FI
slider image 1
slider image 2
slider image 3
slider image 4
slider image 5
slider image 6
slider image 7
slider image 8

Goodwin The Steak House Espoo

Matinkylä · Pihviravintola · 

About Goodwin The Steak House Espoo

Goodwinin pihviravintolakulttuuri perustuu kolmeen perusperiaatteeseen, joita kutsumme kulteiksi. Nämä kolme periaatetta ovat lihakultti, viinikultti ja asiakaskultti. Lihakultti tarkoittaa suhdettamme pihviin aina lihan valinnasta sen valmistustapaan. Viinikultilla tarkoitamme ammattimaista lähestymistapaa viinin valintaan. Tiedämme viineistä kaiken ja tarjoamme pihviemme seuraksi niille parhaiten sopivia viinejä. Asiakaskultti on vieraanvaraisuutemme kulmakivi. Tunnemme asiakkaamme, arvostamme heitä ja luomme heille viihtyisät puitteet. Goodwinissä jokaisen yksityiskohdan tarkoitus on tuottaa asiakkaalle nautintoa: ruoka, juoma, musiikki, palvelu sekä avoin ja vieraanvarainen ilmapiiri. Olemme varmoja, että kun kerrat olet maistanut pihvejämme, osaat arvioida oikean pihven olemusta myös tulevaisuudessa, ja saamme sinusta sekä pysyvän asiakkaan että ystävän.

Vielä kerran tervetuloa!

Siirry ravintolan Goodwin The Steak House Espoo verkkosivustoon

Osoite

Goodwin The Steak House Espoo
Piispansilta 11
02230 Espoo

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 23:00
torstai
11:00 - 23:00
perjantai
11:00 - 23:00
lauantai
11:00 - 23:00
sunnuntai
11:00 - 23:00
maanantai
11:00 - 23:00
tiistai
11:00 - 23:00
keskiviikko
11:00 - 23:00

Keittiömestarin valinta

B8C73D59-3E9A-4CA0-89CA-3B86A857D4FF

Alkuruoat

Carpaccio (G)

€14.90

Tonnikalacarpaccio

(Ohuiksi suikaleiksi leikattua tonnikalaa, joka tarjoillaan Teryiaki-kastikkeen, paahdetun, tumman leivän ja salaatin kera.)
€14.90

Valikoima italialaisia herkkuja (L,G)

€19.90

Paahtopaisti-bruschetta

(tummaa paahdettua leipää, rucola-salaattia ja seesamikastiketta)
€11.90

Grillatut Portobello-herkkusienet (G)

(tomaattia, Dorblu- ja Camembert-juustoa. Paistetaan uunissa)
€15.90
6B81E972-F7E0-486A-A45C-1D149CC6D218

Liha

Talon stroganov 400 g (G)

Valurautapannulla tarjottavaa naudan marmorifileetä ja sieniä kermakastikkeen kera.
€23.00

Secreto Ibérico 350 g (G)

Marmoroitua Ibérico-porsaan kuvepaistia
€26.90
8F7C12FA-D2A6-4C67-B8E7-644959809875

Merenelävät

Tiikeriravut (G)

(tomaattien, valkosipulin ja yrttien kera)
€24.50

Hiilillä grillattua Dorada tai Seabass (L,G)

(valkosipulin ja yrttien kera)
€26.50

Tonnikalapihvi (G)

€29.50

Tryffelikastikkeessa paistettua kuningasrapua (G)

€49.00
63844534-A2AC-494D-B21D-64CAAF740CA9

Pihvit

Rib-eye-pihvi 250 g (G)

€27.50

Dry Aged 250 g (G)

€39.00

Filee Mignon 200 g (G)

Australia. Tämän pihvin valmistukseen käytetään naudan sisäfileen keskiosaa, jossa on pehmein ja vähiten rasvaa sisältävä liha.
Suositeltava kypsyys: Medium rare.

Chateaubriand-pihvi 400 g (G)

Australia. Iso pihvi naudan sisäfileen keskiosasta. Suositeltava kypsyysaste: Medium.
€56.00

Petite Tender steak 300 g (G)

Australia. Nautaa on ruokittu 270 päivää viljaruoalla ennen teurastamista. Pihvin valmistukseen käytetään naudan etuselkää, joka on pehmein ja maukkain kohta. Suositeltava kypsyysaste: Medium.
€32.50

Kobe-härkää “pierrade” 200 g (G)

Kauniin marmoroitu Kobe-naudanliha on peräisin japanilaisesta mustasta härästä. Karja on kasvatettu erikoismenetelmällä. Annos tarjoillaan kuumalla kivellä, joten voit itse kypsentää pihvin sopivaksi.
€89.00
95724B3A-D3D2-4917-B898-F7D2C2922C24

Burgerit

Talon -hampurilainen

Pihvi marmoroidusta naudanlihasta.
Hampurilainen tarjoillaan jäävuorisalaattia, tomaattia, punasipulia ja ranskalaiset perunat.
€16.90

Surf & Turf -hampurilainen

Klassinen pihvihampurilainen tiikerirapujen kera. Tarjoillaan vihannesten ja kahden eri juuston kanssa.
€22.90
23914FCF-1514-4544-82D9-2C2EDB2B8818

Jälkiruoat

Lämmin omenapiirakka, vaniljajäätelöä

€9.50

Créme brûlée (G)

€9.50

New York -juustokakku

€11.90

Red Velvet kakku

€11.90

Amerikkalainen porkkanakakku

€12.90

Amerikkalainen suklaakakku

€12.90
SOSIAALINEN
SOVELLUKSET
©2017 Quandoo Oy. Kaikki oikeudet pidätetään