FI
Coyoacán Oulu image 1
Coyoacán Oulu image 2
Coyoacán Oulu image 3
Coyoacán Oulu image 4
Coyoacán Oulu image 5
Coyoacán Oulu image 6
Coyoacán Oulu image 7
Coyoacán Oulu image 8
Coyoacán Oulu image 9
Coyoacán Oulu image 10

Coyoacán

Keskusta · Meksikolainen · 
Loistava
5.0/6
63 Reviews

Coyoacán – Tietoja

Uudenlaisia kulinaristisia kokemuksia tarjoileva Coyoacán on raikas väripilkku Oulun ravintolakartalla. Ravintolassa voit maistella aitoja meksikolaisia makuja Hallituskadulla aivan kaupungin keskustassa. Coyoacánin monipuolisella ruokalistalla on erityisen laaja valikoima tortilloja erilaisilla täytteillä, ja valinnanvaraa on niin porsaan, naudan, kalan kuin kasvisruoan ystäville. Tuoreet raaka-aineet ja eksoottiset meksikolaiset mausteet muodostavat täydellisen makujen harmonian, joita täydentävät erinomaiset meksikolaiset juomat tequilasta oluisiin.

Siirry ravintolan Coyoacán verkkosivustoon

Osoite

Coyoacán
Hallituskatu 27
90100 Oulu

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 22:00
keskiviikko
10:30 - 22:00
torstai
10:30 - 22:00
perjantai
10:30 - 23:00
lauantai
12:00 - 23:00
sunnuntai
12:00 - 20:00
maanantai
10:30 - 22:00
tiistai
10:30 - 22:00

Keittiömestarin valinta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

TOTOPOS

Itsevalmistettuja maissilastuja tuoreen Guacamolen, Pico de gallon sekä ranskankerman kera. (Gluteeniton ja laktoositon)
€ 4.90

GORDITA

Kauden vihanneksilla, ranskankermalla, salaatilla, juustolla ja salsalla täytetty tuore maissitasku (Gluteeniton ja laktoositon)
€ 6.20

NOPALITOS

Kaktuksen hedelmälihaviipaleita, tomaattia, sipulia, korianteria, juustoraastetta sekä itsevalmistettuja maissilastuja.
€ 6.90

CREMA DE CHILE POBLANO (keskitulinen

Kermainen keitto poblanon paprikalla ja maissilla maustettuna
€ 6.90

DOS QUESADILLAS

Kaksi tuoretta maissitortillasta valmistettua quesadillaa sulatetun juuston, ranskankerman ja salsan kera. Voit valita salsan tulisuusasteen* (Gluteeniton ja laktoositon)
€ 7.60

PLATO MIXTO COYO (KAHDELLE)

Neljä tuoreesta maissitortillasta valmistettua quesadillaa sulatetun juuston kera, sekä kaksi uppopaistettua gorditaa. Tuoreita leivitettyjä avokadoviipaleita, ranskankermaa, chipotle-majoneesia sekä salsaa. Voit valita salsan tulisuusasteen* (Gluteeniton ja laktoositon. Sisältää cashew-pähkinöitä) *Valitse näistä haluamasi salsan tulisuusaste: Ilman chiliä, keskivahva, tulinen, todella tulinen sekä extra-tulinen
€ 19.40
B0463FB3-B983-4E10-A1C9-A42F6BE7F833

Pääruoat

TRES TACOS

Kolme tuoretta gratinoitua ja täytettyä tortillaa valitsemallasi täytteellä:

-Tinga-broileri
-Pastor-porsas
-Suadero-nauta
-Pivil-nopal sekä kvinoa
-Tamarindikvinoa sekä peruna
Päällä sipulia, korianteria, limelohko ja salsaa*

lisäksi valitsemasi lisuke:
-Riisiä & papuja
-Totopos -maissilastuja
-Tuore salaatti
Voit valita salsan tulisuusasteen*

(gluteeniton ja laktoositon)

*Valitse näistä haluamasi salsan tulisuusaste: Ilman chiliä, keskivahva, tulinen, todella tulinen sekä extra-tulinen
€ 16.90
EDAC407D-BA18-4F9E-9DCB-7798592614F3

Nauta

TACOS DE BISTEC

olme naudan sisäpaistitäytteistä maissitortillaa . Päällä sipulia, korianteria, limesiivu, guacamolea, ranskankermaa, Pico de Galloa sekä salsaa. Lisukkeeksi talon riisiä sekä papuja. Voit valita salsan tulisuusasteen* Suositellaan mediumina. (Gluteeniton ja laktoositon)
€ 19.90

ALAMBRE DE SUADERO

Vehnätortilla grillatulla suadero-nautatäytteellä, tuoreita paprikoita, punasipulia sekä sulatettua juustoa tuoreella salaattipedillä. Päällä ranskankermaa sekä salsaa. Lisukkeeksi talon papuja sekä maissilastuja. Voit valita salsan tulisuusasteen* (Laktoositon. Saatavilla myös gluteeniton versio tai ilman tortillaa.)
€ 22.70

FILETE AL ESTILO MEXICO (KESKITULINEN)

Suomalaista naudan sisäfileetä Agaveviini -kastikkeella. Kylkeen meksikolaistyylinen perunamuusi sekä kuullotettuja kauden kasviksia. (Gluteeniton ja laktoositon) *Valitse näistä haluamasi salsan tulisuusaste: Ilman chiliä, keskivahva, tulinen, todella tulinen sekä extra-tulinen
€ 29.90
A132B9EB-17FE-4180-B4A3-96F2592073AC

Possu

TACOS AL PASTOR

Kolme Pastor-porsastäytteistä gratinoitua maissitortillaa. Päällä sipulia, korianteria, ananasviipale, limesiivu ja salsaa. Lisukkeeksi maissilastuja, Pico de Galloa sekä ranskankermaa. Voit valita salsan tulisuusasteen* (Gluteeniton ja vähälaktoosinen)
€ 16.90

ALAMBRE DE GRINGA

Vehnätortilla grillatulla pastor-porsastäytteellä. Tuoreita paprikoita, punasipulia sekä sulatettua juustoa tuoreella salaattipedillä. Päällä ranskankermaa sekä salsaa. Lisukkeeksi talon papuja sekä maissilastuja. Voit valita salsan tulisuusasteen* (Laktoositon. Saatavilla myös gluteeniton versio tai ilman tortillaa.)
€ 20.20

COSTILLAS DE CERDO AL TEQUILA

Kokin tapaan valmistettuja marinoituja porsaan ribsejä àla Tequila sekä kuullotettuja vihanneksia ja bataattimuusia. (Gluteeniton ja laktoositon) *Valitse näistä haluamasi salsan tulisuusaste: Ilman chiliä, keskivahva, tulinen, todella tulinen sekä extra-tulinen
€ 22.30
F0738F89-DBC4-4C8A-95E0-72615EE9F5C2

Kana

FLAUTAS DE POLLO

Kolme friteerattua maissitortillaa broilerilla, ranskankermalla, juustolla, sipulilla, tomaatilla, guacamolella sekä salsalla täytettynä. Lisukkeena tuoresalaatti. Salsan tulisuusasteen voit valita* (Gluteeniton ja laktoositon)
€ 14.90

TACOS DE POLLO

Kolme gratinoitua tinga-kanatäytteistä maissitortillaa. Päällä sipulia, korianteria, limesiivu ja salsaa. Lisukkeeksi itsevalmistettuja maissilastuja, Pico de Galloa sekä ranskankermaa. Voit valita salsan tulisuusasteen* (Gluteeniton ja Laktoositon)
€ 15.90

ALAMBRE DE POLLO

Vehnätortilla grillatulla tinga-kanatäytteellä. Tuoreita paprikoita, punasipulia sekä sulatettua juustoa tuoreella salaattipedillä. Päällä ranskankermaa sekä salsaa. Lisukkeeksi talon papuja sekä maissilastuja. Voit valita salsan tulisuusasteen* (Laktoositon. Saatavilla myös gluteeniton versio tai ilman tortillaa.)
€ 18.40
53D60D09-42E1-4AB7-96DC-1D9FF63841F1

Kala

TACOS MARINEROS (KESKITULINEN)

Kolme jättikatkaravuilla, sahramiriisillä, pavuilla sekä Marinero-kastikkeella täytettyä gratinoitua maissitortillaa. Päällä tuoretta guacamolea sekä ranskankermaa. Lisukkeeksi tuoresalaattia sekä bataattimuusia. (Gluteeniton ja laktoositon)
€ 19.90

CEVICHE DE LA TEMPORADA (KESKITULINEN)

Kolme friteerattua maissitostadaa kauden kala-cevichellä täytettynä. Kysy tarjoilijalta päivän cevichestä. (Gluteeniton ja maidoton)
€ 23.70

TACOS SINALOA DE CAMARONES (KESKITULINEN)

Kolme maissitortillaa täytettynä leivitetyillä jättikatkaravunpyrstöillä sekä punakaalilla. Päällä talon chipotle-majoneesia, tuoretta guacamolea sekä herkullisen keskitulista Salsa Verdeä itsekasvatetuista Árbol -chileistä. Lisukkeeksi kuullotettuja vihanneksia sekä bataattimuusia. (Gluteeniton ja laktoositon)
€ 26.90
0A694C92-8F34-4238-80F8-E0CA1A6228C2

Kasvisruoat

TACOS DE QUINOA CON PAPA AL TAMARINDO

Kolme maissitortillaa täytettynä kvinoalla sekä perunalla tamarindikastikkeessa. Päällä guacamolea, ranskankermaa, Pico de Galloa salsaa sekä limesiivuja. Lisukkeeksi talon riisiä sekä papuja. Voit valita salsan tulisuusasteen* (Gluteeniton ja laktoositon) Annos saatavilla myös vegaanina**
€ 15.90

ALAMBRE DE VERDURAS

Vehnätortilla grillatulla herkkusienitäytteellä, tuoreita paprikoita, punasipulia sekä sulatettua juustoa tuoreella salaattipedillä. Päällä ranskankermaa sekä salsaa. Lisukkeeksi talon papuja sekä maissilastuja. Voit valita salsan tulisuusasteen* (Laktoositon. Saatavilla myös gluteeniton versio tai ilman tortillaa.) Annos saatavilla myös vegaanina**
€ 18.40

ENMOLADAS DE QUINOA(KESKITULINEN)

Kolme Oaxacalaisella tummalla chili-suklaakastikkeella ja kvinoalla täytettyä maissitortillaa. Päällä ranskankermaa sekä tuoresipulia. Lisukkeeksi talon riisiä sekä bataattimuusia. (laktoositon) Annos saatavilla myös vegaanina**
€ 17.20

TACOS SINALOA DE AGUACATE (KESKITULINEN)

Kolme tuoretta maissitortillaa täytettynä leivitetyllä ja friteeratulla avokadolla ja punakaalella. Päällä talon chipotle-majoneesia, tuoretta guacamolea sekä Salsa Verdeä itsekasvatetuista Árbol -chileistä. Lisukkeeksi kuullotettuja vihanneksia sekä bataattimuusia. (Gluteeniton ja laktoositon)
€ 22.70
23914FCF-1514-4544-82D9-2C2EDB2B8818

Jälkiruoat

CHURRO RELLENO

Täytetty churro. Valitse täytteeksi suklaa tai kondensoitumaito.
€ 3.00

FLAN NAPOLITANO

Meksikolaistyylinen paahtovanukas (Gluteeniton. Sisältää kananmunaa)
€ 5.90

SORBETE CON FRUTAS

Oaxacalaista raakasuklaasorbettia kokin reseptillä valmistettuna vadelmasorbetin ja kauden tuoreiden hedelmien kera (Gluteeniton ja maidoton)
€ 7.20

FLAN DE COCO CON BROWNE

Tummasta suklaasta tehty brownie jonka päällä meksikolaistyylinen kookospähkinä-paahtovanukas
€ 7.70
Juhlat tiedossa?

Oletko järjestämässä juhlia? Haluaisitteko jäädä pitempään? Onko teillä erityistoiveita?

Lisätietoja

Meksikolainen ravintola Coyoacán tarjoaa aitoja makuja Atlantin toiselta puolen Oulun keskustassa Hallituskadulla. Vaikka ravintolan reseptit ja makumaailma tulevat kaukaa, raaka-aineissa suositaan paikallista tuotantoa. Lähituottajien tuoreet vihannekset ja lihatuotteet yhdistettynä meksikolaiselle keittiölle tyypillisiin kastikkeisiin ja mausteisiin luovat kokonaisuuden, joka ei jätä kylmäksi. Ruoissa maistuvat meksikolaisen keittiön tärkeät elementit kuten chipotle eli savustaen kuivattu chili, avokado, korianteri ja lime. Saatavilla on myös sellaisia erikoisuuksia kuin kaktuksen hedelmälihaa. Maissitortillat ja tacot voi valita lukuisilla erilaisilla täytteillä. Meksikolainen ruoka on tunnettu tulisuudestaan, ja Coyoacánissa tulisen ruoan ystävät pääsevät todella herkuttelemaan. Mikäli tulisuus ei kuitenkaan ole juttusi, sekään ei ole ongelma, sillä Coyoacánissa voit itse vaikuttaa suurimman osan annoksista tulisuuteen valitsemalla salsan oman makusi mukaan joko ilman chiliä, keskivahvana, tulisena, todella tulisena tai extra-tulisena.

Coyoacánissa on tarjolla myös lounas, jolloin valikoima koostuu tacoista, burritoista ja quesadilloista. Lauantain ja sunnuntain taco-buffetbrunssi on ehdoton suosikki viikonlopun ruokailijoille. Myös juomapuolen runsas valikoima on mainio, ja tarjolla on monenlaisia meksikolaisia juomia cocktaileista oluihin ja tequilasta agave-viineihin. Coyoacán tuo iloista meininkiä, eksoottisia makuja ja aito meksikolaista tunnelmaa keskelle Oulua.

63 Coyoacán Arvostelua

"Erinomainen"6/6
Päivi O.seitsemän päivää sitten · 1 arvostelu

Viihtyisä pieni ravintola, hyvä ruoka ja ystävällinen henkilökunta. Ruuan tulisuuden voi itse valita. Kannattaa varmaan viikonloppuiltaisin varata pöytä etukäteen. Edessä aika hyvin parkkitilaa. Suosittelen :)

"Erinomainen"6/6
Kim L.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Posiviinen kokemus kaikinpuolin. Kerrankin tulinen oli oikeesti tulinen :) Annokset maukkaita ja nälkä lähti. Sisustus todella tyylikäs. Oulu kaipaisi enemmänkin tällaisia pieniä ja tunnelmallisia paikkoja eikä vaan ketjujen mättöpaikkoja.

"Erinomainen"6/6
Jenni H.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli erinomaista ja aitoa meksikolaista! Samoin palvelu tosi ystävällistä, tarjoilija ehdotti itse jos halusi tehdä muutoksia annokseen ja kertoi jos oli jotain epäselvää. Viihtyisä paikka kaiken kaikkiaan!

"Erinomainen"6/6
Joonas A.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli todella hyvää ja annokset mielenkiintoisia. Erityisesti mieleen jäi jälkiruoka, taivaallisen rapea ja karamellinen churro kirsikkajäätelön kera. Palvelu oli miellyttävää, ja paikassa on aito pienen kivijalkaravintolan tunnelma.

"Okei"3/6
Anni K.seitsemän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Paikka oli viihtyisä ja ruoka oli maittavaa sekä ruoan esillepanoon oli panostettu (kiitokset kokeille!). Mutta tunnelmaa latisti työntekijöiden kokoaikainen keskinäinen jutustelu, eikä mielestämme kaikki ollut asiakkaille sopivaa kuultavaa. Me kun istuimme ihan tiskin/keittiön vieressä olevassa pöydässä. Olimme erikseen vielä toivoneet rauhallisinta paikkaa, niin sitä se ei todellakaan ollut työntekijöiden takia. Myös meitä palvellut tarjoilija oli todella huolimaton ja hajamielinen, vaikkakin ystävällisen oloinen. Ihmettelimme miksi juomat tuotiin eri aikaan pöytäseurueelle ja niistä täytyi erikseen huomauttaa? Tarjoilija kävi jopa välissä syömässä, kun loput vasta saivat juomansa. Outoa. Myös jälkiruoka tuotiin eriaikaan pöytään. Tuli vähän semmonen fiilis, että toista kertaa ei välttämättä tarvitse kyseiseen paikkaan mennä. :(

"Erinomainen"6/6
Liisa S.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ei tosiaankaan mikään ketjumättölä. Ei ruoan eikä sisustuksen puolesta. Todella herkulliset ruoat, kauniisti asetellut annokset ja ystävällinen palvelu. Tarjoilija osasi kertoa ruoista ja suositella juomia ja kertoa niistä. Todella mukavaa oli että sekä gluteenitonta, laktoositonta että vegaanista ruokaa oli paljon mistä valita. Hintataso oli sopiva. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan.

"Upea"5/6
eerika p.yhdeksän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Erittäin hyvää ruokaa! Aitoa meksikolaista. Ainoa, mikä häiritsi, oli suora näkymä vessan oveen, joka oli lähes jokaisen kävijän jälkeen auki. Tarjoilijat olisivat voineet sulkea sen aina ohi kävellessään. Tarjoilu ok siihen nähden, että toinen tarjoilijoista vasta harjoitteli hommaa eikä hänellä selvästikään ollut alan koulutustakaan. Pääasia eli ruoka oli kyllä aivan loistavaa!

"Erinomainen"6/6
imgJanne L.vuosi sitten · 1 arvostelu

My favourite restaurant in town at the moment. Food tastes home made, the quality and flavors beat every tex-mex place by a mile! The staff is really friendly and there's a cousy and colourful athmosphere in this small gem of a restaurant.

"Upea"5/6
Marjo K.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka on mainiota ja annokset runsaat. Paikka on pieni, joten varaus kannattaa tehdä. Täysiä pisteitä ei tullut tarjoulijan vuoksi, joka kieltäytyi tekemästä tilausta tulisimmalle vaihtoehdolle, koska ei uskonut asiakkaan pystyvän sitä syömään. Asiakas sai toiseksi tulisimman, joka ei tuntunut hänestä missään, tulisiin ruokiin kun oli tottunut. Asiasta käytiin ikävää jankkaamista.

"Erinomainen"6/6
Martti P.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ensivisiitti paikassa ja täytyy kyllä myöntää, että enpä muista Oulusta toista paikkaa, missä saisi näin hyvää palvelua. Kiitos Hanna-Kaisa (tarjoilija). Eikä tässä vielä kaikki. Ruoka ja juomat olivat erinomaisia ja annoskoot riittäviä ja maukkaita. Taidanpa käydä toistekin :)

Oulu - muita ravintoloita

Samankaltaisia

Lähellä

2 Henkilöä
12345678910111213141516
Tänään (keskiviikko)
marraskuu 2017
S
M
T
W
T
F
S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Valitse aika:
SOSIAALINEN
SOVELLUKSET
©2017 Quandoo Oy. Kaikki oikeudet pidätetään