Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Rovaniemi
Keskusta
Glass Resort Restaurant

Glass Resort Restaurant

pohjoismainen, eurooppalainen, skandinaavinen

Pääruoat maksavat noin35€

Kuva kohteesta Glass Resort Restaurant, Keskusta, Rovaniemi
Glass Resort Restaurant ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

Glass Resort Restaurant – Tietoja

Korttimaksu
Pysäköintimahdollisuus
Avoinna tänään
-
Avaa klo 17:00
Saturday
17:00 - 22:00
Sunday
17:00 - 22:00
Monday
17:00 - 22:00
Tuesday
17:00 - 22:00
Wednesday
17:00 - 22:00
Thursday
17:00 - 22:00
Friday
17:00 - 22:00

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Glass Resort Restaurant

Glass Resort Restaurant on Rovaniemellä, Joulupukin pajakylässä sijaitsevan Glass Resort -hotellin ravintola osoitteessa Tähtikuja 16. Ravintolan ruoka on kunnianosoitus pohjoisille raaka-aineille ja lappilaiselle keittiölle. Ruokalistalla on muun muassa muoniolaista poroa sekä kalaa Ylitornion kuntien Miekonjärvestä. Marjat poimitaan Lapin metsistä ja kasvikset ovat kotimaisia. Makumaailma on pohjoismaisten ruokaperinteiden tapaan puhdas ja raaka-aineiden omaa, luonnollista makua kunnioittava ja samalla hienostuneen moderni. Tarjolla on myös monipuolinen buffet-aamiainen. Glass Resortissa ruokaillaan puupintojen hallitsemassa, hieman kotaa muistuttavassa tilassa poronsarvikynttiläkruunujen alla, ja suuret ikkunat tarjoavat upeat näkymät Lapin luontoon ja pohjoisen taivaalle.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko maksaa luottokortilla ravintolassa Glass Resort Restaurant?

Kyllä, voit maksaa seuraavilla korteilla: Visa, Mastercard, Debit / Maestro, Lähimaksu.

Onko ravintolassa Glass Resort Restaurant pöytiä ulkona?

Ei, ravintolassa Glass Resort Restaurant ei ole pöytiä ulkona.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Glass Resort Restaurant?

Miksi kohteesta Glass Resort Restaurant puhutaan niin paljon? Erinomainen pohjoismainen ruoka sekä juomat saavat asiakkaat palaamaan yhä uudelleen kohteeseen Glass Resort Restaurant. Glass Resort Restaurant sijaitsee alueella Keskusta, Rovaniemi, ja tarjoilee annoksia kuten eurooppalainen, skandinaavinen. Katso, miten Glass Resort Restaurant erottuu muista kaupungin Rovaniemi paikoista ja varaa pöytä vaikka heti ja nauti ravintolaelämyksestä.