Kannas

Keskustaeurooppalainen
Loistava
4.8/6
77 arvostelua
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta
Suositeltuja ravintoloita
Tässä sen sijaan 5 saman alueen ravintolaa, joihin voit tehdä varauksen:

Ravintola Fat Lizard

Otaniemi
5.0/6845
Ravintola Fat Lizard

Ravintola Juuri

Kaartinkaupunki
5.2/6170
Ravintola Juuri

Kannas – Tietoja

Ravintola Kannas on toiminut samassa paikassa Eerikinkadun ja Köydenpunojankadun kulmassa Helsingin keskustassa jo vuodesta 1939. Pitkät perinteet omaava ravintola tarjoilee perinteistä suomalaista kotiruokaa, jossa näkyy myös ripaus kansainvälisiä ja moderneja vaikutteita. Lista on laaja ja tarjoaa monipuolisen valikoiman etenkin herkullisia runsaita liha-annoksia, sekä useita hampurilaisia. Myös kala- ja kasvisruokailijoille löytyy sopivasti vaihtoehtoja ja alkuruokalistalta voi valita kevyempiä annoksia. Rehellinen ruoka ja välitön tunnelma tekevät Kannaksesta mitä mainioimman ruokapaikan hyviä suomalaisia makuja etsivälle.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 16:00
Thursday
16:00 - 00:00
Friday
16:00 - 02:00
Saturday
14:00 - 02:00
Sunday
14:00 - 00:00
Monday
16:00 - 00:00
Tuesday
16:00 - 00:00
Wednesday
16:00 - 00:00

Osoite

Kannas
Eerikinkatu 43
00180 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

Lohikeittoa ja ruisleipää

9,00/15,00
9,00 €

Siikaleipä

Siikatartaria, savustettua punajuurta ja saaristolaisleipää
9,00 €

Kalalautanen

Graavilohta, sinappisilakkaa, lasimestarin silliä, siikatartaria, keitetty kananmuna ja perunoita
12,00 €

Lisää kohteesta Kannas, Helsinki

Ravintola Kannaksen pitkä ja värikäs historia tekevät paikasta ainutlaatuisen ja erityisen kiinnostavan. Yli 70-vuotisen taipaleensa aikana ravintola on ollut milloin merimiesten ja muiden satamatyöläisten milloin Helsingin musiikkiväen suosiossa ja toiminut erilaisilla konsepteilla eri aikoina. Tänä päivänä Eerikinkadulla Kampissa sijaitseva ravintola tarjoilee rehellistä suomalaista ruokaa viihtyisässä ja kauniin pelkistetyssä ympäristössä viikon jokaisena päivänä. Keittiö tarjoaa todella monipuolisen kattauksen laadukkaita liharuokia. Listalta löytyy nautaa, porsasta, härkää, maksaa, munuaisia, poroa ja hirveä, kaikki erilaisilla monipuolisilla ja herkullisilla lisäkkeillä. Listaa täydentävät kala- ja kasvisannokset sekä laadukkaat hampurilaiset, joista yksi on valittu Helsingin parhaaksi. Pienempään nälkään sopivia annoksia ovat salaatit, keitot ja täytetyt leivät.

Ravintolan tunnelma on konstailematon. Sisustuksessa on haluttu kunnioittaa paikan perinteitä eikä turhaa kikkailua ole havaittavissa. Taustalla soiva miellyttävä musiikki ja mukava puheensorina luovat paikkaan elävyyttä. Rento ja ystävällinen palvelu toimii ripeästi. Ravintola Kannas luottaa persoonallisella tavalla toteutetun hyvän perusruoan voimaan ja tuttuihin suomalaisiin makuihin. Runsaat maittavat ja konstailemattomat annokset, hyvä palvelu ja välitön tunnelma tekevät paikasta helposti lähestyttävän kortteliravintolan, johon on mukava tulla illanviettoon ystävien kanssa. Ruoan lomassa voi fiilistellä paikan kirjavaa historiaa tai arvuutella kerran viikossa järjestettävän musavisan oikeita vastauksia.

77 Kannas arvostelua

Loistava
4.8/6
77 arvostelua
Hinta/laatu:Edullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Ruoka:Herkullinen
Palvelu:Loistava
Melu:Miellyttävä
"Erinomainen"
6/6
Minna R.vuosi sitten · 1 arvostelu

Todella hyvää ruokaa, mahtava palvelu ja kiva tunnelma! Myös hinta-laatusuhde erinomainen. Aion ehdottomasti käydä uudestaan ja suositella ystäville. Olimme isommalla porukalla ja kaikki todella tyytyväisiä.

"Erinomainen"
6/6
Jukka P.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli erittäin hyvää (pippuripihvi naudasta ja hirvi/poropihvi). Myös henkilökunta oli likein ystävällistä ja avuliasta vaikka oli hdtkittäistä ruuhkaa ravintolassa. Ja itse pidän Kannaksen kansanomaisesta tunnelmasta.

"Erinomainen"
6/6
Ulla R.vuosi sitten · 4 arvostelua

Todella ystävällinen, asiakkaan toiveet hyvin huomioiva ja asiantunteva palvelu. Ruoka oli hyvää ja lunasti hyvin ennakko-odotukset. Kaikille löytyi "nappi"annos. Perinteikäs ravintola, johon liittyy paljon hyviä muistoja. :-)