Ravintolat
Lappi
Pyhätunturi
keskusta
Ravintola Huttuhippu

Ravintola Huttuhippu

keskustakansainvälinen, eurooppalainen
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta

Ravintola Huttuhippu – Tietoja

Ruoka ja palvelu ovat Pyhätunturin Ravintola Huttuhipussa kohdallaan. Ravintola tarjoaa Lapin herkkuja sekä kansainvälisiä makuja kuten pizzoja ja hampurilaisia osoitteessa Ukonhattu 1. Lämpimien ruokien lisäksi voit nautiskella Huttuhipussa välipalaksi vaikkapa tuoreita munkkeja ja lämmitellä kuuma kahvin tai kaakaon äärellä. Huttuhippu sijaitsee sopivasti Pyhän laskettelukeskuksen perherinteen vieressä, joten se on mitä mainioin levähdyspaikka laskettelun lomassa ja oiva paikka rentoutua hyvän illallisen merkeissä raskaan urheilupäivän jälkeen.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 12:00
Sunday
12:00 - 23:00
Monday
12:00 - 23:00
Tuesday
12:00 - 23:00
Wednesday
12:00 - 23:00
Thursday
12:00 - 23:00
Friday
12:00 - 23:00
Saturday
12:00 - 23:00

Osoite

Ravintola Huttuhippu
Ukonhattu 1
Pyhätunturi Pyhätunturi

Suosituksia ruokalistalta

643CFC05-EDA0-4F5A-989F-F264EA0FD4F2

Alkupalat

Pinaatti ja Puikula

Pinaattipuikulakeitto, paahdettua briossia ja tomaatti concasse
8,80 €

Härkä ja Parmesan

Härkäcarpaccio, parmesanmajoneesi, puolukkageeli ja rucolasalaatti
10,20 €

Sorsa ja Ananas

Hunajapaahdettua sorsan rintaa, ananachili kompotti, haudutettuja linssejä
10,40 €

Lisää kohteesta Ravintola Huttuhippu, Pyhätunturi

Kun tarvitset levähdystauon laskettelusta tai muuten vaan rentouttavan hetken Pyhätunturin maisemissa, astele Ravintola Huttuhippuun ja nauti kuppi kuumaa tai anna keittiön hemmotella sinua herkullisella ruoalla. Täällä voimasi palaavat rankemmankin urheilusuorituksen jälkeen. Päivisin ravintola tarjoilee kahvin ja välipalamunkkien lisäksi konstailemattomia annoksia koko perheelle, ja illalla à la carte -listalta löytyy monipuolinen kattaus myös paikallisia lappilaisia herkkuja kuten riistaa ja kaloja. Huttuhipun kuuluisat pizzat ja hampurilaiset ovat saatavilla koko päivän. Valittavana on myös kolme valmista menukokonaisuutta sekä oma lasten menu perheen pienimmille. Mainio yhdistelmä suomalaisia ja kansainvälisiä makuja ja laaja ruokalista takaavat, että kaikkeen makuun on tarjolla monipuolisia vaihtoehtoja.

Huttuhipun maukkaan ruoan sekä paikan iloisen ilmapiirin ja toimivan asiakaspalvelun ansiosta ravintolassa on aina kiva vierailla, oli kyse sitten pitkästä illanvietosta tai vain lyhyemmästä kahvitauosta. Ravintola on helposti löydettävissä Pyhätunturilta perherinteen ala-aseman vierestä.

0 Ravintola Huttuhippu arvostelua