Helkan Keittiö & Baari

Keskustaskandinaavinen, eurooppalainen
Loistava
4.6/6
10 arvostelua
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta
Suositeltuja ravintoloita
Tässä sen sijaan 5 saman alueen ravintolaa, joihin voit tehdä varauksen:

Ravintola Fat Lizard

Otaniemi
5.0/6922
Ravintola Fat Lizard

Ravintola Juuri

Kaartinkaupunki
5.2/6211
Ravintola Juuri

Helkan Keittiö & Baari – Tietoja

Ennakkoluulottomuus ja hyväntuulisuus kuvaavat parhaiten juuriltaan melkein satavuotiaan ravintolan ilmapiiriä. Erinomaisten kulkuyhteyksien päässä aivan Helsingin keskustassa Pohjoisella Rautatiekadulla Kampin ja Etu-Töölön rajalla sijaitseva ravintola toimii viihtyisän hotelli Helkan yhteydessä. Poikkea kahville, lasilliselle, haukkaamaan jotain pientä tai istumaan iltaa ystävien kanssa

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 16:00
Monday
16:00 - 01:00
Tuesday
16:00 - 01:00
Wednesday
16:00 - 01:00
Thursday
16:00 - 01:00
Friday
16:00 - 01:00
Saturday
16:00 - 01:00
Sunday
15:00 - 23:00

Osoite

Helkan Keittiö & Baari
Pohjoinen Rautatienkatu 23
00100 Helsinki

10 Helkan Keittiö & Baari arvostelua

Loistava
4.6/6
10 arvostelua
Melu:Erittäin miellyttävä
Tunnelma:Viihtyisä
Hinta/laatu:Sopuhintainen
Palvelu:Erinomainen
Ruoka:Herkullinen
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
"Erinomainen"
6/6
(deleted) X.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Söimme Helka-menun, joka oli kaikin puolin maistuva ja hyvin valmistettu. Myös erikoisruokavalio oli tyylikkäästi toteutettu kokonaisuuden kärsimättä. Talon viini kruunasi aterian. Miespuolinen tarjoilija aivan mahtava tyyppi!

"Erinomainen"
6/6
Susanna J.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Hei! Saimme aivan loistavaa, iloista, huomaavaista palvelua! Tarjoilija todella piti työstään ja oikein harmitti, kun unohdimme antaa tippiä! Olimme syömässä lahjakortilla, mutta toimme lisää syöjiä mukanamme, jotka myös ihastuivat paikkaan Helkan keittiö! Ruoka oli erinomaista ja viiniä sopivasti ja sen suositus meni nappiin.

"Upea"
5/6
Pertti Y.kaksi vuotta sitten · 12 arvostelua

Tosi mukava paikka piipahtaa töiden jälkeen - ja varmaan myöhemminkin - salaatille ja lasilliselle. Pieni viihtyisä tila, ehkä musiikki soi alkuun turhan kovalla äänellä, hiljeni kyllä pyynnön jälkeen.

Lisää kohteesta Helkan Keittiö & Baari, Helsinki

Historiallisessa rakennuksessa Pohjoisella Rautatiekadulla sijaitseva Helkan Keittiö vie asiakkaat parhaiden suomalaisten makujen äärelle. Keittiö luo raikkaita suomalaisia annoksia, joissa näkyy rakkaus sesongin parhaisiin kotimaisiin raaka-aineisiin ja aimo annos luovuutta ja kokeilunhalua. Listalla on esimerkiksi kalaa, poroa, riistaa, sieniä ja marjoja, joista valmistuu parhaat klassikot nykypäivään tuotuna. Tarjolla on aina myös keittiömestarin suunnittelema vuodenaikaan sopiva kolmen ruokalajin menukokonaisuus. Jälkiruoaksi voi maistella vaikkapa suomalaisia juustoja tai Peltolan meijerin jäätelöitä. Illallisen jälkeen Helkan Baari on mukava paikka jatkaa iltaa pikkutunneille asti. Helkan Keittiö tarjoaa myös erinomaisen aamiaisen sekä arkisin että viikonloppuisin. Skandinaavisen aamiaispöydän raikkaat maut tarjoavat monipuoliset eväät hyvään päivään.

Helkan Keittiö inspiroituu suomalaisesta muotoilusta, mikä näkyy ravintolan sisustuksessa, jonka ovat suunnitelleet sisustusarkkitehdit Gullstén&Inkinen Artekin toimiessa pääyhteistyökumppanina. Loistosijainti Helsingin ydinkeskustan tuntumassa vain parin minuutin päässä Kampin keskuksesta tekee ravintolasta helposti löydettävän. Yllätyksellisyys ja sesongin raaka-aineista valmistettu ruoka tekevät Helkan Keittiöstä ehdottomasti vierailemisen arvoisen ravintolan, yhä uudestaan ja uudestaan.