Quandoo
(FI) Suomi
4.9 /6 Loistava 46 arvostelua

Panimoravintola Huvila

Keskusta Kansainvälinen €€€ +100
Varaa
Varauskysely
-
1 henkilö
+
{{ capacity }}
Haluatko tehdä varauksen suurelle ryhmälle? Kokeile varauskyselyä ryhmille!
{{ request.date | date: 'mediumDate'}}
{{ discount.name }}
-
{{time.date | date: 'HH:mm'}} | -{{request.discount.value}}%
+
Tiedustele viime hetken tilannetta ravintolasta.
{{time.date | date: 'HH:mm'}}
{{ discount.name }}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{ request.area.name }} Missä halauaisit istua?
{{ area.name }}
Tämä on ainoa valittava alue

Sinun Panimoravintola Huvila

Panimoravintola Huvila kutsuu kaikki oluen ystävät nauttimaan oman panimon laatujuomia kauniiseen järvimaisemaan Puistokadulle Savonlinnaan. Omassa ravintolassa valmistetut oluet ja siideri maistuvat parhaalta tunnelmallisella terassilla vehreässä ympäristössä. Juomien lisäksi myös ruoka on Huvilassa korkeatasoista ja raaka-aineissa suositaan lähialueen tuoreita tuotteita. Ruoka-annokset hipovat maultaan ja ulkonäöltään fine dining -tasoa, mutta tunnelmaltaan ravintola on varsin rento ja mutkaton. Useina iltoina elämyksiä tarjoavat ruoan ja juomien lisäksi kotimaiset live-artistit.

Aukioloajat

  • Maanantai 12:00 - 00:00
  • Tiistai 12:00 - 00:00
  • Keskiviikko 12:00 - 00:00
  • Torstai 12:00 - 00:00
  • Perjantai 12:00 - 00:00
  • Lauantai 12:00 - 00:00
  • Sunnutai 12:00 - 22:00
Panimoravintola Huvila, Puistokatu 4, 57100 Savonlinna

Filosofia

Pöytävaraukset voit tehdä helposti online kalenterimme kautta. Mikäli varaukseen on alle 1vrk aikaa, otathan yhteyttä suoraan ravintolaan 015 - 555 0 555. Ryhmävaraustiedustelut puhelimitse tai sähköpostilla: info@panimoravintola.fi. Mikäli varauksen teon jälkeen varausvahvistus ei tule sähköpostiisi niin muistathan tarkistaa myös gmail tarjoukset / spam / roskaposti -kansiot.

Käsityönä valmistettuja oluita, loistavaa ruokaa, live-suomirokkia ja järvimaisemaa – tätä kaikkea tarjoaa Panimoravintola Huvila Savonlinnan Puistokadulla. Panimoravintola jatkaa Savonlinnan pitkää oluen valmistuksen historiaa, ja panimon esikuvana ovat toimineet brittiläiset pintahiivaoluet. Makuja on kuitenkin tarjolla myös Belgian ja Saksan Ale-oluista aina amerikkalaisiin oluihin. Kaikki panimon viisi omaa olutta tarjoillaan suoraan hanasta suodattamattomana ja pastöroimattomana, minkä lisäksi tarjolla on myös Huvilan omaa siideriä. Huvilan keittiön lähtökohtana on tarjoilla tuoretta lähiruokaa casual dining -tunnelmassa. Raaka-aineina käytetään lähialueen kasviksia, kalaa ja lihaa sekä sieniä ja marjoja lähimetsistä. Ruoan korkea taso niin maistuu kuin näkyy esillepanossa. Olut on luonnollisesti olennainen osa ruoka-kokemusta, mutta juomapuoli ei rajoitu pelkästään mallasjuomiin vaan saatavilla on myös mainio valikoima huolella valittuja laadukkaita viinejä.

Tunnelma on Huvilassa aina mitä mainioin. Niin kodikkaasti sisustetut sisätilat kuin kesäinen ulkoterassi tarjoavat ihanteelliset puitteet ruokien ja juomien nautiskeluun. Upeiden näkymien lisäksi oman lisänsä terassin tunnelmaan tuovat satamaan saapuvat laivat sekä livemusiikki, jota tarjoilevat monina iltoina ajankohtaiset kotimaiset artistit. Ilmapiiri on leppoisa ja hienostelematon. Tasokas ruoka, ensiluokkaiset juomat ja kaunis ympäristö Savonlinnan keskustassa tekevät tästä modernista panimoravintolasta ehdottoman kesäsuosikin.

Esimerkkimenu

46 arvostelua

4.9 /6 Loistava 46 arvostelua
Palvelu: ystävällinen
Tunnelma: viityistä
Laatu/Hinta: edullinen
Ruoka: herkullinen
Melu: hiljainen
Odotusaika: lyhyt
16 6
15 5
11 4
2 3
1 2
1 1
2 arvostelua tähän mennessä 6
03.08.2017 11:45

Huvilassa on edelleen erinomainen ruoka, kohtuullisen mukava viinivalikoima sekä ystävällinen palvelu! Ravintola on myös viihtyisä ja sinne on helppo tulla ennen tai jälkeen oopperaesityksen, Kaikkiaan Savonlinna on kehittynyt matkailukaupunkina hienosti.

1 arvostelu tähän mennessä 6
26.07.2017 12:54

Hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu. Oluet erinomaisia ja tarjoilija osasi ehdottaa meille maistuvan oluen. Ruokalistalla sopivasti vaihtoehtoja ja kaikkeen makuun. Viinilista oli myös hyvä. Hieno paikka.

1 arvostelu tähän mennessä 6
23.07.2017 09:12

Ruoka oli todella hyvää ja maukasta. Palvelu hiukan hidasta ja varsinkin pääruokaa jouduttiin odottamaan melko pitkään, ja asiaa piti käydä kysymässä erikseen. Olisi ollut hyvä, jos tarjoilija olisi infonnut asiasta, aikataulumme oopperaan oli tiukahko sitten lopulta kun pääruoka ja lasku saatiin.

4 arvostelua tähän mennessä 6
17.07.2017 09:30

Jokavuotiseen Savonlinnan vierailuun kuuluu yleensä vierailu Huvilassa ja tälläkin kerralla se oli jälleen onnistunut. Terassilla oli mukavan lämmintä, palvelu pelasi ja ruokakin oli oikein maittavaa. Aterian kruunasivat talon oman panimon tuotteet, joita tulikin hankittua läheisestä marketista lisää mökille vietäväksi.

5 arvostelua tähän mennessä 5
23.07.2016 11:00

Ruoka (erityisesti pääruoka, paistettu kuha) ja palvelu olivat hyviä, mutta ravintolaan tultuani sain odottaa useita minuutteja että joku kolmesta ohi viilettävästä tai kassakonetta näpräävästä tarjoilijasta kiinnittäisi minuun huomiota. Kansainvälisesti katsoen on erikoista, että Suomessa ei vielä tajuta, että asiakkaan saavuttua hänet on noteerattava ja hänelle on sanottava esim. että hänestä huolehditaan kohta, eikä sen sijaan suhtauduta häneen kuin hän olisi ilmaa. Tämän takia voisin laskea arvosanaani vielä yhdellä, mutta minulle tarjoillut nuori nainen oli kyllä ystävällinen ja tehokas.

1 arvostelu tähän mennessä 6
07.08.2016 20:58

Kokemus oli positiivinen ja suosittelen paikkaa ystäville ja tutuille! Sijainti, ympäristö ja palvelu erinomainen ja rakennus viehättävä. Toivottavasti minulla on mahdollisuus vierailla toistekin Panimoravintola Huvilassa. En kirjoita tätä saadakseni pisteitä. Kiittäen Riitta

1 arvostelu tähän mennessä 3
24.07.2016 12:32

Tarjoilu konsertin aikana ei toiminut yhtään. Kaikki asiakkaat istuivat tyhjien lasien kanssa, kukaan ei kysynyt lisätilauksia ja baaritiskille oli kauhea jono koko ajan. 15 ihmistä töissä??? Ymmärrän kyllä kun paikka on täynnä, mutta kyllä yläterassilla olisi pystynyt tilauksia tekemään ja juomia kantamaan pöytään. Työvuorossa oleva vastaavan hermot oli todella tiukalla ja kun kyselin miksi pöytiin ei tarjoilla hän vastasi, että heitä on 15 työvuorossa ja kaikki kädet täynnä töitä, sitten hän sanoi että mitä nyt tilaat kun hän kerran tähän tuli, en tilannut mitään. Hirvittää vaan kuinka paljon rahaa teiltä jää saamatta jos koko konsertin ajan ei kukaan myynyt terassin pöytiin. Ruoka oli kyllä hyvää , siitä kiitos. Baarista oli myös juomia loppu esim viski ja kesän suosikkijuoma Aperol Spritz.................

2 arvostelua tähän mennessä 4
19.07.2017 07:15

Panimoravintola Huvila on mettänyt tasoaan parin viimevuoden aikana ja käyntimme vahvisti näkemyksen. Palvelu kohteliaan iloista, ruoka keskinkertaista. Hinta-laatusuhde ei ole tällä hetkellä kohdallaa. Todennäköisesti vaihdamme kantaravintolaamme seuraavilla Oopperajuhlilla.

1 arvostelu tähän mennessä 6
15.10.2016 17:11

Meillä oli mukava käynti hienossa ympäristössä. Ruoka maistui ja oli kulinaarisesti katettu. Oikein nälkäiselle annokset oli pieniä mutta meidän juhlahetkeen sopivia. Amerikkalainen vävypoika arvosti erikoisesti oluen maistelua ja makuja. Ensi kesänä tulemme taas. Terveisin, Heikki Kantola

1 arvostelu tähän mennessä 5
07.08.2016 10:13

Ravintolan terassilla oli erittäin mukava nauttia illallista hellepäivän jälkeen. Valitsemamme menu oli hyvin harkittu kokonaisuus, päivän kala oli erinomaista. Annokset olivat riittävän pieniä, jotta kolmen ruokalajin aterian jaksoi vielä iltamyöhäisellä syömään. Henkilökunta oli ystävällistä ja asiantuntevaa; tarjoilijan antama viinisuositus sopi täydellisesti ruokien kanssa.

1 arvostelu tähän mennessä 6
26.07.2016 15:37

Ruoka herkullista ja asiantunteva ystävällinen palvelu.Ruokailemiseen menun merkeissä annettiin tarpeeksi aikaa ennen seuraavan ruokalajin tarjoilua. Ravintola kauniilla rauhallisella paikalla, Jarkko Martikaisen keikkaa oli helppo jäädä pöydästä seuraamaan ja jatkamaan jälkiruokajuomilla ruokailun ja ihanan musiikin kera.

1 arvostelu tähän mennessä 4
08.07.2017 07:14

Hyvällä säällä hieno, sopivan kokoinen paikka, myös ruokailutila. Esiintymislavan sijainnista johtuen välispiikit kuuluvat huonosti ruokailutilaan. Menuvaihtoehdot ok. Voisi tietysti hieman yksinkertaistaa, kun tilat ovat lähinnä hyvän sään kesäkäyttöön. En juo enkä harrasta oluita, joten arviointini jää siltä osin vajaaksi. Paras hinta-laatusuhde niille, jotka tulevat hyvissä ajoin, hyvällä säällä kuuntelemaan bändiä.

1 arvostelu tähän mennessä 4
22.07.2016 18:46

Lounas. Miellyttävä paikka, erityisesti terassi aurinkoisella säällä. Ruoka oli myös todella hyvää. Lastenlistan puuttuminen pieni miinus, alacarte listalta sai puolikkaita annoksia mutta olivat ehkä lasten makuun hieman liian monimuotoisia. Tarjoilija ei myöskään halunnut keskustella josko lapsille olisi saanut liha/kala sekä yksinkertaisen lisukkeen vaan vetosi että ruokalista on ainoa saatavilla.

1 arvostelu tähän mennessä 5
04.08.2016 07:16

Ruoka ja palvelu olivat hyviä. Menuuseen kuului mallasleipä, jota ei kuitenkaan ollut koko ravintolassa. Tilalle ei ollut tarjota mitään leipää - aika omituinen tilanne asiakkaiden kannalta. Asiasta ei mainittu tilauksen yhteydessä vaan vasta silloin, kun ihmettelimme leivän puuttumista.

1 arvostelu tähän mennessä 6
30.07.2016 09:10

Ruokalistalla ei ollu mitään pidempää menua mutta saimme pyytämällä 7ruoan menun joka oli alusta loppuun loistava ja palvelu oli erittäin ystävällistä ja ammattitaitoista. Myös yllätykseksemme löytyi humidori ravintolasta.

1 arvostelu tähän mennessä 5
12.10.2016 23:30

Hyvä palvelu. Osaamista viinien kanssa. Ruoka oli hyvin valmistettua ja maukasta. Pöydät ovat riittävän etäällä toisistaan, ettei tule ongelmia mm. liian voimakkaiden äänien kanssa. Pieni miinus on hintataso, joka alkaa hipoa yksityiskuluttajan kattoa.

1 arvostelu tähän mennessä 6
04.08.2016 08:36

Erinomainen kokonaisuus, annokset huolella suunniteltuja ja toteutettuja. Erityisesti päivän kala oli hienostunut annos ja kala täydellisesti paistettu. Palvelu persoonallista, ystävällistä ja nopeaa. Viehättävä miljöö. Tulemme mielellämme uudestaan.

1 arvostelu tähän mennessä 6
25.07.2016 09:06

ruoka erinomaista ja palvelu ystävällistä ja sujuvaa. miljöö ja sijainti kesällä upea. suosittelen lämpimästi tunnelmallista ja hiukan erilaista ravintolaa etsivälle. ravintolasta tullut vuosien mittaan parempi ja parempi.

2 arvostelua tähän mennessä 6
16.07.2017 09:37

Nautimme erinomaista ruokaa aurinkoisella terassilla. Nieriää alkupalaksi ja kuhaa kahdella tavalla pääruuaksi. Toinen meistä nautti tomaattikeitosta alkuun ja pastaa pääruuaksi. Gruner Veltliner kyytipoikana kruunasi aterian. Loistava palvelu!

1 arvostelu tähän mennessä 6
16.07.2017 19:16

Erittäin miellyttävä kokemus. Ihana paikka, erinomainen palvelu. Ennen oopperaa mukava käväistä. Annoskoko oli hieman pienempi kuin odotin. Bändi alkoi doutella, harmi ettemme ehtineet jäädä kuuntelemaan. Tulen uudestaan.