Arvostelut: Gastrobar Emo

Keskustakansainvälinen
Loistava
5.0/6
330 arvostelua
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta
Suositeltuja ravintoloita
Tässä sen sijaan 5 saman alueen ravintolaa, joihin voit tehdä varauksen:

Mamma Rosa

Töölö
5.0/61575
Mamma Rosa

Treffi Pub & Bistro

Herttoniemi
4.8/61452
Treffi Pub & Bistro

330 Gastrobar Emo arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Gastrobar Emo annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.0/6
330 arvostelua
Ruoka:Herkullinen
Hinta/laatu:Edullinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Tunnelma:Viihtyisä
Palvelu:Erinomainen
Melu:Miellyttävä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
(deleted) X.vuosi sitten · 1 arvostelu

Useamman käyntikerran pohjalta voi sanoa, että Emossa on säännöllisesti erinomainen ja luova menu, hyvä palvelu sekä rento miljöö. Mielenkiintoiset viinit. Hinta ja laatu ovat ravintolan High Five menussa hyvin kohdallaan.

"Erinomainen"
6/6
Jukka S.vuosi sitten · 4 arvostelua

Todella hyvää ruokaa. Ei ihan perus pöperöä, vaan todella hyviä makuja. Erikoisplussa, että hoitivat meidät todella tyylillä, vaikka tultiin viime tinkaan ja oltiin ravitolan ainoat asiakkaat aika pitkään. Ystävällistä ja asiallista palvelua.

"Erinomainen"
6/6
Minna M.vuosi sitten · 2 arvostelua

Virkistävä uusi ravintola kokemus. Mielenkiintoinen, ja yhdenmukainen design kuva jatkuu alkuhetkestä, koko ravintolakokemuksen loppuun saakka. Hyvä ja mielenkiintoinen konsepti lounas listassa. Uusia ulottuvuuksia. Upea ja ystävällinen palveluhenkisyys. Asiantunteva kuva ruokamaalimasta. Vilkkaasta lounashetkestä huolimatta, rauhallinen ilmapiiri. EI meluisa. Ehdottomasti suosittelen!

"Erinomainen"
6/6
Hanna L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Erinomainen palvelu jopa lounasaikaan ja samoin ruoka. Annokset eivät suuren suuria, mutta ihan riittävän kokoisia, erityisesti jos ottaa alku- tai jälkiruuankin. Leipä hyvää. Pidimme työpalaveria ja satuimme olemaan kajarin vieressä, se vei kuuluvuutta keskustelusta.

"Erinomainen"
6/6
Tiia H.vuosi sitten · 1 arvostelu

Paikka yllätti positiivisesti! Poikaystäväni oli joskus saanut Emoon lahjakortin, mutta kummallakaan ei ollut kovin suurta innostusta käyttää sitä, sillä ruokalistan annokset kuulostivat sellaisilta, mitä kumpikaan meistä ei pystyisi syödä. Olen aina ollut todella nirso ruoan suhteen, joten ylitin todella itseni ja tämä paikka ylitti suuresti odotukseni, kun pystyinkin syömään kaikki neljä annosta loppuun, ja jopa nautin jokaisesta! Asiakaspalvelukin oli erinomaista. Pidettiin jatkuvasti huolta siitä, että kaikki on hyvin ja oltiin todella kohteliaita. Uusi, jännittävä ja ehdottomasti positiivinen kokemus! Kiitos siitä.

"Upea"
5/6
Nina P.vuosi sitten · 4 arvostelua

Söimme viiden ruokalajin menuun, jonka kanssa otimme lasit valko- ja punaviiniä. Tarjoilijan valitsemat viinit sopivat mainiosti yhteen menuun kanssa ja tarjoilu oli muutenkin sujuvaa alkua lukuun ottamatta. Kun saavuimme ravintolaan, meiltä kysyttiin alkujuomatilaukset nopeasti ja juomatkin saapuivat suhteellisen pian. Ruokalistan saaminen kuitenkin kesti pitkään, mistä sitten ikinä johtuikaan. Kun lopulta saimme listat, tarjoilija pahoitteli viivästystä. Meillä ei ollut kiire mihinkään, sillä illan konserttimme alkoi vasta myöhemmin, joten sinällään viivästyksellä ei ollut merkitystä. Ruoka oli maukasta ja ilmapiiri rento. Tilat olivat kivasti sisustettu ja nurkassa ollut ikkunapöytämme ihanan rauhallinen.

"Erinomainen"
6/6
Marjut H.vuosi sitten · 1 arvostelu

Hei. Täydet pisteet ravintola Gastrobar Emolle. Ympäristö miellyttävä, rauhallinen ruokailuun ja keskusteluun. Palvelu erittäin ystävällistä, jalkapallo yhdisti heti mieheni ja meitä palvelleen Portugali-taustaisen emolaisen:). Ruoka oli herkullista ja viini hyvää. Terveisin Marjut Huhtakangas

"Erinomainen"
6/6
Juha M.vuosi sitten · 1 arvostelu

Gastrobar Emossa on hyvää ruokaa ja myös erinomaiset kasvisannokset. Menuiden hinnat ovat kohtuulliset ja viinit hyviä parhaista viinimaista - Ranskasta, Italiasta ja Espanjasta. Hyvä palvelu, miellyttävä tila ja taustalla hyvää musiikkia.

"Erinomainen"
6/6
Mika H.vuosi sitten · 2 arvostelua

Nautimme 5 ruokalajin yllätysmenun juustoineen ja viinipaketteineen. Lisäksi kahvit avec. Tämä kaikki maksoi himena alle 160 euroa / hlö. Ruoka oli erinomaista ja paketin viinit sopivat annoksiin täydellisesti. Vaikka maut olivat kohdillaan, menun kaikki ruokalajit olivat kyllä kaikki aika vaatimattoman kokoisia, ja kokonaisuus jätti ikävä kyllä nälkäiseksi. Viinien annostelu olisi myös voinut olla hieman anteliaampaa. Palvelussa oli iloista ja moitteetonta.

"Erinomainen"
6/6
Samuli S.vuosi sitten · 1 arvostelu

Lounaalla Gastrobar Emossa tänään asiakkaan kanssa. Ei moittimista! Hyvä ja tasokas ruoka, ystävällinen ja ripeä palvelu. Menen mielelläni Emoon toistekin, ja tuli mieleen että pitääpä kokeilla myös varsinaisen ravintolan puoli.