Arvostelut: Kungfu Kitchen

Loistava
4.8/6
228 arvostelua
Tämä ravintola on lopettanut toimintansa.
Ei hätää – tarjolla on tuhansia muita ravintoloita koettavaksi.
Tutki muita ravintoloita
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Suositeltuja ravintoloita
Tässä sen sijaan 3 saman alueen ravintolaa, joihin voit tehdä varauksen:

Vibami - Eerikinkatu

Keskusta
5.2/65
Vibami - Eerikinkatu

Ravintola Maharaja

Töölö
5.4/65
Ravintola Maharaja

228 Kungfu Kitchen arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Kungfu Kitchen annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.8/6
228 arvostelua
Palvelu:Erinomainen
Ruoka:Herkullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Miellyttävä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Matti R.kuukausi sitten · 9 arvostelua

Huippu paikka ja freesiä ruokaa. Hinta-laatusuhde erittäin toimiva ja sijainti hyvä

"Erinomainen"
6/6
Tiia L.kolme kuukautta sitten · 2 arvostelua

Mukava ilmapiiri ja ripeä palvelu. Dumplingit possulla olivat maukkaita ja sopivan paistuneita. karamellisoitu porsas riisillä oli mielettömän hyvää. Tämä oli eka kerta ja tulemme ehdottomasti uudestaan!

"Erinomainen"
6/6
Anniina W.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Kiitos erinomaisesta palvelusta sekä makunystyröitä hivelleestä illallisesta. Tunnelma ravintolassa oli mukava ja ryhmämme nautti illasta iloiten ja nauttien, hymy huulilla ulos lähtien. Tulemme varmasti uudelleen.

"Erinomainen"
6/6
Hanna S.kuusi kuukautta sitten · 4 arvostelua

Ihana tunnelma, palvelu ja ruoka - teki juhlastamme astetta paremman.

"Okei"
3/6
Sanna R.yhdeksän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli todella hyvää: kampasimpukat ja dumplings, Beef Panang ja New York style crispy chicken. Palvelusta en voi antaa kauheasti positiivista... Pöytään tuotiin aluksi pelkkä juomalista. Sitäkin saimme jonkin aikaa odottaa. Vettä ei tuotu pöytään, sitä piti pyytää useaan kertaan ja saimme veden vasta kun olimme ruokailleet kokonaan. Ei kysytty haluaisimmeko tilata jotain muuta juotavaa lisää, kuin ne (yhdellä viinilasillinen ja toisella olut) mitkä aluksi tilasimme. Tarjoilija ei tainnut kirjoittaa tilaustamme ylös. Alkuruuat ja beef panang meni ok, mutta super bowl tuotiin väärä (lohi). Kun saimme viimein oikean crispy chickenin, se oli riisipedillä vaikka tilasimme sen salaattipedillä. Söimme sen nälissämme, koska olimme odottaneet ruokia todella kauan. Mainitsin tarjoilijalle, että ei mennyt tuo kulho ihan putkeen, mutta hän ei pahoitellut asiaa mitenkään. Jälleen jatkoille odottamista, että voisimme tilata laskun ja lähteä...aikaa kului eikä meiltä edelleenkään kysytty haluaisimmeko esim jälkiruokaa tai juotavaa. No emme enää kyllä halunneet, vaan pyysin lopulta laskua, koska kello oli siinä vaiheessa jo lähellä yhdeksää, olimme tulleet klo 18. Laskun maksamisen jälkeen tarjoilija ei sanonut meille yhtään mitään, ei kysynyt missään vaiheessa pidimmekö ruuasta tai toivottanut illan jatkoja. Olisin mielelläni antanut ystävällisesti palautetta kasvokkain hänelle, mutta tilaisuutta ei tullut, joten poistuimme ravintolasta ihmetellen ja harmitellen tätä palvelua.

"Erinomainen"
6/6
Rebecca R.vuosi sitten · 1 arvostelu

Foods are excellent taste. The presentation of the food is beautiful. The food temperature is perfect not to hot and not to cold and the waiting time for it to be ready is perfect as well we didn't wait for far too long. In short everything is what i've expected to be. We enjoyed our dinner there we will come again next time. Thank you for the very nice service and food.

"Erinomainen"
6/6
Katya V.vuosi sitten · 1 arvostelu

Excellent cuisine and good wine selection - we tasted 1/3 of the food menu and everything was well-prepared and esthetically served. A small issue for us was the background noise when the place was full with people, mainly due to the acoustic of the room. Overall, we remain with very good impressions and would definitely visit the restaurant again and recommend it to our friends.

"Upea"
5/6
Oiyan C.vuosi sitten · 2 arvostelua

Ravintolan palvelu oli hyvä ja ilmapiiri mukava. Salaatti valikoima oli laadukasta ja tuoretta. Lämpimän ruuan maut olivat erikoisia ja ruuan lämpö oli samaa koko brunssin ajan. Ainoa huono puoli oli että istumassani pöydässä lenteli pieniä kärpäsiä ja syynä saattaa olla se kasvi, jossa oli liian kosteetta multaa. Olen käynyt aikaisemminkin syömässä ja istunut ikkuna paikoilla, jolloin tuollaista tilannetta ei ole tapahtunut. Toivon että ensikerralla kun tulen, niin paikka olisi siistimpi.

"Erinomainen"
6/6
Tuomas P.vuosi sitten · 1 arvostelu

Kävimme perheeni ja isovanhempien kanssa äitienpäivä-illallisella. Meillä oli mukana myös 1,5h tyttäreni. Henkilökunta oli ystävällistä ja ammattitaitoista, ruoka ylitti odotuksemme. Erityisesti mainitsen juustokakku-jälkkärin, sitä kannattaa maistaa! Tilat ja akustiikka oli suunniteltu todella toimivaksi. Vaikka paikassa oli paljon asiakkaita ei taustaäänet häirinneet keskustelujamme millään lailla. Suosittelen kaikille ja odotan innolla lähiaikoina avattavaa sisäterassia ja hiiligrilliä!

"Upea"
5/6
Agneta B.vuosi sitten · 1 arvostelu

Kävin lounaalla poikani kanssa joka on viettänyt Taiwanissa vuoden opiskeluiden parissa ja samalla matkustanut useammassa lähimaassa Aasiassa. Luonas oli maukas ja makumaailma monipuolinen.Itse söin Cob sallad kasvisversion, riisiä, tofua, kasviksia jne. Annos oli parhaimpia mitä olen syönnyt ja runsas. Poikani söi Banh Bao Sandwich salatin kanssa ja hän kuivaili että Banh:it olivat luksusversioita. Mukava ensikäynti ja tulen varmasti uudestaan. Kiitos hyvästä lounaasta.