Arvostelut: Mosquito Tahko

Erittäin hyvä
3.9/6
51 arvostelua
Mosquito Tahko Kuopio image 1
Mosquito Tahko Kuopio image 2
Mosquito Tahko Kuopio image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

51 Mosquito Tahko arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Mosquito Tahko annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Erittäin hyvä
3.9/6
51 arvostelua
Ruoka:Herkullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Melu:Miellyttävä
Hinta/laatu:Sopuhintainen
Odotusaika:Ei mainittavan kauan
Palvelu:Erinomainen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Anu R.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Maistuvaa ruokaa, hinnat kohtuulliset, isot annokset, mukavat työntekijät sekä ihana ja rento tunnelma👍 Seuraavan kerran, kun liikutaan sillä suunnalla niin tullaan kyllä uudestaan. Suosittelen lämpimästi!

"Erinomainen"
6/6
Tommi S.kolme kuukautta sitten · 2 arvostelua

Palvelu erittäin ystävällinen ja huomioiva. Ruokien maku hyvin harkittu ja todella maukkaat, sekä annosten asettelu houkutteleva. Viihtyisä toimiva sisustus. Sijainti lähellä Tahkon ydintä. Onnistunut vierailu.

"Erinomainen"
6/6
Anne K.vuosi sitten · 2 arvostelua

Ruoka oli loistava kokonaisuus. Otettiin menut. En muista syöneeni pitkään aikaan yhtä hyvin. Tunnelma oli kiva. Henkilökunta oli mainio. Sisustus oli erikoisen onnistunut. Kiva paikka.

"Erinomainen"
6/6
Minna L.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Iloinen, reipas, ystävällinen ja nuorekas henkilökunta. Erittäin hyvä palvelu ja palveluhenkisyys. Keikkalippujen (Tähkän keikalle) ruokailun yhteydessä loisto juttu!! Lämpöiset kiitokset & jatkakaahan samaan tyyliin :)

"Upea"
5/6
Bjarne B.kaksi vuotta sitten · 2 arvostelua

Hyvä palvelu ja valittamista ja ruoka oli maittavaa. Hintataso korkea niin kuin yleensä Suomessa. Myös viinin suhteen sama juttu. Olisi kiva jos joku uskaltaisi alentaa alkoholin hintoja. Nythän Alkon hinta kerrotaan noin x4. Mitä jos se olisi 2.5-max.3. Joisimme heti yhden pullon sijaan 2.

"Hyvä"
4/6
Mervi V.kaksi vuotta sitten · 2 arvostelua

Hyvä ruoka ja tarjoilu oli palveluhenkistä, miellyttävä ilmapiiri kaiken kaikkiaan. Otin itse salaatin ja huomasin saman kuin monessa muussakin aikassa; trendi näyttää olevan että se tarjoillaan sellaisessa astiassa, esim pastalautasella, jossa on tosi hankala pienentää esim kanafilettä tms. Siihen toivoisin muutosta, salaatti mieluummin rehelliselle lautaselle :-)

"Okei"
3/6
Mona F.kaksi vuotta sitten · 2 arvostelua

Nachos lautanen jaettuna kahdelle oli hyvä ja kiva alkupala. Toinen pääruoista, kanahampurilainen ja ranskalaiset oli hyvä, tuore ja juuri keittiöstä valmistunut. Toinen pääruoka sen sijaan, beer lamb, oli mauton ja tylsä, selvästi tehty jo päiviä sitten. Myös sen kanssa tarjotut perunat olivat suurkeittiötasoa. Sisustus on tunnelmallinen ja rento mutta peltituolit olivat talvisäällä todella kylmät. Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa.

"Erinomainen"
6/6
timo j.kaksi vuotta sitten · 3 arvostelua

ruoka oli erittäin hyvää. Tulemme myös ensi kerralla sinne syömään, kun saavumme Tahkolle. Se on myös hyvä, että sieltä saa Piazzan sisäänpääsyn jonottamatta ruuhkailtoina vaikka menisi myöhään syömään.

"Upea"
5/6
Katja P.vuosi sitten · 2 arvostelua

Iloinen ja hyvä palvelu! Bataattiranskalaiset olivat rapsakat ja hyviä, tavalliset ranskalaiset jäivät ”jalkoihin”! Ribsit olivat mureita ja pöytään tuodessa ribsien liekitys oli uusi kokemus! Gin & Ginger -drinkki on kokeilemisen arvoinen!

"Upea"
5/6
Vesa A.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli oikein hyvää, ehkä hieman hintavaa, toki Tahkolla on ylipäätänsä. Loistavaa lammasta ja pihvit myös erinomaiset. Palvelu ystävällistä ja tehokasta. Hyvää musiikkia taustalla. Pöytä hieman epämukava - pöytä ja penkit.