La Maison

Eiraranskalainen
Loistava
4.9/6
52 arvostelua
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta
Suositeltuja ravintoloita
Tässä sen sijaan 5 saman alueen ravintolaa, joihin voit tehdä varauksen:

Ravintola Muru

Keskusta
5.3/61702
Ravintola Muru

Ravintola Pastis

Keskusta
5.1/6896
Ravintola Pastis

La Maison – Tietoja

La Maison on modernia ranskalaista gourmet-ruokaa tarjoileva ravintola Tehtaankadulla Helsingin Eirassa. Fine Bistroksi itseään kutsuvan ravintolan nuorekas keittiötiimi haluaa haastaa itsensä joka päivä, minkä vuoksi menu vaihtuu useasti. Näin ollen tarjolla on aina päivän parhaista saatavilla olevista raaka-aineista luovuudella rakennettuja annoksia. Viinipuolella valikoima koostuu pääosin ranskalaisista luomuviineistä sekä yksinoikeudella maahantuoduista artesaaniviineistä. La Maison ei taatusti jätä ketään ranskalaisen ruoan ja viinien ystävää kylmäksi vaan kutsuu kokeilemaan uusia loistavia makuja päivästä toiseen!

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 17:00
Friday
17:00 - 01:00
Saturday
15:00 - 01:00
Sunday
Suljettu
Monday
Suljettu
Tuesday
17:00 - 01:00
Wednesday
17:00 - 01:00
Thursday
17:00 - 01:00

Osoite

La Maison
Tehtaankatu 21
00150 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

Raaputettua härkä-tartaria, sipulimajoneesia, piparjuurta ja 36kk-kypsytettyä Parmesania

14,00 €

Piipanojan kylmäsavustettua kirjolohta, kotimaista kaviaaria, pähkinävoissa paahdettua juuriselleriä ja Pink lady-omenaa

15,00 €

Hummerikeittoa, hummerin lihaa, haudutettua purjoa ja vesikrassia

14,00 €

Lisää kohteesta La Maison, Helsinki

La Maisonin ruokafilosofian perusta on moderni ranskalaisuus ja termi Fine Bistro, joka tarkoittaa, bistro-kokoisia annoksia, mutta fine dining -tasoista ruokaa rennossa ilmapiirissä. Lisäksi La Maisonissa on käytössä Menu du Jour -ajattelutapa, mikä tarkoittaa päivittäin vaihtuvaa menua. Tämä patistaa keittiötä jatkuvaan suunnitteluprosessiin ja samalla myös palkitsee ja pitää keittiön luovuutta ja intoa koko ajan yllä. Koska keittiö ei ole sidottu tiettyyn ruokalistaan, sillä on vapaus luoda inspiraation mukaan joka päivä jotakin uutta ja erikoista päivän ja sesongin parhaista ja tuoreimmista raaka-aineista ja näin ollen myös mahdollisuus yllättää asiakkaat päivittäin. La Maisonin tärkein tavoite onkin, että asiakkaat ja ravintolan väki nauttivat yhdessä hyvästä olosta ja elämän pienistä iloista. Ravintolan ranskalainen gourmet-ateria on saatavana kolmen, viiden tai kuuden ruokalajin mittaisena. Erinomainen viikoittain uudistuva viinitarjonta koostuu vanhan maailman viineistä, joista suurin osa on ranskalaisia luomuviinejä. Tarjontaa täydentävät erinomaiset artesaaniviinit, joita ei muualta Suomesta löydy, joten myös viinien harrastajille löytyy monia uusia mielenkiintoisia tuttavuuksia.

La Maisonin tunnelmalliseen saliin mahtuu 40 henkeä, minkä lisäksi varattavissa on 14 hengen kabinetti unohtumattomiin yksityistilaisuuksiin. Intiimejä hetkiä varten voit puolestaan varata persoonallisen kahden hengen kabinetin. Kesällä toiminnassa on myös pieni ranskalaistyylinen terassi, jossa voi ruokailun ohessa ihailla Tehtaankadun kauniita kaupunkimaisemia. Ravintola järjestää tilauksesta niin yritys- kuin perhejuhlat aina asiakkaan omien toiveiden mukaan räätälöitynä. Myös teemaillalliset ja viinitastingit onnistuvat tilauksesta. La Maison toivottaa kaikki ranskalaisen gourmet-keittiön ystävät lämpimästi tervetulleeksi Helsingin Eiraan nauttimaan Fresh is Best -ajattelua noudattavasta ruoasta, loistavista viineistä ja henkilökunnan vieraanvaraisuudesta.

52 La Maison arvostelua

Loistava
4.9/6
52 arvostelua
Tunnelma:Loistava
Melu:Erittäin miellyttävä
Palvelu:Loistava
Ruoka:Herkullinen
Hinta/laatu:Edullinen
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
"Erinomainen"
6/6
Marja N.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruoka erinomaista. Palvelu hyvää. Näköala kadulle huikea. Sienissä (alkuruoka) toisen seuralaisen mielestä vähän liikaa suolaa. Kuha oli maukasta ja erityisesti pidin ravunmakuisesta kastikkeesta. Tulemme uudestaan!

"Erinomainen"
6/6
Jarmo S.vuosi sitten · 4 arvostelua

Oli taas erittäin hyvää ruokaa ja mukava tarjoilu. Ruuat oikeastaan yllätti. Ilta oli muutoin rauhallinen kun mennään kesää kohti ja asiakkaita on vähemmän. Kaikki toimi hyvin silloinkin kun sali edellisellä kerralla oli täynnä.

"Erinomainen"
6/6
Päivi R.vuosi sitten · 1 arvostelu

Maukasta gourmet-ruokaa, ystävällinen henkilökunta. La Maison on panostanut myös sisustukseen, jossa ripaus ylellisyyttä unohtamatta viihtyvyyttä ja modernia tyylikkyyttä. Ruokien yhteydessä tarjoillut viinit olivat erinomaisia. Kerrassaan suositeltava ravintola romanttiselle illalliselle.