Arvostelut: Kannas

Keskustaeurooppalainen
Loistava
4.8/6
77 arvostelua
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta
Suositeltuja ravintoloita
Tässä sen sijaan 5 saman alueen ravintolaa, joihin voit tehdä varauksen:

Ravintola Fat Lizard

Otaniemi
5.0/6859
Ravintola Fat Lizard

Ravintola Juuri

Kaartinkaupunki
5.2/6179
Ravintola Juuri

77 Kannas arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Kannas annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.8/6
77 arvostelua
Melu:Miellyttävä
Hinta/laatu:Edullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Ruoka:Herkullinen
Palvelu:Loistava
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Minna R.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Todella hyvää ruokaa, mahtava palvelu ja kiva tunnelma! Myös hinta-laatusuhde erinomainen. Aion ehdottomasti käydä uudestaan ja suositella ystäville. Olimme isommalla porukalla ja kaikki todella tyytyväisiä.

"Erinomainen"
6/6
Jukka P.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli erittäin hyvää (pippuripihvi naudasta ja hirvi/poropihvi). Myös henkilökunta oli likein ystävällistä ja avuliasta vaikka oli hdtkittäistä ruuhkaa ravintolassa. Ja itse pidän Kannaksen kansanomaisesta tunnelmasta.

"Erinomainen"
6/6
Ulla R.kaksi vuotta sitten · 4 arvostelua

Todella ystävällinen, asiakkaan toiveet hyvin huomioiva ja asiantunteva palvelu. Ruoka oli hyvää ja lunasti hyvin ennakko-odotukset. Kaikille löytyi "nappi"annos. Perinteikäs ravintola, johon liittyy paljon hyviä muistoja. :-)

"Erinomainen"
6/6
Sami L.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Kiitos! - Ruoka oli hyvää ja kaikki käytännön asiat olivat niin kuin oli sovittu. - Tulemme vuoden päästä taas. - Terveisin Sami Lehto ja suuri joukko opiskelijoita

"Okei"
3/6
Kati K.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Paikka on klassinen ja sisustukseltaan plus tunnelmaltaan aito, viehättävä ja ainutlaatuinen korttelikapakka. Ongelmia on kaksi: ravintolan ilmastointi ja ruoka. Ensinnä ilmastoinnista. Kun ravintolan oven avaa, astuu heti rasvaiseen paistokäryyn. Ja kun ravintolassa istuu pidempään, tarttuu käry sekä hiuksiin että vaatteisiin. Miksi käryä on niin paljon? Siksi, että listalla on monta paistettua ruokaa, jotka sitten todellakin ovat paistettuja. Klassinen silakkapihviannos on raskas, suolainen ja ylirasvainen ja ylipaistettu. Ja kun alkupalatkin olivat olleet suolaisia (etanoiden päällä Roquefort-juustoa, kalalautanen kauhean suolainen), niin ainakin suolaa ja rasvaa on saatu tarpeeksi. Annoksia joutui odottelemaan kauan. Tarjoilu oli sinänsä sympaattista, mutta kovin epätasaista. Toinen tarjoilijoista ei osannut suositella juomia ollenkaan tai kun suositteli, niin teki sen erikoisesti (silakkapihvin kanssa snapsiksi minttu-juomasuositus, snapsikysely viiniä juoville jne jne). Toinen tarjoilija oli kyllä mainio ja ammattitaitoien, joten pisteet siitä.

"Erinomainen"
6/6
Maija R.kaksi vuotta sitten · 4 arvostelua

Tiesin, että Kannas on perinteinen ravinaola, mutta se oli ehkä vielä enemmän kuin odotin, hienoa! Palvelu oli miellyttävää ja ruoka ( söin porohirvipihvin kermaisen kastikkeen kera) oli aivan upeaa. Aion mennä toistekkin.

"Erinomainen"
6/6
(deleted) X.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Viihtyisä, rauhallinen, mukava, tunnelmallinen ravintola. Paikka, jossa on hyvä palvelu ja hyvä ruoka alkupaloista pääruokaan. Me, kuuden hengen seurue viihdyimme hyvin. Minä suosittelen ravintola Kannasta. Kannattaa poiketa viihtymään ja nauttimaan.

"Huono"
2/6
Helena A.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

7 hengen seurueemme viettin Kannaksessa sunnuntaina poikani 18-vuotissyntymäpäivää lounaan merkeissä. Alkuruuat ja pääruuat olivat pääasiassa kelpoisia, paitsi häränlihapihvi, joka oli syömäkelvottoman sitkeä. Sen sijaan tarjoilija oli ilmeisesti täysin ammattitaidoton, koska mikään ei onnistunut. Kädet vapisivat kuohuviiniä kaataessa; viimeiseenkin lasiin tilkan saatuaan hän kolautti lasin rikki pullolla; lähin ruokailija sai roiskeita päälleen. Tarjoilija siivosi toki sotukun, mutta ei edes pyytänyt anteeksi tai tarjoutunut hyvittämään hukattua juomaa. Kysyttäessä lupasi kyllä, että eiköhän se jotenkin saada korvatuksi, mutta ei sitten toteuttanut hyvitystä ilman eri pyyntöä laskua maksettaessa. Kun muistutin siitä, hän totesi että "Voi rotta!", askarteli kotvan laskujen parissa ja toi muutaman euron pienemmän laskun. Koko aterian aikana hän ei tullut kaatamaan lisää juomaa, ei huolehtinut, että meillä olisi vettä klannussa ja ruokailuvälineitä myös pääruualle (niitä haimme naapuripöydästä itse) eikä saanut sytytetyksi pöysässä olleita kynttilöitä ennen kuin toisella pyytämällä kesken aterian. Varsinaisesti epäystävällinen hän ei ollut, mutta tunnelma oli kyllä pilalla, kun mikään ei toiminut.

"Okei"
3/6
Jaana Y.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Hei Kävimme teillä eilen syömässä mieheni kanssa. Yleensä teillä vieraillessamme olemme saaneet alkupalaksi voileipää pöytään, ruokaa odotellessa. Nyt emme sitä saaneet. Mieheni söi jättileikkeen, mikä oli jälleen kerran mainio. Itse tilasin kasvishampurilaisen. Ihmettelin kalan makua annoksessani, arvelen, että hampurilaiseni kansi oli lämmitetty samassa paikassa, kuin viereisessä pöydässä olevat silakat oli paistettu. Jätin siis suosiolla kannen syömättä. Maalaisranskalaiset olivat myös hetken odotelleet lautasella , ennenkun sain ne eteeni. Ne eivät olleet enää lämpöisiä. Tällaisen palautteen laitoin ravintolaan suoraan. Mihin en milloinkaan saanut vastausta

"Hyvä"
4/6
Evelyn V.kaksi vuotta sitten · 2 arvostelua

Kiva paikka. Asiakaspalvelu ok, odotin kuitenkin pikkusen enemmän. Alkupalan etanat hyvin valmistettu. Toinen pääruuasta oli tylsää mutta maittava. Jos haluat hyvää ja tuhtia ruokaa, suosittelen kyllä Kannasta.