Ravintolat
Uusimaa
Espoo
Leppävaara
Fuku Supreme Sello
Fuku Supreme Sello Arvostelut

Arvostelut: Fuku Supreme Sello

Mahtava
5.5/6
13 arvostelua
Fuku Supreme Sello Espoo image 1
Fuku Supreme Sello Espoo image 2
Fuku Supreme Sello Espoo image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

13 Fuku Supreme Sello arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Fuku Supreme Sello annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Mahtava
5.5/6
13 arvostelua
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Palvelu:Erinomainen
Tunnelma:Viihtyisä
Ruoka:Taivaallinen
Hinta/laatu:Kaiken rahan arvoinen
Melu:Erittäin miellyttävä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Matti R.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Everything went as expected. Could not ask for a better experience. The food is very good as always and they keep on filling the buffet fast enough even though they were fully booked.

"Erinomainen"
6/6
Anssi M.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ystävällinen palvelu ja hyvää ruokaa! Pöytä oli valmiina hyvissä ajoin ennen varauksen alkua. Suosittelen lämpimästi kaikille. Tämä on paras kaikista Fukun ravintoloista ja sinne on myös helppo päästä.

"Erinomainen"
6/6
Kulchada S.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Nice and fresh Sushi and we love the variety of it. The Asian buffet besides it , is also very good. Highly recommended. :) .

"Erinomainen"
6/6
Nina K.kaksi kuukautta sitten · 2 arvostelua

6, Paljon vaihtoehtoja, hyvä palvelu, siisti paikka ja mikä tärkeintä - hyvää sushia! Meitä oli isompi joukko ja pöytä varaus oli tehty ajoissa ja kaikki toimi hyvin.

"Erinomainen"
6/6
Emilia L.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Palvelu oli erittäin ystävällistä! Ruoka oli todella kattava ja valikoima oli laaja. Sushit olivat tuoreita ja lämpimät ruoat maukkaita. Ravintola oli myöskin kauniisti sisustettu, oikein tunnelmallista! Suosittelen!

"Erinomainen"
6/6
Helena A.neljä kuukautta sitten · 3 arvostelua

Erittäin hyvää ruokaa, ja valikoima oli monipuolinen sekä susheissa että muun ruoan suhteen. Tila oli hieman hallimainen eikä erityisen viihtyisä, mutta toisaalta ilmava. Nopea ja ystävällinen palvelu.

"Erinomainen"
6/6
Mikko J.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hyvä vastaanotto, ennakkovaraus toimi ja vaikka ryhmäni oli suurempi kuin tilaushetkellä niin lisäpöytä järjestyi näppärästi. Lounasbuffe yllätti monipuolisuudellaan ja kokonaisvaikutelma oli siisti ja hyvä. Iso kiitos!

"Erinomainen"
6/6
Pauliina S.neljä kuukautta sitten · 2 arvostelua

Laadukas ruoka, hyvä palvelu, loistava henkilökunta, hyvä sijainti, siisti ravintola, kohtuullinen hinta, helppo varata pöytä, joka ei ole välttämättämätön koska ravintolassa paljon pöytiä. Monipuolinen buffet

"Erinomainen"
6/6
Olesya F.kaksi kuukautta sitten · 2 arvostelua

Fukussa on aina parhat sushit ja lämmin ruoan ja jälkiruoan valikoima! Hyvä ja nopea palvelu. Espoon Fukussa on erinomainen sijainti ja paljon tila. Suosittelen lämpimästi!

"Erinomainen"
6/6
Juuso N.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Loistava ravintola. Erinomaista maistuvaa ruokaa ja paljon erilaisia sushi vaihtoehtoja. Ystävällinen ja avulias henkilökunta. Suosittelen vahvasti kaikille sushin ystäville. Helposti Espoon ravintoloiden parhaimmistoa. Käy kokeilemassa.