Ravintolat
Uusimaa
Espoo
Leppävaara
Fuku Supreme Sello
Fuku Supreme Sello Arvostelut

UusiArvostelut: Fuku Supreme Sello

Leppävaarajapanilainen, sushiravintola
Loistava
5.1/6
7 arvostelua
Fuku Supreme Sello Espoo image 1
Fuku Supreme Sello Espoo image 2
Fuku Supreme Sello Espoo image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

7 Fuku Supreme Sello arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Fuku Supreme Sello annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.1/6
7 arvostelua
Melu:Erittäin miellyttävä
Tunnelma:Viihtyisä
Ruoka:Taivaallinen
Palvelu:Erinomainen
Hinta/laatu:Edullinen
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Olesya F.päivä sitten · 2 arvostelua

Fukussa on aina parhat sushit ja lämmin ruoan ja jälkiruoan valikoima! Hyvä ja nopea palvelu. Espoon Fukussa on erinomainen sijainti ja paljon tila. Suosittelen lämpimästi!

Uusi"Erinomainen"
6/6
Emilia L.kahdeksan päivää sitten · 1 arvostelu

Palvelu oli erittäin ystävällistä! Ruoka oli todella kattava ja valikoima oli laaja. Sushit olivat tuoreita ja lämpimät ruoat maukkaita. Ravintola oli myöskin kauniisti sisustettu, oikein tunnelmallista! Suosittelen!

Uusi"Erinomainen"
6/6
Mikko J.kahdeksan päivää sitten · 1 arvostelu

Hyvä vastaanotto, ennakkovaraus toimi ja vaikka ryhmäni oli suurempi kuin tilaushetkellä niin lisäpöytä järjestyi näppärästi. Lounasbuffe yllätti monipuolisuudellaan ja kokonaisvaikutelma oli siisti ja hyvä. Iso kiitos!

"Erinomainen"
6/6
Juuso N.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Loistava ravintola. Erinomaista maistuvaa ruokaa ja paljon erilaisia sushi vaihtoehtoja. Ystävällinen ja avulias henkilökunta. Suosittelen vahvasti kaikille sushin ystäville. Helposti Espoon ravintoloiden parhaimmistoa. Käy kokeilemassa.

"Erinomainen"
6/6
Helena A.kuukausi sitten · 2 arvostelua

Erittäin hyvää ruokaa, ja valikoima oli monipuolinen sekä susheissa että muun ruoan suhteen. Tila oli hieman hallimainen eikä erityisen viihtyisä, mutta toisaalta ilmava. Nopea ja ystävällinen palvelu.

"Erinomainen"
6/6
pauliina S.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Laadukas ruoka, hyvä palvelu, loistava henkilökunta, hyvä sijainti, siisti ravintola, kohtuullinen hinta, helppo varata pöytä, joka ei ole välttämättämätön koska ravintolassa paljon pöytiä. Monipuolinen buffet

Uusi"Upea"
5/6
Juha L.10 päivää sitten · 1 arvostelu

Aina hyvää syötävää ja sushit eivät lopu keske. Muut ruoat kuin sushit eivät aivan parhaita mutta ihan ok nekin. Mutta tänne kannattaa tulla kyllä ihan sushien takia.

"Kauhea"
1/6
JUKKA K.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Tarjoilija ei osannut kertoa mitkä ruuista ovat gluteenuttomia. Ruokailun päätyttyä tarjoilija paljastaa ettei pöydässä ollut soija ollut gluteeniton Sorry vaan. Saatte 5€ lahjakortin joka varmaan lämmittää teitä..?