Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Tampere
Keskusta
Katmandu Satakunnankatu

Katmandu Satakunnankatu

aasialainen, nepalilainen

Pääruoat maksavat noin17€

4.5/6

2 arvostelua

Kuva kohteesta Katmandu Satakunnankatu, Keskusta, Tampere
Katmandu Satakunnankatu ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

Katmandu Satakunnankatu – Tietoja

Ryhmille sopiva 🎉
Korttimaksu
Pysäköintimahdollisuus
Auki nyt
-
Sulkee 21:00
Saturday
13:00 - 21:00
Sunday
13:00 - 21:00
Monday
Suljettu
Tuesday
11:00 - 14:00
16:00 - 20:00
Wednesday
11:00 - 14:00
16:00 - 20:00
Thursday
11:00 - 14:00
16:00 - 20:00
Friday
11:00 - 14:00
16:00 - 21:00

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Katmandu Satakunnankatu

Tampereen keskustassa sijaitseva Ravintola Katmandu Satakunnankatu on yksi Katmandu-perheyrityksen ravintoloista, jonka ideana on tarjota aitoa ja korkealaatuista nepalilaista ruokaa, tunnelmaa ja palvelua. Sekä arkisin tarjoiltavan lounaan että päivittäin illallisaikaan saatavilla olevan à la carten annokset valmistetaan aina tuoreista raaka-aineista. Molempina ateria-aikoina voit valita mieleisesi keitto-, kasvis-, kana-, lammas, kala- tai äyriäisannoksen. Laajalla à la cartella on myös ilahduttavan paljon kasvisannoksia sekä biryani-ruokia jokaiseen makuun. Lisäksi Katmandun Satakunnankadun jälkiruokavalikoima on sellainen, jota ei aivan jokaisesta nepalilaisesta ravintolasta löydä. Maista vaikkapa maidosta ja pähkinöistä valmistettua jäädykettä. Lapsille on tarjolla sopivankokoisia, hieman miedompimausteisia herkkuannoksia. Aterian painikkeena nautittavien ruokajuomien joukossa on myös nepalilaisia erikoisuuksia.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko maksaa luottokortilla ravintolassa Katmandu Satakunnankatu?

Kyllä, voit maksaa seuraavilla korteilla: Visa, Debit / Maestro, Lähimaksu.

Onko ravintolassa Katmandu Satakunnankatu pysäköintitilaa?

Kyllä, ravintolassa Katmandu Satakunnankatu on Katupysäköinti.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Katmandu Satakunnankatu?

Miksi kohteesta Katmandu Satakunnankatu puhutaan niin paljon? Erinomainen aasialainen ruoka sekä juomat saavat asiakkaat palaamaan yhä uudelleen kohteeseen Katmandu Satakunnankatu. Katmandu Satakunnankatu sijaitsee alueella Keskusta, Tampere, ja tarjoilee annoksia kuten nepalilainen. Katso, miten Katmandu Satakunnankatu erottuu muista kaupungin Tampere paikoista ja varaa pöytä vaikka heti ja nauti ravintolaelämyksestä.