Ravintola Intro

Keskustafuusioravintola
Erittäin hyvä
3.5/6
2 arvostelua
Tämä ravintola on lopettanut toimintansa.
Ei hätää – tarjolla on tuhansia muita ravintoloita koettavaksi.
Tutki muita ravintoloita
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Ravintola Intro – Tietoja

Ravintola Introssa on tarjolla hauskaa menoa ja eläväistä tunnelmaa lounaalta aina yön pikkutunneille asti. Tämä ravintola tarjoaa gourmet-katuruokaa, loistavia cocktaileja, menevää musiikkia ja tyylikästä, mutta rentoa street casual -tunnelmaa Kuopion Kauppakadulla. Runsas lounas tarjoaa joka päivä erilaisia makuja ympäri maailmaa, ja illallisella voit maistella uusia makuja eri teemojen ympäriltä tai lähteä tarkoin rakennetulle makumatkalle keittiön maistelumenun äärellä. Niin lounaalla kuin illallisella on aina tarjolla vaihtoehtoja myös kasvisruokailijoille.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 23:00
Tuesday
11:00 - 23:00
Wednesday
11:00 - 23:00
Thursday
11:00 - 23:00
Friday
11:00 - 04:00
Saturday
12:00 - 04:00
Sunday
Suljettu
Monday
11:00 - 22:00

Osoite

Ravintola Intro
Kauppakatu 20
70100 Kuopio

Suosituksia ruokalistalta

D9AC78AC-4D40-42BB-80ED-9DEC59F8B6F6

Snacks

Duck Gyoza & Seesam dressing (L)

Revittyä ylikypsää ankkaa filotaikina nyytissä
6,00 €

Duck Ramen Soup / Tofu Ramen Soup (L)

Ylikypsää ankkaa tai tofua, nuudelia, siitakesientä, sokerihernettä, paksoita, mung- ituja
6,00 €

Etanat & Peltolan Blue (L)

Paahdettua leipää, valkosipuli etanoita, peltolan blue juustoa
6,00 €

Lisää kohteesta Ravintola Intro, Kuopio

Intro tekee arjesta astetta hauskempaa. Tämä elämää sykkivä ravintola Kuopion keskustassa tarjoaa niin loistoruokaa ja upeita cocktaileja kuin hauskoja tapahtumia ja laadukasta viihdettä. Intron keittiön tarjonta vaihtelee usein teemaviikkojen mukaan, jolloin ruoat ja juomat keskittyvät aina tietyn maantieteellisen alueen ruokakulttuuriin. Ruoka on street food -henkistä ja teemat vaihtelevat Aasiasta, Välimeren kautta USA:han. Intron maistelumenu puolestaan on huolella rakennettu kokonaisuus keittiön monipuolisesta makumaailmasta. Perusmaistelumenu sisältää värikkään kattauksen erilaisia liha- ja kalaruokia, minkä lisäksi vaihtoehtona on kasvismaistelumenu. Arkisin tarjottavaan lounaaseen kuuluu runsas salaattipöytä, päivän keitto, pääruoka, pieni jälkiruoka ja kahvi. Joka päivä on tarjolla sekä liha- että kasvispääruoka.

Intro tarjoaa myös iloista viihdettä dj:iden, improklubin ja muiden menevien tapahtumien muodossa. Teatteri-improvisaatioon pohjautuvina improklubi-iltoina nähdään ja koetaan aina ainutlaatuisia musiikkinumeroita, kohtauksia ja mitä ikinä yleisö ja esiintyjät yhdessä keksivätkään. Tunnelma on taatusti katossa ja hauskuutta ei näistä illoista puutu. Kuopion keskustassa Kauppakadulla sijaitseva Intro tarjoaa yksinkertaisen reseptin iloiseen ja maistuvaan arkeen: joka päivä on ilta.

2 Ravintola Intro arvostelua

Erittäin hyvä
3.5/6
2 arvostelua
Palvelu:Keskivertoa parempi
Ruoka:Maukas
Tunnelma:Miellyttävä
Odotusaika:Ei mainittavan kauan
Melu:Miellyttävä
Hinta/laatu:Sopuhintainen
"Hyvä"
4/6
Essi L.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Ihan mukava ravintola! Ruoat oli kyllä hieman pieniä, ja esim. Ranskalaiset eivät sisälly hampurilaisateriaan. Tunnelma oli ihan ok, ehkä vähän hidas palvelu. Voisin mennä uudestaankin.

"Okei"
3/6
Juha S.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Olin liikelounaalla ja valikoima oli siihen nähden hieman suppea: Nyhtösikaburgeri-kasvisburgeri-kevytlounas. Ehkä paikka oli väärä tähän tarkoitukseen. Ehkä ravintolanne oli väärä paikka tähän tarkoitukseen. Miksi muuten tarvitaan vähintään 25 sanaa?