Ravintola Alba Rio

Loistava
4.9/6
16 arvostelua
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta
Suositeltuja ravintoloita
Tässä sen sijaan 1 saman alueen ravintolaa, joihin voit tehdä varauksen:

SicaPelle

Keskusta
Kansainvälinen
5.3/6107

Ravintola Alba Rio – Tietoja

Ravintola Alba Rio tarjoaa laadukkaita ja konstailemattomia ruoka-annoksia rennossa ilmapiirissä Porvoon jokirannassa Jokikadulla. Alba Rion keittiö ottaa vaikutteita monista kansainvälisistä keittiöistä luoden selkeitä ja puhtaita makuja ilman turhaa hienostelua. Ravintola sijaitsee vanhassa idyllisessä kivijalkapuutalossa, ja tilan sisustuksessa on otettu kunnioittavasti huomioon talon pitkä historia. Tunnelma on lämmin ja kodikas, palvelu ystävällistä, ja ravintolassa nauttii mielellään lounaan, pitkän illallisen tai miksei vaikkapa vain lasillisen hyvää viiniä hyvässä seurassa.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 21:00
torstai
11:00 - 21:00
perjantai
11:00 - 22:00
lauantai
13:00 - 22:00
sunnuntai
13:00 - 19:00
maanantai
11:00 - 21:00
tiistai
11:00 - 21:00
keskiviikko
11:00 - 21:00

Osoite

Ravintola Alba Rio
Jokikatu 31
06100 Porvoo

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

Talon leipää ja aiolia

House bread with aioli
4,50 €

Hirvichorizoa, haudutettua punakaalia ja talon sinappia

Venison chorizo, braised red cabbage and house mustard
12,00 €

Jättirapuja, vihersimpukoita ja mangosalaattia

Shrimps, mussels and mango salad
14,50 €

Lisää kohteesta Ravintola Alba Rio, Porvoo

Kauniissa miljöössä Porvoon Jokikadulla sijaitseva Ravintola Alba Rio ihastuttaa rennolla tunnelmallaan ja puhtailla ja selkeillä makuelämyksillään. Ravintolan keittiö tarjoaa mutkattomia kansainvälisiä makuelämyksiä lämpimässä suomalaisessa ympäristössä. Talvella ravintolassa voi nauttia takkatulen lämmöstä ja kesällä nautiskella auringosta ja katuvilinästä viihtyisällä terassilla. Suositeltavia ruoka-annoksia ovat esimerkiksi jaettavaksikin sopiva maistelulautanen alkuruoaksi, ja pääruoaksi vaikkapa sesongin mukaan vaihtuva aina tuoreista raaka-aineista valmistettu kala-annos.

Alba Rion keittiön vaikutteet tulevat suomalaisen keittiön lisäksi lähinnä ranskalaisesta ja italialaisesta keittiöstä ja ruoanvalmistuksessa käytetään aina puhtaita raaka-aineita. À la carte -listan lisäksi isommille ryhmille on tarjolla erilaisia menuvaihtoehtoja. Myös lapsille on oma ruokalista. Ruoka tuodaan pöytään aina kauniisti aseteltuna ja annokset ovat selkeitä ja vailla turhia kikkailuja. Makunautintoja voi täydentää hyvillä viineillä, tai vaikkapa samppanjalla. Viinilistalta löytyy viinejä monista eri viinimaista, niin vanhasta kuin uudesta viinimaailmasta.

Alba Rio huokuu mukavasti vanhan Porvoon erityislaatuista tunnelmaa ja ruoan lisäksi vanhan upean rakennuksen luoma rauhallinen fiilis tekee ravintolasta mitä mainioimman paikan viettää rentoa iltaa perheen tai ystävien kanssa.

16 Ravintola Alba Rio arvostelua

Loistava
4.9/6
16 arvostelua
Hinta/laatu:Kaiken rahan arvoinen
Tunnelma:Loistava
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Palvelu:Loistava
Melu:Erittäin miellyttävä
Ruoka:Taivaallinen
"Erinomainen"
6/6
Katariina P.vuosi sitten · 1 arvostelu

Viihtyisä, rauhallinen ravintola hyvällä paikalla. Ruoka oli erinomaisen hyvää ja annokset olivat kauniita ja sopivan kokoisia. Tätä ravintolaa voi suositella lämpimästi - todella laadukas kokonaisuus!

"Erinomainen"
6/6
Pirkko K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Saimme osaksemme ystävällistä palvelua. Ruoka oli herkullista ja "konstailematota". Ravintola on viihtyisä. Olimme tyytyväisiä , voimme tämän kokemuksen perusteella suositella muillekin ja tulla itsekin uudestaan.

"Erinomainen"
6/6
Asta H.vuosi sitten · 1 arvostelu

Pienen ennakkoluulon jälkeen astuimme kodikkaaseen ravintolaan, tyhjää oli mutta hymyileväinen tarjoilija otti meidät vastaan ja valitsi meille parhaimman ikkunapöydän - vaikka ulkona satoi lunta vaakanaan. Ruoka oli hyvää, aperitiivit olivat hyvät ja palvelu erinomaista - hintavaa oli hiukan ruokamme mutta ei sitä usein ulkona syödä.

Samankaltaisia ravintoloita

Lähistöllä olevia ravintoloita