Ravintola HIMO

Loistava
5.3/6
84 arvostelua
Ravintola HIMO Rovaniemi image 1
Ravintola HIMO Rovaniemi image 2
Ravintola HIMO Rovaniemi image 3

Ravintola HIMO – Tietoja

Ravintola HIMO tuo palan japanilaista eksotiikkaa Rovaniemen keskustaan Valtakadulle. HIMOssa kaikki sushit valmistetaan alusta loppuun käsin tuoreista raaka-aineista. Tarjolla on laaja valikoima makeja, nigireitä ja sashimeja sekä maistuvia Ramen-nuudeleita. Perinteisten japanilaisten makujen lisäksi annoksissa on käytetty raaka-aineena esimerkiksi poroa, joka tuo näin ripauksen lappilaista makumaailmaa listalle. Laatu ja tuoreus kulkevat sushin valmistuksessa käsi kädessä, mikä näkyy myös HIMOn upeissa annoksissa.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 16:00
torstai
16:00 - 22:00
perjantai
16:00 - 22:00
lauantai
12:00 - 00:00
sunnuntai
Suljettu
maanantai
Suljettu
tiistai
16:00 - 22:00
keskiviikko
16:00 - 22:00

Osoite

Ravintola HIMO
Valtakatu 23
96200 Rovaniemi

Suosituksia ruokalistalta

D9AC78AC-4D40-42BB-80ED-9DEC59F8B6F6

Snacks

EDAMAME BEANS

with sea salt
5,00 €

SPRING ROLLS

Deep fried 7€ (4 pcs) or Fresh 8€ (2 pcs)
8,00 €
D38A5114-3EAE-4783-B46D-7329A62BE7A2

Keitot

Tofu

Ramen or Red Curry base
12,00 €

Lisää kohteesta Ravintola HIMO, Rovaniemi

Tuoreet aasialaiset maut ja pohjoissuomalaiset maisemat kohtaavat Ravintola HIMOssa. Rovaniemen keskustaan Valtakadulle vuoden 2015 lopussa avattu ravintola on erinomainen ja kaivattu lisä kaupungin monipuolistuvaan etniseen raivntolatarjontaan. HIMOssa voit nauttia käsinvalmistettuja japanilaisia susheja ja Ramen-nuudeleita viihtyisässä miljöössä. Ruokalista tarjoilee erinomaisen valikoiman eri kokoisia sushilajitelmia, ja monipuolisten raaka-aineiden joukosta löytyy varmasti suosikit jokaiseen makuun. Makeissa ja nigireissä maistuvat esimerkiksi perinteiset sushiainekset lohi, siika, avokado, siitake ja katkarapu. Ja koska Lapissa ollaan, täytyyhän listalta toki löytyä myös poroa! Alkuun kannattaa kokeilla mainioita alkuruokia ja ehdoton päätös aterialle on HIMOn kotitekoinen jälkiruoka, joka on oiva sekoitus japanilaisia ja lappilaisia makuja.

Valmis Japponia-menu tarjoaa kätevästi kattauksen listan parhaita makuja alkuruoista jälkuruokaan, ja juhliin ja suurille ryhmille helppo valinta on useiden kymmenien sushien lajitelmat Party platter ja Kingsize platter. Juomasuositus sushien kanssa on tietysti aito japanilainen sake tai hyvä valkoviini. Myös vihreä tee kuuluu olennaisena osana ateriaan. Entisen Wakkanai Sushin, nykyisen Ravintola HIMOn tyylikkäät tilat Rovaniemen keskustassa sekä lämmin asiakaspalvelu tarjoavat viihtyisät puitteet maukkaan sushiaterian nauttimiseen ja viihtymiseen.

84 Ravintola HIMO arvostelua

Loistava
5.3/6
84 arvostelua
Tunnelma:Loistava
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Ruoka:Taivaallinen
Palvelu:Loistava
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Erittäin miellyttävä
Uusi"Erinomainen"
6/6
Tiina H.17 tuntia sitten · 1 arvostelu

Huippu asiakaspalvelu ja ruoka erinomaista! Ehdoton suositus kaikille aasialaisen ruuan ystäville. Kokeilimme suhseja ja wokkia ja edamamepapuja. Sushit ja wokki todella hyviä, edamamepavut hieman kuivia.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Satu L.kolme päivää sitten · 1 arvostelu

Aivan loistava ravintola, ruoka ja palvelu 😊 ja ehdottomasti parhaat drinksut mitä olen juonut. Asiakaspalvelu todella hyvää ja ravintolassa viihtyisä ilmapiiri. Jatkossa vakipaikka Rovaniemellä vieraillessa.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Johanna H.14 päivää sitten · 1 arvostelu

Sushi oli juuri niin hyvää kuin edelliseltä kerralta muistin. Ja jälkiruokana se banaanihommeli oli ihanan kevyttä ja herkullista, ei liian makeaa. Hinta-laatu-suhde mielestäni hyvä. Palvelu ystävällistä ja paikka viihtyisä. Suosittelen lämpimästi!

Lähistöllä olevia ravintoloita