Kungfu Kitchen

KeskustaAasialainen Fuusio, Pan-aasialainen
Loistava
4.8/6
210 arvostelua
Kungfu Kitchen Helsinki image 1
Kungfu Kitchen Helsinki image 2
Kungfu Kitchen Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Kungfu Kitchen – Tietoja

Kungfu Kitchen on Master Chéf -voittaja Miro Kurvisen uusi ja kunnianhimoinen ravintolakonsepti, joka sijaitsee täysin saneeratussa Haikara-korttelissa, Lönnrotinkadulla. Ravintola tarjoaa upeat ja rennot puitteet kulinaarisiin elämyksiin niin yksityis- kuin yritysasiakkaillekin. Sisäpihan tunnelmallinen “Kungfu Garden” puuhiiligrilleineen luo täydellisen ympäristön urbaaniin herkutteluun ja hauskanpitoon. Kungfu Kitchen yhdistelee aasian makuja amerikkalaisen barbecue-kulttuuriin skandinaavisila raaka-aineilla. Tuloksena on onnistunut fuusio, joka ei jätä ketään kylmäksi.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 11:00
Tuesday
11:00 - 14:00
17:00 - 23:00
Wednesday
11:00 - 14:00
17:00 - 23:00
Thursday
11:00 - 14:00
17:00 - 23:00
Friday
11:00 - 22:00
Saturday
17:00 - 22:00
Sunday
Suljettu
Monday
11:00 - 14:00

Osoite

Kungfu Kitchen
Lönnrotinkatu 18
00120 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

97325B1D-C942-4CE6-8739-7D4D5203251D

Tapas

Uusi

Prawn crackers, and kimchi | L, G

Rapukeksejä ja kimchiä L, G
4,00 €
Uusi

Fried tofu, edamame, pomegranate and Thai herbs | L, G, vegan

Rapeaksi paistettua tofua, edamame-papua ja granaattiomenaa | L, G, vegaaninen
5,00 €
Uusi

Pork Gyosa

Gyosa dumplingseja possulla | L (3 pieces)
6,00 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Kungfu Kitchen, Helsinki

Kurvinen vertaa ruuanlaittoa kungfuun. Aasialainen kamppailulaji vaatii paitsi taitoa, myös pitkäjänteisyyttä ja kärsivällisyyttä kehittää itseään. Ravintoloitsija esimerkiksi hioi ravintolakonseptia kolme vuotta, ennen kuin kaikki palaset loksahtivat kohdilleen. Vuoden 2014 Master chéf-kisan voittonsa jälkeen hän on toiminut Tony’s Delin toimitusjohtajana. Nyt hän on valmiina hurmaamaan Helsingin luomuksillaan. ”Panostamme aitoihin, laadukkaisiin ja terveellisiin raaka-aineisiin, ja annokset ovat reiluja makua ja visuaalisuutta unohtamatta” kertoo Kurvinen.

Kungfu Kitchenin luovat nerot tarjoavat päivittäin vaihtuvaa lounasta ja liikelounasta. Kungfu Kitchen keskeinen sijainti tekee siitä helpon paikan tavata myös töiden jälkeen terassilla ja istua iltaa illallisen grillaantuessa hiilillä. Kungfu Kitchen taitaa myös herkullisten cocktailien teon. Iltaa on helppo istua pidempääkin, sillä yötöntä yötä voi nauttia aina aamun pikkutunneille asti hyvässä seurassa. Rento ja konstailematon sisustus ja suojaisa patio tekevät ravintolasta viihtyisän keitaan kaupungin keskustassa. Varmista siis paikkasi tässä kauan odotetussa ravintolassa! Kutsu kaverisi mukaan nauttimaan kulinaarisesta hulluttelusta ja kokkien taidonnäytteistä Lönrotinkadulla sijaitsevaan ravintolaan. Ravintolan moton mukaisesti: Eat, Drink, Rule!

210 Kungfu Kitchen arvostelua

Loistava
4.8/6
210 arvostelua
Melu:Miellyttävä
Ruoka:Herkullinen
Hinta/laatu:Edullinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Tunnelma:Viihtyisä
Palvelu:Erinomainen
Uusi"Erinomainen"
6/6
Esa M.kolme päivää sitten · 1 arvostelu

Erinomainen ruoka! Neljän ruokalajin menu. Varaaminen onnistui helposti netin kautta. Mielenkiintoisia ruokalajeja, sopivan kokoisia ja erikoisia. Tämä oli ensimmäinen mutta varmasti ei viimeinen vierailu tässä ravintolassa.

"Erinomainen"
6/6
Niklas S.kuukausi sitten · 3 arvostelua

Loistava uusi tuttavuus. Todella maukkaita aasialaisia makuja. Ensivaikutelma ruokalistasta oli kallis, mutta annokset sopivat hyvin jaettaviksi. 4 aikuista miestä pärjäsi hyvin kahdella alkupalalla ja kolmella pääruoalla. Tänne voisi kyllä tulla toistekin.

"Erinomainen"
6/6
Henrik J.kaksi kuukautta sitten · 3 arvostelua

Erinoimainen ruoka, loistava palvelu ja muutenkin koko paketti kasassa. Terassi kiva varsinkin näin kesähelteillä. Oli jo kolmas kerta tänä kesänä ja taso pysynyt jatkuvasti kiitettävänä.