Frans & Amélie

Keskustaranskalainen
Loistava
4.5/6
21 arvostelua
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta
Suositeltuja ravintoloita
Tässä sen sijaan 5 saman alueen ravintolaa, joihin voit tehdä varauksen:

Ravintola Muru

Keskusta
5.3/61828
Ravintola Muru

Ravintola Pastis

Keskusta
5.1/6947
Ravintola Pastis

Frans & Amélie – Tietoja

Keskustassa Kluuvikadulla sijaitseva ravintola Frans & Amélie on rennon ranskalainen bistro, jossa yhdistyvät rakkaus hyvään ruokaan ja yhdessäoloon. Bistro henkeä huokuva ravintola on täynnä ranskalaista maalaistunnelmaa aina talon rapeista leivistä ja herkullisista simpukoista rustiikkiseen sisustukseen asti. Ranskalaista keittiötä edustava ravintola onkin jo ehtinyt sulattaa helsinkiläisten sydämet, etenkin ruoan raikkailla raaka-aineilla, rennolla ja hyvän tuulisella ilmapiirillä sekä osaavalla ja ystävällisellä henkilökunnalla. A la carte -listalta löytyy jokaiselle ranskalaisen keittiön herkkuja ruokatottumuksista riippumatta.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 19:00
Sunday
13:00 - 19:00
Monday
11:00 - 23:00
Tuesday
11:00 - 23:00
Wednesday
11:00 - 23:00
Thursday
11:00 - 23:00
Friday
11:00 - 00:00
Saturday
12:00 - 00:00

Osoite

Frans & Amélie
Kluuvikatu 8
00100 Helsinki

21 Frans & Amélie arvostelua

Loistava
4.5/6
21 arvostelua
Hinta/laatu:Edullinen
Palvelu:Erinomainen
Melu:Miellyttävä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Ruoka:Herkullinen
Tunnelma:Viihtyisä
"Erinomainen"
6/6
Leena K.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Kodikas ja viihtyisä paikka meidän porukalle. Palvelu joustavaa, rentoa ja ystävällistä. Ruoka erittäin maukasta ja annokset riittäviä suurenpaankin nälkään. Olemme käyneet paikassa aikaisemminkin useita kertoja, aina yhtä hyvä.

"Erinomainen"
6/6
Riikka R.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Aivan ihanat tarjoilijat ja hyvä ruoka. Miestarjoilija oli todella herttainen ja äärimmäisen hyvä asiakaspalvelija. Saimme lopuksi hieman makeaa ja se kruunasi koko kokemuksen. Arvostan tuollaisia pianiä lisäpalveluita, jotka tulevat asiakkaalle yllätyksenä.

"Upea"
5/6
Raili H.kaksi vuotta sitten · 5 arvostelua

Löytyipä kiva paikka, jossa nautimme ystävien kanssa elokuvaillan päätteksi herkullista, raikasta salaattia sekä maukasta jälkiruokaa. Ruokalista oli myös monipuolinen. Kivat puitteet sekä miellyttävää palvelua, jonne vois poiketa myös toiste.

Lisää kohteesta Frans & Amélie, Helsinki

Mies tarjoilijoiden baskerit heiluvat ravintola Frans & Améliessa muistuttaen asiakkaita, että ovat tulleet ranskalaiseen bistroon. Helsingissä Kluuvikadulla sijaitseva ravintola tarjoaa mutkatonta ruokaa idyllisen tunnelman kera. Lounasaikaan buffetpöydän salaatti tarjonta vie asiakkaat makumatkalle välimeren rannoille ja ruokailija voikin huomata ajatuksensa siirtyvän Nizzan pieniin torikahviloihin tai Ranskan maaseudulle tuoretta leipää maistellen, kunnes suuret ikkunat Kluuvikadulle palauttavat asiakkaan takaisin Helsingin keskustaan. Ranskalaiseen tapaan, Frans & Amélie tarjoaa sesonkiruokaa, joten à la carte -listakin vaihtuu neljä kertaa vuodessa. Listalta löytyy niin perinteisiä ranskalaisia ruokia kuten bouillabaissea ja ankan koipea, mutta mukaan mahtuu myös ripaus suomalaisia herkkuja sekä burgereita..

Maalaishenki ja bistrotunnelma huokuu Frans & Améliessa voimakkaasti. Rustiikkinen sisustus puulattiasta aina betonipylväisiin ja seiniin luo rauhallisen tunteen, josta voi nauttia aina lounasajasta iltaan asti. Ravintola on täydellinen paikka nauttia illasta ystävien kera ja koska ravintola toimii Kluuvissa Original Sokos Hotel Helsingin yhteydessä, myös perheen pienempiä on ajateltu ruokalistaa laatiessa – Bon Appétit!