Ravintolat
Uusimaa
Helsinki
Keskusta
Helkan Keittiö & Baari
Helkan Keittiö & Baari Arvostelut

Arvostelut: Helkan Keittiö & Baari

Keskustaskandinaavinen, eurooppalainen
Loistava
4.6/6
10 arvostelua
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta
Suositeltuja ravintoloita
Tässä sen sijaan 5 saman alueen ravintolaa, joihin voit tehdä varauksen:

Ravintola Fat Lizard

Otaniemi
5.0/6849
Ravintola Fat Lizard

Ravintola Juuri

Kaartinkaupunki
5.2/6175
Ravintola Juuri

10 Helkan Keittiö & Baari arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Helkan Keittiö & Baari annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.6/6
10 arvostelua
Melu:Erittäin miellyttävä
Ruoka:Herkullinen
Hinta/laatu:Sopuhintainen
Palvelu:Erinomainen
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Tunnelma:Viihtyisä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Kristoffer G.vuosi sitten · 1 arvostelu

Söimme Helka-menun, joka oli kaikin puolin maistuva ja hyvin valmistettu. Myös erikoisruokavalio oli tyylikkäästi toteutettu kokonaisuuden kärsimättä. Talon viini kruunasi aterian. Miespuolinen tarjoilija aivan mahtava tyyppi!

"Erinomainen"
6/6
Susanna J.vuosi sitten · 1 arvostelu

Hei! Saimme aivan loistavaa, iloista, huomaavaista palvelua! Tarjoilija todella piti työstään ja oikein harmitti, kun unohdimme antaa tippiä! Olimme syömässä lahjakortilla, mutta toimme lisää syöjiä mukanamme, jotka myös ihastuivat paikkaan Helkan keittiö! Ruoka oli erinomaista ja viiniä sopivasti ja sen suositus meni nappiin.

"Upea"
5/6
Pertti Y.vuosi sitten · 12 arvostelua

Tosi mukava paikka piipahtaa töiden jälkeen - ja varmaan myöhemminkin - salaatille ja lasilliselle. Pieni viihtyisä tila, ehkä musiikki soi alkuun turhan kovalla äänellä, hiljeni kyllä pyynnön jälkeen.

"Upea"
5/6
Toni L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Kävimme syömässä ravintola Helkassa ulkomaisten vieraiden kanssa keskellä viikkoa. Ruoka oli maittavaa ja palvelu ripeää ja hyvää. Hintataso oli kohtuullinen laatuun nähden. Suosittelen suomalaisen perusruoan ystäville.

"Upea"
5/6
soili s.vuosi sitten · 1 arvostelu

Kävin paikassa ensimmäistä kertaa ystävieni kanssa. Tila oli kaunis ja viihtyisä, erityisesti pidin aulassa olevista himmeleistä. Ruoka oli erinomaista, söimme talvimenun, osa poroa ja yksi kalaa. Käytimme talvimenutarjouksen, eli söimme kaksi yhden hinnalla. Kaikki olivat tyytyväisiä hinta-laatusuhteeseen. Ainoa pieni kritiikin paikka koski tarjoiluhenkilökuntaa. Olisimme pitäneet vähän pehmeämmästä tyylistä enemmän, mutta hyväksymme kyllä että kukin tarjoilijakin on yksilönsä. Hyvää jatkoa!

"Okei"
3/6
Mari K.vuosi sitten · 3 arvostelua

Kokemuksemme Helkan keittiöstä oli ihan hyvä. Useimmat meidän kuuden hengen seurueesta söivät kausimenun. Maa-artisokka oli maukasta, poro erittäin hyvää ja jälkiruokakakku kera suklaavaahdon täydellistä. Ravintola siisti ja tunnelmallinen. Talon salaatti jäi kokonaan syömättä yhdeltä seurueesta, asiasta reklamoitiin, mutta tarjoilija jätti asian huomiotta. Salaattia maistoivat kaikki ja kollektiivinen mielipide oli että salaatti oli syömiskelvoton liian etikkaisen salaatinkastikkeen vuoksi (kastiketta liikaa).

"Hyvä"
4/6
Tiina T.vuosi sitten · 1 arvostelu

Henkilökunta oli mukava, alku- ja jäkiruoka herkullisia mutta pääruoka (lohiburgeri) ei ollut ravintolan tasoinen. Perunasalaatti ja leipä eivät esim. olleet omatekoisia. Ankka kuulemma marinoidaan muualla, eikä tarjoilija osannut sanoa, onko marinadissa appelsiinia.

"Hyvä"
4/6
Tiina K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Hyvä palvelu, ruuan saamisessa meni pitkään, mutta tämä korvattiin juomien maksamisella. Ruoka oli ihan hyvää, mutta ei mitään ihmeellistä. Sisustus ja ympäristö mukava. Voisin käydä toistekin.

"Okei"
3/6
Liza R.vuosi sitten · 4 arvostelua

ihan hyvä ruoka, mutta erittäin epäonnistunut palvelu. Allergisen etukäteen sovitusta menusta tehtiin kunnon show. Harmi hyvää ruokaa tehneille kokeille, hyvälle sijainnille ja viihtyisälle ravintolalle. En käy enää uudestaan.