Ravintolat
Espoo
Espoo
Otaniemi
Ravintola Fat Lizard

Ravintola Fat Lizard

OtaniemiEurooppalainen
Loistava
4.9/6
454 arvostelua
Ravintola Fat Lizard Espoo image 1
Ravintola Fat Lizard Espoo image 2
Ravintola Fat Lizard Espoo image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Ravintola Fat Lizard – Tietoja

Ravintola Fat Lizard on mutkaton ruokaravintola Espoossa, Tietotiellä Otaniemen metroasemaa vastapäätä. Fat Lizardissa uskotaan käsin tekemiseen sekä rehelliseen ja näyttävään ruokaan. Keittiössä roihuaa myös aito puu-uuni. Mikä parasta, tätä bistro-henkistä ruokaa saa lounaasta yön pikkutunneille saakka. Ja sunnuntaisin katetaan runsas ja monipuolinen FAT Brunssi. Pitkän ruoka listan jokaisesta kategoriasta löytää jokainen jotakin houkuttelevaa. Legendaarisia ovat vaikkapa tuhdit Fat Burgerit, Fat Platterit sekä aidot espoolaiset pizzat. Kokonaisuuden sinetöivät paikan oman pienpanimon oluet, jokin pitkältä listalta valittu viini tai erinomaiset cocktailit. Varmistathan, että saavut nälkäisenä ja janoisena!

Sunnuntain brunssille pöytävaraukset klo 10.30 tai 11 kattauksille (päättyy klo 12.30). Toinen kattaus klo 13–15.

Lounasaikaan pöytävaraukset vain +15 hengen seurueille.

To 1.11. Noora Karman show klo 22. Pääsymaksu klo 19:30 jälkeen saapuvilta 10 €/hlö.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 10:30
Tuesday
10:30 - 00:00
Wednesday
10:30 - 01:00
Thursday
10:30 - 01:00
Friday
10:30 - 04:00
Saturday
10:30 - 04:00
Sunday
10:30 - 00:00
Monday
10:30 - 00:00

Osoite

Ravintola Fat Lizard
Tietotie 1
02350 Espoo

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

Spicy Salmon

Maustepaahdettua lohta, rapeaa sydänsalaattia, kurkkuaiolia, chiliä & korianteria
11,00 €

Sticky Pork

Karamellisoitua porsaan grillikylkeä, rapeaa sydänsalaattia, kuivattua sipulia, mustaa aiolia & chiliä
11,00 €

Tasty Vege

Avocadoa, ricottaa, rapeaa sydänsalaattia, pähkinää, chiliä & korianteria
10,00 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Ravintola Fat Lizard, Espoo

“Get Ready to loosen your belt!” – Espoon Otaniemen Tietotiellä sijaitsevassa Fat Lizardissa toivotetaan nälkäiset asiakkaat tervetulleiksi. Bistro-henkisen ruuan ja juoman merkeissä viihdytään joka päivä yömyöhään saakka. Arkiaamupäivisin on tarjolla monipuolinen lounas ja leppoisat sunnuntaipäivät kruunaavat kaksi Fat Brunssi -kattausta, joiden määrä ja mitta riittävät taatusti pelkkää aamiaisen jatketta pidemmälle.

Fat Lizardin à la carte -listalla komeilevat muhkeat burgeriluomukset vegenä tai lihalla höysteineen sekä keittiömestari Matti Hälvän Fat Platterit eli valintasi mukaan lihaa, kasviksia tai mereneläviä notkuvat tarjottimet; alkuruokavalikoiman rapukakuista ja poke- ja vegaani-bowleista ja friteeratuista sirkoista nyt puhumattakaan. Aidossa puu-uunissa kypsyvät pizzat, joita povataan Espoon parhaiksi, ja tarjolla on myös ruokaisia salaatteja sekä makeita jälkiruokia. Juomansa voi rakentaa ruokailun lomaan ja ympärille sekä viineistä ja cocktaileista että oluista, jotka tulevat Fat Lizard -pienpanimosta. Tarjonta kannattaa toki tarkistaa aina varausajankohdan mukaan, sillä Fat Lizardin keittiössä kypsytellään aina jotakin uutta ja houkuttelevaa. Ravintolassa on tapana myös tapahtua, sillä se on auki paitsi vuoden jokaisena päivänä juhlapyhät mukaan lukien. Ja vaikka ruokalistan houkutuksia on vaikea vastustaa, Fat Lizardiin voi aina tulla myös vaikka yhdelle – tunnelma on aina viihtyisä ja rento ja tilaa löytyy niin pöydistä, baarijakkaroita kuin sohviltakin.

Mikäli tulet Otaniemeä etäämmältä ja haluat saapua julkisilla, Länsimetro tuo jo pitkälle, kun jäät pois Aalto-yliopiston pysäkillä ja kävelet lyhyen matkaa.

454 Ravintola Fat Lizard arvostelua

Loistava
4.9/6
454 arvostelua
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Ruoka:Herkullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Palvelu:Erinomainen
Melu:Miellyttävä
Hinta/laatu:Sopuhintainen
Uusi"Erinomainen"
6/6
Mikko K.13 tuntia sitten · 1 arvostelu

Todella laadukas brunssi. Monipuolinen, fressi ja runsas valikoima. Hintaa toki on, mutta sanoisin että on enemmän kuin hintansa väärti. Ehdottomasti tulemme tänne vielä uudestaan syömään.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Harri T.21 tuntia sitten · 1 arvostelu

Mukava, asiantunteva ja asiakkaat huomioiva palvelu. Tarjoilija osasi kertoa ja suositella sekä ruokia että juomia. Koko seurueen pääruuat olivat todella maistuvia. Jälkiruuat aivan erinomaisia. Todella positiivinen kokemus!

Uusi"Erinomainen"
6/6
Mervi S.kahdeksan päivää sitten · 1 arvostelu

Viihtyisä ja valoisa ravintola, ruoka oli hyvää, aito tuli uunissa kruunasi tunnelman. Annosten hinnat oli melko korkeat, mutta palvelu oli hyvää. Helppo paikka tulla sekä autolla että metrolla