Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta
Suositeltuja ravintoloita
Tässä sen sijaan 5 saman alueen ravintolaa, joihin voit tehdä varauksen:

Ravintola Fat Lizard

Otaniemi
Eurooppalainen
4.8/6334

Kosmos

Keskusta
Eurooppalainen
5.2/6227

Helkan Keittiö & Baari – Tietoja

Ennakkoluulottomuus ja hyväntuulisuus kuvaavat parhaiten juuriltaan melkein satavuotiaan ravintolan ilmapiiriä. Erinomaisten kulkuyhteyksien päässä aivan Helsingin keskustassa Pohjoisella Rautatiekadulla Kampin ja Etu-Töölön rajalla sijaitseva ravintola toimii viihtyisän hotelli Helkan yhteydessä. Poikkea kahville, lasilliselle, haukkaamaan jotain pientä tai istumaan iltaa ystävien kanssa

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 16:00
keskiviikko
16:00 - 01:00
torstai
16:00 - 01:00
perjantai
16:00 - 01:00
lauantai
16:00 - 01:00
sunnuntai
15:00 - 23:00
maanantai
16:00 - 01:00
tiistai
16:00 - 01:00

Osoite

Helkan Keittiö & Baari
Pohjoinen Rautatienkatu 23
00100 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

643CFC05-EDA0-4F5A-989F-F264EA0FD4F2

Alkupalat

ETANAT

Peltolan Blue-juustolla gratinoituja valkosipulietanoita
11,00 €
B0463FB3-B983-4E10-A1C9-A42F6BE7F833

Pääruoat

METSÄSIENI

Kermaista metsäsieni-ohrattoa, Helkan papu-kaalikääryle, pinaattia ja paahdettua pähkinää
17,00 €

JÄNIS

Pitkän haudutettua jänistä, peunafondant ja kokonaisena paahdettuja juureksia
26,00 €

Lisää kohteesta Helkan Keittiö & Baari, Helsinki

Historiallisessa rakennuksessa Pohjoisella Rautatiekadulla sijaitseva Helkan Keittiö vie asiakkaat parhaiden suomalaisten makujen äärelle. Keittiö luo raikkaita suomalaisia annoksia, joissa näkyy rakkaus sesongin parhaisiin kotimaisiin raaka-aineisiin ja aimo annos luovuutta ja kokeilunhalua. Listalla on esimerkiksi kalaa, poroa, riistaa, sieniä ja marjoja, joista valmistuu parhaat klassikot nykypäivään tuotuna. Tarjolla on aina myös keittiömestarin suunnittelema vuodenaikaan sopiva kolmen ruokalajin menukokonaisuus. Jälkiruoaksi voi maistella vaikkapa suomalaisia juustoja tai Peltolan meijerin jäätelöitä. Illallisen jälkeen Helkan Baari on mukava paikka jatkaa iltaa pikkutunneille asti. Helkan Keittiö tarjoaa myös erinomaisen aamiaisen sekä arkisin että viikonloppuisin. Skandinaavisen aamiaispöydän raikkaat maut tarjoavat monipuoliset eväät hyvään päivään.

Helkan Keittiö inspiroituu suomalaisesta muotoilusta, mikä näkyy ravintolan sisustuksessa, jonka ovat suunnitelleet sisustusarkkitehdit Gullstén&Inkinen Artekin toimiessa pääyhteistyökumppanina. Loistosijainti Helsingin ydinkeskustan tuntumassa vain parin minuutin päässä Kampin keskuksesta tekee ravintolasta helposti löydettävän. Yllätyksellisyys ja sesongin raaka-aineista valmistettu ruoka tekevät Helkan Keittiöstä ehdottomasti vierailemisen arvoisen ravintolan, yhä uudestaan ja uudestaan.

10 Helkan Keittiö & Baari arvostelua

Loistava
4.6/6
10 arvostelua
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Palvelu:Erinomainen
Tunnelma:Viihtyisä
Ruoka:Herkullinen
Hinta/laatu:Sopuhintainen
Melu:Erittäin miellyttävä
"Erinomainen"6/6
Kristoffer G.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Söimme Helka-menun, joka oli kaikin puolin maistuva ja hyvin valmistettu. Myös erikoisruokavalio oli tyylikkäästi toteutettu kokonaisuuden kärsimättä. Talon viini kruunasi aterian. Miespuolinen tarjoilija aivan mahtava tyyppi!

"Erinomainen"6/6
Susanna J.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Hei! Saimme aivan loistavaa, iloista, huomaavaista palvelua! Tarjoilija todella piti työstään ja oikein harmitti, kun unohdimme antaa tippiä! Olimme syömässä lahjakortilla, mutta toimme lisää syöjiä mukanamme, jotka myös ihastuivat paikkaan Helkan keittiö! Ruoka oli erinomaista ja viiniä sopivasti ja sen suositus meni nappiin.

"Upea"5/6
Pertti Y.vuosi sitten · 11 arvostelua

Tosi mukava paikka piipahtaa töiden jälkeen - ja varmaan myöhemminkin - salaatille ja lasilliselle. Pieni viihtyisä tila, ehkä musiikki soi alkuun turhan kovalla äänellä, hiljeni kyllä pyynnön jälkeen.