Quandoo
(FI) Suomi
4.7 /6 Loistava 33 arvostelua

Panimoravintola Huvila

Keskusta Kansainvälinen €€€ +100
Varaa
Varauskysely
-
1 henkilö
+
{{ capacity }}
Haluatko tehdä varauksen suurelle ryhmälle? Kokeile varauskyselyä ryhmille!
{{ request.date | date: 'mediumDate'}}
{{ discount.name }}
-
{{time.date | date: 'HH:mm'}} | -{{request.discount.value}}%
+
Tiedustele viime hetken tilannetta ravintolasta.
{{time.date | date: 'HH:mm'}}
{{ discount.name }}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{ request.area.name }} Missä halauaisit istua?
{{ area.name }}
Tämä on ainoa valittava alue

Sinun Panimoravintola Huvila

Panimoravintola Huvila kutsuu kaikki oluen ystävät nauttimaan oman panimon laatujuomia kauniiseen järvimaisemaan Puistokadulle Savonlinnaan. Omassa ravintolassa valmistetut oluet ja siideri maistuvat parhaalta tunnelmallisella terassilla vehreässä ympäristössä. Juomien lisäksi myös ruoka on Huvilassa korkeatasoista ja raaka-aineissa suositaan lähialueen tuoreita tuotteita. Ruoka-annokset hipovat maultaan ja ulkonäöltään fine dining -tasoa, mutta tunnelmaltaan ravintola on varsin rento ja mutkaton. Useina iltoina elämyksiä tarjoavat ruoan ja juomien lisäksi kotimaiset live-artistit.

Aukioloajat

  • Maanantai 12:00 - 00:00
  • Tiistai 12:00 - 00:00
  • Keskiviikko 12:00 - 00:00
  • Torstai 12:00 - 00:00
  • Perjantai 12:00 - 00:00
  • Lauantai 12:00 - 00:00
  • Sunnutai 12:00 - 22:00
Panimoravintola Huvila, Puistokatu 4, 57100 Savonlinna

Filosofia

Käsityönä valmistettuja oluita, loistavaa ruokaa, live-suomirokkia ja järvimaisemaa – tätä kaikkea tarjoaa Panimoravintola Huvila Savonlinnan Puistokadulla. Panimoravintola jatkaa Savonlinnan pitkää oluen valmistuksen historiaa, ja panimon esikuvana ovat toimineet brittiläiset pintahiivaoluet. Makuja on kuitenkin tarjolla myös Belgian ja Saksan Ale-oluista aina amerikkalaisiin oluihin. Kaikki panimon viisi omaa olutta tarjoillaan suoraan hanasta suodattamattomana ja pastöroimattomana, minkä lisäksi tarjolla on myös Huvilan omaa siideriä. Huvilan keittiön lähtökohtana on tarjoilla tuoretta lähiruokaa casual dining -tunnelmassa. Raaka-aineina käytetään lähialueen kasviksia, kalaa ja lihaa sekä sieniä ja marjoja lähimetsistä. Ruoan korkea taso niin maistuu kuin näkyy esillepanossa. Olut on luonnollisesti olennainen osa ruoka-kokemusta, mutta juomapuoli ei rajoitu pelkästään mallasjuomiin vaan saatavilla on myös mainio valikoima huolella valittuja laadukkaita viinejä.

Tunnelma on Huvilassa aina mitä mainioin. Niin kodikkaasti sisustetut sisätilat kuin kesäinen ulkoterassi tarjoavat ihanteelliset puitteet ruokien ja juomien nautiskeluun. Upeiden näkymien lisäksi oman lisänsä terassin tunnelmaan tuovat satamaan saapuvat laivat sekä livemusiikki, jota tarjoilevat monina iltoina ajankohtaiset kotimaiset artistit. Ilmapiiri on leppoisa ja hienostelematon. Tasokas ruoka, ensiluokkaiset juomat ja kaunis ympäristö Savonlinnan keskustassa tekevät tästä modernista panimoravintolasta ehdottoman kesäsuosikin.

Esimerkkimenu

33 arvostelua

4.7 /6 Loistava 33 arvostelua
Tunnelma: viityistä
Odotusaika: lyhyt
Palvelu: ystävällinen
Ruoka: herkullinen
Laatu/Hinta: sopuhintainen
Melu: hiljainen
10 6
10 5
9 4
2 3
1 2
1 1
1 arvostelu tähän mennessä 6
12.07.2017 11:42

Ruoka oli erinomaista. Ensimmäistä kertaa tutustuin viinipakettiin. Viinit olivat hyvin valittu ja sopivat ruokiin mainiosti, mutta vain alkuruokaviini tuli pöytään liian myöhään. Tarjoilu muuten oli kiitettävää.

1 arvostelu tähän mennessä 6
15.10.2016 17:11

Meillä oli mukava käynti hienossa ympäristössä. Ruoka maistui ja oli kulinaarisesti katettu. Oikein nälkäiselle annokset oli pieniä mutta meidän juhlahetkeen sopivia. Amerikkalainen vävypoika arvosti erikoisesti oluen maistelua ja makuja. Ensi kesänä tulemme taas. Terveisin, Heikki Kantola

1 arvostelu tähän mennessä 6
19.08.2016 22:40

Ensimmäinen vierailu täällä. Harvoin ravintolassa on kaikki erinomaista, alku-, pää- ja jälkiruoka. Täällä kaikki olivat! Lisäksi palvelu oli ystävällistä ja asiantuntevaa. Ravintola sijaitsee rauhallisessa paikassa.

1 arvostelu tähän mennessä 6
07.08.2016 20:58

Kokemus oli positiivinen ja suosittelen paikkaa ystäville ja tutuille! Sijainti, ympäristö ja palvelu erinomainen ja rakennus viehättävä. Toivottavasti minulla on mahdollisuus vierailla toistekin Panimoravintola Huvilassa. En kirjoita tätä saadakseni pisteitä. Kiittäen Riitta

4 arvostelua tähän mennessä 5
23.07.2016 11:00

Ruoka (erityisesti pääruoka, paistettu kuha) ja palvelu olivat hyviä, mutta ravintolaan tultuani sain odottaa useita minuutteja että joku kolmesta ohi viilettävästä tai kassakonetta näpräävästä tarjoilijasta kiinnittäisi minuun huomiota. Kansainvälisesti katsoen on erikoista, että Suomessa ei vielä tajuta, että asiakkaan saavuttua hänet on noteerattava ja hänelle on sanottava esim. että hänestä huolehditaan kohta, eikä sen sijaan suhtauduta häneen kuin hän olisi ilmaa. Tämän takia voisin laskea arvosanaani vielä yhdellä, mutta minulle tarjoillut nuori nainen oli kyllä ystävällinen ja tehokas.

1 arvostelu tähän mennessä 3
24.07.2016 12:32

Tarjoilu konsertin aikana ei toiminut yhtään. Kaikki asiakkaat istuivat tyhjien lasien kanssa, kukaan ei kysynyt lisätilauksia ja baaritiskille oli kauhea jono koko ajan. 15 ihmistä töissä??? Ymmärrän kyllä kun paikka on täynnä, mutta kyllä yläterassilla olisi pystynyt tilauksia tekemään ja juomia kantamaan pöytään. Työvuorossa oleva vastaavan hermot oli todella tiukalla ja kun kyselin miksi pöytiin ei tarjoilla hän vastasi, että heitä on 15 työvuorossa ja kaikki kädet täynnä töitä, sitten hän sanoi että mitä nyt tilaat kun hän kerran tähän tuli, en tilannut mitään. Hirvittää vaan kuinka paljon rahaa teiltä jää saamatta jos koko konsertin ajan ei kukaan myynyt terassin pöytiin. Ruoka oli kyllä hyvää , siitä kiitos. Baarista oli myös juomia loppu esim viski ja kesän suosikkijuoma Aperol Spritz.................

1 arvostelu tähän mennessä 5
07.08.2016 10:13

Ravintolan terassilla oli erittäin mukava nauttia illallista hellepäivän jälkeen. Valitsemamme menu oli hyvin harkittu kokonaisuus, päivän kala oli erinomaista. Annokset olivat riittävän pieniä, jotta kolmen ruokalajin aterian jaksoi vielä iltamyöhäisellä syömään. Henkilökunta oli ystävällistä ja asiantuntevaa; tarjoilijan antama viinisuositus sopi täydellisesti ruokien kanssa.

1 arvostelu tähän mennessä 6
26.07.2016 15:37

Ruoka herkullista ja asiantunteva ystävällinen palvelu.Ruokailemiseen menun merkeissä annettiin tarpeeksi aikaa ennen seuraavan ruokalajin tarjoilua. Ravintola kauniilla rauhallisella paikalla, Jarkko Martikaisen keikkaa oli helppo jäädä pöydästä seuraamaan ja jatkamaan jälkiruokajuomilla ruokailun ja ihanan musiikin kera.

1 arvostelu tähän mennessä 4
08.07.2017 07:14

Hyvällä säällä hieno, sopivan kokoinen paikka, myös ruokailutila. Esiintymislavan sijainnista johtuen välispiikit kuuluvat huonosti ruokailutilaan. Menuvaihtoehdot ok. Voisi tietysti hieman yksinkertaistaa, kun tilat ovat lähinnä hyvän sään kesäkäyttöön. En juo enkä harrasta oluita, joten arviointini jää siltä osin vajaaksi. Paras hinta-laatusuhde niille, jotka tulevat hyvissä ajoin, hyvällä säällä kuuntelemaan bändiä.

1 arvostelu tähän mennessä 4
22.07.2016 18:46

Lounas. Miellyttävä paikka, erityisesti terassi aurinkoisella säällä. Ruoka oli myös todella hyvää. Lastenlistan puuttuminen pieni miinus, alacarte listalta sai puolikkaita annoksia mutta olivat ehkä lasten makuun hieman liian monimuotoisia. Tarjoilija ei myöskään halunnut keskustella josko lapsille olisi saanut liha/kala sekä yksinkertaisen lisukkeen vaan vetosi että ruokalista on ainoa saatavilla.

1 arvostelu tähän mennessä 5
04.08.2016 07:16

Ruoka ja palvelu olivat hyviä. Menuuseen kuului mallasleipä, jota ei kuitenkaan ollut koko ravintolassa. Tilalle ei ollut tarjota mitään leipää - aika omituinen tilanne asiakkaiden kannalta. Asiasta ei mainittu tilauksen yhteydessä vaan vasta silloin, kun ihmettelimme leivän puuttumista.

1 arvostelu tähän mennessä 6
30.07.2016 09:10

Ruokalistalla ei ollu mitään pidempää menua mutta saimme pyytämällä 7ruoan menun joka oli alusta loppuun loistava ja palvelu oli erittäin ystävällistä ja ammattitaitoista. Myös yllätykseksemme löytyi humidori ravintolasta.

1 arvostelu tähän mennessä 5
12.10.2016 23:30

Hyvä palvelu. Osaamista viinien kanssa. Ruoka oli hyvin valmistettua ja maukasta. Pöydät ovat riittävän etäällä toisistaan, ettei tule ongelmia mm. liian voimakkaiden äänien kanssa. Pieni miinus on hintataso, joka alkaa hipoa yksityiskuluttajan kattoa.

1 arvostelu tähän mennessä 6
25.07.2016 09:06

ruoka erinomaista ja palvelu ystävällistä ja sujuvaa. miljöö ja sijainti kesällä upea. suosittelen lämpimästi tunnelmallista ja hiukan erilaista ravintolaa etsivälle. ravintolasta tullut vuosien mittaan parempi ja parempi.

1 arvostelu tähän mennessä 6
04.08.2016 08:36

Erinomainen kokonaisuus, annokset huolella suunniteltuja ja toteutettuja. Erityisesti päivän kala oli hienostunut annos ja kala täydellisesti paistettu. Palvelu persoonallista, ystävällistä ja nopeaa. Viehättävä miljöö. Tulemme mielellämme uudestaan.

1 arvostelu tähän mennessä 5
03.08.2016 11:14

Hyvä ruoka ja reipas palvelu. Miljöö oli myös miellyttävä. Mielestäni hinta-laatusuhde oli tässä ravintolassa kohdallaan. Mukava lisä oli live- musiikki, joka alkoi kuitenkin vasta juuri lähtömme aikaan. No, pystyipähän keskustelemaan rauhassa.

1 arvostelu tähän mennessä 5
27.07.2016 10:40

Miljöö, palvelu ja ruoka erinomaiset. Aluksi soi myös tunnelmaan sopinut taustamusiikki (jazz tms), ja keskustelimmekin pöydässä, että musiikki on sopivaa tällaiseen paikkaan. Pian musiikki vaihtui kuitenkin ns. radiopoppiin. Siitä pieni miinus.

2 arvostelua tähän mennessä 6
17.07.2016 19:49

Loistava ruoka, viehättävä miljöö. Tänne olen palannut jo moneen kertaan, ja toivon, että taso pysyy jatkossakin tällaisena. Sopii kaikille huippuruoan arvostajille, joille laatu on tärkeintä.

1 arvostelu tähän mennessä 6
27.07.2016 12:18

Erinomainen ruoka, vähän kallis tosin. Hyvä omat oluet ja miljöö upea. Kiva ja palvelualtis henkilökunta. Minulla on toinenkin pöytävaraus,joten varmasti saavun sulhaseni kanssa. Kiitos paljon.

1 arvostelu tähän mennessä 5
31.07.2016 07:42

Restaurant and brewery, Nice service, excellent beer good food and beautiful settings close to the center. Easy to find where to park, and only a stroll away from the market.

1 arvostelu tähän mennessä 5
10.07.2016 10:12

Ruoka oli hyvää. Annokset melko tyyriitä ja pieniä, mutta erittäin laadukkaita. Oluet olivat mielenkiintoisia, joskin valikoima oli melko suppea ja ennalta arvattavissa. Ei yllä vanhan Huvilan tai Malmgårdin tasolle.

1 arvostelu tähän mennessä 4
15.10.2016 14:09

Huomasi että kauden viimeisiä vietiin. Lista hyvin lyhyt. Voisi ihan hyvin sanoa suoraan että tarjolla on vain kaksi vaihtoehtoa eikä puhua listasta. Aika vähän kalaa annoksessa. Muuten palvelussa eikä ruuassa ei mitään moittimista.

2 arvostelua tähän mennessä 5
22.07.2016 07:57

Hyvä palvelu ja maukkaat annokset. Takuuvarma ravintola vuodesta toiseen, jonka konseptia uudet omistajat eivät ole muuttaneet. Oopperan aikaan silti hieman kummastutti asiakkaiden harvalukuisuus aiempiin kokemuksiin verrattuna.

1 arvostelu tähän mennessä 5
25.07.2016 09:21

Miljöö ja ruoka hyvät. Henkilökunnan asenne ei kaikilla kovin asiakaspalveluhenkinen. Tarjoilija voisi miettiä tapaa, jolla esittää asiat maksuilla asiakkaille! Ruoka oli laadukasta, annokset pieniä ja kauniita.

1 arvostelu tähän mennessä 4
28.07.2016 13:15

Ruoka oli hyvää, sekä eturuoka (rapukeitto) että lämminruoka (kuha). Viinisuositus Gruner Veltliner osui niinikään kohdalleen ruoan kannassa. Palvelu hieman takkuilevaa ja mm viinin tarjoilu kesti jollin osin yli kohtuuden.

1 arvostelu tähän mennessä 4
07.08.2016 08:59

Ravintola sijaitsee kauniilla paikalla ja ruoka oli maukasta ja kauniisti aseteltu. Kunnon kahviin kannattaisi panostaa, se maistui palaneelta ja miestarjoilija oli vähän välinpitämättömän ja väsyneen oloinen koko tarjoilun ajan.

1 arvostelu tähän mennessä 4
08.08.2016 15:04

Ravintolan sijainti oli hyvä ja näköala järvelle kaunis. Ravintolan miljöö oli erittäin mukava. Palvelu oli hyvää ja ystävällistä. Merkittävänä huonona puolena olivat menun korkeat hinnan ja annosten pienuudet.

1 arvostelu tähän mennessä 4
14.07.2016 21:39

Paikka on kiva ja samoin tunnelma, tarjoilu pelasi hyvin. Ruoka-annoksen koko vs lautanen oli aikamoinen, lautasen pinta-alasta oli käytetty ehkä n. 20 % - vaikka kasviksia lisukkeeksi

1 arvostelu tähän mennessä 4
06.08.2016 07:50

Ruoka loistavaa, mutta paikka hiukan kolho. Palvelu ystävällistä ja rentoa. Viinisuositukset asiantuntevia ja onnistuneita. Tämä on fine dining -paikka, joten annoskoko isolle ja nälkäiselle miehelle riittämättömät.

1 arvostelu tähän mennessä 3
31.07.2016 10:39

Ruoka oli kohtalaista, mutta jäi odotuksia heikommaksi. Palvelu Jätti todella paljon toivomisen varaa - ei tervehtimisiä, viinin kaataminen falskasi, normaali kanssakäyminen puuttui. Hienoa olivat ympäristö ja puitteet.

2 arvostelua tähän mennessä 1
29.07.2016 15:08

Olen ollut Huvilan kanta-asiakas sen perustamisesta lähtien. Nyt omistajavaihdoksen myötä hyvä ravintola oli mennyt pilalle. Vietimme merkkipäivää, mutta kynttilää emme saaneet edes pyynnöstä. Ruokalista oli ryppyisillä A-nelosilla, joista jälkiruoat puuttuivat kokonaan. Pasta maistui mikrossa lämmitetyltä. Jotenkin karitsan fileestä oli saatu tehtyä sitkeää kuin purukumi, mutta tätä ei suinkaan hyvitettu mitenkään. Ennen sai amaronea laseittain ja listalla oli mielenkiintoisia erikoisuuksia. Nyt viinilista oli banaali ja mielikuvitukseton. Palvelu oli epäkohteliasta. Juhlapäivän päättyessä oli tunnelma pilalla ja paha mieli.

1 arvostelu tähän mennessä 2
26.07.2016 00:19

Ruoka oli huomattavasti ylihinnoiteltu; noin pieni annos on lähinnä vitsi. Maku oli keskinkertainen. Ruokailuaikaan vierailleen muusikon/ bändin lippujen pakkomyynti ruokailijoille ei vaikuttanut reilulta. Näillä hinnoilla odotin parempaa palvelua, en teennäisyyksiä ja ohjeisiin vetoamisia.