Quandoo
(FI) Suomi

Ravintola Huttuhippu

keskusta Kansainvälinen €€€ +100

Sinun Ravintola Huttuhippu

Ruoka ja palvelu ovat Pyhätunturin Ravintola Huttuhipussa kohdallaan. Ravintola tarjoaa Lapin herkkuja sekä kansainvälisiä makuja kuten pizzoja ja hampurilaisia osoitteessa Ukonhattu 1. Lämpimien ruokien lisäksi voit nautiskella Huttuhipussa välipalaksi vaikkapa tuoreita munkkeja ja lämmitellä kuuma kahvin tai kaakaon äärellä. Huttuhippu sijaitsee sopivasti Pyhän laskettelukeskuksen perherinteen vieressä, joten se on mitä mainioin levähdyspaikka laskettelun lomassa ja oiva paikka rentoutua hyvän illallisen merkeissä raskaan urheilupäivän jälkeen.

Aukioloajat

  • Maanantai 12:00 - 23:00
  • Tiistai 12:00 - 23:00
  • Keskiviikko 12:00 - 23:00
  • Torstai 12:00 - 23:00
  • Perjantai 12:00 - 23:00
  • Lauantai 12:00 - 23:00
  • Sunnutai 12:00 - 23:00
Ravintola Huttuhippu, Ukonhattu 1, Pyhätunturi 98530

Filosofia

Kun tarvitset levähdystauon laskettelusta tai muuten vaan rentouttavan hetken Pyhätunturin maisemissa, astele Ravintola Huttuhippuun ja nauti kuppi kuumaa tai anna keittiön hemmotella sinua herkullisella ruoalla. Täällä voimasi palaavat rankemmankin urheilusuorituksen jälkeen. Päivisin ravintola tarjoilee kahvin ja välipalamunkkien lisäksi konstailemattomia annoksia koko perheelle, ja illalla à la carte -listalta löytyy monipuolinen kattaus myös paikallisia lappilaisia herkkuja kuten riistaa ja kaloja. Huttuhipun kuuluisat pizzat ja hampurilaiset ovat saatavilla koko päivän. Valittavana on myös kolme valmista menukokonaisuutta sekä oma lasten menu perheen pienimmille. Mainio yhdistelmä suomalaisia ja kansainvälisiä makuja ja laaja ruokalista takaavat, että kaikkeen makuun on tarjolla monipuolisia vaihtoehtoja.

Huttuhipun maukkaan ruoan sekä paikan iloisen ilmapiirin ja toimivan asiakaspalvelun ansiosta ravintolassa on aina kiva vierailla, oli kyse sitten pitkästä illanvietosta tai vain lyhyemmästä kahvitauosta. Ravintola on helposti löydettävissä Pyhätunturilta perherinteen ala-aseman vierestä.

Esimerkkimenu