Ravintolat
Uusimaa
Espoo
Otaniemi
Ravintola Fat Lizard

Ravintola Fat Lizard

Loistava
5.0/6
694 arvostelua
Ravintola Fat Lizard Espoo image 1
Ravintola Fat Lizard Espoo image 2
Ravintola Fat Lizard Espoo image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Ravintola Fat Lizard – Tietoja

Ravintola Fat Lizard on mutkaton ruokaravintola Espoossa, Tietotiellä Otaniemen metroasemaa vastapäätä. Fat Lizardissa uskotaan käsin tekemiseen sekä rehelliseen ja näyttävään ruokaan. Keittiössä roihuaa myös aito puu-uuni. Mikä parasta, tätä bistro-henkistä ruokaa saa lounaasta yön pikkutunneille saakka. Pitkän ruokalistan jokaisesta kategoriasta löytää jokainen jotakin houkuttelevaa. Legendaarisia ovat vaikkapa tuhdit Fat Burgerit, mehevät pihvit sekä aidot espoolaiset pizzat. Kokonaisuuden sinetöivät paikan oman pienpanimon oluet, jokin pitkältä listalta valittu viini tai erinomaiset cocktailit.

Sunnuntaisin katetaan runsas FAT Brunssi, jolle voit tehdä pöytävarauksen klo 10.30 tai klo 11 ensimmäiseen kattaukseen (päättyy klo 12:30) ja klo 13 toiseen kattaukseen. Lounasaikaan pöytävaraukset vain +15 hengen seurueille.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 01:00
Thursday
10:30 - 01:00
Friday
10:30 - 04:00
Saturday
10:30 - 04:00
Sunday
10:30 - 00:00
Monday
10:30 - 00:00
Tuesday
10:30 - 00:00
Wednesday
10:30 - 01:00

Osoite

Ravintola Fat Lizard
Tietotie 1
02150 Espoo

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

Spicy Salmon

Maustepaahdettua lohta, rapeaa sydänsalaattia, kurkkuaiolia, chiliä & korianteria
11,00 €

Sticky Pork

Karamellisoitua porsaan grillikylkeä, rapeaa sydänsalaattia, kuivattua sipulia, mustaa aiolia & chiliä
11,00 €

Tasty Vege

Avocadoa, ricottaa, rapeaa sydänsalaattia, pähkinää, chiliä & korianteria
10,00 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Ravintola Fat Lizard, Espoo

“Get Ready to loosen your belt!” – Espoon Otaniemen Tietotiellä sijaitsevassa Fat Lizardissa toivotetaan nälkäiset asiakkaat tervetulleiksi. Bistro-henkisen ruuan ja juoman merkeissä viihdytään joka päivä yömyöhään saakka. Arkiaamupäivisin on tarjolla monipuolinen lounas ja leppoisat sunnuntaipäivät kruunaavat kaksi Fat Brunssi -kattausta, joiden määrä ja mitta riittävät taatusti pelkkää aamiaisen jatketta pidemmälle.

Fat Lizardin à la carte -listalla komeilevat muhkeat burgeriluomukset vegenä tai lihalla höysteineen sekä keittiömestari Matti Hälvän Fat Platterit eli valintasi mukaan lihaa, kasviksia tai mereneläviä notkuvat tarjottimet; alkuruokavalikoiman rapukakuista ja poke- ja vegaani-bowleista ja friteeratuista sirkoista nyt puhumattakaan. Aidossa puu-uunissa kypsyvät pizzat, joita povataan Espoon parhaiksi, ja tarjolla on myös ruokaisia salaatteja sekä makeita jälkiruokia. Juomansa voi rakentaa ruokailun lomaan ja ympärille sekä viineistä ja cocktaileista että oluista, jotka tulevat Fat Lizard -pienpanimosta. Tarjonta kannattaa toki tarkistaa aina varausajankohdan mukaan, sillä Fat Lizardin keittiössä kypsytellään aina jotakin uutta ja houkuttelevaa. Ravintolassa on tapana myös tapahtua, sillä se on auki paitsi vuoden jokaisena päivänä juhlapyhät mukaan lukien. Ja vaikka ruokalistan houkutuksia on vaikea vastustaa, Fat Lizardiin voi aina tulla myös vaikka yhdelle – tunnelma on aina viihtyisä ja rento ja tilaa löytyy niin pöydistä, baarijakkaroita kuin sohviltakin.

Mikäli tulet Otaniemeä etäämmältä ja haluat saapua julkisilla, Länsimetro tuo jo pitkälle, kun jäät pois Aalto-yliopiston pysäkillä ja kävelet lyhyen matkaa.

694 Ravintola Fat Lizard arvostelua

Loistava
5.0/6
694 arvostelua
Tunnelma:Viihtyisä
Melu:Miellyttävä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Ruoka:Herkullinen
Palvelu:Erinomainen
Hinta/laatu:Sopuhintainen
Uusi"Erinomainen"
6/6
Matti R.viisi tuntia sitten · 1 arvostelu

Upea palvelu ruoka todella hyvää jatkoon suosittelen lämpimästi, kaikki sujui todella hienosti näyttävästi kaikki esillä sekä tällä kertaa osuimme hyvään aikaan Ei ollut jonottelua buffet pöydissä

Uusi"Erinomainen"
6/6
Sami J.seitsemän tuntia sitten · 1 arvostelu

Vähän yllätti positiivisesti, keskellä yliopisto kampusta noin hienosti sisustettu ravintola. Todella hyvä ruoka, pihvien paistoaste oli todella onnistunut. Palvelu oli myös ystävällistä, eikä liian aggressiivista, sai miettiä rauhassa mitä tilaa.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Stella H.kaksi päivää sitten · 1 arvostelu

Kävimme sunnuntaibrunssilla Fat Lizardissa, vaikkakin hinta oli hieman suolainen olivat kaikki tarjolla olevat ruoat erittäin hyviä ja monipuolisia! Brunssi oli hintansa arvoinen ja ruoka maistuvaa. Erityisesti savustettu lohi ja jälkiruoaksi tarjottu kakku ja vanukas olivat herkkua.