Arvostelut: Kungfu Kitchen

Loistava
4.8/6
227 arvostelua
Kungfu Kitchen Helsinki image 1
Kungfu Kitchen Helsinki image 2
Kungfu Kitchen Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

227 Kungfu Kitchen arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Kungfu Kitchen annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.8/6
227 arvostelua
Hinta/laatu:Edullinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Palvelu:Erinomainen
Melu:Miellyttävä
Tunnelma:Viihtyisä
Ruoka:Herkullinen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Tiia L.kuukausi sitten · 2 arvostelua

Mukava ilmapiiri ja ripeä palvelu. Dumplingit possulla olivat maukkaita ja sopivan paistuneita. karamellisoitu porsas riisillä oli mielettömän hyvää. Tämä oli eka kerta ja tulemme ehdottomasti uudestaan!

"Erinomainen"
6/6
Anniina W.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Kiitos erinomaisesta palvelusta sekä makunystyröitä hivelleestä illallisesta. Tunnelma ravintolassa oli mukava ja ryhmämme nautti illasta iloiten ja nauttien, hymy huulilla ulos lähtien. Tulemme varmasti uudelleen.

"Erinomainen"
6/6
Hanna S.kolme kuukautta sitten · 4 arvostelua

Ihana tunnelma, palvelu ja ruoka - teki juhlastamme astetta paremman.

"Erinomainen"
6/6
Esa M.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Erinomainen ruoka! Neljän ruokalajin menu. Varaaminen onnistui helposti netin kautta. Mielenkiintoisia ruokalajeja, sopivan kokoisia ja erikoisia. Tämä oli ensimmäinen mutta varmasti ei viimeinen vierailu tässä ravintolassa.

"Okei"
3/6
Sanna R.seitsemän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli todella hyvää: kampasimpukat ja dumplings, Beef Panang ja New York style crispy chicken. Palvelusta en voi antaa kauheasti positiivista... Pöytään tuotiin aluksi pelkkä juomalista. Sitäkin saimme jonkin aikaa odottaa. Vettä ei tuotu pöytään, sitä piti pyytää useaan kertaan ja saimme veden vasta kun olimme ruokailleet kokonaan. Ei kysytty haluaisimmeko tilata jotain muuta juotavaa lisää, kuin ne (yhdellä viinilasillinen ja toisella olut) mitkä aluksi tilasimme. Tarjoilija ei tainnut kirjoittaa tilaustamme ylös. Alkuruuat ja beef panang meni ok, mutta super bowl tuotiin väärä (lohi). Kun saimme viimein oikean crispy chickenin, se oli riisipedillä vaikka tilasimme sen salaattipedillä. Söimme sen nälissämme, koska olimme odottaneet ruokia todella kauan. Mainitsin tarjoilijalle, että ei mennyt tuo kulho ihan putkeen, mutta hän ei pahoitellut asiaa mitenkään. Jälleen jatkoille odottamista, että voisimme tilata laskun ja lähteä...aikaa kului eikä meiltä edelleenkään kysytty haluaisimmeko esim jälkiruokaa tai juotavaa. No emme enää kyllä halunneet, vaan pyysin lopulta laskua, koska kello oli siinä vaiheessa jo lähellä yhdeksää, olimme tulleet klo 18. Laskun maksamisen jälkeen tarjoilija ei sanonut meille yhtään mitään, ei kysynyt missään vaiheessa pidimmekö ruuasta tai toivottanut illan jatkoja. Olisin mielelläni antanut ystävällisesti palautetta kasvokkain hänelle, mutta tilaisuutta ei tullut, joten poistuimme ravintolasta ihmetellen ja harmitellen tätä palvelua.

"Erinomainen"
6/6
Rebecca R.vuosi sitten · 1 arvostelu

Foods are excellent taste. The presentation of the food is beautiful. The food temperature is perfect not to hot and not to cold and the waiting time for it to be ready is perfect as well we didn't wait for far too long. In short everything is what i've expected to be. We enjoyed our dinner there we will come again next time. Thank you for the very nice service and food.

"Erinomainen"
6/6
Katya V.vuosi sitten · 1 arvostelu

Excellent cuisine and good wine selection - we tasted 1/3 of the food menu and everything was well-prepared and esthetically served. A small issue for us was the background noise when the place was full with people, mainly due to the acoustic of the room. Overall, we remain with very good impressions and would definitely visit the restaurant again and recommend it to our friends.

"Upea"
5/6
Oiyan C.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ravintolan palvelu oli hyvä ja ilmapiiri mukava. Salaatti valikoima oli laadukasta ja tuoretta. Lämpimän ruuan maut olivat erikoisia ja ruuan lämpö oli samaa koko brunssin ajan. Ainoa huono puoli oli että istumassani pöydässä lenteli pieniä kärpäsiä ja syynä saattaa olla se kasvi, jossa oli liian kosteetta multaa. Olen käynyt aikaisemminkin syömässä ja istunut ikkuna paikoilla, jolloin tuollaista tilannetta ei ole tapahtunut. Toivon että ensikerralla kun tulen, niin paikka olisi siistimpi.

"Erinomainen"
6/6
Tuomas P.vuosi sitten · 1 arvostelu

Kävimme perheeni ja isovanhempien kanssa äitienpäivä-illallisella. Meillä oli mukana myös 1,5h tyttäreni. Henkilökunta oli ystävällistä ja ammattitaitoista, ruoka ylitti odotuksemme. Erityisesti mainitsen juustokakku-jälkkärin, sitä kannattaa maistaa! Tilat ja akustiikka oli suunniteltu todella toimivaksi. Vaikka paikassa oli paljon asiakkaita ei taustaäänet häirinneet keskustelujamme millään lailla. Suosittelen kaikille ja odotan innolla lähiaikoina avattavaa sisäterassia ja hiiligrilliä!

"Upea"
5/6
Leija P.10 kuukautta sitten · 8 arvostelua

Maltillista aasialaista kauniissa ympäristössä, jossa viihtyy pitempäänkin. Ruokalista on aika napakka ja on helppo kokeilla erilaisia makuja ottamalla pikkupaloja jakaen tai yksin. Buns olivat rakenteeltaan juuri sellaisia kuin Aasiassakin, selkeämpiä makuja lisäpotkulla olisi kyllä voinut olla. Kampasimpukat myös erinomaisia. Palvelu oli reippaan ystävällistä ja suositeltu viini juuri sitä mitä haimmekin. Kesällä kuulemma aukeaa terassi sisäpihalla ja sehän on käytävä sitten katsastamassa myös.