Ravintolat
Uusimaa
Vantaa
Tikkurila
La Pasteria Italiana
La Pasteria Italiana Arvostelut

Arvostelut: La Pasteria Italiana

Loistava
5.1/6
111 arvostelua
La Pasteria Italiana Vantaa image 1
La Pasteria Italiana Vantaa image 2
La Pasteria Italiana Vantaa image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

111 La Pasteria Italiana arvostelua

Täällä voit lukea paikalle La Pasteria Italiana annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.1/6
111 arvostelua
Ruoka:Herkullinen
Palvelu:Loistava
Hinta/laatu:Edullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Melu:Miellyttävä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Christian D.neljä päivää sitten · 4 arvostelua

Aina erinomainen ruoka ja muutenkin todella viihtyisä ja kiva paikka

Uusi"Erinomainen"
6/6
Maritta E.neljä päivää sitten · 1 arvostelu

ystävällinen palvelu ja hyvä ruoka, mukava ilmapiiri, ei pitkää ruoan odotusaikaa

"Erinomainen"
6/6
Minna M.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Todella hyvää ja maukasta lasagnea. Annos oli suuri eli isompikin nälkä lähtee varmasti. Ystävällinen palvelu. Pöytä oli rauhallisessa nurkkauksessa. Oven vieressä voi olla rauhattomampi paikka istua.

"Erinomainen"
6/6
Maritta K.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Savulohirisotto tosi maukasta ja päivän pasta oli positiivinen yllätys,myös pihvit olivat maukkaita. Palvelu oli nopeaa ja ystävällistä. Mahtava paikka junalla matkustaville joilla ei ole aikaa etsiä ruokailupaikkaa muualta

"Upea"
5/6
Kalle H.viisi kuukautta sitten · 4 arvostelua

pitkään pitänyt kokea tämä paikan päällä, woltista oon kerran tilannut. ruokaan oli selvästi panostettu, alkupala antipastilautanen kahdelle toimi mainiosti. pitsa oli todella hyvää, ainekset kohdillaan. myös seuralainen tykkäsi pastastaan. palvelu oli nopeaa ja pirteää, ehkä pientä miinusta siitä, että kesken evästyksen tullaan kyselemään onko kaikki hyvin, ilman että on annettu mitään aihetta, olen vähän sitä sorttia että tykkään ruokailla rauhassa ja saada palvelua sitten silloin kun tarvin. kohtuullinen hintataso, hyvä sijainti ja wolt-mahdollisuus kotiin takaavat sen että tänne tulemme varmaan joskus uudestaankin :)

"Upea"
5/6
Taina V.vuosi sitten · 1 arvostelu

Palvelu ja ruoka olivat erinomaisia. Kiitos varsinkin pizzasta! Ikävä puoli on kauppakeskuksen yleinen wc jota joutuu käyttämään koska ravintolassa ei ole. Voisiko ajatella, että wc toimisi vaikka poleteilla. Nyt siellä on tosi ikävä ja vähän pelottavakin käydä siivottomuuden ja melkoisen nuorisolauman takia. On mukavaa jäädä hyvän ruoan jälkeen istumaan iltaa viinin ja jäkiruoan kera, mutta tuo wc-tilojen ongelma kyllä pistää miettimään josko vaihtaisi ravintolaa kun ruoka on syöty.

"Erinomainen"
6/6
Anna v.vuosi sitten · 1 arvostelu

Positiivinen yllätys kauppakeskuksen ravintolaksi! Ystävällinen mutkaton palvelu, symppis tarjoilija, hillitty sisustus, kotoisa tunnelma. Varsinainen helmi on kuitenkin se ruoka – huippuherkullista! :) Erityisruokavaliot huomioitiin kiitettävästi. Söin gluteenittoman tattipastan, mieheni lohirisoton. Alkuun jaettiin bruschetta, nam! Ihania makuja ja gluteenittomuudesta huolimatta purupinta ym kohdillaan. Tänne mennään uusiksi!

"Erinomainen"
6/6
Nanna O.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli hyvää. Vaihtoehtoja oli riittävästi ja palvelu toimi. Plussaa siitä, että lounas oli tarjolla klo 15.saakka. Tuo kellonaika oli yksi peruste valita tämä ravintola, kun pääsimme paikalle vasta klo 13.30. Tulemme mielellämme uudelleen. Pöytävaraus kannatti tehdä, koska lounasaikana oli paljon ruokailijoita.

"Upea"
5/6
Juhani I.10 kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hyvää ruokaa italialaisittain. Tuli mieleen, ihan kuin olisi käynyt pikaisesti Italiassa syömässä. Tuoreet raaka-aineet, eivätkä edes insalata di maren merenelävät olleet kumisia, niin kuin niin monessa muussa paikassa. Saa myös Italialaista kahvia kunnon tummalla paahdolla, eikä mitään esim. Pauligin epätoivoisia vaalean paahdon espressoja, joiden kitkeryydelle ei löydy edes kunnollista vertauskuvaa.

"Upea"
5/6
Jenni V.vuosi sitten · 1 arvostelu

Erittäin hyvää ja tuoretta ruokaa. Ystävällinen palvelu, annokset oli sopivan kokoisia, ei jäänyt nälkä. Juuri sopivalla paikalla, pääsee jatkamaan matkaa kätevästi junalla tai bussilla. Halusimme ottaa alkupalaksi juustolajitelman ja tapas lautasen, tarjoilija ehdotti, että voimme vaihtaa tapas lautaselta juustot tupla leikkeisiin joka oli hyväidea. Ilta sujui mutkattomasti. Voin suositella.