Arvostelut: Living Room Tampere

Keskustameksikolainen
Erittäin hyvä
4.0/6
19 arvostelua
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta

19 Living Room Tampere arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Living Room Tampere annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Erittäin hyvä
4.0/6
19 arvostelua
Hinta/laatu:Sopuhintainen
Melu:Miellyttävä
Ruoka:Maukas
Tunnelma:Viihtyisä
Odotusaika:Ei mainittavan kauan
Palvelu:Erinomainen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Jenni P.vuosi sitten · 1 arvostelu

Erinomainen palvelu. Ruoka on oikeaa meksikolaista ruokaa ja lopuksi vielä ihan oikeat churrot. Kyselin paljon oluista ja sain niistä myös paljon tietoa. Kiitos paljon kivasta illasta!

"Erinomainen"
6/6
Tero S.vuosi sitten · 1 arvostelu

Lämmin vastaanotto, avarat tilat ja hyvä menu. Seurueemme viihtyi ja sai kokoustettua kiireettömästi alusta loppuun. Kabinetti oli tarkoituksenmukainen ja lasiovet eristivät ääntä hyvin. Sisustus oli mukava (y)

"Erinomainen"
6/6
Carita I.vuosi sitten · 1 arvostelu

Todella hyvä meininki Living roomissa! Paljon tilaa, erinomainen menu, kiva tunnelma. Nacholautanen oli nannaa Baarimikko oli tosi mukava, kannattaa jäädä juttelemaan! Hyvä rento musiikki, ja väkeä oli tanssimassa👌🏽

"Erinomainen"
6/6
Rosa N.vuosi sitten · 1 arvostelu

Hyvää ruokaa ja mukava tunnelma. Pidimme erityisesti quesadilloista kanalla. Tarjoilu olisi voinut olla pöytiin asti. Meitä olikin hieman enemmän kuin ilmoitettu varaus. Varausta en pystynyt muuttamaan netissä.

"Upea"
5/6
Anne M.vuosi sitten · 1 arvostelu

Living roomissa tuli käytyä nyt ensi kertaa syömässä, otimme pääruuista annoksen, joka oli suunniteltu min. 2 henk. Ja annos oli hyvän kokoinen ja jaettavaa riitti. Hintalaatusuhde kohtasi hyvin. Chorizo-makkara maistui älyttömän hyvin. Menuu on muutenki täynnä mielenkiintoisia vaihtoehtoja. Asiakaspalvelu toimi todella hyvin.

"Hyvä"
4/6
Daniel S.vuosi sitten · 1 arvostelu

Kiva oli ruoka annokset ja maku oli kohdallaan. Valaistus oli pikkasen huono kun sillä oli tommonen pikku "flicker" joka melkein aiheutti tyttöystävälle migreeni kun hän on niille alttis. Hyvä ja makea mojito vaikka oli pikkasen suolanen hinta(tai koko).

"Upea"
5/6
Jan G.vuosi sitten · 1 arvostelu

Kiva ympäristö, ystävällinen palvelu ja ruoka oli hyvää. Tosin tarjoiltu ruoka ei ollut tilauksen mukainen mutta silti tosihyvää. Ilmapiiri oli kyllä kanssa nimen mukainen, olohuonemainen. Ihmiset viihtyivät selvästi.

"Okei"
3/6
Terhi T.vuosi sitten · 1 arvostelu

Palvelu oli erittäin ystävällistä ja paikassa on hyvä värinä. Haluaisin antaa hyvän arvion, mutta valitettavasti ruoka oli mautonta ja väritöntä, kasvikset liian mössöksi kypsennettyjä ja laatuun nähden pääruoat olivat aivan liian kalliita. Mantelikana muistutti muinaista alakoulun kanaviillokkia. Mukava tunnelma ja loistohenkilökunta, mutta ruoassa on paljon parantamisen varaa. Maissitortillat olivat sentään hyviä! HUom! Ruokalistassa lukee G= gluteeniton, mutta ruokien kohdalla ne, joissa on G ovat ruokia, jotka sisältävät gluteenia!

"Upea"
5/6
Johannes L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Hyvä juomavalikoima. Tilat mukavan väljät ja tarjoilu suht nopsakkaa. Tarjoilijat ystävällisiä. Hinnat ok. Koska ollaan Suomessa, ruokalista pitää olla myös suomeksi. Menu oli muutenkin vähän epäselvä.

"Upea"
5/6
Nina K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Espanjan ja Meksikon ruoka oli hyvä, mutta odotettua suurempia annoksia hintaan. Rento ympäristö, mukavaa musiikkia ja ystävällinen henkilökunta. Tulen käymään uudestaan cocktaileja aikana DJ yöllä!