Ravintola HIMO

Loistava
5.3/6
109 arvostelua
Ravintola HIMO Rovaniemi image 1
Ravintola HIMO Rovaniemi image 2
Ravintola HIMO Rovaniemi image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Ravintola HIMO – Tietoja

Rovaniemen keskustassa, Valtakadulla sijaitseva ravintola HIMO on Suomen pohjoisin kohde, josta pääset matkustamaan aasialaisten herkkujen pariin. Tämä monipuolisesti aasialaisten keittiöiden maku- ja väriloistoon erikoistunut ravintola on oikea valinta, kun mielit vaikkapa tuoretta sushia, maukasta ramen-keittoa tai dim sumeja herkullisin täyttein. Listalta löydät myös trendikkäät ramen-burgerit, joisin saattaa tulla suorastaan HIMO. Ruuissa yhdistellään aasialaisiin makuihin luovasti napapiirin aineksia – tarjolla on esimerkiksi karhu-wokki ja nigirizushin päälle voit valita poroa.

Aukioloajat

Suljettu tänään
Sunday
Suljettu
Monday
Suljettu
Tuesday
16:00 - 22:00
Wednesday
16:00 - 22:00
Thursday
16:00 - 22:00
Friday
12:00 - 22:00
Saturday
12:00 - 22:00

Osoite

Ravintola HIMO
Valtakatu 23
96200 Rovaniemi

109 Ravintola HIMO arvostelua

Loistava
5.3/6
109 arvostelua
Melu:Erittäin miellyttävä
Tunnelma:Loistava
Hinta/laatu:Edullinen
Ruoka:Taivaallinen
Palvelu:Loistava
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Uusi"Erinomainen"
6/6
Eirik Milch G.kolme päivää sitten · 1 arvostelu

Excellent food! Excellent service! Excellent food! Excellent service! Excellent food!

"Erinomainen"
6/6
Veikka Y.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Todella loistava ja hyvä ruoka! Palvelu oli maailman parasta ja mahtavaa! Tykättiin molemmat todella paljon. Sushien maku suorastaan melko taivaallinen! Olemme todella tyytyväisiä tähän käyntiin!

"Erinomainen"
6/6
Eeva Kristiina L.kaksi kuukautta sitten · 2 arvostelua

Erinomainen joustavuus ja palvelu. Täydellistä hipovaa ruokaa. Hyvä yhteydenpito ja huolehtiminen jo ennen vierailua. Tekemäni varaus piti, vaikka ravintaolan aukioloaika olikin ehtinyt muuttua varauksenteon ja käynnin välillä.

Lisää kohteesta Ravintola HIMO, Rovaniemi

Vuoden 2017 uudistuksen myötä uuden nimen ja konseptin saanut Ravintola HIMO tarjoaa asiakkailleen ruokaa, joka ammentaa niin Japanin, Kiinan, Thaimaan kuin Lähi-idänkin keittiöistä modernilla intohimolla, lappilaisia raaka-aineita kekseliäästi hyödyntäen. Pikkunaposteltavien sekä runsaampien annosten, kuten keittojen, wokkien, ramen-burgereiden ja falafel-annosten vaihtoehdoista löytää omansa niin kasvissyöjä kuin kaikkiruokainenkin. Sama koskee taidokkaasti käsin valmistettua sushi-lajien ja -lajitelmien valikoimaa. Taitureiden oppiin pääsee myös HIMOn vähintään 8 hengen ryhmille järjestämässä Sushi Academyssä, kun varaa paikkansa etukäteen. Palan painikkeena voit valita terveellisen, tuoreesta inkivääristä tai mintusta ja limestä valmistetun mehun tai vaikkapa jonkin monipuolisesta, paljon myös pienpanimotuotteita sisältävästä olutvalikoimasta.

Aasian ja Lapin taika näkyy tässä rovaniemeläisravintolassa paitsi lautasella, myös sisustuksessa. Ravintola HIMOn tilat koostuvat pirteän nuorekkaasta, 60 henkeä istuttavasta baarin puolesta sekä erityisesti ryhmille soveltuvasta Japponia-tilasta, joka on vuokrattavissa myös yksityistilaisuuksiin aina 30 henkeen asti. Kansainvälinen ja kohteliaan tuttavallinen, aina palvelualtis henkilökunta huolehtii olostasi tunnustusta saaneella ammattitaidolla, jotta matkasi napapiiriltä aasialaisiin makunautintoihin olisi kaikinpuolisesti ainutlaatuinen kokemus.