Quandoo
(FI) Suomi
4.5 /6 Loistava 150 arvostelua

Primula

Keskusta Kansainvälinen €€€ +100
Varaa
Varauskysely
-
1 henkilö
+
{{ capacity }}
Haluatko tehdä varauksen suurelle ryhmälle? Kokeile varauskyselyä ryhmille!
{{ request.date | date: 'mediumDate'}}
{{ discount.name }}
-
{{time.date | date: 'HH:mm'}} | -{{request.discount.value}}%
+
Tiedustele viime hetken tilannetta ravintolasta.
{{time.date | date: 'HH:mm'}}
{{ discount.name }}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{ request.area.name }} Missä halauaisit istua?
{{ area.name }}
Tämä on ainoa valittava alue

Sinun Primula

Uudistunut Primula avasi ovensa syyskuussa 2015 samalla paikalla Viiskulmassa Laivurinkatu 10:ssa, jossa se on ilahduttanut helsinkiläisiä jo vuodesta 1924. Legendaarisen ravintolan uusi konsepti kunnioittaa paikan pitkää historiaa yhdistellen perinteisiin sopivasti modernia otetta. Primulassa pääset maistelemaan niin keski- ja eteläeurooppalaisia kuin kotoisen pohjoismaisia makuja lounaalla ja illallisella sekä viikonlopun brunssilla. Ravintolan rennon elegantti, bistromainen ympäristö sekä monipuolinen ruokalista tekevät paikasta erinomaisen valinnan aterian nauttimiseen niin perheen, ystävien kuin liikekumppanienkin kanssa.

Aukioloajat

  • Maanantai 11:00 - 23:00
  • Tiistai 11:00 - 23:00
  • Keskiviikko 11:00 - 23:00
  • Torstai 11:00 - 23:00
  • Perjantai 11:00 - 00:00
  • Lauantai 12:00 - 23:00
  • Sunnutai 11:00 - 21:00
Primula, Laivurinkatu 10, 00150 Helsinki

Filosofia

Ravintola Primula on skandinaavinen bistro, joka sijaitsee Viiskulmassa Laivurinkadulla, Eiran ja Punavuoren välimaastossa. Ravintola kunnioittaa vuoteen 1924 asti ulottuvia juuriaan ja tarjoaa asiakkailleen unohtumattomia makuelämyksiä historiallisessa miljöössä Helsingin kantakaupungissa. Keittiömestari Tuomo Suorannan kynästä on syntynyt ruokalista, joka ammentaa inspiraatioita pohjoismaisesta ruokaperinteestä sekä eurooppalaisesta bistrokulttuurista ollen samalla sekä sivistynyt että rento. Monipuolisen ruokalistan tarjonta ulottuu merenelävistä ja laadukkaista pihveistä maanmainioihin liuskoihin eli Primulan persoonallisiin pitsoihin, jotka ovat ehdottomasti kokeilemisen arvoisia. Primula tarjoaa vierailleen modernia kotiruokaa lounaalla, pohjoisen vieraanvaraisuutta illallisella sekä moderneja skandinaavisia ja kansainvälisiä makuja brunssilla. Myös juomatarjonta on laadukkaine viineineen ja erilaisine oluineen erinomainen.

Ravintolan punaiset tiiliseinät, lämmin takkatuli ja persoonalliset yksityiskohdat sisustuksessa tekevät salin tunnelmasta kodikkaan ja viihtyisän. Välitön tunnelma jatkuu myös Primulan yhteydessä olevassa, Old Skiffer –nimen saaneessa baarissa, jossa voit maistella vaikkapa rommeja. Ravintola Primula toivottaa kaikki tervetulleeksi nauttimaan rennosta ilmapiiristään ja loistavast ruoastaan keskelle kauneinta Helsinkiä. Astele siis tutustumaan Viiskulman helmeen ja nauttimaan kaikesta hyvästä, mitä Primulalla on tarjota!

Esimerkkimenu

150 arvostelua

4.5 /6 Loistava 150 arvostelua
Palvelu: ystävällinen
Tunnelma: loistava
Odotusaika: lyhyt
Melu: hiljainen
Ruoka: herkullinen
Laatu/Hinta: edullinen
31 6
54 5
33 4
20 3
9 2
3 1
4 arvostelua tähän mennessä 6
23.08.2017 08:40

Ruoka oli koko pöytäseurueen mielestä todella hyvää. Listalta tuli valituksi lihaa, kalaa ja salaattia. Tarjolla myös hyvä valikoima oluita Erinomaisen mukava ja mutkaton palvelu. Mennään varmasti toistekin.

1 arvostelu tähän mennessä 6
14.08.2017 08:43

Sunnuntaibrussi oli loistava kokonaisuus. Palvelu oli hyvää. Saimme pöydän ikkunan edestä, mikä oli kokonaisuuteen plussaa. Primula on ihanan valoisa ravintola. Nuoret, iloiset työntekijät antavat paikalle mukavan ilmeen.

1 arvostelu tähän mennessä 6
23.06.2017 09:39

Nopea ja ystävällinen palvelu / loistava hinta-laatu -suhde. Soignon-salaatti todella maukas, liuskat ovat aina varma valinta! Viihtyisä sisustus ja lämmin tunnelma - täällä käymme usein.

1 arvostelu tähän mennessä 6
16.05.2017 15:13

Ravintolaan oli helppo löytää ja palvelu oli hyvää ja mukavaa. Paikka oli erittäin viihtyisä ja pidin lehtimäisestä menu-listasta (hauska idea, erottuu massasta). Lisäksi ruoka oli totta kai aivan loistavaa. Tilaamani cesar salaatti oli aivan loistava ja ehdottomasti yksi parhaimmista, joita olen koskaan tilannut (suuret kiitokset kokille)!

1 arvostelu tähän mennessä 4
16.03.2016 23:27

Ei niin fancy kokemus kuin olin ulkokuoren ja ruokalistan perusteella ajatellut. Toki ruuan hinta-laatusuhde kohtasi melko hyvin, mutta mikään Michelin paikka kyseessä ei ole. Itse söin kalmaria alkuun, joka valitettavasti osoittautui vahvasti paneroiduksi ja rasvaiseksi. Pääruokana lampaanpotka oli melko OK, mutta samaa saa muualtakin. Viereisestä pöydästä jäi yksi annos kokonaan puuttumaan, josta tultiin ilmoittamaan vasta, kun muu seurue oli jo ruuat saanut.. Voisin kuvitella meneväni Primulaan uudelleen, mutta tilaukseni tulee tuolloin sisältämään vain ison lasin punaviiniä ja hyviltä muihin pöytiin kannettuna näyttäneen pizzan!

2 arvostelua tähän mennessä 5
29.08.2017 12:45

Primulan sunnuntaibrunssi oli oikein positiivinen kokemus - alkupalat ja jälkiruoat haettiin noutopöydästä ja pääruoka tilattiin listalta. Systeemi oli toimiva, kun sai yhden selkeän pääannoksen, mutta odotellessa myös alkupaloja. Eggs Benedict oli herkullinen, samoin jälkkäripöydän kakut. Alkupalapöytä (lähinnä kalaa) oli ihan hyvä, mutta ei herättänyt suurempia tunteita. Palvelu oli ensiluokkaista, eli kiitos mukavalle miestarjoilijallemme! :)

8 arvostelua tähän mennessä 5
29.09.2016 11:04

Primula is one of our favorite neighborhood restaurants and we visit it very often. This experience was like other times, great food and wine selection, pleasant and attentive service, and all at a reasonable price. I particularly recommend the (white) fish of the day, the fish burger and the surf n turf liuska.

1 arvostelu tähän mennessä 6
15.05.2017 21:33

Oli mukava ja ystävällinen ympäristö ravintola Primulassa! Saimme äitini kanssa hyvät ohjeistukset, miten tilata ja missä seisova pöytä oli. Olimme ensimmäistä kertaa Primulassa ja suunnittelemme tulevamme uudestaan!

1 arvostelu tähän mennessä 4
15.11.2015 12:27

Entisenä "Viiskulman Primulan" kävijänä oli tämä vierailu positiivinen, palvelu ystävällistä ja kalapurilainen todella herkullinen. Ison miinuksen saa kuitenkin alkuruoka kampasimpukat. Hinta aivan liian korkea kolmesta pienestä simpukan palasesta jotka olivat raakoja. En tiedä kuuluuko niiden olla? Kokonaisuus kuitenkin kaikkineen jäi plussan puolelle joten vierailu ei jääne viimeiseksi,

2 arvostelua tähän mennessä 6
13.02.2017 09:13

Hieno brunssi! Iso valikoima, pääruoka + salaatit + jälkiruoka. Hyvä ilmapiiri ja loistava asiakaspalvelu. Paikka täyttää aika nopeasti sunnuntai aamulla, siis on hyvää varata etukäteen. Suosittelen Primulan brunssi kaikille!

2 arvostelua tähän mennessä 2
19.05.2016 07:17

Päytiin tarjoiltu aamiainen oli pettymys senä minun (Eggs Benedict) että seuralaiseni (Huevos Rancheros) osalta. Omassa annoksessani bruossi maistui lähes raa-alle ja hollandaise oli liian suolaista. Lisäksi uppomunat olivat aavistuksen liian raakoja. Seuralaiseni Huevos Rancheros kuulosti hyvälle mutta maku ei vakuuttanut (mm. tomaattiset pavut olivat selkeästi suoraan tölkistä, vaikka meidän mielestämme kastikkeen olisi voinut tehdä itse). Lisäksi viimeisen akttauksen jälkiruuiksi oli jäljellä enää suklaakakkua (ellei olisi heti ennen ruokien saapumista hypännyt jälkkäripöytään), enkä itse välitä suklaasta. Onneksi tarjolla oli hedelmiä. Summasummarum olimme pettyneitä Primulan brunssiin, mutta tulipaha koettua.

1 arvostelu tähän mennessä 5
22.03.2016 08:34

Brunssin konsepti toimii hyvin: lämmin ruoka valitaan melko monipuoliselta listalta ja se tarjoillaan pöytään sitten kun tarjoilija on varmistanut, että noutopöydän salaatteja ym. ruokia on nautittu riittävästi. Jonottamaan joutuu jonkin verran kylmiä ruokia, mutta ei kohtuuttomasti, vaikka ravintola onkin täysi. Kolmevuotias lapsikin löysi riittävästi syötävää, vaikka jälkiruokapöytä houkutteli tietysti eniten. Pöytävaraus on syytä tehdä ajoissa, sillä ainakin kello 11: n kattaus oli ihan täyteenvarattu. Palvelu oli joustavaa.

2 arvostelua tähän mennessä 6
30.05.2016 19:01

Were eating sunday brunch. The main meal was well prepared and nicely served. There were scarce range of cold meals in buffet, but they were all delicious. Nice service and atmosphere in the restaurant. Nice bonus for the vegetarians - oat milk for coffee. Would like to taste their daily menu.

1 arvostelu tähän mennessä 5
06.10.2015 16:42

Uusi Primula on kivalla paikalla Viiskulmassa. Hyvä palvelu ja SUPERmaukkaat pizzat! Hieman kolkko sisustus, tosin takkatuli tuo viihtyisyyttä. Menisin kyllä uudestaan, myös karpalo/rosmariini Gintonic on loistava!

5 arvostelua tähän mennessä 5
23.04.2016 10:32

Primula on rento, kodikas, tunnelmallinen, mukava. Pizzat, joista tilasimme Surf&Turfin ja Soignonin, olivat erinomaisia. Tarjoilu toimi hyvin ja tarjoilijat olivat erittäin ystävällisiä ja mukavia. Suosittelen!

4 arvostelua tähän mennessä 5
02.02.2017 07:12

Primula ei koskaan ole pettänyt, eikä pettänyt viimeksikään! Erittäin ystävällinen palvelu ja hyvä ruoka, mitä muuta sitä brunssilta kaipaa. Erityismaininta Punavuori leivälle, suosittelen kokeilemaan! :)

1 arvostelu tähän mennessä 6
14.10.2015 15:25

Atmosfääri todella mukava . Ei liian pramea vaan tunnelma hyvä. Tarjoilu ja ruoka tylsästi sanottu mutta erittäin hyvää. Asiakas tyytyväinen ja tulee uudelleen😄 omalta osalta ruoka varmaan todella määrien asiantuntijoille, mutta itse tein väärän valinnan kun yritin itselleni jotain ns erillaista.

1 arvostelu tähän mennessä 5
05.03.2016 18:54

Loistava tunnelma, sisustuksen ja valaistuksen puolesta. Ruoka maistui myöskin, kiva kun ei ole niin perinteinen menu. Ehkä ihan hieman monimutkainen lukea. Miksi en antanut parasta arvosanaa, johtuu palvelusta. Siinä olisi ollut hieman parannettavaa, tuntui että olimme enemmänkin haitaksi tälle nuorelle naiselle kuin maksavia asiakkaita. Muuten kaikki oli mahtavaa!

1 arvostelu tähän mennessä 4
24.10.2016 11:23

Siisti ravintola, tosi hyvä ruoka. Ruokalistassa suurena puutteena gluteenittoman ruoan merkintä. Kaikki piti kysyä tarjoilijalta, joka ei myöskään osanut sanoa onko ruoassa gluteenia, vaan piti käydä varmistamassa keittiöstä. Jouduimme tilata ruokamme ilman varmaa tietoa, sopiiko ruoka kaikille. Tieto gluteenittomuudesta tuli vasta tilauksen jälkeen. Myöskään pihvin kypsyysastetta ei kysytty, vaan tuli kokin mieleinen pihvi. Maksettuamme laskun, emme saaneet kuittia mukaamme.

1 arvostelu tähän mennessä 4
21.10.2016 07:33

Kävimme testaamassa Primulan brunssin. Ruoka oli hyvää, mutta valikoimaa vähän ja esim. lämpimää ruokaa jäin kaipaamaan täysin. Brunssin hinta antaa olettaa enemmän kuin mitä sillä oikeasti saa. Harmi!