Quandoo
(FI) Suomi
4.0 /6 Erittäin hyvä 9 arvostelua

Lime Leaf

Keskusta Thaimaalainen +100
Varaa
Varauskysely
-
1 henkilö
+
{{ capacity }}
Haluatko tehdä varauksen suurelle ryhmälle? Kokeile varauskyselyä ryhmille!
{{ request.date | date: 'mediumDate'}}
{{ discount.name }}
-
{{time.date | date: 'HH:mm'}} | -{{request.discount.value}}%
+
Tiedustele viime hetken tilannetta ravintolasta.
{{time.date | date: 'HH:mm'}}
{{ discount.name }}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{ request.area.name }} Missä halauaisit istua?
{{ area.name }}
Tämä on ainoa valittava alue

Sinun Lime Leaf

Maistele monipuolisia aasialaisen keittiön makuja Ravintola Lime Leafissä Espoon Leppävaarassa. Valitse suosikkiannoksesi monipuoliselta ruokalistalta tai kokeile kerralla monia eri annoksia lounaalla runsaan noutopöydän antimista. Kauppakeskus Sello Rexissä sijaitseva ravintola on avoinna joka päivä ja laadukkaasta ja monipuolisesta lounasbuffet’sta voi nauttia myös viikonloppuisin. Tarjolla on pääosin thaimaalaista, mutta oman lisänsä listalle tuovat myös malesialaiset ja muut mielenkiintoiset aasialaiset maut. Balanssissa olevat mausteet ja puhtaat ja tuoreet raaka-aineet takaavat makujen autenttisuuden ja herkullisuuden.

Aukioloajat

  • Maanantai 11:00 - 16:00
  • Tiistai 11:00 - 20:00
  • Keskiviikko 11:00 - 20:00
  • Torstai 11:00 - 20:00
  • Perjantai 11:00 - 20:00
  • Lauantai 12:00 - 20:00
  • Sunnutai 12:00 - 20:00
Lime Leaf, Sellonaukio A 1. krs, 02600 Espoo

Filosofia

Thaimaalais-malesialaisessa Ravintola Lime Leafissä et taatusti jää nälkäiseksi. Ravintola tarjoilee puhtaista ja tuoreista raaka-aineista valmistettuja maukkaita aasialaisia herkkuja viikon jokaisena päivänä kauppakeskus Sellon yhteydessä toimivassa viihdekeskus Sello Rexissä Espoon Leppävaarassa. Ruokalista on eroteltu kätevästi eri osioihin, joista oma suosikki on helppo löytää. Alkuruokien tai keittojen jälkeen voit jatkaa herkuttelua naudan- tai porsaanliha-, kana-, curry- tai nuudeliannoksilla. Curryruoat on mahdollista valita joko lihalla tai tofulla, joten myös kasvisruokailijoille on hyvin valinnanvaraa. Taitavasti käytetyt thaimaalaisen keittiön monipuoliset mausteet luovat annoksiin niiden ainutlaatuisen täydellisen makumaailman. Ruokalistan lisäksi Lime Leaf tarjoaa joka päivä buffet-lounasta, jossa on tarjolla lämpimiä liha-, kana-, kala- ja kasvisruokia, päivän keitto ja salaattipöytä. Annokset vaihtuvat parin päivän välein ja joka päivä valittavana on lukuisia eri ruokalajeja. Määrä ei kuitenkaan tässä ravintolassa korvaa laatua, vaan kaikissa annoksissa on makua ja omat erityispiirteensä.

Thaimaalaiselle keittiölle on tärkeää makujen harmonia ja eri mausteiden tasapaino. Thai-ruokien makumaailma koostuu ainutlaatuisesta yhdistelmästä makeaa, suolaista, tulista ja hapanta, jotka muodostavat annoksissa sopivan tasapainoisen kokonaisuuden. Perinteisten thaimaalaisten makujen lisäksi malesialaiset annokset omine erityispiirteineen tuovat lisää eksootiikkaa Lime Leafin makumaailmoihin. Lähde siis aasialaiselle makumatkalle Ravintola Lime Leafissä Espoon Leppävaarassa!

Esimerkkimenu

9 arvostelua

4.0 /6 Erittäin hyvä 9 arvostelua
Laatu/Hinta: edullinen
Palvelu: miellyttävä
Tunnelma: vilkas
Odotusaika: ei odotusaikaa
Ruoka: makuisa
Melu: hiljainen
0 6
2 5
5 4
2 3
0 2
0 1
1 arvostelu tähän mennessä 5
06.03.2016 10:01

Hyvä ruoka. Myyjien kielitaito saisi olla parempi. Ruoka oli riittävän lämmintä. Tofu oli vähän vähissä. Ystäväni ei saanut tietoa Smartum lounas setelin käytöstä kysyttäessä. Myyjä vetosi huonoon kielitaitoon.

1 arvostelu tähän mennessä 5
23.02.2016 07:35

Täällä on aina hyvä maittava lounasbuffa. Tilava paikka, joten isommallakin porukalla mahtuu useimmiten. Ja loistavaa, että lounasaikaan voi tehdä päytävarauksen. Suosittelen kaikille aasialaisen ruuan ystäville.

2 arvostelua tähän mennessä 4
10.07.2017 15:56

ruoka oli ihan kohtuullisen hyvää, mutta voisi tarjota vähän enemmän kalaa. olen käynyt muutaman kerran syömässä ja voisi laittaa lisää vaihtelua menuun ettei aina samaa tarjottaisi.

2 arvostelua tähän mennessä 4
14.03.2017 01:44

Ruoka sopivasti maustettu lapsetkin pitivät. Palvelu pelasi. Tarjoilijat ymmärsivät suomenkieltä välttävästi. Tuoreen salaatin suhteen valikoima olisi voinut olla monipuolisempi. Ruoan hinta kohtuullinen. Tulemme joskus taas.

1 arvostelu tähän mennessä 4
13.03.2016 13:52

Perushyvä lounaspöytä myös vkonloppuisin.Menu ei eroa juurikaan kiinalaisravintoloista hyvässä eikä pahassa.Ja tietenkin vkoloppuna hieman kalliimpi kuin arkisin😊.Kahviin kun vielä vähän tajuaisivat satsata näissä paikoissa, harvoin saa tuoretta...

4 arvostelua tähän mennessä 4
12.02.2017 07:23

Perusaasialaista buffet ruokaa. Tosin hiukan ahtaassa salissa, kun pöydät ovat niin tiiviisti. Buffet tarjonnassa ei kovin paljon valinnanvaraa. Ruoka oli hyvän makuista ja alkukeitto suorastaan erinomaista.

1 arvostelu tähän mennessä 4
13.03.2017 08:22

kahvia en tuolla joisi (pannunjämät lisättiin uuteen pannuun koska säästösyyt) mutta ruoka oli herkullista, poikakin tykkäsi. Ensi kerralla ehkä valitsen listalta buffetin sijaan. Harkinnalla jatkoon.

1 arvostelu tähän mennessä 3
10.10.2016 21:58

Ruoka hieman mautonta, mutta sitä oli riittävästi. Palvelu oli nopeaa, mutta persoonatonta. Kerran käy muttei tule tavaksi. Ravintola oli steriilin siisti, ei houkuttele istumaan yhtään ylimääräistä.

1 arvostelu tähän mennessä 3
19.12.2015 17:14

Menun sisältö oli niukkaa, sekä ruokalajien laajuus että annosten sisällöstä kertominen. Lämpimän ruuan annokset tulivat pöytään eri aikoihin. Maultaan ihan kohtalaista. Hinnat oli aika sopivat.