Arvostelut: Ravintola HIMO

Loistava
5.3/6
107 arvostelua
Ravintola HIMO Rovaniemi image 1
Ravintola HIMO Rovaniemi image 2
Ravintola HIMO Rovaniemi image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

107 Ravintola HIMO arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Ravintola HIMO annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.3/6
107 arvostelua
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Ruoka:Taivaallinen
Melu:Erittäin miellyttävä
Hinta/laatu:Edullinen
Palvelu:Loistava
Tunnelma:Loistava
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Veikka Y.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Todella loistava ja hyvä ruoka! Palvelu oli maailman parasta ja mahtavaa! Tykättiin molemmat todella paljon. Sushien maku suorastaan melko taivaallinen! Olemme todella tyytyväisiä tähän käyntiin!

"Erinomainen"
6/6
Eeva Kristiina L.25 päivää sitten · 2 arvostelua

Erinomainen joustavuus ja palvelu. Täydellistä hipovaa ruokaa. Hyvä yhteydenpito ja huolehtiminen jo ennen vierailua. Tekemäni varaus piti, vaikka ravintaolan aukioloaika olikin ehtinyt muuttua varauksenteon ja käynnin välillä.

"Erinomainen"
6/6
Emilia M.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Erinomainen palvelu ja maistuva ruoka! Homma hoitui pilkettä silmäkulmassa ja myös vieraalla kielellä :) Tarjoilu pelasi sujuvasti sekä suomeksi että ENGLANNIKSI. * * * * *

"Erinomainen"
6/6
Raimo L.kolme kuukautta sitten · 2 arvostelua

Vietimme poikamme perinteisiä syntymäpäiviä Himossa. 16v, tuli täyteen. Tilasimme sushia jättiannoksen, muutaman erikoisuuden näiden lisäksi ja kaikki oli taas täydellistä. Sushit 🍣 olivat loistavia, kuten aina, nuudelit ja suolatut pavut maistuivat hyviltä. Koko ruokailu onnistui oikein hyvin. Himo yllätti positiivisesti syntymäpäiväsankarin ja meidän seurueen ja illan kruunasi loistava uunijäätelö. Kiitos Himos, kiitos loistavat tarjoilijat, kiitos omistaja ja kiitos professori. 🎅🦌🤶❤️❤️❤️🌹🌹🌹💙💙💙 PS. Venäläinen ravintola Tsar, jota oli kauan kaivattu, on tuossa naapurissa ja ruokailu nautinto siellä, oli aivan fantastinen kokemus. Muistui mieleen Kaukosen ajan Troikka, Sasliki ja Kasakka, jotka jäivät ikimuistoisesti mieleen ja ne makuelämykset siellä kutkuttelivat makuhermoja aivat taivaallisesti. Nyt meiltä löytyy Venäläinen ravintola Tsaar Rovaniemeltä, joka jatkaa tätä perinnettä venäläisine herkkuineen. Kannattaa ehdottomasti kokeilla ja takaan, että ette tule pettymään.👍

"Okei"
3/6
Annina O.vuosi sitten · 1 arvostelu

Lauantai iltana vierailtu . Ohjattiin pöytään jonka jälkeen kukaan ei kysynyt mitään, saati kertonut mitään uudesta radikaalisti muuttuneesta ruokalistasta. Ulkomaalainen tarjoilija tyttö oli todella ystävällinen , mutta olisin ehkä kaivannut jotain infoa uusista tuotteista, vaikka vanha kasvo ravintolassa olenkin. Uusi itsepalvelu juoma systeemi (??) , siitäkään ei mainittu sanallakaan, joten juotiin vettä. Kun ruoka tuli pöytään joutu lähteä haahuilemaan ja etsimään välineitä sivupöydältä , ei kukaan maininnut että ne pitää itse hakea, saati sitten että mistä. Onneks ruoka pelasti ja oli hyvää, paitsi jälkiruoka. Vanha jäätelö jälkkäri on ollu hyvää joten halusin kokeilla myös sitä uutta. Tyttö kertoi että jälkkäri sisältää keksimurua, banaania ja jugurttia. Todellisuus oli pieni kuppi jossa oli domino keksiä pohjalla, lämmintä banaania ja hulluna maapähkinöitä ja maapähkinävoita? Jugurttia en siitä löytänyt ja tuote oli varmasti ollut valmiina lämpimässä. Ikävä 6€ annos mitä en onneksi joutunut maksaman koska annoin paikanpäällä palautteen että se jäi syömättä . Onneks wokki oli hyvää ja sushi edelleen hyvää, siitä keittiön pojille kiitoksia mutta muuten meni ihan vihkoon tämä reissu, mihin upposi 2 henkilön seurueelta 80€ .

"Erinomainen"
6/6
Briitta K.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Koettiin heti, että olemme tervetulleita. Pöydässämme käytiin useasti kysymässä, miten ilta sujuu? Jos jotain rakentavaa palautetta voisi antaa, ehkä näitä käyntikertoja olisi voinut vähentää 3-5 kertaan. Meillä oli usein omat keskustelut käynnissä ja ne jäi kesken. Aivan ihanaa palvelu oli joka tapauksessa. Henkilökunta oli melkein ajan tasalla. Pyytämämme lisäwasabi jäi valitettavasti saamatta. Se huomattiin, kun olimme syöneet. Viivyimme ravintolassa normaalia pidempään n. 3,5 tuntia. Seurueemme lähti hyvillä mielin ravintolasta. Tulemme vielä uudelleen, kiitos!

"Hyvä"
4/6
Sandra T.24 päivää sitten · 1 arvostelu

Sushi oli pettymys, siitä ei oikein voi olla mitään mieltä eikä siitä oikein löydy mitään sanottavaa eli oli mautonta ja tylsää. Dim sum katkarapu oli taas mukavampi makukokemus ja pelasti koko ravintolakokemuksemme. Tarjoilu toimi ja oli kohteliasta, ruokia ei tarvitsenut odottaa pitkään, mutta itse kaipasin enemmän huolenpitoa ja palvelua. Esimerkiksi juomamme loppui kesken, joka toisaalta ei juuri silloin häirinnyt, sillä emme olleet jäämässä pidemmäksi aikaa emmekä ajatelleet aiemman perusteella tilata enempää. Pääasia oli, että saimme syötyä, mutta harmiksemme ei ravintolasta jäänyt erityisen hyvä maku kuitenkaan millään tasolla. Oikeastaan on vaikea olla mitään mieltä. Kiitos kokemuksesta.

"Erinomainen"
6/6
Ulpu V.vuosi sitten · 1 arvostelu

Wakkanai Sushi-ravintolan ruoka oli todella herkullista, palvelu ystävällistä ja nopeaa. Sushi-valikoima oli monipuolinen ja erilainen verrattuna moniin aikaisempiin kokemuksiin. Suosittelen lämpimästi tätä ravintolaa. Nautimme täysillä tästä ihanasta illallisesta.

"Erinomainen"
6/6
Raimo L.vuosi sitten · 2 arvostelua

Kokemuksemme ravintolastanne oli hyvä. Osaavat ja asiantuntevat tarjoilijat tekivät illasta loistavan. Puikoilla syömään opettelu sujui miellyttävän tarjoilijan henkilökohtaisella opastuksella hienosti. Uusi tuttavuus Ramona juoma oli kokemuksena yllättävä ja hyvän makuinen. Alkukeitto, sushit, vihreä tee ja vihreästä teestä valmistettu marenki ja hillojäätelö olivat hieno kokemus. Miljöö oli upea. Kiitos ravintolalle ja hienoille tarjoilijoille. Tulemme taas uudestaan.

"Erinomainen"
6/6
Pia S.vuosi sitten · 1 arvostelu

Wakkanai Sushin henkilökuntaa on ilmeisen riittävästi. Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa. Sushi oli erittäin maukasta eikä teollisesti tuotetun oloista. Paikan sisustus on viihtyisä. Menemme kyllä pian uudelleen.