Arvostelut: Frans & Amélie

Keskustaranskalainen
Loistava
4.5/6
21 arvostelua
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta
Suositeltuja ravintoloita
Tässä sen sijaan 5 saman alueen ravintolaa, joihin voit tehdä varauksen:

Ravintola Muru

Keskusta
5.3/61771
Ravintola Muru

Ravintola Pastis

Keskusta
5.1/6928
Ravintola Pastis

21 Frans & Amélie arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Frans & Amélie annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.5/6
21 arvostelua
Tunnelma:Viihtyisä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Palvelu:Erinomainen
Melu:Miellyttävä
Hinta/laatu:Edullinen
Ruoka:Herkullinen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Leena K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Kodikas ja viihtyisä paikka meidän porukalle. Palvelu joustavaa, rentoa ja ystävällistä. Ruoka erittäin maukasta ja annokset riittäviä suurenpaankin nälkään. Olemme käyneet paikassa aikaisemminkin useita kertoja, aina yhtä hyvä.

"Erinomainen"
6/6
Riikka R.vuosi sitten · 1 arvostelu

Aivan ihanat tarjoilijat ja hyvä ruoka. Miestarjoilija oli todella herttainen ja äärimmäisen hyvä asiakaspalvelija. Saimme lopuksi hieman makeaa ja se kruunasi koko kokemuksen. Arvostan tuollaisia pianiä lisäpalveluita, jotka tulevat asiakkaalle yllätyksenä.

"Upea"
5/6
Raili H.vuosi sitten · 5 arvostelua

Löytyipä kiva paikka, jossa nautimme ystävien kanssa elokuvaillan päätteksi herkullista, raikasta salaattia sekä maukasta jälkiruokaa. Ruokalista oli myös monipuolinen. Kivat puitteet sekä miellyttävää palvelua, jonne vois poiketa myös toiste.

"Upea"
5/6
Deila K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ihan ok ja hyvä ruoka En osaa sen enempää sanoa,normaali ravintolakokemus.Se kyllä vaivasi,että tarjoilija ei kertaakaan tullut kaatamaan kuohuviiniä laseihimme.Käsittääkseni se kuuluu hyvin tapoihin ravintoloissa.Ja samoin taisi olla edelliselläkin kerralla kun kävin siellä.

"Upea"
5/6
XXX X.vuosi sitten · 1 arvostelu

Olin tyrmistynyt, kun meille osoitettiin pöytä, mihin varaus "edellytti"! Eli pöytä nro 13, joka oli lähes "kynnyksellä", tosin ruokasalin puolella keskellä kaikkea!!! Me vietimme yhden synttäreitä, nautimme juhlan kunniaksi pullon kuohuvaa ja istuimme n. 2 tuntia, joten minua ei paikka miellyttänyt. Muut kaksi olisivat olleet siinä, mutta minä kysyin tarjoilijalta muuta pöytää, koska esim. perähuone oli aivan tyhjä. Nyt siis kysymys: annetaako pöydänvaraajalle kaikkein "kauhein" paikka? Sinä aikana (klo 12.00-14.15) siihen pöytään ei ainutkaan asiakas istunut! Ravintola täyttyi, joten ihmettelen asiakaspalvelua tältä osin. Muuten sitten kun saimme pöydän perähuoneesta ja saimme itse valita sen, tarjoilu toimi hyvin. Ruoka oli erinomasta, etenkin alkaupalat.

"Hyvä"
4/6
Arja L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Todella erinomaiset blinit!!! Tarjoilija osasi ehdottaa ruokiin sopivia viinejä. Lyon menu oli hyvä kokonaisuus, annokset sopivia (ainakin naisporukalle). Lammas mureaa ja kastike hyvänmakuista, pavut muusin päällä hieman palaneita. Kaadoin vahingossa vettä naapurin lasin viereen ja sanoin tästä tarjoilijalle. Kommentti oli 'ei se mitään haittaa'. Olin siis odottanut, että hän pyyhkisi veden pois, koska märkä lasi haittasi ystävääni. Muutoin tarjoilu asiallista ja sujuvaa. Ympäristökin oli jonkin verran valoisampi kuin Fransmannin aikaan, mutta edelleen ne samat tummat pöydät.

"Upea"
5/6
Susanna Viveka B.vuosi sitten · 1 arvostelu

Kluuvin ravintolan Bouillebasse oli hyvää, mutta olin odottanut talonpoikaismaista tuhdimpaa keitto/ pataversiota. Leivitetty kuha perunapyreen, parsan ja voikastikkeen kera oli erinomainen. Viinisuositus osui nappiin. Kävimme viikko sitten Jyväskylän Fransmannin ravintolassa, vertailussa nieriää palsternakkapyreen ja linssi- punajuurimuhennoksen kanssa. Jyväskylän Fransmannin annos oli täydellinen, makujen harmonia, ainesten koostumus ja tarjollepano! Miljöökin kokemisen arvoinen, juhlava ja kodikas yhtäaikaa.

"Upea"
5/6
Eila H.vuosi sitten · 1 arvostelu

Tarjoilu oli nopeaa ja ystävällistä. Pyydettäessä saimme lisää kastiketta parsa-annoksiin. Bouillabaes oli liian kuivaa, olisi myös kaivannut enemmän lientä. 20'euroa viidestä parsasta tuntia aika kovalta hinnalta. En pitänyt siitä, että varatessani pöytää netistä, a ohjelma alkoi heti kalastella pöytäseurueen sähköpostiosoitteita!!!

"Kauhea"
1/6
Eva K.vuosi sitten · 3 arvostelua

Hei! Frans & Amélie on vakuuttanut kerta toisensa jälkeen aikaisemmin, mutta tällä kertaa päivällinen oli valitettavasti pettymyksiä täynnä. Meitä oli neljän hengen porukka syömässä. - Seuralaiseni lohi oli suolatonta ja ylikypsää - Kaksi lehtipihviannosta oli kylmiä - Syö10-viikon ruokia ei kerrottu, tarjoilijalta todennäköisesti unohtui tuoda Syö10-esite. - Tarjoilu oli hidasta, esimerkiksi laskua sai odottaa 20 minuuttia. - Eräs tarjoilijoista toivotti epäystävälliseen sävyyn kesken ruokailun "Nauttikaa elämästä, erityisesti sinä" ja osoitti sanansa seurueen vuoden ikäiselle lapselle. + Talon viinit olivat positiivinen yllätys Valitettavasti kokemus oli niin negatiiviinen kaikin puolin, että Frans ja Amélie jää muutamaksi vuodeksi boikottiin.

"Upea"
5/6
Leena H.vuosi sitten · 1 arvostelu

Vieraideni toiveesta kävimme ravintolassa jo louasakaan, joten varaamani aika klo. 19.00 jäi käyttämättä. Lounas oli runsas ja maittava. Seurueemme oli oikein tyytyväinen. Palvelu oli ystävällistä ja avuliasta. Ruuhkasta johtuen ruoat tarjoilupöydältä tahtoivar loppua, joten odottelua hiukan oli.