Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Espoo
Otaniemi
Fat Lizard Otaniemi

Fat Lizard Otaniemi

eurooppalainen, italialainen, amerikkalainen, skandinaavinen

Pääruoat maksavat noin27€

Kuva kohteesta Fat Lizard Otaniemi, Otaniemi, Espoo

Tee pöytävaraus nopeasti ja ilmaiseksi:

Fat Lizard Otaniemi – Tietoja

Perheille sopiva ✨
Ryhmille sopiva 🎉
Pääsy pyörätuolilla
Korttimaksu
Pysäköintimahdollisuus
Ilmastointi
Avoinna tänään
-
Avaa klo 11:00
Tuesday
11:00 - 23:00
Wednesday
11:00 - 00:00
Thursday
11:00 - 00:00
Friday
11:00 - 00:00
Saturday
13:00 - 00:00
Sunday
10:30 - 22:00
Monday
11:00 - 22:00

Syö ulkona. Kerää pisteet.

Varaa pöytä netissä ja ansaitse rahaa Quandoo Kanta-asiakaspisteillä! Jokainen 1 000 pisteen potti on 10€ arvoinen.

Sinulla on jo 1 000 pistettä? Lunasta ne nyt.

Sinulla on jo 1 000 pistettä? Lunasta ne nyt.

Kun olet löytänyt täydellisen annoksen ja olet vastuussa ravintolavalinnasta

Varaa pöytä ja käy herkuttelemaan!

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Fat Lizard Otaniemi

Ravintola Fat Lizard on mutkaton ruokaravintola Espoossa, Tietotiellä Otaniemen metroasemaa vastapäätä. Fat Lizardissa uskotaan käsin tekemiseen sekä rehelliseen ja näyttävään ruokaan. Keittiössä roihuaa myös aito puu-uuni. Mikä parasta, tätä bistro-henkistä ruokaa saa lounaasta yön pikkutunneille saakka. Pitkän ruokalistan jokaisesta kategoriasta löytää jokainen jotakin houkuttelevaa. Legendaarisia ovat vaikkapa tuhdit Fat Burgerit, mehevät pihvit sekä aidot espoolaiset pizzat. Kokonaisuuden sinetöivät paikan oman pienpanimon oluet, jokin pitkältä listalta valittu viini tai erinomaiset cocktailit.

Sunnuntaisin katetaan runsas FAT Brunssi, jolle voit tehdä pöytävarauksen klo 10.30 tai klo 11 ensimmäiseen kattaukseen (päättyy klo 12:30) ja klo 13 toiseen kattaukseen. Lounasaikaan pöytävaraukset vain +15 hengen seurueille.

Usein kysytyt kysymykset

Onko ravintolassa Fat Lizard Otaniemi pöytiä ulkona?

Ei, ravintolassa Fat Lizard Otaniemi ei ole pöytiä ulkona.

Onko ravintolassa Fat Lizard Otaniemi pysäköintitilaa?

Kyllä, ravintolassa Fat Lizard Otaniemi on Katupysäköinti.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Fat Lizard Otaniemi?

“Get Ready to loosen your belt!” – Espoon Otaniemen Tietotiellä sijaitsevassa Fat Lizardissa toivotetaan nälkäiset asiakkaat tervetulleiksi. Bistro-henkisen ruuan ja juoman merkeissä viihdytään joka päivä yömyöhään saakka. Arkiaamupäivisin on tarjolla monipuolinen lounas ja leppoisat sunnuntaipäivät kruunaavat kaksi Fat Brunssi -kattausta, joiden määrä ja mitta riittävät taatusti pelkkää aamiaisen jatketta pidemmälle.

Fat Lizardin à la carte -listalla komeilevat muhkeat burgeriluomukset vegenä tai lihalla höysteineen sekä keittiömestari Matti Hälvän Fat Platterit eli valintasi mukaan lihaa, kasviksia tai mereneläviä notkuvat tarjottimet; alkuruokavalikoiman rapukakuista ja poke- ja vegaani-bowleista ja friteeratuista sirkoista nyt puhumattakaan. Aidossa puu-uunissa kypsyvät pizzat, joita povataan Espoon parhaiksi, ja tarjolla on myös ruokaisia salaatteja sekä makeita jälkiruokia. Juomansa voi rakentaa ruokailun lomaan ja ympärille sekä viineistä ja cocktaileista että oluista, jotka tulevat Fat Lizard -pienpanimosta. Tarjonta kannattaa toki tarkistaa aina varausajankohdan mukaan, sillä Fat Lizardin keittiössä kypsytellään aina jotakin uutta ja houkuttelevaa. Ravintolassa on tapana myös tapahtua, sillä se on auki paitsi vuoden jokaisena päivänä juhlapyhät mukaan lukien. Ja vaikka ruokalistan houkutuksia on vaikea vastustaa, Fat Lizardiin voi aina tulla myös vaikka yhdelle – tunnelma on aina viihtyisä ja rento ja tilaa löytyy niin pöydistä, baarijakkaroita kuin sohviltakin.

Mikäli tulet Otaniemeä etäämmältä ja haluat saapua julkisilla, Länsimetro tuo jo pitkälle, kun jäät pois Aalto-yliopiston pysäkillä ja kävelet lyhyen matkaa.