Ravintolat
Uusimaa
Porvoo
Keskusta
Ravintola Alba Rio
Ravintola Alba Rio Arvostelut

Arvostelut: Ravintola Alba Rio

Keskustakansainvälinen
Loistava
4.9/6
16 arvostelua
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta

16 Ravintola Alba Rio arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Ravintola Alba Rio annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.9/6
16 arvostelua
Ruoka:Taivaallinen
Melu:Erittäin miellyttävä
Tunnelma:Loistava
Palvelu:Loistava
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Hinta/laatu:Kaiken rahan arvoinen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Katariina P.vuosi sitten · 1 arvostelu

Viihtyisä, rauhallinen ravintola hyvällä paikalla. Ruoka oli erinomaisen hyvää ja annokset olivat kauniita ja sopivan kokoisia. Tätä ravintolaa voi suositella lämpimästi - todella laadukas kokonaisuus!

"Erinomainen"
6/6
Pirkko K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Saimme osaksemme ystävällistä palvelua. Ruoka oli herkullista ja "konstailematota". Ravintola on viihtyisä. Olimme tyytyväisiä , voimme tämän kokemuksen perusteella suositella muillekin ja tulla itsekin uudestaan.

"Erinomainen"
6/6
Asta H.vuosi sitten · 1 arvostelu

Pienen ennakkoluulon jälkeen astuimme kodikkaaseen ravintolaan, tyhjää oli mutta hymyileväinen tarjoilija otti meidät vastaan ja valitsi meille parhaimman ikkunapöydän - vaikka ulkona satoi lunta vaakanaan. Ruoka oli hyvää, aperitiivit olivat hyvät ja palvelu erinomaista - hintavaa oli hiukan ruokamme mutta ei sitä usein ulkona syödä.

"Erinomainen"
6/6
Anita N.vuosi sitten · 5 arvostelua

Ruoka oli todella hyvää. Alkupalaksi oli suppilovahveropiirakkaa, joka oli samettisen pehmeää. Palvelu toimi loistavasti ja ravintola on erittäin viihtyisä. Sijainti on sopivasti joen rannalla. Mennään varmasti uudelleen.

"Erinomainen"
6/6
Veera W.vuosi sitten · 2 arvostelua

Ravintolan palvelu on hyvää ja ruoka erinomaista. Listalla sopivasti vaihtoehtoja mistä valita. Söimme kalaa ja pihviä, kypsyys oli juuri se mitä toivottiin, eli medium miinus. Kaikissa ravintoloissa tämä ei valitettavasti ole itsestäänselvyys. Mutta Alba Riossa on aina ollut näin, käymme useita kertoja vuodessa ja aina on ollut sitä mitä tilattu.

"Upea"
5/6
Roel V.vuosi sitten · 1 arvostelu

Good ambiance within the restaurant, has a good menu and nothing to complain about the speedy service. We got a good spot next to the fire place and enjoyed our meal. Our waitress did not understand English but that didn´t stop us from enjoying the evening. Recommended!

"Huono"
2/6
Annika H.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ravintola itsessään oikeiln "cozy" mutta ruokapuoli ei ainakaan 14.2 ollut laisinkaan kunnossa. Raakaaineissa oltiin säästetty ja annoksien toteutus ei suoranaisesti ollut rakkaudella luotu. Se tunne kun syö ulkona ammattilaisen tekemää ruokaa ja tiedät että itse osaat valmistaa samat ruuat mutta 100 kertaa paremmin, ei ole kovinkaan mieluisaa. Miehellä meni myös alkuruuasta vatsa ylös alaisin, kun hän päätti kokeilla simpukoita. Ruokalista itsessään näytti houkuttelevalta mutta toteutus ja lopputulos olivat valitettavasti pettymys. Ravintolalla ja nomenomaan sen sijainnilla on niin paljon potentiaalia, joten nyt äkkiä ruokapuoli kuntoon ennen kuin Porvoo pienenä paikkakuntana saa kokea saman kuin me ja sieltä sitten mielipiteet lähtevätkin liikkeelle tuttaville, kavereille ja perheille yms.

"Erinomainen"
6/6
Riitta N.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ilta oli onnistunut, täydet 6 pistettä. Ravintola miljöö miellyttävä, elegantti, mutta myös kotoisa ja vastaanottava. Ruoka maukasta ja illan flamenco-show aivan huikea. Aistinautintoja kaikikille aisteille. Kiitos Alba Rio!

"Erinomainen"
6/6
(deleted) X.vuosi sitten · 1 arvostelu

Erinomainen, ystävällinen asiakaspalvelu. Ruokaa oli erinomiasen hyvää - paras paistettu maksa mitä olen ikinä syönyt. 10 pistettä kokille. Viihtyisä paikka, vanha sisutus on "tallessa" ja ripaus modernia mukaan.

"Erinomainen"
6/6
(deleted) X.vuosi sitten · 4 arvostelua

Erinomaiset liharuoat ja palvelu, viinilista vähän yllätyksetön mutta hyvin kuvailtu yksittäiset viinit. Lihan erinomaiselle tasolle olisi yksilöllisempi ja mielikuvituksellisempia viinilista tehnyt kunniaa. Kiitos hauskasta illasta.