Arvostelut: La Maison

Eiraranskalainen
Loistava
4.9/6
52 arvostelua
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta
Suositeltuja ravintoloita
Tässä sen sijaan 5 saman alueen ravintolaa, joihin voit tehdä varauksen:

Ravintola Muru

Keskusta
5.3/61771
Ravintola Muru

Ravintola Pastis

Keskusta
5.1/6928
Ravintola Pastis

52 La Maison arvostelua

Täällä voit lukea paikalle La Maison annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.9/6
52 arvostelua
Ruoka:Herkullinen
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Melu:Erittäin miellyttävä
Palvelu:Loistava
Tunnelma:Loistava
Hinta/laatu:Edullinen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Marja N.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruoka erinomaista. Palvelu hyvää. Näköala kadulle huikea. Sienissä (alkuruoka) toisen seuralaisen mielestä vähän liikaa suolaa. Kuha oli maukasta ja erityisesti pidin ravunmakuisesta kastikkeesta. Tulemme uudestaan!

"Erinomainen"
6/6
Jarmo S.vuosi sitten · 4 arvostelua

Oli taas erittäin hyvää ruokaa ja mukava tarjoilu. Ruuat oikeastaan yllätti. Ilta oli muutoin rauhallinen kun mennään kesää kohti ja asiakkaita on vähemmän. Kaikki toimi hyvin silloinkin kun sali edellisellä kerralla oli täynnä.

"Erinomainen"
6/6
Päivi R.vuosi sitten · 1 arvostelu

Maukasta gourmet-ruokaa, ystävällinen henkilökunta. La Maison on panostanut myös sisustukseen, jossa ripaus ylellisyyttä unohtamatta viihtyvyyttä ja modernia tyylikkyyttä. Ruokien yhteydessä tarjoillut viinit olivat erinomaisia. Kerrassaan suositeltava ravintola romanttiselle illalliselle.

"Erinomainen"
6/6
Leena R.vuosi sitten · 4 arvostelua

Ravintola on viehättävävästi sisustettu. Liikenneyhteydet ovat loistavat, joten sinne on helppo tulla. Palvelu on asiantuntevaa ja huomaavaista. Ruoka ylitti kaikki odotuksemme. Viinisuositukset olivat erinomaiset. Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka.

"Erinomainen"
6/6
Jarmo S.vuosi sitten · 4 arvostelua

Ravintola La Maison näyttää hienolta jo kadulta kävellessä ja vastaanotto ja sisätilat sitä tuntemusta vahvistavat. Henkilökunta oli ystävällistä, kertoivat ruuista ja tarjoilu toimi erinomaisesti. Ruuasta olimme erittäin tyytyväisiä. Söimme menyyn jossa alkuun oli kampasimpukkaa ja mustekalaa tykötarpeineen. Pääruuaksi oli peuranseläkettä ja ylikypsää peuraa. Jälkiruoka ja kahvi kruunasi illallisen. Suositeltu rose kuohuviini toimi hyvin koko aterian läpi.

"Upea"
5/6
Juhani P.vuosi sitten · 3 arvostelua

Miellyttävä, siisti ja kauniisti sisustettu ravintola. Nautimme 5 ruokalajin menun, joka täytti odotukset. Tarjoilu oli ripeää ja pääruoan lautaset olivat lämmitettyjä, josta lisäplussa. Alkuruoka oli merihenkinen ja huomiota kiinnitti herkullinen pieni mustekala lonkeroineen. Tattiliemi oli täysosuma, erityisen maukas. Itse söin pääruoaksi poroannoksen, jossa oli sekä filettä että haudutettua lihaa juureksien kanssa, mainio yhdistelmä. Seuralaiset söivät kuhaa, joka myös oli onnistunut. Jälkiruoaksi kooste, jossa oli mm. maistuvaa mantelijäätelöä. Viiniksi valitsimme Beaujolaisia, aika hyvä gamay-rypäleestä valmistettu tuote. Kuitenkin 66 euron hinta tällaisesta varsin kevyestä viinistä tuntui korkealta. Suhteellisesti parempi oli jälkiruoan kanssa laseittain nautittu tumma ja hieman makea viini, jonka nimi jäi minulle epäselväksi mutta jota tarjottiin portviinin sijaan. Kokonaisuutena kokemus oli hyvin myönteinen eikä illallisaikakaan venynyt monista ruokalajeista huolimatta ylipitkäksi.

"Upea"
5/6
Eeva E.vuosi sitten · 2 arvostelua

Miellyttävä kokemus alkaen sisääntulosta. Sisäänkäynnin edustan punainen matto, lyhdyt ym. suurta plussaa!! Mannermaisuutta, joka Suomessa ei yleensä hallinassa. Sisustus onnistunut, ei teennäinen eikä pompöösi. Tarjoilu sopivan ystävällistä, muttei "ylitsevuotavaa" (joka tuntuu häiritsevältä, kun sellaista kokee). Ruoka erittäin maukasta, sopivat annoskoot, ei ylipiperrettyä. Kasvisvaihtoehto puuttui listasta. Se varmaan karsii asiakaskantaa. Viinilistassa vain punaviiniä laseittain tarjolla, pyydettäessä kuitenkin sai myös valkoista. Kun toinen aterioijista juo valk. toinen valk. viiniä, ei kokonainen pullo ole se vaihtoehto! Johtajatar - joksi kookkaan vaalean rouvan tulkitsimme - stressaantuneen oloinen ja hymytön, ei huomioinut asiakkaita edes pienellä hymyllä, tervehdyksellä tms. Siinä suhteessa "mannermaisuus" ei ollut kohdillaan. Kokonaisuudelle hyvät arvosanat.

"Erinomainen"
6/6
Synnöve L.vuosi sitten · 7 arvostelua

Paikka oli aivan ihana, ruoka 11+, tarjoilu erinomaista, tunnelma ihana. Henkilökunta oli aito ja ystävällinen. Kaiken kaikkiaan meillä oli fantastinen ilta. Kiitos ja suosittelen La Maisonia kaikille kavereillemme.

"Upea"
5/6
Sanna-Maarit H.vuosi sitten · 1 arvostelu

La Maison'in ruoka oli erittäin maistuvaa. Viinit oli erinomaisesti mietitty koko menun kaikkiin ruokiin. Seurueemme söi Alcase-menun. Suosittelen! Miinusta ravitolalle tulee siitä, että palvelu oli hieman kolkkoa! Oliko lie sekin ranskalaista?

"Upea"
5/6
Satu L.vuosi sitten · 13 arvostelua

Kävimme syömässä Alcase-menun viinisuosituksineen ja mielestämme menu oli hyvä kokonaisuus ja hintasuhde kohdallaan. Menunh alku- ja jälkiruoka sai meiltä erityiskiitosta. Vierailumme oli ensimmäinen kerta kyseiseen ravintolaan ja totesimme paikan miellyttävän rauhalliseksi ja intiimiksi. Pienenä miinuksena tosin koin ahtaan pöytäsijoittelun kun viereinen seurue istui molemmin puolin heti puolen metrin päässä. Pienessä salissa ehkä vähän liikaa maksimoitu asiakaspaikat. Uskon kuitenkin, että palaamme uudelleen.