Ravintolat
Etelä-Savo
Savonlinna
Keskusta
Panimoravintola Huvila

Panimoravintola Huvila

Keskustakansainvälinen, eurooppalainen
Loistava
4.9/6
57 arvostelua
Panimoravintola Huvila Savonlinna image 1
Panimoravintola Huvila Savonlinna image 2
Panimoravintola Huvila Savonlinna image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Panimoravintola Huvila – Tietoja

Panimoravintola Huvila kutsuu kaikki oluen ystävät nauttimaan oman panimon laatujuomia kauniiseen järvimaisemaan Puistokadulle Savonlinnaan. Omassa ravintolassa valmistetut oluet ja siideri maistuvat parhaalta tunnelmallisella terassilla vehreässä ympäristössä. Juomien lisäksi myös ruoka on Huvilassa korkeatasoista ja raaka-aineissa suositaan lähialueen tuoreita tuotteita. Ruoka-annokset hipovat maultaan ja ulkonäöltään fine dining -tasoa, mutta tunnelmaltaan ravintola on varsin rento ja mutkaton. Useina iltoina elämyksiä tarjoavat ruoan ja juomien lisäksi kotimaiset live-artistit.

Osoite

Panimoravintola Huvila
Puistokatu 4
57100 Savonlinna

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

Kesäinen juuressalaatti

Romainesalaattia, pikkelöityjä kasviksia, marinoituja juureksia, juureslastuja ja yrtti-smetanakastiketta
10,20 €

Raikas tomaattikeitto

Kylmää tomaattilientä, tomaatti-oliivitartaria, oliivi-tapenadea, briossileipää ja basilikaöljyä
10,90 €

Nieriä ja muikunmäti

Sokerisuolattua nieriää, muikunmätiä, tillijogurttia, pikkelöityjä vihanneksia ja fenkolia
13,80 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Panimoravintola Huvila, Savonlinna

Pöytävaraukset voit tehdä helposti online kalenterimme kautta. Mikäli varaukseen on alle 1vrk aikaa, otathan yhteyttä suoraan ravintolaan 015 - 555 0 555. Ryhmävaraustiedustelut puhelimitse tai sähköpostilla: info@panimoravintola.fi. Mikäli varauksen teon jälkeen varausvahvistus ei tule sähköpostiisi niin muistathan tarkistaa myös gmail tarjoukset / spam / roskaposti -kansiot.

Käsityönä valmistettuja oluita, loistavaa ruokaa, live-suomirokkia ja järvimaisemaa – tätä kaikkea tarjoaa Panimoravintola Huvila Savonlinnan Puistokadulla. Panimoravintola jatkaa Savonlinnan pitkää oluen valmistuksen historiaa, ja panimon esikuvana ovat toimineet brittiläiset pintahiivaoluet. Makuja on kuitenkin tarjolla myös Belgian ja Saksan Ale-oluista aina amerikkalaisiin oluihin. Kaikki panimon viisi omaa olutta tarjoillaan suoraan hanasta suodattamattomana ja pastöroimattomana, minkä lisäksi tarjolla on myös Huvilan omaa siideriä. Huvilan keittiön lähtökohtana on tarjoilla tuoretta lähiruokaa casual dining -tunnelmassa. Raaka-aineina käytetään lähialueen kasviksia, kalaa ja lihaa sekä sieniä ja marjoja lähimetsistä. Ruoan korkea taso niin maistuu kuin näkyy esillepanossa. Olut on luonnollisesti olennainen osa ruoka-kokemusta, mutta juomapuoli ei rajoitu pelkästään mallasjuomiin vaan saatavilla on myös mainio valikoima huolella valittuja laadukkaita viinejä.

Tunnelma on Huvilassa aina mitä mainioin. Niin kodikkaasti sisustetut sisätilat kuin kesäinen ulkoterassi tarjoavat ihanteelliset puitteet ruokien ja juomien nautiskeluun. Upeiden näkymien lisäksi oman lisänsä terassin tunnelmaan tuovat satamaan saapuvat laivat sekä livemusiikki, jota tarjoilevat monina iltoina ajankohtaiset kotimaiset artistit. Ilmapiiri on leppoisa ja hienostelematon. Tasokas ruoka, ensiluokkaiset juomat ja kaunis ympäristö Savonlinnan keskustassa tekevät tästä modernista panimoravintolasta ehdottoman kesäsuosikin.

57 Panimoravintola Huvila arvostelua

Loistava
4.9/6
57 arvostelua
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Hinta/laatu:Edullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Melu:Miellyttävä
Palvelu:Erinomainen
Ruoka:Herkullinen
"Erinomainen"
6/6
Harri S.kahdeksan kuukautta sitten · 1 arvostelu

Erinomainen kesämenu. Alku ja pääruoka täydensivät toisiaan. Lämmin kesäpäivä, pöytä terassilla, Saimaa välkehti vieressä. Voiko enempää toivoa. Ainoa pienen pieni miinus oli palvelun luevä hitaus

"Erinomainen"
6/6
Sirkku R.kahdeksan kuukautta sitten · 1 arvostelu

Erinomainen sijainti kauniilla paikalla, järvimaisemalla. Keittiön yllätys oli hauska ja maukas. Hanhen ja vadelman sekä suositellun Pinot Noir -viinin yhdistelmä oli onnistunut makukokemus. Mutkaton palvelu, jossa kohdattiin asiakkaat aidon ystävällisesti ja iloisesti.

"Erinomainen"
6/6
Riitta K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Kokemus oli erittäin miellyttävä. Hyvä ruoka ja mutkaton tunnelma miellyttivät