Arvostelut: Ravintola Coyoacán

Keskustameksikolainen
Loistava
5.1/6
108 arvostelua
Ravintola Coyoacán Oulu image 1
Ravintola Coyoacán Oulu image 2
Ravintola Coyoacán Oulu image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

108 Ravintola Coyoacán arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Ravintola Coyoacán annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.1/6
108 arvostelua
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Palvelu:Erinomainen
Ruoka:Taivaallinen
Hinta/laatu:Edullinen
Tunnelma:Loistava
Melu:Miellyttävä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Jere H.neljä päivää sitten · 1 arvostelu

Aivan huippu herkullinen ja hauska Brunssi! Maistui Isänpäivänä koko konkkaronkalle. Pöydästä löytyy lihaa ja kasviksia moneen lähtöön unohtamatta herkullisia eri vahvuisia salsakastikkeita. Parempia sååseja saa hakea!

Uusi"Erinomainen"
6/6
Riikka K.yhdeksän päivää sitten · 1 arvostelu

Loistava palvelu ja vielä loistavampaa ruokaa. Ensikertalaisille kerrottiin hyvin ruoasta ja suositeltiin sopivia annoksia. Salsat loistavia. Ensimmäinen kerta mutta ei varmasti viimeinen, tullaan siis toistekki.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Marja K.kahdeksan päivää sitten · 1 arvostelu

Huippu paikka. Todella hyvä ruoka ja palvelu. Salsat on niiiin ihania. Pöytävaraus kannattaa tehdä, sillä paikka on aika pieni ja lähes aina täynnä. Yksi lempiravintoloistani Oulussa.

"Erinomainen"
6/6
Jonna S.21 päivää sitten · 1 arvostelu

Great food and service. We loved all the different salsas and the fact that you could try them all. It was a genuine Mexican experience.

"Okei"
3/6
Kaisa M.yhdeksän kuukautta sitten · 1 arvostelu

ensivaikutelma positiivinen. Pieni, hauskan oloinen rafla. Hölö ystävällistä. Listat vaikuttivat hyviltä, olisi tehnyt mieli ottaa jokaista ruokaa. Annos esteettisesti kaunis, makukin ihan hyvä mutta vähän tunkkainen, olisin kaivannut jotain kasviksia/salaattia/jotain raikasta ruokaan. Saman näkemyksen jakoi seurani. Minä söin tacoja ja kaverini hampparin. Jälkkärit oli pettymys, kuulostivat ja näyttivät paremmilta kuin maistuivat. Churro oli ehkä pakkasesta? rakenne ja ulkonäkö olivat ihan muuta kuin mitä churron pitäisi olla. Paahtovanukas oli ehkä jokin valmiina tilattu, ei itsetehty eikä ainakaan tuore. Keksi kivikova. Ei hyvä. Kaikenkaikkiaan hyvä yritys ja alussa oli ajatus, että tänne voisi tulla uudestaan mutta lopulta en ole varma menisinkö uudestaan. Kotiin tuliaisiksi sai vaatteisiin jäätävän ruoan käryn.

"Okei"
3/6
Anni K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Paikka oli viihtyisä ja ruoka oli maittavaa sekä ruoan esillepanoon oli panostettu (kiitokset kokeille!). Mutta tunnelmaa latisti työntekijöiden kokoaikainen keskinäinen jutustelu, eikä mielestämme kaikki ollut asiakkaille sopivaa kuultavaa. Me kun istuimme ihan tiskin/keittiön vieressä olevassa pöydässä. Olimme erikseen vielä toivoneet rauhallisinta paikkaa, niin sitä se ei todellakaan ollut työntekijöiden takia. Myös meitä palvellut tarjoilija oli todella huolimaton ja hajamielinen, vaikkakin ystävällisen oloinen. Ihmettelimme miksi juomat tuotiin eri aikaan pöytäseurueelle ja niistä täytyi erikseen huomauttaa? Tarjoilija kävi jopa välissä syömässä, kun loput vasta saivat juomansa. Outoa. Myös jälkiruoka tuotiin eriaikaan pöytään. Tuli vähän semmonen fiilis, että toista kertaa ei välttämättä tarvitse kyseiseen paikkaan mennä. :(

"Upea"
5/6
Minna K.kahdeksan kuukautta sitten · 1 arvostelu

Autenttinen ruoka ja oikein ystävällinen palvelu. Paikalliset oluet hienosti esillä. Sisustus kaunis ja mielenkiintoinen. Söimme hintavan mutta mielenkiintoisen 5 ruokalajin menun, joka maistui teineillekin hyvin ja antoi monenlaisia makukokemuksia. Erivahvuiset salsat kivasti esillä pulloissa ja niitä oli tosi kiva kokeilla. Ruokaan suhtaudutaan ravintolassa intohimoisesti ja paikallisuutta korostetaan juuri sopivasti. Erityistarpeet (gluteeniton, vegaanisuus, laktoosittomuus...) huomioidaan todella hyvin. Kaiken kaikkiaan oikein miellyttävä kokemus!

"Erinomainen"
6/6
Liisa S.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ei tosiaankaan mikään ketjumättölä. Ei ruoan eikä sisustuksen puolesta. Todella herkulliset ruoat, kauniisti asetellut annokset ja ystävällinen palvelu. Tarjoilija osasi kertoa ruoista ja suositella juomia ja kertoa niistä. Todella mukavaa oli että sekä gluteenitonta, laktoositonta että vegaanista ruokaa oli paljon mistä valita. Hintataso oli sopiva. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan.

"Erinomainen"
6/6
Marja P.seitsemän kuukautta sitten · 1 arvostelu

This was our first time at this restaurant. The service was excellent and helpful as we didn't really know what to order at first. The food was authentic Mexican and tasted good! We had tacos on the Taco Tuesday. The furnishings/decor suit the restaurant and are cosy.

"Erinomainen"
6/6
Essi K.10 kuukautta sitten · 1 arvostelu

Aina ystävällinen palvelu ja ruoka on aina mahtavan hyvää! Tuntuu että ruoka on joka kerta vain hiukan vieläkin parempaa... tulisuusasteet aina täysin kohdallaan, uudemmat astiat on tosi kauniita ja esillepano ruokahalua herättävää. Ei kyllä keksimälläkään keksi mitään negatiivista sanottavaa. Mahtavaa että meillä on Oulussa aito meksikolainen!! Kiitos!