Johans Porvoo image 1
Johans Porvoo image 2
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Johans

KeskustaKansainvälinen
Loistava
5.1/6
8 arvostelua

Johans – Tietoja

Upea historiallinen miljöö, Porvoon vanhan keskustan idyllinen tunnelma ja mainio kesäruoka kohtaavat ravintola Johansissa. Tämä ainoastaan kesäisin avoinna oleva ravintola tarjoilee suomalaiseen suveen loistavasti sopivia kansainvälisiä makuja ihanteellisissa maisemissa Porvoonjoen varrella Jokikadulla. Ruoan lisäksi Johansin pihaterassilla voi nauttia kulttuurista monien tapahtumien ansiosta. Laadukkaat live-esiintyjät viihdyttävät ruokailijoita musiikillaan joka viikko. Lisäksi ravintolan pihapiirissä voi aistia suomalaisen kulttuurihistorian havinaa, sillä kansallisrunoilija J. L. Runeberg asui aikoinaan samassa paikassa perheineen. Johansin keittiö noudattaa myös ruoanlaitossa rouva Fredrika Runebergin perinnön jalanjälkiä.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 12:00
sunnuntai
12:00 - 16:00
maanantai
12:00 - 16:00
tiistai
12:00 - 16:00
keskiviikko
12:00 - 16:00
torstai
12:00 - 16:00
perjantai
12:00 - 20:00
lauantai
12:00 - 20:00

Osoite

Johans
Jokikatu 8
06100 Porvoo
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Johans, Porvoo

Kesäravintola Johans tarjoaa perinteitä kunnioittavia, mutta modernisoituja versioita perinteisistä suomalaisista ruoista sekä parhaita kansainvälisiä Suomen kesään sopivia makuja Jokikadulla Porvoon vanhassa kaupungissa. Johansin päivä alkaa lounaalla ja päättyy herkulliseen à la carte -illalliseen. Lounaan ja päivällisen välisenä aikana tarjolla on suussasulavia kahvilatuotteita. Ravintolan hieno terassi on mitä upein paikka nauttia ruoista ja juomista kauniina kesäpäivänä. Johansin sijainti ja miljöö ovatkin jo itsessään riittävä syy saapua paikalle. Ravintolan jokirantaan laskeutuvan sisäpihan terassilta avautuu suorat näkymät idylliselle Porvoonjoelle ja terassilla on myös oma laituri, johon on mahdollista kiinnittyä omalla veneellä. Tässä toista sataa vuotta vanhassa ihanteellisessa pihapiirissä tuntuu, että aika olisi pysähtynyt ja ympäristössä voi aistia Runebergin ajan historiallista tunnelmaa.

Kulttuurinnälkään Johans tarjoilee laadukasta ohjelmaa läpi kesän. Tapahtumat sijoittuvat niin ikään ravintolan sisäpihalle. Vaikka piha onkin ravintolan sydän ja vetovoimaisin osa, myös ravintolan sisätilat ovat kokemisen ja näkemisen arvoiset. Vanhaan aittaan ja tallirakennukseen rakennetuissa neljässä erillisessä ravintolatilassa on kodikas tunnelma, ja sateisen sään sattuessa ne tarjoavat mainiot puitteet nautiskeluun. Johans tarjoaa mahdollisuuden nauttia ruoasta, juomasta ja kulttuurista Porvoon viehättävissä maisemissa vapusta alkaen niin pitkälle syyskuuhun kuin sää sallii.

8 Johans arvostelua

Loistava
5.1/6
8 arvostelua
Hinta/laatu:Edullinen
Tunnelma:Loistava
Palvelu:Loistava
Ruoka:Herkullinen
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Melu:Miellyttävä
"Erinomainen"6/6
Mika L.vuosi sitten · 0 arvostelua

Hyvä ja iloinen palvelu ja asiakkaan toiveet otettiin huomioon erityisrn hyvin. Ruoka on vuosi vuoden jälkeen edelleen yhtä maittavaa ja annokset riittäviä. Ehdottomasti suositeltava paikka.

"Erinomainen"6/6
Jussi P.kaksi vuotta sitten · 0 arvostelua

Miljöö ja tilat ainutlaatuiset ja hienot sekä palvelu ensiluokkaista. Ruoka oli oikein hyvää ja tarjolla olleet viinit sopivat hyvin ateriaan. Hintataso ehkä aavistuksen korkea ruoan tyyliin nähden. Kaiken kaikkiaan oikein myönteinen kokemus joka tapauksessa.

"Erinomainen"6/6
Doris I.kaksi vuotta sitten · 0 arvostelua

Kaunis vanha miljöö, hyvä ruoka ja palvelu pelasi. Iltamme kruunasi Tessa Virta orkesteri Mikko Pettisen kanssa. Ulkona satoi välilllä kaatamalla, mutta se ei haitannut, koska esitys ja pöydät olivat sisätiloissa.

"Erinomainen"6/6
catharina k.kaksi vuotta sitten · 0 arvostelua

Kiva ympäristö , hyvää palvelua , erittäin hyvää ruokaa ja lasten annos onnistui eikä tarvinnut odottaa ruokaa turhan kauan vaikka oli äitienpäivä eikä ollut pakko ottaa menu mutta pieni keitto olisi ollut kiva ja jotain muuta kun mutakakkua vaikka pelkkä jäätelö .

"Upea"5/6
Satu E.kaksi vuotta sitten · 0 arvostelua

Kiva ilta elävän musiikin (Tessa Virta) parissa 26.8.2016 tunnelmallisessa Porvoon vanhan kaupungin miljöössä. Tarjoilu oli ystävällistä ja rivakkaa. Ruoka oli hyvää ja hinta-laatu-suhde hyvin kohdallaan. Menemme varmasti uudelleen ensi kesänä, kun tämä viehättävä kesäravintola taas avaa ovensa.

"Upea"5/6
Kaisa S.kaksi vuotta sitten · 0 arvostelua

Maalaissalaatti oli kokonaisuutena hieman rasvainen ja annoksessa ollutta pekonia ollut ehditty paistaa rapeaksi, vaan oli vetelä lörö. Ihanan rapeat krutongit. Mukava ja ystävällinen palvelu. ok.

"Upea"5/6
tiina l.kaksi vuotta sitten · 0 arvostelua

Ihana tunnelma ja ystavallinen palvelu. Menu on suppea mutta hyva ruoka. Kiva kokemus ja menisin uudestaan. Kesalla loistava sijainti. Hinta oli aivan kohdallaan. Iloinen asiakas

"Huono"2/6
Jan L.kaksi vuotta sitten · 0 arvostelua

Paikka on mukava, tarjoilu ystävällistä, mutta ruoka oli hinta-laatusuhteeltaan huonohko. Suhteellisen kallis hinta edellyttäisi erinomaista ruokaa. Sitä ei tällä kertaa saatu. Ravintoloitsijalla parannettavaa tältä osin.