Kungfu Kitchen – Tietoja

Kungfu Kitchen on Master Chéf -voittaja Miro Kurvisen uusi ja kunnianhimoinen ravintolakonsepti, joka sijaitsee täysin saneeratussa Haikara-korttelissa, Lönnrotinkadulla. Ravintola tarjoaa upeat ja rennot puitteet kulinaarisiin elämyksiin niin yksityis- kuin yritysasiakkaillekin. Sisäpihan tunnelmallinen “Kungfu Garden” puuhiiligrilleineen luo täydellisen ympäristön urbaaniin herkutteluun ja hauskanpitoon. Kungfu Kitchen yhdistelee aasian makuja amerikkalaisen barbecue-kulttuuriin skandinaavisila raaka-aineilla. Tuloksena on onnistunut fuusio, joka ei jätä ketään kylmäksi.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 11:00
torstai
11:00 - 14:00
17:00 - 23:00
perjantai
11:00 - 04:00
lauantai
17:00 - 04:00
sunnuntai
Suljettu
maanantai
11:00 - 14:00
tiistai
11:00 - 14:00
17:00 - 23:00
keskiviikko
11:00 - 14:00
17:00 - 23:00

Osoite

Kungfu Kitchen
Lönnrotinkatu 18
00120 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

Gyosa – Japanese style steamed and fried dumplings (6 pieces)

Beef (L) or Pulled oat (L, VEGAN)
12,00 €

Vegetable dumplings with fragrant Miso soup L, VEGAN

Kasvisdumplingeja aromaattisessa Miso-liemessä
10,00 €

Salmon ceviche with Asian flair L, G

Lohi-ceviche aasialaisittain
12,00 €

Lisää kohteesta Kungfu Kitchen, Helsinki

Kurvinen vertaa ruuanlaittoa kungfuun. Aasialainen kamppailulaji vaatii paitsi taitoa, myös pitkäjänteisyyttä ja kärsivällisyyttä kehittää itseään. Ravintoloitsija esimerkiksi hioi ravintolakonseptia kolme vuotta, ennen kuin kaikki palaset loksahtivat kohdilleen. Vuoden 2014 Master chéf-kisan voittonsa jälkeen hän on toiminut Tony’s Delin toimitusjohtajana. Nyt hän on valmiina hurmaamaan Helsingin luomuksillaan. ”Panostamme aitoihin, laadukkaisiin ja terveellisiin raaka-aineisiin, ja annokset ovat reiluja makua ja visuaalisuutta unohtamatta” kertoo Kurvinen.

Kungfu Kitchenin luovat nerot tarjoavat päivittäin vaihtuvaa lounasta ja liikelounasta. Kungfu Kitchen keskeinen sijainti tekee siitä helpon paikan tavata myös töiden jälkeen terassilla ja istua iltaa illallisen grillaantuessa hiilillä. Kungfu Kitchen taitaa myös herkullisten cocktailien teon. Iltaa on helppo istua pidempääkin, sillä yötöntä yötä voi nauttia aina aamun pikkutunneille asti hyvässä seurassa. Rento ja konstailematon sisustus ja suojaisa patio tekevät ravintolasta viihtyisän keitaan kaupungin keskustassa. Varmista siis paikkasi tässä kauan odotetussa ravintolassa! Kutsu kaverisi mukaan nauttimaan kulinaarisesta hulluttelusta ja kokkien taidonnäytteistä Lönrotinkadulla sijaitsevaan ravintolaan. Ravintolan moton mukaisesti: Eat, Drink, Rule!

197 Kungfu Kitchen arvostelua

Loistava
4.8/6
197 arvostelua
Palvelu:Erinomainen
Tunnelma:Viihtyisä
Ruoka:Herkullinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Melu:Miellyttävä
Hinta/laatu:Edullinen
"Erinomainen"6/6
Pertti L.kolme päivää sitten · 1 arvostelu

Hyvä lounas ja hyvä palvelu. Kolmesta vaihtoehdosta löytyy varmasti sopiva. Terassi aivan loistava näillä keleillä. Suosittelen myös iltapaikkana. Pöytävaraus kannattaa tehdä. Keittiölle kiitokset. Makuelämys oli mielyttävä.

"Erinomainen"6/6
Saila S.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Erinomainen ruoka ja palvelu, kokonaisuudessaan mainio kokemus. Erityinen suositus Chef’s 7 Tasting Menulle ja sisäpihan terassille (erityisesti lämpimänä päivänä terassilla on mukavampi syödä kuin sisällä). Henkilökunta huomioi allergiat ystävällisesti ja tekemättä asiasta suurta numeroa.

"Erinomainen"6/6
Hannu K.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

7 menu is simply fantastic!!! The staff was very friendly and the ambience nicely relaxed for a Saturday night fine dining experience. Will definitely go back soon.