Lime Leaf

Erittäin hyvä
4.2/6
12 arvostelua
Lime Leaf Espoo image 1
Lime Leaf Espoo image 2
Lime Leaf Espoo image 3

Lime Leaf – Tietoja

Maistele monipuolisia aasialaisen keittiön makuja Ravintola Lime Leafissä Espoon Leppävaarassa. Valitse suosikkiannoksesi monipuoliselta ruokalistalta tai kokeile kerralla monia eri annoksia lounaalla runsaan noutopöydän antimista. Kauppakeskus Sello Rexissä sijaitseva ravintola on avoinna joka päivä ja laadukkaasta ja monipuolisesta lounasbuffet’sta voi nauttia myös viikonloppuisin. Tarjolla on pääosin thaimaalaista, mutta oman lisänsä listalle tuovat myös malesialaiset ja muut mielenkiintoiset aasialaiset maut. Balanssissa olevat mausteet ja puhtaat ja tuoreet raaka-aineet takaavat makujen autenttisuuden ja herkullisuuden.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 11:00
torstai
11:00 - 20:00
perjantai
11:00 - 20:00
lauantai
12:00 - 20:00
sunnuntai
12:00 - 20:00
maanantai
11:00 - 16:00
tiistai
11:00 - 20:00
keskiviikko
11:00 - 20:00

Osoite

Lime Leaf
Sellonaukio A 1. krs
02600 Espoo

Suosituksia ruokalistalta

643CFC05-EDA0-4F5A-989F-F264EA0FD4F2

Alkupalat

1 Kevätkääryle

Vihanneksia ja papunuudeleita taikinakuoress
6,00 €

2 Gai Satay (kana)

Eksoottisessa yrttikastikkeessa marinoitua kananrintaa bambuvartaassa
7,50 €
D38A5114-3EAE-4783-B46D-7329A62BE7A2

Keitot

Tom kha gai

Kananrintaa, sipuleita ja sieniä kookoskastikkeessa. Inkivääriä, sitruunaruohoa & limen lehtiä
6,00 €

Lisää kohteesta Lime Leaf, Espoo

Thaimaalais-malesialaisessa Ravintola Lime Leafissä et taatusti jää nälkäiseksi. Ravintola tarjoilee puhtaista ja tuoreista raaka-aineista valmistettuja maukkaita aasialaisia herkkuja viikon jokaisena päivänä kauppakeskus Sellon yhteydessä toimivassa viihdekeskus Sello Rexissä Espoon Leppävaarassa. Ruokalista on eroteltu kätevästi eri osioihin, joista oma suosikki on helppo löytää. Alkuruokien tai keittojen jälkeen voit jatkaa herkuttelua naudan- tai porsaanliha-, kana-, curry- tai nuudeliannoksilla. Curryruoat on mahdollista valita joko lihalla tai tofulla, joten myös kasvisruokailijoille on hyvin valinnanvaraa. Taitavasti käytetyt thaimaalaisen keittiön monipuoliset mausteet luovat annoksiin niiden ainutlaatuisen täydellisen makumaailman. Ruokalistan lisäksi Lime Leaf tarjoaa joka päivä buffet-lounasta, jossa on tarjolla lämpimiä liha-, kana-, kala- ja kasvisruokia, päivän keitto ja salaattipöytä. Annokset vaihtuvat parin päivän välein ja joka päivä valittavana on lukuisia eri ruokalajeja. Määrä ei kuitenkaan tässä ravintolassa korvaa laatua, vaan kaikissa annoksissa on makua ja omat erityispiirteensä.

Thaimaalaiselle keittiölle on tärkeää makujen harmonia ja eri mausteiden tasapaino. Thai-ruokien makumaailma koostuu ainutlaatuisesta yhdistelmästä makeaa, suolaista, tulista ja hapanta, jotka muodostavat annoksissa sopivan tasapainoisen kokonaisuuden. Perinteisten thaimaalaisten makujen lisäksi malesialaiset annokset omine erityispiirteineen tuovat lisää eksootiikkaa Lime Leafin makumaailmoihin. Lähde siis aasialaiselle makumatkalle Ravintola Lime Leafissä Espoon Leppävaarassa!

12 Lime Leaf arvostelua

Erittäin hyvä
4.2/6
12 arvostelua
Hinta/laatu:Edullinen
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Melu:Erittäin miellyttävä
Ruoka:Herkullinen
Palvelu:Erinomainen
Tunnelma:Miellyttävä
"Upea"
5/6
Marko S.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Erittäin tasokas ja siisti ravintola.Ruoka oli hyvää. Ainut miinus puoli oli se että seisovassa pöydässä ruoka oli haaleeta.Asiakas palvelu oli kiitettävää.Ravintolan yleis ilme oli hyvä.

"Upea"
5/6
Sanna H.vuosi sitten · 1 arvostelu

Hyvä ruoka. Myyjien kielitaito saisi olla parempi. Ruoka oli riittävän lämmintä. Tofu oli vähän vähissä. Ystäväni ei saanut tietoa Smartum lounas setelin käytöstä kysyttäessä. Myyjä vetosi huonoon kielitaitoon.

"Upea"
5/6
Marjo U.vuosi sitten · 1 arvostelu

Täällä on aina hyvä maittava lounasbuffa. Tilava paikka, joten isommallakin porukalla mahtuu useimmiten. Ja loistavaa, että lounasaikaan voi tehdä päytävarauksen. Suosittelen kaikille aasialaisen ruuan ystäville.