Fontana Cafe

Keskustakansainvälinen
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta

Fontana Cafe – Tietoja

Fontana Cafesta Aurakadulta löydät loistavan lounaan, tunnelmallisen illallisen sekä tuoreet ja herkulliset leipomotuotteet. Sunnuntaisin katetaan tarjolle kehuttu brunssi. Keittiön tarjonta koostuu kansainvälisistä mauista ja monipuolisista herkuista salaateista pihveihin ja hampurilaisiin. Erityisen suositeltava on lounaalla tarjolla oleva poikkeuksellisen runsas ja virkistävän erilainen salaattibuffet, jonka lisäksi valittavana on useampi lämmin lounasvaihtoehto. Kaikesta tästä voit nauttia kivassa ympäristössä kivenheiton päässä Turun keskustasta, aivan kaupungintalon vieressä.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 22:00
Tuesday
10:00 - 22:00
Wednesday
10:00 - 22:00
Thursday
10:00 - 22:00
Friday
10:00 - 00:00
Saturday
11:00 - 00:00
Sunday
12:00 - 20:00
Monday
10:00 - 22:00

Osoite

Fontana Cafe
Aurakatu 1
20100 Turku

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

Warm bagel

cold-smoked salmon
7,00 €

Antipasto platter

honey-marinated manchego cheese, brie cheese, salami, olives, bread
10,00 €

Blue cheese and pear salad (lactose-free)

roasted walnuts, cherry tomatoes, honey vinaigrette
12,00 €

Lisää kohteesta Fontana Cafe, Turku

Turkulainen Fontana Cafe tarjoilee kansainvälisiä herkkuja jokaiseen makuun aamiaisesta illalliseen viikon jokaisena päivänä. Illallisen ruokalista koostuu salaateista, paniineista, hampurilaisista sekä grilliherkuista. Monipuolisissa raaka-aineissa ja annosten makumaailmoissa näkyvät monet kansainväliset vaikutteet niin Euroopasta, Aasiasta kuin Amerikasta. Lounaan salaattibuffet on kenties kaupungin monipuolisin ja runsain. Mukavasti peruskaavasta poikkeavasta valikoimasta löytyy valinnanvaraa aivan varmasti jokaiselle. Lisäksi tarjolla on päivittäin vaihtuva lounaslista, jossa on valittavana useampi lämmin ruoka sekä jälkiruoka. Sunnuntaisin brunssipöytään katetaan kauden herkut ja brunssiklassikot. Kaikissa annoksissa suositaan luomutuotteita ja lähituotettuja raaka-aineita. Fontanan oman leipomon leivät, leivonnaiset ja pullat on leivottu suurella sydämellä ja tarjolla on aina taatusti tuoreita tuotteita joko paikan päällä nautittavaksi tai kotiin vietäväksi.

Fontana Cafen ihastuttava tunnelma sopii erinomaisesti niin rentoon lounaaseen kuin intiimiin illanviettoon hyvästä kansainvälisestä ruoasta ja viineistä nauttien. Taustalla säestävä miellyttävä musiikki tuo oman lisänsä tunnelmaan ja mukavan lämminhenkinen sisustus tekee olosta kotoisan. Kesäisin aurinkoinen terassi tarjoaa mainiot puitteet Turun kaupunkitunnelmasta nauttimiseen ulkoilmassa. Positiivista on myös ravintolan erittäin hyvä sijainti Aurakadulla kaupungintalon vieressä kivenheiton päässä Turun ydinkeskustasta.

0 Fontana Cafe arvostelua