Arvostelut: Ravintola HIMO

Keskustasushiravintola, japanilainen
Loistava
5.3/6
88 arvostelua
Ravintola HIMO Rovaniemi image 1
Ravintola HIMO Rovaniemi image 2
Ravintola HIMO Rovaniemi image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

88 Ravintola HIMO arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Ravintola HIMO annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.3/6
88 arvostelua
Ruoka:Taivaallinen
Palvelu:Loistava
Tunnelma:Loistava
Melu:Erittäin miellyttävä
Hinta/laatu:Edullinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Briitta K.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Koettiin heti, että olemme tervetulleita. Pöydässämme käytiin useasti kysymässä, miten ilta sujuu? Jos jotain rakentavaa palautetta voisi antaa, ehkä näitä käyntikertoja olisi voinut vähentää 3-5 kertaan. Meillä oli usein omat keskustelut käynnissä ja ne jäi kesken. Aivan ihanaa palvelu oli joka tapauksessa. Henkilökunta oli melkein ajan tasalla. Pyytämämme lisäwasabi jäi valitettavasti saamatta. Se huomattiin, kun olimme syöneet. Viivyimme ravintolassa normaalia pidempään n. 3,5 tuntia. Seurueemme lähti hyvillä mielin ravintolasta. Tulemme vielä uudelleen, kiitos!

"Erinomainen"
6/6
Tanja S.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Oli todella hyvää ruokaa ja monipuolinen lista. Juomapuolella oli myös hyvin vaihtoehtoja. Tarjoilijan humoristinen ja kunnioittava asenne asiakkaita kohtaan kruunasi huippu mukavan illan. Loistava paikka, voin suositella!

"Erinomainen"
6/6
ritva h.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Täydellinen ateria. Sushit (halstrattu lohi) ja jälkiruoka (banquetta) erittäin ystävällisestä palvelusta puhumattakaan. Hyvä sijainti ja siisti ympäristö. Suosittelen kaikille sushien ja muun hyvän ruuan ystäville...

"Erinomainen"
6/6
Tiina H.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Huippu asiakaspalvelu ja ruoka erinomaista! Ehdoton suositus kaikille aasialaisen ruuan ystäville. Kokeilimme suhseja ja wokkia ja edamamepapuja. Sushit ja wokki todella hyviä, edamamepavut hieman kuivia.

"Okei"
3/6
Annina O.10 kuukautta sitten · 1 arvostelu

Lauantai iltana vierailtu . Ohjattiin pöytään jonka jälkeen kukaan ei kysynyt mitään, saati kertonut mitään uudesta radikaalisti muuttuneesta ruokalistasta. Ulkomaalainen tarjoilija tyttö oli todella ystävällinen , mutta olisin ehkä kaivannut jotain infoa uusista tuotteista, vaikka vanha kasvo ravintolassa olenkin. Uusi itsepalvelu juoma systeemi (??) , siitäkään ei mainittu sanallakaan, joten juotiin vettä. Kun ruoka tuli pöytään joutu lähteä haahuilemaan ja etsimään välineitä sivupöydältä , ei kukaan maininnut että ne pitää itse hakea, saati sitten että mistä. Onneks ruoka pelasti ja oli hyvää, paitsi jälkiruoka. Vanha jäätelö jälkkäri on ollu hyvää joten halusin kokeilla myös sitä uutta. Tyttö kertoi että jälkkäri sisältää keksimurua, banaania ja jugurttia. Todellisuus oli pieni kuppi jossa oli domino keksiä pohjalla, lämmintä banaania ja hulluna maapähkinöitä ja maapähkinävoita? Jugurttia en siitä löytänyt ja tuote oli varmasti ollut valmiina lämpimässä. Ikävä 6€ annos mitä en onneksi joutunut maksaman koska annoin paikanpäällä palautteen että se jäi syömättä . Onneks wokki oli hyvää ja sushi edelleen hyvää, siitä keittiön pojille kiitoksia mutta muuten meni ihan vihkoon tämä reissu, mihin upposi 2 henkilön seurueelta 80€ .

"Erinomainen"
6/6
Ulpu V.vuosi sitten · 1 arvostelu

Wakkanai Sushi-ravintolan ruoka oli todella herkullista, palvelu ystävällistä ja nopeaa. Sushi-valikoima oli monipuolinen ja erilainen verrattuna moniin aikaisempiin kokemuksiin. Suosittelen lämpimästi tätä ravintolaa. Nautimme täysillä tästä ihanasta illallisesta.

"Erinomainen"
6/6
Raimo L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Kokemuksemme ravintolastanne oli hyvä. Osaavat ja asiantuntevat tarjoilijat tekivät illasta loistavan. Puikoilla syömään opettelu sujui miellyttävän tarjoilijan henkilökohtaisella opastuksella hienosti. Uusi tuttavuus Ramona juoma oli kokemuksena yllättävä ja hyvän makuinen. Alkukeitto, sushit, vihreä tee ja vihreästä teestä valmistettu marenki ja hillojäätelö olivat hieno kokemus. Miljöö oli upea. Kiitos ravintolalle ja hienoille tarjoilijoille. Tulemme taas uudestaan.

"Erinomainen"
6/6
Pia S.vuosi sitten · 1 arvostelu

Wakkanai Sushin henkilökuntaa on ilmeisen riittävästi. Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa. Sushi oli erittäin maukasta eikä teollisesti tuotetun oloista. Paikan sisustus on viihtyisä. Menemme kyllä pian uudelleen.

"Erinomainen"
6/6
Agnes P.vuosi sitten · 1 arvostelu

Loistava ja todella ystävällinen asiakkaas palvelu. Sushi oli todella hyvä ja laadukas. Taivas suussa . Hyvä ja todella laadukas kalaa . Erikoinen oli poro sashimi mutta todella hyvä. Suosittelen lämpimästi 😊 Koska sushi tehdä siellä alusta loppuun paikan päällä pitää odottaa mutta yllätyin kuinka nopeasti kuitenkin sushi tuli. Ammattilaiset hoitaa hyvin homma siellä☺

"Erinomainen"
6/6
Jenni K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Loistava palvelu ja mukava tunnelma vaikka ravintola oli täynnä. Jaoimme polaris ja wakkanai lautaset ja pidimme niistä kovasti. 17 sushia per pää tuntui aluksi hieman kevyeltä mutta hetken istuskelun jälkeen huomasimme olevamme sopivan kylläisiä. Tarjolla oli myös houkuttelevia drinkkejä, joiden kokeilu jäi toiseen kertaan sillä olimme autolla. Kokonaisuutena erinomainen!