Arvostelut: Oficina

Keskustalatinalaisamerikkalainen
Loistava
4.8/6
6 arvostelua
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta
Suositeltuja ravintoloita
Tässä sen sijaan 1 saman alueen ravintolaa, joihin voit tehdä varauksen:

Pueblo Bar y Taqueria

Kamppi
Pueblo Bar y Taqueria

6 Oficina arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Oficina annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.8/6
6 arvostelua
Ruoka:Herkullinen
Melu:Miellyttävä
Tunnelma:Viihtyisä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Hinta/laatu:Edullinen
Palvelu:Erinomainen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Noora K.vuosi sitten · 2 arvostelua

Ystävällinen, välitön ja hyvällä tavalla rempseä palvelu! Söimme ainoastaan erilaisia alkupaloja ja kaikki maistuivat oikein hyville! Skumppa oli hyvää ja halpaa. Oikein hyvä tuttavuus, tänne uudelleen!

"Upea"
5/6
Veera J.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruoka on, vaikka turhan vähän kasvisvaihtoehtoja. S-etukortilla samppanja 39€, mikä on todella jees. Palvelu oli lauantaina turhan hidasta. Erityisesti laskua joutui odottamaan ja juomia ei myyty pyytämättä toista kierrosta.

"Upea"
5/6
Tiiti P.vuosi sitten · 1 arvostelu

Olipa ihana illanvietto! Vanha suositus ravintolalle. Todella kiva miljöö ja ystävällinen palvelu. Ruoka oli todella hyvää, olen syönyt mustekala-annoksen joka ikinen kerta ja en pysty muuta varmaankaan enää tilaamaan. Iso peukku myös Jussille!

"Upea"
5/6
Katja N.vuosi sitten · 2 arvostelua

Kävimme lauantaina iltapäivällä, joten saimme ruokailla lähes omalla porukalla rauhassa. Todella hyvä palvelu ja maukasta ruokaa, ihan pieni miinus melko vähäisistä kasvisvaihtoehdoista. Edullinen kuohuviinipullo oli suuri plussa!

"Hyvä"
4/6
Anne W.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli ihan hyvää , nachoissa oli liikaa öljyä. Palvelu oli nopeaa ja ystävällistä . Sisustus on hauska , mutta sokkeloinen . Sopii hyvin isoille ryhmille . Kohtuun hintainen.

"Hyvä"
4/6
Maria G.vuosi sitten · 1 arvostelu

Great atmosphere. Cool theme, great drinklist and yummy drinks. Averaged food... Dangerous chicken alot of scarp bones. The banana chips were good, quinoa sallad was okey.