Quandoo
(FI) Suomi

Fontana Cafe

Keskusta Kansainvälinen €€€ +100

Sinun Fontana Cafe

Fontana Cafesta Aurakadulta löydät loistavan lounaan, tunnelmallisen illallisen sekä tuoreet ja herkulliset leipomotuotteet. Sunnuntaisin katetaan tarjolle kehuttu brunssi. Keittiön tarjonta koostuu kansainvälisistä mauista ja monipuolisista herkuista salaateista pihveihin ja hampurilaisiin. Erityisen suositeltava on lounaalla tarjolla oleva poikkeuksellisen runsas ja virkistävän erilainen salaattibuffet, jonka lisäksi valittavana on useampi lämmin lounasvaihtoehto. Kaikesta tästä voit nauttia kivassa ympäristössä kivenheiton päässä Turun keskustasta, aivan kaupungintalon vieressä.

Aukioloajat

  • Maanantai 10:00 - 22:00
  • Tiistai 10:00 - 22:00
  • Keskiviikko 10:00 - 22:00
  • Torstai 10:00 - 22:00
  • Perjantai 10:00 - 00:00
  • Lauantai 11:00 - 00:00
  • Sunnutai 12:00 - 20:00
Fontana Cafe, Aurakatu 1, 20100 Turku

Filosofia

Turkulainen Fontana Cafe tarjoilee kansainvälisiä herkkuja jokaiseen makuun aamiaisesta illalliseen viikon jokaisena päivänä. Illallisen ruokalista koostuu salaateista, paniineista, hampurilaisista sekä grilliherkuista. Monipuolisissa raaka-aineissa ja annosten makumaailmoissa näkyvät monet kansainväliset vaikutteet niin Euroopasta, Aasiasta kuin Amerikasta. Lounaan salaattibuffet on kenties kaupungin monipuolisin ja runsain. Mukavasti peruskaavasta poikkeavasta valikoimasta löytyy valinnanvaraa aivan varmasti jokaiselle. Lisäksi tarjolla on päivittäin vaihtuva lounaslista, jossa on valittavana useampi lämmin ruoka sekä jälkiruoka. Sunnuntaisin brunssipöytään katetaan kauden herkut ja brunssiklassikot. Kaikissa annoksissa suositaan luomutuotteita ja lähituotettuja raaka-aineita. Fontanan oman leipomon leivät, leivonnaiset ja pullat on leivottu suurella sydämellä ja tarjolla on aina taatusti tuoreita tuotteita joko paikan päällä nautittavaksi tai kotiin vietäväksi.

Fontana Cafen ihastuttava tunnelma sopii erinomaisesti niin rentoon lounaaseen kuin intiimiin illanviettoon hyvästä kansainvälisestä ruoasta ja viineistä nauttien. Taustalla säestävä miellyttävä musiikki tuo oman lisänsä tunnelmaan ja mukavan lämminhenkinen sisustus tekee olosta kotoisan. Kesäisin aurinkoinen terassi tarjoaa mainiot puitteet Turun kaupunkitunnelmasta nauttimiseen ulkoilmassa. Positiivista on myös ravintolan erittäin hyvä sijainti Aurakadulla kaupungintalon vieressä kivenheiton päässä Turun ydinkeskustasta.

Esimerkkimenu