Ravintola HIMO

Loistava
5.3/6
92 arvostelua
Ravintola HIMO Rovaniemi image 1
Ravintola HIMO Rovaniemi image 2
Ravintola HIMO Rovaniemi image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Ravintola HIMO – Tietoja

Rovaniemen keskustassa, Valtakadulla sijaitseva ravintola HIMO on Suomen pohjoisin kohde, josta pääset matkustamaan aasialaisten herkkujen pariin. Tämä monipuolisesti aasialaisten keittiöiden maku- ja väriloistoon erikoistunut ravintola on oikea valinta, kun mielit vaikkapa tuoretta sushia, maukasta ramen-keittoa tai dim sumeja herkullisin täyttein. Listalta löydät myös trendikkäät ramen-burgerit, joisin saattaa tulla suorastaan HIMO. Ruuissa yhdistellään aasialaisiin makuihin luovasti napapiirin aineksia – tarjolla on esimerkiksi karhu-wokki ja nigirizushin päälle voit valita poroa.

Smart Offers

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 22:00
Thursday
11:00 - 22:00
Friday
11:00 - 22:00
Saturday
11:00 - 22:00
Sunday
16:00 - 22:00
Monday
11:00 - 22:00
Tuesday
11:00 - 22:00
Wednesday
11:00 - 22:00

Osoite

Ravintola HIMO
Valtakatu 23
96200 Rovaniemi

Suosituksia ruokalistalta

D9AC78AC-4D40-42BB-80ED-9DEC59F8B6F6

Snacks

EDAMAME BEANS

with sea salt
5,00 €

SPRING ROLLS

Deep fried 7€ (4 pcs) or Fresh 8€ (2 pcs)
8,00 €
D38A5114-3EAE-4783-B46D-7329A62BE7A2

Keitot

Tofu

Ramen or Red Curry base
12,00 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Ravintola HIMO, Rovaniemi

Vuoden 2017 uudistuksen myötä uuden nimen ja konseptin saanut Ravintola HIMO tarjoaa asiakkailleen ruokaa, joka ammentaa niin Japanin, Kiinan, Thaimaan kuin Lähi-idänkin keittiöistä modernilla intohimolla, lappilaisia raaka-aineita kekseliäästi hyödyntäen. Pikkunaposteltavien sekä runsaampien annosten, kuten keittojen, wokkien, ramen-burgereiden ja falafel-annosten vaihtoehdoista löytää omansa niin kasvissyöjä kuin kaikkiruokainenkin. Sama koskee taidokkaasti käsin valmistettua sushi-lajien ja -lajitelmien valikoimaa. Taitureiden oppiin pääsee myös HIMOn vähintään 8 hengen ryhmille järjestämässä Sushi Academyssä, kun varaa paikkansa etukäteen. Palan painikkeena voit valita terveellisen, tuoreesta inkivääristä tai mintusta ja limestä valmistetun mehun tai vaikkapa jonkin monipuolisesta, paljon myös pienpanimotuotteita sisältävästä olutvalikoimasta.

Aasian ja Lapin taika näkyy tässä rovaniemeläisravintolassa paitsi lautasella, myös sisustuksessa. Ravintola HIMOn tilat koostuvat pirteän nuorekkaasta, 60 henkeä istuttavasta baarin puolesta sekä erityisesti ryhmille soveltuvasta Japponia-tilasta, joka on vuokrattavissa myös yksityistilaisuuksiin aina 30 henkeen asti. Kansainvälinen ja kohteliaan tuttavallinen, aina palvelualtis henkilökunta huolehtii olostasi tunnustusta saaneella ammattitaidolla, jotta matkasi napapiiriltä aasialaisiin makunautintoihin olisi kaikinpuolisesti ainutlaatuinen kokemus.

92 Ravintola HIMO arvostelua

Loistava
5.3/6
92 arvostelua
Ruoka:Taivaallinen
Palvelu:Loistava
Melu:Erittäin miellyttävä
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Tunnelma:Loistava
Hinta/laatu:Edullinen
Uusi"Erinomainen"
6/6
Seija K.kuusi tuntia sitten · 1 arvostelu

Hyvä ruoka ja erinomainen palvelu. Erityisesti katkarapu dim sum oli suussa sulavan maukasta. Hyvän kokoiset annokset ja tarjoilija tekivät vaikutuksen. Sushi Suomen parasta ja tuoretta.

"Erinomainen"
6/6
Briitta K.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Koettiin heti, että olemme tervetulleita. Pöydässämme käytiin useasti kysymässä, miten ilta sujuu? Jos jotain rakentavaa palautetta voisi antaa, ehkä näitä käyntikertoja olisi voinut vähentää 3-5 kertaan. Meillä oli usein omat keskustelut käynnissä ja ne jäi kesken. Aivan ihanaa palvelu oli joka tapauksessa. Henkilökunta oli melkein ajan tasalla. Pyytämämme lisäwasabi jäi valitettavasti saamatta. Se huomattiin, kun olimme syöneet. Viivyimme ravintolassa normaalia pidempään n. 3,5 tuntia. Seurueemme lähti hyvillä mielin ravintolasta. Tulemme vielä uudelleen, kiitos!

"Erinomainen"
6/6
Tanja S.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Oli todella hyvää ruokaa ja monipuolinen lista. Juomapuolella oli myös hyvin vaihtoehtoja. Tarjoilijan humoristinen ja kunnioittava asenne asiakkaita kohtaan kruunasi huippu mukavan illan. Loistava paikka, voin suositella!