Quandoo
(FI) Suomi
3.5 /6 Erittäin hyvä 2 arvostelua

Ravintola Intro

Keskusta Fuusio €€€ +100

Sinun Ravintola Intro

Ravintola Introssa on tarjolla hauskaa menoa ja eläväistä tunnelmaa lounaalta aina yön pikkutunneille asti. Tämä ravintola tarjoaa gourmet-katuruokaa, loistavia cocktaileja, menevää musiikkia ja tyylikästä, mutta rentoa street casual -tunnelmaa Kuopion Kauppakadulla. Runsas lounas tarjoaa joka päivä erilaisia makuja ympäri maailmaa, ja illallisella voit maistella uusia makuja eri teemojen ympäriltä tai lähteä tarkoin rakennetulle makumatkalle keittiön maistelumenun äärellä. Niin lounaalla kuin illallisella on aina tarjolla vaihtoehtoja myös kasvisruokailijoille.

Aukioloajat

  • Maanantai 11:00 - 22:00
  • Tiistai 11:00 - 23:00
  • Keskiviikko 11:00 - 23:00
  • Torstai 11:00 - 23:00
  • Perjantai 11:00 - 04:00
  • Lauantai 12:00 - 04:00
  • Sunnutai Suljettu
Ravintola Intro, Kauppakatu 20, 70100 Kuopio

Filosofia

Intro tekee arjesta astetta hauskempaa. Tämä elämää sykkivä ravintola Kuopion keskustassa tarjoaa niin loistoruokaa ja upeita cocktaileja kuin hauskoja tapahtumia ja laadukasta viihdettä. Intron keittiön tarjonta vaihtelee usein teemaviikkojen mukaan, jolloin ruoat ja juomat keskittyvät aina tietyn maantieteellisen alueen ruokakulttuuriin. Ruoka on street food -henkistä ja teemat vaihtelevat Aasiasta, Välimeren kautta USA:han. Intron maistelumenu puolestaan on huolella rakennettu kokonaisuus keittiön monipuolisesta makumaailmasta. Perusmaistelumenu sisältää värikkään kattauksen erilaisia liha- ja kalaruokia, minkä lisäksi vaihtoehtona on kasvismaistelumenu. Arkisin tarjottavaan lounaaseen kuuluu runsas salaattipöytä, päivän keitto, pääruoka, pieni jälkiruoka ja kahvi. Joka päivä on tarjolla sekä liha- että kasvispääruoka.

Intro tarjoaa myös iloista viihdettä dj:iden, improklubin ja muiden menevien tapahtumien muodossa. Teatteri-improvisaatioon pohjautuvina improklubi-iltoina nähdään ja koetaan aina ainutlaatuisia musiikkinumeroita, kohtauksia ja mitä ikinä yleisö ja esiintyjät yhdessä keksivätkään. Tunnelma on taatusti katossa ja hauskuutta ei näistä illoista puutu. Kuopion keskustassa Kauppakadulla sijaitseva Intro tarjoaa yksinkertaisen reseptin iloiseen ja maistuvaan arkeen: joka päivä on ilta.

Esimerkkimenu

2 arvostelua

3.5 /6 Erittäin hyvä 2 arvostelua
Palvelu: miellyttävä
Laatu/Hinta: sopuhintainen
Odotusaika: keskiarvo
Tunnelma: vilkas
Ruoka: makuisa
Melu: hiljainen
0 6
0 5
1 4
1 3
0 2
0 1
1 arvostelu tähän mennessä 4
01.01.2017 08:55

Ihan mukava ravintola! Ruoat oli kyllä hieman pieniä, ja esim. Ranskalaiset eivät sisälly hampurilaisateriaan. Tunnelma oli ihan ok, ehkä vähän hidas palvelu. Voisin mennä uudestaankin.

1 arvostelu tähän mennessä 3
17.12.2016 19:59

Olin liikelounaalla ja valikoima oli siihen nähden hieman suppea: Nyhtösikaburgeri-kasvisburgeri-kevytlounas. Ehkä paikka oli väärä tähän tarkoitukseen. Ehkä ravintolanne oli väärä paikka tähän tarkoitukseen. Miksi muuten tarvitaan vähintään 25 sanaa?