ennen tai jälkeen esitysten. Lyhyen matkan päässä ovat myös Peacock-teatteri sekä Olympiastadion, joten Lyon palvelee myös teatterivieraita ja muita tapahtumissa kävijöitä, jotka haluavat löytää tunnelmallisen paikan kultuurielämysten herättämien ajatusten vaihtoon taidokkaasti valmistetun ruuan sekä ranskalaisten viinien äärellä. Suosituin tapa tutustua Lyonin keittiön taidonnäytteisiin, on tilata jokin yllätysmenuista, jotka eivät ole vain annoksia lautasella, vaan kokonainen tarina menun muodossa. Kokonaisuuksia täydentävät niihin suunnitellut viinipaketit. Tarjolla on myös à la carte -lista, jolta löytyy yllätyksellisellä otteella luotuja klassikoita.

Smart Offers

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 16:00
Thursday
16:00 - 22:00
Friday
16:00 - 22:00
Saturday
16:00 - 22:00
Sunday
Suljettu
Monday
Suljettu
Tuesday
16:00 - 22:00
Wednesday
16:00 - 22:00

Osoite

Ravintola Lyon
Mannerheimintie 56
00260 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

773B4AFD-52CE-446B-BEA0-A90E22E34874

Valmis menu

Päivän yllätysmenu 3 ruokalajia

3 plats/ rätter/ courses
48,00 €

Päivän yllätysmenu 4 ruokalajia

4 plats/ rätter/ courses
66,00 €

Päivän yllätysmenu 7 ruokalajia

7 plats/ rätter/ courses
84,00 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Normaali menu

MENU SUPRISE

pdf

Lisää kohteesta Ravintola Lyon, Helsinki

Helsingin Töölössä, Mannerheimintiellä vuodesta 1966 alkaen palvellut Lyon on palkittu fine dining ja viiniravintola. Ravintolan keittiössä yhdistetään ranskalaiseen perinteeseen skandinaavisia vivahteita, ja annoksiin etsitään tuoreet ja parhaat kotimaiset, lähituotantoa suosivat raaka-aineet. Raaka-aineiden arvostuksen huomaa niiden käsittelyssä ja kypsennysmenetelmissä, jotka eivät peitä niiden omaa, puhdasta makua – ulkonäköä ja esillepanoa unohtamatta. Ajatuksella ja harkituin tekniikoin rakennetut annokset ovat upean näköisiä kauniine väreineen, ja ne tarjoavat keskustelua herättäviä, moniulotteisia makuelämyksiä, jotka muistetaan pitkään. Kansallisoopperan ja –baletin sekä Peacock-teatterin ja Olympiastadionin tapahtumien kävijöiden kulttuurielämykset siis alkavat tai jatkuvat Ravintola Lyonin lautasilla: annokset ovat kuin kulinaarisia taideteoksia.

Matka Ravintola Lyonin ruokaelämyksiin käy yhtä hyvin eri laajuisten yllätysmenukokonaisuuksien kuin à la carte -listankin kautta. Monista annoksista käytetään raaka-aineita, joita harvassa helsinkiläisravintolassa näkee. Ei myöskään ole tavatonta, että keittiö lähettää saliin amuse bouche -tervehdyksiä, jotka Lyonin asiantuntevat tarjoilijat esittelevät pöytäseurueellesi. Viinilista on pitkä, ja siltä löytyy oma ranskalainen viininsä jokaiselle ruokalajille alusta loppuun. Erittäin korkeasta tasosta ja asiantuntijuudesta huolimatta, kaikesta tästä nautitaan samanlaisissa rennoissa tunnelmissa kuin perheen parissa kotona.

39 Ravintola Lyon arvostelua

Loistava
5.2/6
39 arvostelua
Palvelu:Loistava
Ruoka:Taivaallinen
Tunnelma:Viihtyisä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Melu:Erittäin miellyttävä
Hinta/laatu:Edullinen
Uusi"Erinomainen"
6/6
Stig K.kuusi päivää sitten · 1 arvostelu

Tilasimme kolmen ruokalajin kokonaisuuden, tarjolla olisi ollut myös suurempia kokonaisuuksia. Kaikki annokset olivat maultaan herkullisia ja yllätyksellisiä, sekä visuaalisesti mietittyjä, upeaa! Henkilökunta ammattitaitoista ja ystävällistä. Ravintola rauhallinen ja viihtyisä. Suosittelemme.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Maria J.11 päivää sitten · 1 arvostelu

Uskomattoman hyvä ruoka ja huomaavainen palvelu! Yksilöllisesti asiakkaan tarpeet huomioiva tunnelma. Sisustukseen voisi panostaa enemmän - ranskalainen bistro-fiilis ei ihan tällaisenaan toteudu. Plussat Mireille Mathieu - musiikista!

Uusi"Erinomainen"
6/6
Jukka V.12 päivää sitten · 1 arvostelu

Söimme 5 ruokalajin yllätysmenun. Talo tarjosi oivalliset, persoonalliset, maukkaat keittiön tervehdykset. Kaikki ruoka-annokset olivat maukkaita sekä kauniisti aseteltuja. Erityisesti jäivät mieleen ankanmaksa punajuurin ja pähkinöin höystettynä sekä loistava karitsa-annos. Myös kuha oli kastikkeineen, kukkakaaleineen saatu maukkaaksi. Viinit toimivat hyvin ja onneksi listalta löytyi viinejä, jotka olivat vielä suht'koht' ok-hintaisia (kuten 68 EUR). Pidimme myös perinteitä heijastavasta sisustuksesta.