Primula

Keskustakansainvälinen
Erittäin hyvä
4.4/6
181 arvostelua
Tämä ravintola on lopettanut toimintansa.
Ei hätää – tarjolla on tuhansia muita ravintoloita koettavaksi.
Tutki muita ravintoloita
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Suositeltuja ravintoloita
Tässä sen sijaan 5 saman alueen ravintolaa, joihin voit tehdä varauksen:

Mamma Rosa

Töölö
5.0/61631
Mamma Rosa

Treffi Pub & Bistro

Herttoniemi
4.8/61472
Treffi Pub & Bistro

Primula – Tietoja

Uudistunut Primula avasi ovensa syyskuussa 2015 samalla paikalla Viiskulmassa Laivurinkatu 10:ssa, jossa se on ilahduttanut helsinkiläisiä jo vuodesta 1924. Legendaarisen ravintolan uusi konsepti kunnioittaa paikan pitkää historiaa yhdistellen perinteisiin sopivasti modernia otetta. Primulassa pääset maistelemaan niin keski- ja eteläeurooppalaisia kuin kotoisen pohjoismaisia makuja lounaalla ja illallisella sekä viikonlopun brunssilla. Ravintolan rennon elegantti, bistromainen ympäristö sekä monipuolinen ruokalista tekevät paikasta erinomaisen valinnan aterian nauttimiseen niin perheen, ystävien kuin liikekumppanienkin kanssa.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 11:00
Monday
11:00 - 23:00
Tuesday
11:00 - 23:00
Wednesday
11:00 - 23:00
Thursday
11:00 - 23:00
Friday
11:00 - 00:00
Saturday
12:00 - 23:00
Sunday
11:00 - 23:00

Osoite

Primula
Laivurinkatu 10
00150 Helsinki

181 Primula arvostelua

Erittäin hyvä
4.4/6
181 arvostelua
Palvelu:Erinomainen
Hinta/laatu:Edullinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Tunnelma:Viihtyisä
Ruoka:Herkullinen
Melu:Miellyttävä
"Erinomainen"
6/6
Heikki V.kaksi vuotta sitten · 6 arvostelua

Ruoka oli koko pöytäseurueen mielestä todella hyvää. Listalta tuli valituksi lihaa, kalaa ja salaattia. Tarjolla myös hyvä valikoima oluita Erinomaisen mukava ja mutkaton palvelu. Mennään varmasti toistekin.

"Erinomainen"
6/6
Hilla J.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Sunnuntaibrussi oli loistava kokonaisuus. Palvelu oli hyvää. Saimme pöydän ikkunan edestä, mikä oli kokonaisuuteen plussaa. Primula on ihanan valoisa ravintola. Nuoret, iloiset työntekijät antavat paikalle mukavan ilmeen.

"Erinomainen"
6/6
Sonya W.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Nopea ja ystävällinen palvelu / loistava hinta-laatu -suhde. Soignon-salaatti todella maukas, liuskat ovat aina varma valinta! Viihtyisä sisustus ja lämmin tunnelma - täällä käymme usein.

Lisää kohteesta Primula, Helsinki

Ravintola Primula on skandinaavinen bistro, joka sijaitsee Viiskulmassa Laivurinkadulla, Eiran ja Punavuoren välimaastossa. Ravintola kunnioittaa vuoteen 1924 asti ulottuvia juuriaan ja tarjoaa asiakkailleen unohtumattomia makuelämyksiä historiallisessa miljöössä Helsingin kantakaupungissa. Keittiömestari Tuomo Suorannan kynästä on syntynyt ruokalista, joka ammentaa inspiraatioita pohjoismaisesta ruokaperinteestä sekä eurooppalaisesta bistrokulttuurista ollen samalla sekä sivistynyt että rento. Monipuolisen ruokalistan tarjonta ulottuu merenelävistä ja laadukkaista pihveistä maanmainioihin liuskoihin eli Primulan persoonallisiin pitsoihin, jotka ovat ehdottomasti kokeilemisen arvoisia. Primula tarjoaa vierailleen modernia kotiruokaa lounaalla, pohjoisen vieraanvaraisuutta illallisella sekä moderneja skandinaavisia ja kansainvälisiä makuja brunssilla. Myös juomatarjonta on laadukkaine viineineen ja erilaisine oluineen erinomainen.

Ravintolan punaiset tiiliseinät, lämmin takkatuli ja persoonalliset yksityiskohdat sisustuksessa tekevät salin tunnelmasta kodikkaan ja viihtyisän. Välitön tunnelma jatkuu myös Primulan yhteydessä olevassa, Old Skiffer –nimen saaneessa baarissa, jossa voit maistella vaikkapa rommeja. Ravintola Primula toivottaa kaikki tervetulleeksi nauttimaan rennosta ilmapiiristään ja loistavast ruoastaan keskelle kauneinta Helsinkiä. Astele siis tutustumaan Viiskulman helmeen ja nauttimaan kaikesta hyvästä, mitä Primulalla on tarjota!