Arvostelut: Panimoravintola Huvila

Keskustakansainvälinen, eurooppalainen
Loistava
4.9/6
57 arvostelua
Panimoravintola Huvila Savonlinna image 1
Panimoravintola Huvila Savonlinna image 2
Panimoravintola Huvila Savonlinna image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

57 Panimoravintola Huvila arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Panimoravintola Huvila annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.9/6
57 arvostelua
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Tunnelma:Viihtyisä
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Miellyttävä
Ruoka:Herkullinen
Palvelu:Erinomainen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Harri S.kahdeksan kuukautta sitten · 1 arvostelu

Erinomainen kesämenu. Alku ja pääruoka täydensivät toisiaan. Lämmin kesäpäivä, pöytä terassilla, Saimaa välkehti vieressä. Voiko enempää toivoa. Ainoa pienen pieni miinus oli palvelun luevä hitaus

"Erinomainen"
6/6
Sirkku R.kahdeksan kuukautta sitten · 1 arvostelu

Erinomainen sijainti kauniilla paikalla, järvimaisemalla. Keittiön yllätys oli hauska ja maukas. Hanhen ja vadelman sekä suositellun Pinot Noir -viinin yhdistelmä oli onnistunut makukokemus. Mutkaton palvelu, jossa kohdattiin asiakkaat aidon ystävällisesti ja iloisesti.

"Erinomainen"
6/6
Riitta K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Kokemus oli erittäin miellyttävä. Hyvä ruoka ja mutkaton tunnelma miellyttivät

"Erinomainen"
6/6
Anna L.vuosi sitten · 3 arvostelua

Huvilassa on edelleen erinomainen ruoka, kohtuullisen mukava viinivalikoima sekä ystävällinen palvelu! Ravintola on myös viihtyisä ja sinne on helppo tulla ennen tai jälkeen oopperaesityksen, Kaikkiaan Savonlinna on kehittynyt matkailukaupunkina hienosti.

"Hyvä"
4/6
Saara P.kahdeksan kuukautta sitten · 1 arvostelu

Miljöö oli viehättävä. Nautimme viiden ruokalajin maistelumenuun ja tiedustelimme viinipakettia menuulle. Tarjoilija sanoi hinnan olevan noin 34 euroa. Ihmettelinkin että olipa edullinen, koska kaadot olivat noin 12cl. Ruoka oli kaunista, yllättävää ja herkullista, viinit olivat myös erinomaisia.Ruokien esittely oli hieman ontuvaa, mutta se ei häirinnyt. Lisämyynti oli puutteellista. (aperitiivit, kivennäisvesi, avec-juomat) Laskun tullessa yllätyimme että viinit oli laskutettu laseittain ja yhteishinta olikin 52 euroa. Tarjoilija ei osannut kertoa järkevää syytä miksi hinta oli arvioitu niin pieleen ja korjasi laskua noin kymmenellä eurolla ilmeisesti vähentämällä yhden viinilasin. Sinänsä kokemus oli hyvä, mutta tälläinen ihmeellinen toiminta hämmästyttää, eihän talouteni tähän laskuun kaadu, mutta virheellisen tiedon antaminen asiakkaalle jättää kuitenkin tikun hampaan koloon.

"Upea"
5/6
Juhani H.vuosi sitten · 11 arvostelua

Ruoka (erityisesti pääruoka, paistettu kuha) ja palvelu olivat hyviä, mutta ravintolaan tultuani sain odottaa useita minuutteja että joku kolmesta ohi viilettävästä tai kassakonetta näpräävästä tarjoilijasta kiinnittäisi minuun huomiota. Kansainvälisesti katsoen on erikoista, että Suomessa ei vielä tajuta, että asiakkaan saavuttua hänet on noteerattava ja hänelle on sanottava esim. että hänestä huolehditaan kohta, eikä sen sijaan suhtauduta häneen kuin hän olisi ilmaa. Tämän takia voisin laskea arvosanaani vielä yhdellä, mutta minulle tarjoillut nuori nainen oli kyllä ystävällinen ja tehokas.

"Erinomainen"
6/6
Riitta E.vuosi sitten · 1 arvostelu

Kokemus oli positiivinen ja suosittelen paikkaa ystäville ja tutuille! Sijainti, ympäristö ja palvelu erinomainen ja rakennus viehättävä. Toivottavasti minulla on mahdollisuus vierailla toistekin Panimoravintola Huvilassa. En kirjoita tätä saadakseni pisteitä. Kiittäen Riitta

"Okei"
3/6
Leena P.vuosi sitten · 1 arvostelu

Tarjoilu konsertin aikana ei toiminut yhtään. Kaikki asiakkaat istuivat tyhjien lasien kanssa, kukaan ei kysynyt lisätilauksia ja baaritiskille oli kauhea jono koko ajan. 15 ihmistä töissä??? Ymmärrän kyllä kun paikka on täynnä, mutta kyllä yläterassilla olisi pystynyt tilauksia tekemään ja juomia kantamaan pöytään. Työvuorossa oleva vastaavan hermot oli todella tiukalla ja kun kyselin miksi pöytiin ei tarjoilla hän vastasi, että heitä on 15 työvuorossa ja kaikki kädet täynnä töitä, sitten hän sanoi että mitä nyt tilaat kun hän kerran tähän tuli, en tilannut mitään. Hirvittää vaan kuinka paljon rahaa teiltä jää saamatta jos koko konsertin ajan ei kukaan myynyt terassin pöytiin. Ruoka oli kyllä hyvää , siitä kiitos. Baarista oli myös juomia loppu esim viski ja kesän suosikkijuoma Aperol Spritz.................

"Erinomainen"
6/6
Jaana L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli todella hyvää ja maukasta. Palvelu hiukan hidasta ja varsinkin pääruokaa jouduttiin odottamaan melko pitkään, ja asiaa piti käydä kysymässä erikseen. Olisi ollut hyvä, jos tarjoilija olisi infonnut asiasta, aikataulumme oopperaan oli tiukahko sitten lopulta kun pääruoka ja lasku saatiin.

"Erinomainen"
6/6
Sami H.vuosi sitten · 8 arvostelua

Jokavuotiseen Savonlinnan vierailuun kuuluu yleensä vierailu Huvilassa ja tälläkin kerralla se oli jälleen onnistunut. Terassilla oli mukavan lämmintä, palvelu pelasi ja ruokakin oli oikein maittavaa. Aterian kruunasivat talon oman panimon tuotteet, joita tulikin hankittua läheisestä marketista lisää mökille vietäväksi.