Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Rovaniemi
Keskusta
Nova Skyland Restaurant

Nova Skyland Restaurant

kansainvälinen, aasialainen, skandinaavinen

Pääruoat maksavat noin26€

Kuva kohteesta Nova Skyland Restaurant, Keskusta, Rovaniemi
Nova Skyland Restaurant ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

Nova Skyland Restaurant – Tietoja

Ryhmille sopiva 🎉
Korttimaksu
Pysäköintimahdollisuus

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Nova Skyland Restaurant

Nova Skyland tarjoilee korkeatasoista ruokaa ja palvelua Nova Skyland Hotelin yhteydessä Rovaniemen keskustassa, Tähtikujalla. Kansainvälinen ote kulkee läpi illallisen à la carte -listan. Herkulliset äyriäisannokset erottuvat heti, ja erityisesti pääruuissa on runsaasti aasialaisia vivahteita. Lähiseuturakkaus näkyy Lapin luonnon puhtaiden ainesten suosimisena. Sesonkien mukaan tarjolla on vaikkapa poroa, peuraa, karhua ja erilaisia kaloja. Lisäksi kotimaisia kasviksia, marjoja ja sieniä hyödynnetään kernaasti. Päivittäin katetaan myös kattavat aamiais- ja lounasbuffetit. Nova Skylandin suuri ravintolasali on sisustettu hotellin puuarkkitehtuuriin sopivasti maanläheisin sävyin ja lappilaisesta luonnosta lainatuin elementein. Suuret ikkunapinnat saavat salin tulvimaan valoa, ja iltaisin tunnelmaa lämmittää takkatuli. Korkeatasoinen ruoka ja palvelu sekä hienosti suunnitellut puitteet soveltuvat hyvin myös yritys- ja yksityistilaisuuksien järjestämiseen.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko maksaa luottokortilla ravintolassa Nova Skyland Restaurant?

Kyllä, voit maksaa seuraavilla korteilla: Visa, Mastercard, Debit / Maestro, Lähimaksu.

Onko ravintolassa Nova Skyland Restaurant pöytiä ulkona?

Ei, ravintolassa Nova Skyland Restaurant ei ole pöytiä ulkona.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Nova Skyland Restaurant?

Miksi kohteesta Nova Skyland Restaurant puhutaan niin paljon? Erinomainen kansainvälinen ruoka sekä juomat saavat asiakkaat palaamaan yhä uudelleen kohteeseen Nova Skyland Restaurant. Nova Skyland Restaurant sijaitsee alueella Keskusta, Rovaniemi, ja tarjoilee annoksia kuten aasialainen, skandinaavinen. Katso, miten Nova Skyland Restaurant erottuu muista kaupungin Rovaniemi paikoista ja varaa pöytä vaikka heti ja nauti ravintolaelämyksestä.