Lime Leaf

Erittäin hyvä
4.2/6
13 arvostelua
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta
Suositeltuja ravintoloita
Tässä sen sijaan 4 saman alueen ravintolaa, joihin voit tehdä varauksen:

Red Koi Thai

Keskusta
5.0/633
Red Koi Thai

The One Thai Kitchen

Tikkurila
5.3/624
The One Thai Kitchen

Lime Leaf – Tietoja

Maistele monipuolisia aasialaisen keittiön makuja Ravintola Lime Leafissä Espoon Leppävaarassa. Valitse suosikkiannoksesi monipuoliselta ruokalistalta tai kokeile kerralla monia eri annoksia lounaalla runsaan noutopöydän antimista. Kauppakeskus Sello Rexissä sijaitseva ravintola on avoinna joka päivä ja laadukkaasta ja monipuolisesta lounasbuffet’sta voi nauttia myös viikonloppuisin. Tarjolla on pääosin thaimaalaista, mutta oman lisänsä listalle tuovat myös malesialaiset ja muut mielenkiintoiset aasialaiset maut. Balanssissa olevat mausteet ja puhtaat ja tuoreet raaka-aineet takaavat makujen autenttisuuden ja herkullisuuden.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 20:00
Sunday
12:00 - 20:00
Monday
11:00 - 16:00
Tuesday
11:00 - 20:00
Wednesday
11:00 - 20:00
Thursday
11:00 - 20:00
Friday
11:00 - 20:00
Saturday
12:00 - 20:00

Osoite

Lime Leaf
Sellonaukio A 1. krs
02600 Espoo

13 Lime Leaf arvostelua

Erittäin hyvä
4.2/6
13 arvostelua
Tunnelma:Miellyttävä
Hinta/laatu:Edullinen
Palvelu:Erinomainen
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Melu:Erittäin miellyttävä
Ruoka:Herkullinen
"Upea"
5/6
Antero L.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hyvää ja monipuolista ruokaa. Hinta kohtuullinen paitsi että 12-vuotiaalta ei vielä pitäisi laskuttaa aikuisen hintaa. Jokin teemaan sopiva aasialainen ruokajuoma ja jälkiruoka olisi kruunannut kokemuksen.

"Upea"
5/6
Tuija R.kuusi kuukautta sitten · 21 arvostelua

Olin ravintolassa toista kertaa. Nauttimamme jättikatkarapuannokset olivat tälläkin kertaa herkulliset ja sopivasti chiliset. Taisimme mennä ruokailemaan vähän turhan aikaisin, koska ravintola oli tyhjä. Muutamaan pöytään tuli kuitenkin ruokailijoita kello kuuden aikaan illalla. Ruokalista on sopivan laaja.

"Upea"
5/6
Marko S.vuosi sitten · 1 arvostelu

Erittäin tasokas ja siisti ravintola.Ruoka oli hyvää. Ainut miinus puoli oli se että seisovassa pöydässä ruoka oli haaleeta.Asiakas palvelu oli kiitettävää.Ravintolan yleis ilme oli hyvä.

Lisää kohteesta Lime Leaf, Espoo

Thaimaalais-malesialaisessa Ravintola Lime Leafissä et taatusti jää nälkäiseksi. Ravintola tarjoilee puhtaista ja tuoreista raaka-aineista valmistettuja maukkaita aasialaisia herkkuja viikon jokaisena päivänä kauppakeskus Sellon yhteydessä toimivassa viihdekeskus Sello Rexissä Espoon Leppävaarassa. Ruokalista on eroteltu kätevästi eri osioihin, joista oma suosikki on helppo löytää. Alkuruokien tai keittojen jälkeen voit jatkaa herkuttelua naudan- tai porsaanliha-, kana-, curry- tai nuudeliannoksilla. Curryruoat on mahdollista valita joko lihalla tai tofulla, joten myös kasvisruokailijoille on hyvin valinnanvaraa. Taitavasti käytetyt thaimaalaisen keittiön monipuoliset mausteet luovat annoksiin niiden ainutlaatuisen täydellisen makumaailman. Ruokalistan lisäksi Lime Leaf tarjoaa joka päivä buffet-lounasta, jossa on tarjolla lämpimiä liha-, kana-, kala- ja kasvisruokia, päivän keitto ja salaattipöytä. Annokset vaihtuvat parin päivän välein ja joka päivä valittavana on lukuisia eri ruokalajeja. Määrä ei kuitenkaan tässä ravintolassa korvaa laatua, vaan kaikissa annoksissa on makua ja omat erityispiirteensä.

Thaimaalaiselle keittiölle on tärkeää makujen harmonia ja eri mausteiden tasapaino. Thai-ruokien makumaailma koostuu ainutlaatuisesta yhdistelmästä makeaa, suolaista, tulista ja hapanta, jotka muodostavat annoksissa sopivan tasapainoisen kokonaisuuden. Perinteisten thaimaalaisten makujen lisäksi malesialaiset annokset omine erityispiirteineen tuovat lisää eksootiikkaa Lime Leafin makumaailmoihin. Lähde siis aasialaiselle makumatkalle Ravintola Lime Leafissä Espoon Leppävaarassa!