Oficina

Keskustalatinalaisamerikkalainen
Loistava
4.8/6
6 arvostelua
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta

Oficina – Tietoja

Helsingin Kaivopihalla sijaitseva Oficina ravitsee sielua ja ruumista syntisen hyvillä nautinnoilla. Oficina on yllätyksellinen ja sosiaalinen ravintolakokemus, täynnä Latinalaisen Amerikan seikkailuntäyteisiä makuelämyksiä, värikkäitä drinkkejä ja jännittäviä kohtaamisia.

Avokeittiöstä leijailee huumaava hiiligrillin tuoksu ja drinkkibaarissa valmistuvat herkulliset juomat. Avaa siis rohkeasti siniset ovet, astele rappuset alas "konttoriin", rentoudu ja löysää kravattia tai avaa nutturasi. Oficina kannustaa nauttimaan kaikilla aisteilla tästä hetkestä vailla huolta huomisesta!

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 11:00
Tuesday
11:00 - 23:00
Wednesday
11:00 - 23:00
Thursday
11:00 - 23:00
Friday
11:00 - 02:00
Saturday
13:00 - 02:00
Sunday
14:00 - 22:00
Monday
11:00 - 23:00

Osoite

Oficina
Mannerheimintie 5
00100 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

6FB34C96-2DFE-47FC-B0A5-7B0B1B2581A4

Jaettavat

QUESADILLA (L, G)

Corn tortilla filled with cheese, piri-piri chicken and pineapple salsa
8,00 €

NACHOS Y SALSA A LA CASA G , L

Nachos and salsa prepared in Oficina’s kitchen.
6,00 €

AVOCADO MOLE CON NACHOS À LA CASA G , L

Avocado mole and nachos prepared in Oficina’s kitchen.
8,00 €

Lisää kohteesta Oficina, Helsinki

Lattariravintola Oficina Helsingin Kaivopihalla on syntisen hyvä makunautinto sekä ruoan että cocktailin ystävälle. Ravintolan sisustus on upea kokemus lämpimine väreineen, hämyisine tunnelmineen ja sielua hivelevine salsarytmeineen.

Aloita iltasi löysäämällä kravattia, tilaa yksi tai useampi herkullisen hedelmäinen drinkki ja avaa ruokalista. Ystävien kanssa vietetty ilta Oficinassa voikin jatkua lämpimän tunnelman merkeissä yömyöhään asti – mutta mikä sen parempaa kuin kiireettömästi nautittu illallinen hyvässä seurassa? Helsingin keskustassa sijaitsevan ravintolan ruokalistalta löytyy latinalaisen Amerikan autenttisia makuja ja herkkuja mm: quesadilloja ja itse tehtyjä nachoja, avotulella grillattuja pihvejä, kanaa, possua ja kalaa unohtamatta tuoreita ja raikkaita vihanneksia. Kun olet suuremmalla porukalla liikenteessä, kokeilkaa useampia annoksia tai Grande Fiesta –annosta, josta riittää herkkuja moneen nälkään.

Mannerheimintien kupeessa Kaivopihalla sijaitseva ravintola houkuttelee sinut mutkattomalla Etelä-Amerikkalaisella tyylillä jatkamaan iltaa myöhempäänkin! Ota ystävät mukaan, rento asenne päälle ja astu keskelle Etelä-Amerikan elämän makuista ja värikästä tunnelmaa!

6 Oficina arvostelua

Loistava
4.8/6
6 arvostelua
Hinta/laatu:Edullinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Palvelu:Erinomainen
Ruoka:Herkullinen
Melu:Miellyttävä
Tunnelma:Viihtyisä
"Erinomainen"
6/6
Noora K.vuosi sitten · 2 arvostelua

Ystävällinen, välitön ja hyvällä tavalla rempseä palvelu! Söimme ainoastaan erilaisia alkupaloja ja kaikki maistuivat oikein hyville! Skumppa oli hyvää ja halpaa. Oikein hyvä tuttavuus, tänne uudelleen!

"Upea"
5/6
Veera J.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruoka on, vaikka turhan vähän kasvisvaihtoehtoja. S-etukortilla samppanja 39€, mikä on todella jees. Palvelu oli lauantaina turhan hidasta. Erityisesti laskua joutui odottamaan ja juomia ei myyty pyytämättä toista kierrosta.

"Upea"
5/6
Tiiti P.vuosi sitten · 1 arvostelu

Olipa ihana illanvietto! Vanha suositus ravintolalle. Todella kiva miljöö ja ystävällinen palvelu. Ruoka oli todella hyvää, olen syönyt mustekala-annoksen joka ikinen kerta ja en pysty muuta varmaankaan enää tilaamaan. Iso peukku myös Jussille!