Quandoo
(FI) Suomi
5.1 /6 Loistava 54 arvostelua

Coyoacán

Keskusta Meksikolainen €€€ +100
Varaa
Varauskysely
-
1 henkilö
+
{{ capacity }}
Haluatko tehdä varauksen suurelle ryhmälle? Kokeile varauskyselyä ryhmille!
{{ request.date | date: 'mediumDate'}}
{{ discount.name }}
-
{{time.date | date: 'HH:mm'}} | -{{request.discount.value}}%
+
Tiedustele viime hetken tilannetta ravintolasta.
{{time.date | date: 'HH:mm'}}
{{ discount.name }}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{ request.area.name }} Missä halauaisit istua?
{{ area.name }}
Tämä on ainoa valittava alue

Sinun Coyoacán

Uudenlaisia kulinaristisia kokemuksia tarjoileva Coyoacán on raikas väripilkku Oulun ravintolakartalla. Ravintolassa voit maistella aitoja meksikolaisia makuja Hallituskadulla aivan kaupungin keskustassa. Coyoacánin monipuolisella ruokalistalla on erityisen laaja valikoima tortilloja erilaisilla täytteillä, ja valinnanvaraa on niin porsaan, naudan, kalan kuin kasvisruoan ystäville. Tuoreet raaka-aineet ja eksoottiset meksikolaiset mausteet muodostavat täydellisen makujen harmonian, joita täydentävät erinomaiset meksikolaiset juomat tequilasta oluisiin.

Aukioloajat

  • Maanantai 10:30 - 22:00
  • Tiistai 10:30 - 22:00
  • Keskiviikko 10:30 - 22:00
  • Torstai 10:30 - 22:00
  • Perjantai 10:30 - 23:00
  • Lauantai 12:00 - 23:00
  • Sunnutai 12:00 - 20:00
Coyoacán, Hallituskatu 27, 90100 Oulu

Filosofia

Meksikolainen ravintola Coyoacán tarjoaa aitoja makuja Atlantin toiselta puolen Oulun keskustassa Hallituskadulla. Vaikka ravintolan reseptit ja makumaailma tulevat kaukaa, raaka-aineissa suositaan paikallista tuotantoa. Lähituottajien tuoreet vihannekset ja lihatuotteet yhdistettynä meksikolaiselle keittiölle tyypillisiin kastikkeisiin ja mausteisiin luovat kokonaisuuden, joka ei jätä kylmäksi. Ruoissa maistuvat meksikolaisen keittiön tärkeät elementit kuten chipotle eli savustaen kuivattu chili, avokado, korianteri ja lime. Saatavilla on myös sellaisia erikoisuuksia kuin kaktuksen hedelmälihaa. Maissitortillat ja tacot voi valita lukuisilla erilaisilla täytteillä. Meksikolainen ruoka on tunnettu tulisuudestaan, ja Coyoacánissa tulisen ruoan ystävät pääsevät todella herkuttelemaan. Mikäli tulisuus ei kuitenkaan ole juttusi, sekään ei ole ongelma, sillä Coyoacánissa voit itse vaikuttaa suurimman osan annoksista tulisuuteen valitsemalla salsan oman makusi mukaan joko ilman chiliä, keskivahvana, tulisena, todella tulisena tai extra-tulisena.

Coyoacánissa on tarjolla myös lounas, jolloin valikoima koostuu tacoista, burritoista ja quesadilloista. Lauantain ja sunnuntain taco-buffetbrunssi on ehdoton suosikki viikonlopun ruokailijoille. Myös juomapuolen runsas valikoima on mainio, ja tarjolla on monenlaisia meksikolaisia juomia cocktaileista oluihin ja tequilasta agave-viineihin. Coyoacán tuo iloista meininkiä, eksoottisia makuja ja aito meksikolaista tunnelmaa keskelle Oulua.

Esimerkkimenu

54 arvostelua

5.1 /6 Loistava 54 arvostelua
Melu: hiljainen
Palvelu: ystävällinen
Ruoka: taivaallinen
Laatu/Hinta: edullinen
Tunnelma: loistava
Odotusaika: lyhyt
22 6
21 5
5 4
4 3
2 2
0 1
1 arvostelu tähän mennessä 6
11.08.2017 07:31

Ruoka oli erinomaista ja aitoa meksikolaista! Samoin palvelu tosi ystävällistä, tarjoilija ehdotti itse jos halusi tehdä muutoksia annokseen ja kertoi jos oli jotain epäselvää. Viihtyisä paikka kaiken kaikkiaan!

1 arvostelu tähän mennessä 6
04.08.2017 11:48

Ruoka oli todella hyvää ja annokset mielenkiintoisia. Erityisesti mieleen jäi jälkiruoka, taivaallisen rapea ja karamellinen churro kirsikkajäätelön kera. Palvelu oli miellyttävää, ja paikassa on aito pienen kivijalkaravintolan tunnelma.

1 arvostelu tähän mennessä 6
22.07.2017 14:11

Palvelu oli ystävällistä ja sujuvaa, vaikka ravintola oli täynnä. Ruoka oli erinomaista! Ruokalista on monipuolinen ja teeman mukainen. Vastaavaa ei ainakaan Oulusta löydy. Suosittelen kaikille lämpimästi.

1 arvostelu tähän mennessä 6
28.05.2017 08:48

Erittäin maukasta ruokaa ja jokaiselle perheenjäsenelle vara valita sopiva tulisuus. Palvelu oli myös erinomaista. Iloinen ja kärsivällinen tarjoilija huomioi kaikki, jopa nälkäisenä kiukkuisen teinin. Kiitos!

1 arvostelu tähän mennessä 3
08.04.2017 08:27

Paikka oli viihtyisä ja ruoka oli maittavaa sekä ruoan esillepanoon oli panostettu (kiitokset kokeille!). Mutta tunnelmaa latisti työntekijöiden kokoaikainen keskinäinen jutustelu, eikä mielestämme kaikki ollut asiakkaille sopivaa kuultavaa. Me kun istuimme ihan tiskin/keittiön vieressä olevassa pöydässä. Olimme erikseen vielä toivoneet rauhallisinta paikkaa, niin sitä se ei todellakaan ollut työntekijöiden takia. Myös meitä palvellut tarjoilija oli todella huolimaton ja hajamielinen, vaikkakin ystävällisen oloinen. Ihmettelimme miksi juomat tuotiin eri aikaan pöytäseurueelle ja niistä täytyi erikseen huomauttaa? Tarjoilija kävi jopa välissä syömässä, kun loput vasta saivat juomansa. Outoa. Myös jälkiruoka tuotiin eriaikaan pöytään. Tuli vähän semmonen fiilis, että toista kertaa ei välttämättä tarvitse kyseiseen paikkaan mennä. :(

1 arvostelu tähän mennessä 6
28.07.2016 22:58

Ei tosiaankaan mikään ketjumättölä. Ei ruoan eikä sisustuksen puolesta. Todella herkulliset ruoat, kauniisti asetellut annokset ja ystävällinen palvelu. Tarjoilija osasi kertoa ruoista ja suositella juomia ja kertoa niistä. Todella mukavaa oli että sekä gluteenitonta, laktoositonta että vegaanista ruokaa oli paljon mistä valita. Hintataso oli sopiva. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan.

1 arvostelu tähän mennessä 5
12.02.2017 21:24

Erittäin hyvää ruokaa! Aitoa meksikolaista. Ainoa, mikä häiritsi, oli suora näkymä vessan oveen, joka oli lähes jokaisen kävijän jälkeen auki. Tarjoilijat olisivat voineet sulkea sen aina ohi kävellessään. Tarjoilu ok siihen nähden, että toinen tarjoilijoista vasta harjoitteli hommaa eikä hänellä selvästikään ollut alan koulutustakaan. Pääasia eli ruoka oli kyllä aivan loistavaa!

1 arvostelu tähän mennessä 6
19.10.2016 12:14

My favourite restaurant in town at the moment. Food tastes home made, the quality and flavors beat every tex-mex place by a mile! The staff is really friendly and there's a cousy and colourful athmosphere in this small gem of a restaurant.

1 arvostelu tähän mennessä 5
10.08.2017 08:41

Ruoka on mainiota ja annokset runsaat. Paikka on pieni, joten varaus kannattaa tehdä. Täysiä pisteitä ei tullut tarjoulijan vuoksi, joka kieltäytyi tekemästä tilausta tulisimmalle vaihtoehdolle, koska ei uskonut asiakkaan pystyvän sitä syömään. Asiakas sai toiseksi tulisimman, joka ei tuntunut hänestä missään, tulisiin ruokiin kun oli tottunut. Asiasta käytiin ikävää jankkaamista.

1 arvostelu tähän mennessä 6
07.08.2016 13:02

Ensivisiitti paikassa ja täytyy kyllä myöntää, että enpä muista Oulusta toista paikkaa, missä saisi näin hyvää palvelua. Kiitos Hanna-Kaisa (tarjoilija). Eikä tässä vielä kaikki. Ruoka ja juomat olivat erinomaisia ja annoskoot riittäviä ja maukkaita. Taidanpa käydä toistekin :)

1 arvostelu tähän mennessä 3
15.02.2017 09:40

Ruoka oli hyvää, kuten aina täällä syödessä. Vierailimme kiireisenä iltana ja paikka oli täynnä asiakkaita. Ravintola on pieni mutta viihtyisä. Mukavaa tunnelmaa huononsi ei niin hyvä asiakaspalvelu. Ehkä tämä oli harvinainen vahinko, mutta pääruokamme olivat jäänet välistä ja saimme odotella ruokaa melko kauan. Olisi ollut mukava mikäli virhettä olisi edes pahoiteltu. Voin kuitenkin suositella! Toivottavasti ensi kerralla keittiön ja salin välillä kommunikaatio pelaa paremmin.

1 arvostelu tähän mennessä 6
09.08.2016 09:06

We had a very pleasant experience at Coyocan, friendly service, excellent food, sweet and spicy drinks. The restaurant was full of people already early in the evening, so reservation is recommended.

1 arvostelu tähän mennessä 6
19.12.2016 08:07

Tunnelmallinen paikka, saimme jokaiselle mieluisan ruoan, ja yhdelle henkilölle räätälöitiin ihan oma annos ruoka"vammojen" vuoksi. Tästä papukaijamerkki. Palvelu hyvää ja sydämmellistä. Sisutus noudattaa upeasti meksikolaista teemaa. Raakasuklaasorbetti Suomen parasta !

1 arvostelu tähän mennessä 6
20.03.2017 09:27

Vaikka tila on pieni, se on tunnelmallinen ja viihtyisä Palvelu oli sujuvaa ja ystävällistä. Ruoka on aivan loistavaa! Raaka-aineet ovat TUOREITA ja sen maistaa annoksessa. Kaikin puolin loistava ruokapaikka.

1 arvostelu tähän mennessä 6
14.03.2017 08:18

Ehdottomasti yksi parhaista ravintoloista Oulussa. Sekä ruoka, että palvelu ovat huippuluokkaa! Erityisen kiitoksen annan kasvisruoka-annosten valikoimasta, sillä tässä suhteessa Coyoacan on Oulussa edelläkävijä. Useat annokset ovat saatavissa myös vegaanisina.

1 arvostelu tähän mennessä 6
21.10.2016 13:27

Aitoa meksikolaista ruokaa. Mukavan pieni ja intiimi ravintola, hauskan persoonallinen sisustus. Sijainti hyvä Oulun keskustassa. Erityisesti ceviche on loistava valinta! Tamarindi margarita on kokeilemisen arvoinen. Ehdottomasti kannattaa käydä!

1 arvostelu tähän mennessä 6
12.06.2016 07:12

Pääruuat ja jälkiruuat olivat erittäin hyviä ja täyttäviä. Listalla monta kokeilun arvoista annosta. Ravintola sisältä siisti. Drinkit olivat hyvännäköisiä ja sai myös alkoholittomina. Henkilökunnalla pysyi homma hallussa.

2 arvostelua tähän mennessä 5
25.03.2017 18:18

Ruoka oli todella hyvää, mutta sen tulo kesti melkein tunnin. Ilmeisesti keittiöllä oli jokin iso tilaus tekeillä. Mutta ei sen väliä. Väittäisin, että Oulun parasta meksikolaista ja plussaa runsaasta kasvis- ja vegaanivalkoimasta.

1 arvostelu tähän mennessä 6
26.10.2016 22:15

Pieni ja pippurinen, tunnelmallinen mexicolainen ravintola, jossa viivyimme koko porukalla hyvin. Aidon tuntuinen tunnelma, toisin kuin "ketjupaikoissa". Kaiken lisäksi ruoka maistui hyvältä ja tarjoilu suijui ystävällisesti.

1 arvostelu tähän mennessä 6
19.10.2016 21:58

Erittäin hyvä ruoka ja palvelu, mukava paikka! Olen testannut paria kasvisvaihtoehtoa, jotka ovat olleen vallan hyviä. Kalavaihtoehtoja voisi olla useampiakin tarjolla, jos mahdollista. Kiitos, tulen toistekin!