Arvostelut: Mosquito Tahko

Tahkokansainvälinen
Erittäin hyvä
3.8/6
44 arvostelua
Mosquito Tahko Kuopio image 1
Mosquito Tahko Kuopio image 2
Mosquito Tahko Kuopio image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

44 Mosquito Tahko arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Mosquito Tahko annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Erittäin hyvä
3.8/6
44 arvostelua
Hinta/laatu:Sopuhintainen
Palvelu:Erinomainen
Tunnelma:Viihtyisä
Melu:Miellyttävä
Odotusaika:Ei mainittavan kauan
Ruoka:Maukas
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Tommi S.10 päivää sitten · 1 arvostelu

Palvelu erittäin ystävällinen ja huomioiva. Ruokien maku hyvin harkittu ja todella maukkaat, sekä annosten asettelu houkutteleva. Viihtyisä toimiva sisustus. Sijainti lähellä Tahkon ydintä. Onnistunut vierailu.

"Erinomainen"
6/6
Anne K.vuosi sitten · 2 arvostelua

Ruoka oli loistava kokonaisuus. Otettiin menut. En muista syöneeni pitkään aikaan yhtä hyvin. Tunnelma oli kiva. Henkilökunta oli mainio. Sisustus oli erikoisen onnistunut. Kiva paikka.

"Erinomainen"
6/6
Minna L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Iloinen, reipas, ystävällinen ja nuorekas henkilökunta. Erittäin hyvä palvelu ja palveluhenkisyys. Keikkalippujen (Tähkän keikalle) ruokailun yhteydessä loisto juttu!! Lämpöiset kiitokset & jatkakaahan samaan tyyliin :)

"Erinomainen"
6/6
timo j.vuosi sitten · 3 arvostelua

ruoka oli erittäin hyvää. Tulemme myös ensi kerralla sinne syömään, kun saavumme Tahkolle. Se on myös hyvä, että sieltä saa Piazzan sisäänpääsyn jonottamatta ruuhkailtoina vaikka menisi myöhään syömään.

"Upea"
5/6
Bjarne B.vuosi sitten · 2 arvostelua

Hyvä palvelu ja valittamista ja ruoka oli maittavaa. Hintataso korkea niin kuin yleensä Suomessa. Myös viinin suhteen sama juttu. Olisi kiva jos joku uskaltaisi alentaa alkoholin hintoja. Nythän Alkon hinta kerrotaan noin x4. Mitä jos se olisi 2.5-max.3. Joisimme heti yhden pullon sijaan 2.

"Hyvä"
4/6
Mervi V.vuosi sitten · 2 arvostelua

Hyvä ruoka ja tarjoilu oli palveluhenkistä, miellyttävä ilmapiiri kaiken kaikkiaan. Otin itse salaatin ja huomasin saman kuin monessa muussakin aikassa; trendi näyttää olevan että se tarjoillaan sellaisessa astiassa, esim pastalautasella, jossa on tosi hankala pienentää esim kanafilettä tms. Siihen toivoisin muutosta, salaatti mieluummin rehelliselle lautaselle :-)

"Okei"
3/6
Mona F.vuosi sitten · 2 arvostelua

Nachos lautanen jaettuna kahdelle oli hyvä ja kiva alkupala. Toinen pääruoista, kanahampurilainen ja ranskalaiset oli hyvä, tuore ja juuri keittiöstä valmistunut. Toinen pääruoka sen sijaan, beer lamb, oli mauton ja tylsä, selvästi tehty jo päiviä sitten. Myös sen kanssa tarjotut perunat olivat suurkeittiötasoa. Sisustus on tunnelmallinen ja rento mutta peltituolit olivat talvisäällä todella kylmät. Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa.

"Upea"
5/6
Vesa A.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli oikein hyvää, ehkä hieman hintavaa, toki Tahkolla on ylipäätänsä. Loistavaa lammasta ja pihvit myös erinomaiset. Palvelu ystävällistä ja tehokasta. Hyvää musiikkia taustalla. Pöytä hieman epämukava - pöytä ja penkit.

"Upea"
5/6
Katja P.vuosi sitten · 2 arvostelua

Iloinen ja hyvä palvelu! Bataattiranskalaiset olivat rapsakat ja hyviä, tavalliset ranskalaiset jäivät ”jalkoihin”! Ribsit olivat mureita ja pöytään tuodessa ribsien liekitys oli uusi kokemus! Gin & Ginger -drinkki on kokeilemisen arvoinen!

"Upea"
5/6
Jukka L.10 kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli erinomaista vaikkakin himan liian kylmää. Tarjoilu pelasi suht. ok. Paikka oli siisti. Hieman harmittaa kun teimme myöhässä olleille jekun jonka tarjoilijat pilasivat kertomalla sen myöhästyneille heti sisään tultaessa.