Arvostelut: Ravintola HIMO

Loistava
5.3/6
101 arvostelua
Ravintola HIMO Rovaniemi image 1
Ravintola HIMO Rovaniemi image 2
Ravintola HIMO Rovaniemi image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

101 Ravintola HIMO arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Ravintola HIMO annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.3/6
101 arvostelua
Tunnelma:Loistava
Ruoka:Taivaallinen
Palvelu:Loistava
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Erittäin miellyttävä
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Raimo L.25 päivää sitten · 2 arvostelua

Vietimme poikamme perinteisiä syntymäpäiviä Himossa. 16v, tuli täyteen. Tilasimme sushia jättiannoksen, muutaman erikoisuuden näiden lisäksi ja kaikki oli taas täydellistä. Sushit 🍣 olivat loistavia, kuten aina, nuudelit ja suolatut pavut maistuivat hyviltä. Koko ruokailu onnistui oikein hyvin. Himo yllätti positiivisesti syntymäpäiväsankarin ja meidän seurueen ja illan kruunasi loistava uunijäätelö. Kiitos Himos, kiitos loistavat tarjoilijat, kiitos omistaja ja kiitos professori. 🎅🦌🤶❤️❤️❤️🌹🌹🌹💙💙💙 PS. Venäläinen ravintola Tsar, jota oli kauan kaivattu, on tuossa naapurissa ja ruokailu nautinto siellä, oli aivan fantastinen kokemus. Muistui mieleen Kaukosen ajan Troikka, Sasliki ja Kasakka, jotka jäivät ikimuistoisesti mieleen ja ne makuelämykset siellä kutkuttelivat makuhermoja aivat taivaallisesti. Nyt meiltä löytyy Venäläinen ravintola Tsaar Rovaniemeltä, joka jatkaa tätä perinnettä venäläisine herkkuineen. Kannattaa ehdottomasti kokeilla ja takaan, että ette tule pettymään.👍

"Erinomainen"
6/6
Harri N.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Aina yhtä hieno kokemus käydä Himossa. Tohtori saa veljensä ja henkilökuntansa kanssa asiakkaat tuntemaan itsensä erityisiksi! Ja tietenkin sushi ja muukin ruoka oli herkullista! ☺

"Erinomainen"
6/6
Ritva H.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Todella hyvää palvelua kaikin puolin ja ruoka oli erinomaisen hyvää 10 pistettä 👍ravintola oli siisti, eikä ruokaa tarvinnut odottaa kauaa.Tulemme käymään varmasti uudelleen tässä paikassa.

"Erinomainen"
6/6
Seija K.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Hyvä ruoka ja erinomainen palvelu. Erityisesti katkarapu dim sum oli suussa sulavan maukasta. Hyvän kokoiset annokset ja tarjoilija tekivät vaikutuksen. Sushi Suomen parasta ja tuoretta.

"Okei"
3/6
Annina O.vuosi sitten · 1 arvostelu

Lauantai iltana vierailtu . Ohjattiin pöytään jonka jälkeen kukaan ei kysynyt mitään, saati kertonut mitään uudesta radikaalisti muuttuneesta ruokalistasta. Ulkomaalainen tarjoilija tyttö oli todella ystävällinen , mutta olisin ehkä kaivannut jotain infoa uusista tuotteista, vaikka vanha kasvo ravintolassa olenkin. Uusi itsepalvelu juoma systeemi (??) , siitäkään ei mainittu sanallakaan, joten juotiin vettä. Kun ruoka tuli pöytään joutu lähteä haahuilemaan ja etsimään välineitä sivupöydältä , ei kukaan maininnut että ne pitää itse hakea, saati sitten että mistä. Onneks ruoka pelasti ja oli hyvää, paitsi jälkiruoka. Vanha jäätelö jälkkäri on ollu hyvää joten halusin kokeilla myös sitä uutta. Tyttö kertoi että jälkkäri sisältää keksimurua, banaania ja jugurttia. Todellisuus oli pieni kuppi jossa oli domino keksiä pohjalla, lämmintä banaania ja hulluna maapähkinöitä ja maapähkinävoita? Jugurttia en siitä löytänyt ja tuote oli varmasti ollut valmiina lämpimässä. Ikävä 6€ annos mitä en onneksi joutunut maksaman koska annoin paikanpäällä palautteen että se jäi syömättä . Onneks wokki oli hyvää ja sushi edelleen hyvää, siitä keittiön pojille kiitoksia mutta muuten meni ihan vihkoon tämä reissu, mihin upposi 2 henkilön seurueelta 80€ .

"Erinomainen"
6/6
Briitta K.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Koettiin heti, että olemme tervetulleita. Pöydässämme käytiin useasti kysymässä, miten ilta sujuu? Jos jotain rakentavaa palautetta voisi antaa, ehkä näitä käyntikertoja olisi voinut vähentää 3-5 kertaan. Meillä oli usein omat keskustelut käynnissä ja ne jäi kesken. Aivan ihanaa palvelu oli joka tapauksessa. Henkilökunta oli melkein ajan tasalla. Pyytämämme lisäwasabi jäi valitettavasti saamatta. Se huomattiin, kun olimme syöneet. Viivyimme ravintolassa normaalia pidempään n. 3,5 tuntia. Seurueemme lähti hyvillä mielin ravintolasta. Tulemme vielä uudelleen, kiitos!

"Erinomainen"
6/6
Ulpu V.vuosi sitten · 1 arvostelu

Wakkanai Sushi-ravintolan ruoka oli todella herkullista, palvelu ystävällistä ja nopeaa. Sushi-valikoima oli monipuolinen ja erilainen verrattuna moniin aikaisempiin kokemuksiin. Suosittelen lämpimästi tätä ravintolaa. Nautimme täysillä tästä ihanasta illallisesta.

"Erinomainen"
6/6
Raimo L.vuosi sitten · 2 arvostelua

Kokemuksemme ravintolastanne oli hyvä. Osaavat ja asiantuntevat tarjoilijat tekivät illasta loistavan. Puikoilla syömään opettelu sujui miellyttävän tarjoilijan henkilökohtaisella opastuksella hienosti. Uusi tuttavuus Ramona juoma oli kokemuksena yllättävä ja hyvän makuinen. Alkukeitto, sushit, vihreä tee ja vihreästä teestä valmistettu marenki ja hillojäätelö olivat hieno kokemus. Miljöö oli upea. Kiitos ravintolalle ja hienoille tarjoilijoille. Tulemme taas uudestaan.

"Erinomainen"
6/6
Pia S.vuosi sitten · 1 arvostelu

Wakkanai Sushin henkilökuntaa on ilmeisen riittävästi. Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa. Sushi oli erittäin maukasta eikä teollisesti tuotetun oloista. Paikan sisustus on viihtyisä. Menemme kyllä pian uudelleen.

"Erinomainen"
6/6
Agnes P.vuosi sitten · 1 arvostelu

Loistava ja todella ystävällinen asiakkaas palvelu. Sushi oli todella hyvä ja laadukas. Taivas suussa . Hyvä ja todella laadukas kalaa . Erikoinen oli poro sashimi mutta todella hyvä. Suosittelen lämpimästi 😊 Koska sushi tehdä siellä alusta loppuun paikan päällä pitää odottaa mutta yllätyin kuinka nopeasti kuitenkin sushi tuli. Ammattilaiset hoitaa hyvin homma siellä☺