Arvostelut: Lime Leaf

Erittäin hyvä
4.2/6
13 arvostelua
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta
Suositeltuja ravintoloita
Tässä sen sijaan 5 saman alueen ravintolaa, joihin voit tehdä varauksen:

Red Koi Thai

Keskusta
5.2/626
Red Koi Thai

Thai Orchid - Konepaja

Vallila
5.3/64
Thai Orchid - Konepaja

13 Lime Leaf arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Lime Leaf annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Erittäin hyvä
4.2/6
13 arvostelua
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Hinta/laatu:Edullinen
Palvelu:Erinomainen
Tunnelma:Miellyttävä
Ruoka:Herkullinen
Melu:Erittäin miellyttävä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Upea"
5/6
Antero L.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hyvää ja monipuolista ruokaa. Hinta kohtuullinen paitsi että 12-vuotiaalta ei vielä pitäisi laskuttaa aikuisen hintaa. Jokin teemaan sopiva aasialainen ruokajuoma ja jälkiruoka olisi kruunannut kokemuksen.

"Upea"
5/6
Tuija R.kolme kuukautta sitten · 17 arvostelua

Olin ravintolassa toista kertaa. Nauttimamme jättikatkarapuannokset olivat tälläkin kertaa herkulliset ja sopivasti chiliset. Taisimme mennä ruokailemaan vähän turhan aikaisin, koska ravintola oli tyhjä. Muutamaan pöytään tuli kuitenkin ruokailijoita kello kuuden aikaan illalla. Ruokalista on sopivan laaja.

"Upea"
5/6
Marko S.10 kuukautta sitten · 1 arvostelu

Erittäin tasokas ja siisti ravintola.Ruoka oli hyvää. Ainut miinus puoli oli se että seisovassa pöydässä ruoka oli haaleeta.Asiakas palvelu oli kiitettävää.Ravintolan yleis ilme oli hyvä.

"Upea"
5/6
Sanna H.vuosi sitten · 1 arvostelu

Hyvä ruoka. Myyjien kielitaito saisi olla parempi. Ruoka oli riittävän lämmintä. Tofu oli vähän vähissä. Ystäväni ei saanut tietoa Smartum lounas setelin käytöstä kysyttäessä. Myyjä vetosi huonoon kielitaitoon.

"Upea"
5/6
Marjo U.vuosi sitten · 1 arvostelu

Täällä on aina hyvä maittava lounasbuffa. Tilava paikka, joten isommallakin porukalla mahtuu useimmiten. Ja loistavaa, että lounasaikaan voi tehdä päytävarauksen. Suosittelen kaikille aasialaisen ruuan ystäville.

"Hyvä"
4/6
Pekka S.vuosi sitten · 1 arvostelu

Perushyvä lounaspöytä myös vkonloppuisin.Menu ei eroa juurikaan kiinalaisravintoloista hyvässä eikä pahassa.Ja tietenkin vkoloppuna hieman kalliimpi kuin arkisin😊.Kahviin kun vielä vähän tajuaisivat satsata näissä paikoissa, harvoin saa tuoretta...

"Hyvä"
4/6
Jukka R.vuosi sitten · 5 arvostelua

Perusaasialaista buffet ruokaa. Tosin hiukan ahtaassa salissa, kun pöydät ovat niin tiiviisti. Buffet tarjonnassa ei kovin paljon valinnanvaraa. Ruoka oli hyvän makuista ja alkukeitto suorastaan erinomaista.

"Hyvä"
4/6
Elina T.neljä kuukautta sitten · 3 arvostelua

Palvelu oli hyvin ystävällistä ja ruoka todella herkullista. Ilta-aikaan ei ollut lainkaan ruuhkaa, pöytävarausta ei olisi tarvittu, annokset tulivat todella nopeasti. Hinta laatu suhde oli kohdillaan.

"Hyvä"
4/6
ULLA W.vuosi sitten · 4 arvostelua

ruoka oli ihan kohtuullisen hyvää, mutta voisi tarjota vähän enemmän kalaa. olen käynyt muutaman kerran syömässä ja voisi laittaa lisää vaihtelua menuun ettei aina samaa tarjottaisi.

"Hyvä"
4/6
Isto T.vuosi sitten · 1 arvostelu

Oli hieman säätämistä, kun meitä oli 12 - luku jonka olin ilmoittanutkin, vaikka tilausjärjestelmän ymmärrys loppuu kahdeksaan. Ruoka oli hyvää ja ilmapiiri rauhallinen, sopi meille.