Arvostelut: Lime Leaf

Erittäin hyvä
4.2/6
13 arvostelua
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta
Suositeltuja ravintoloita
Tässä sen sijaan 4 saman alueen ravintolaa, joihin voit tehdä varauksen:

Red Koi Thai

Keskusta
5.1/631
Red Koi Thai

The One Thai Kitchen

Tikkurila
5.2/618
The One Thai Kitchen

13 Lime Leaf arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Lime Leaf annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Erittäin hyvä
4.2/6
13 arvostelua
Hinta/laatu:Edullinen
Ruoka:Herkullinen
Palvelu:Erinomainen
Melu:Erittäin miellyttävä
Tunnelma:Miellyttävä
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Upea"
5/6
Antero L.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hyvää ja monipuolista ruokaa. Hinta kohtuullinen paitsi että 12-vuotiaalta ei vielä pitäisi laskuttaa aikuisen hintaa. Jokin teemaan sopiva aasialainen ruokajuoma ja jälkiruoka olisi kruunannut kokemuksen.

"Upea"
5/6
Tuija R.viisi kuukautta sitten · 21 arvostelua

Olin ravintolassa toista kertaa. Nauttimamme jättikatkarapuannokset olivat tälläkin kertaa herkulliset ja sopivasti chiliset. Taisimme mennä ruokailemaan vähän turhan aikaisin, koska ravintola oli tyhjä. Muutamaan pöytään tuli kuitenkin ruokailijoita kello kuuden aikaan illalla. Ruokalista on sopivan laaja.

"Upea"
5/6
Marko S.vuosi sitten · 1 arvostelu

Erittäin tasokas ja siisti ravintola.Ruoka oli hyvää. Ainut miinus puoli oli se että seisovassa pöydässä ruoka oli haaleeta.Asiakas palvelu oli kiitettävää.Ravintolan yleis ilme oli hyvä.

"Upea"
5/6
(deleted) X.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Hyvä ruoka. Myyjien kielitaito saisi olla parempi. Ruoka oli riittävän lämmintä. Tofu oli vähän vähissä. Ystäväni ei saanut tietoa Smartum lounas setelin käytöstä kysyttäessä. Myyjä vetosi huonoon kielitaitoon.

"Upea"
5/6
(deleted) X.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Täällä on aina hyvä maittava lounasbuffa. Tilava paikka, joten isommallakin porukalla mahtuu useimmiten. Ja loistavaa, että lounasaikaan voi tehdä päytävarauksen. Suosittelen kaikille aasialaisen ruuan ystäville.

"Hyvä"
4/6
(deleted) X.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Perushyvä lounaspöytä myös vkonloppuisin.Menu ei eroa juurikaan kiinalaisravintoloista hyvässä eikä pahassa.Ja tietenkin vkoloppuna hieman kalliimpi kuin arkisin😊.Kahviin kun vielä vähän tajuaisivat satsata näissä paikoissa, harvoin saa tuoretta...

"Hyvä"
4/6
Jukka R.kaksi vuotta sitten · 5 arvostelua

Perusaasialaista buffet ruokaa. Tosin hiukan ahtaassa salissa, kun pöydät ovat niin tiiviisti. Buffet tarjonnassa ei kovin paljon valinnanvaraa. Ruoka oli hyvän makuista ja alkukeitto suorastaan erinomaista.

"Hyvä"
4/6
Elina T.kuusi kuukautta sitten · 3 arvostelua

Palvelu oli hyvin ystävällistä ja ruoka todella herkullista. Ilta-aikaan ei ollut lainkaan ruuhkaa, pöytävarausta ei olisi tarvittu, annokset tulivat todella nopeasti. Hinta laatu suhde oli kohdillaan.

"Hyvä"
4/6
ULLA W.kaksi vuotta sitten · 4 arvostelua

ruoka oli ihan kohtuullisen hyvää, mutta voisi tarjota vähän enemmän kalaa. olen käynyt muutaman kerran syömässä ja voisi laittaa lisää vaihtelua menuun ettei aina samaa tarjottaisi.

"Hyvä"
4/6
Isto T.vuosi sitten · 1 arvostelu

Oli hieman säätämistä, kun meitä oli 12 - luku jonka olin ilmoittanutkin, vaikka tilausjärjestelmän ymmärrys loppuu kahdeksaan. Ruoka oli hyvää ja ilmapiiri rauhallinen, sopi meille.