Ravintola Coyoacán

Keskustameksikolainen
Loistava
5.1/6
108 arvostelua
Ravintola Coyoacán Oulu image 1
Ravintola Coyoacán Oulu image 2
Ravintola Coyoacán Oulu image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Ravintola Coyoacán – Tietoja

Uudenlaisia kulinaristisia kokemuksia tarjoileva Coyoacán on raikas väripilkku Oulun ravintolakartalla. Ravintolassa voit maistella aitoja meksikolaisia makuja Hallituskadulla aivan kaupungin keskustassa. Coyoacánin monipuolisella ruokalistalla on erityisen laaja valikoima tortilloja erilaisilla täytteillä, ja valinnanvaraa on niin porsaan, naudan, kalan kuin kasvisruoan ystäville. Tuoreet raaka-aineet ja eksoottiset meksikolaiset mausteet muodostavat täydellisen makujen harmonian, joita täydentävät erinomaiset meksikolaiset juomat tequilasta oluisiin.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 12:00
Saturday
12:00 - 23:00
Sunday
12:00 - 20:00
Monday
10:30 - 22:00
Tuesday
10:30 - 22:00
Wednesday
10:30 - 22:00
Thursday
10:30 - 22:00
Friday
10:30 - 23:00

Osoite

Ravintola Coyoacán
Hallituskatu 27
90100 Oulu

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

TOSTADA DE PULPO (G, M)

Uppopaistettua maissitortillaa täytteenä mustekalaa, avokadoa, tomaattia, korianteria, sipulia, limemehua ja keskitulista ceviche-salsaa
12,90 €

SOPE DE PICANHA (G, L)

Black Angus picanha-viipaleita uppopaistetun maissikakkusen kera, lisäksi tuoretta salaattia, sipulia, korianteria ja salsaa. Lisukkeena tuoretta guacamolea ja ranskankermaa.
Voit valita salsan tulisuusasteen*
14,90 €

TOTOPOS (G, L)

Itsevalmistettuja maissilastuja guacamolen, pico de gallon sekä ranskankerman kera
Annos saatavana myös vegaanisena**
5,90 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Ravintola Coyoacán, Oulu

Meksikolainen ravintola Coyoacán tarjoaa aitoja makuja Atlantin toiselta puolen Oulun keskustassa Hallituskadulla. Vaikka ravintolan reseptit ja makumaailma tulevat kaukaa, raaka-aineissa suositaan paikallista tuotantoa. Lähituottajien tuoreet vihannekset ja lihatuotteet yhdistettynä meksikolaiselle keittiölle tyypillisiin kastikkeisiin ja mausteisiin luovat kokonaisuuden, joka ei jätä kylmäksi. Ruoissa maistuvat meksikolaisen keittiön tärkeät elementit kuten chipotle eli savustaen kuivattu chili, avokado, korianteri ja lime. Saatavilla on myös sellaisia erikoisuuksia kuin kaktuksen hedelmälihaa. Maissitortillat ja tacot voi valita lukuisilla erilaisilla täytteillä. Meksikolainen ruoka on tunnettu tulisuudestaan, ja Coyoacánissa tulisen ruoan ystävät pääsevät todella herkuttelemaan. Mikäli tulisuus ei kuitenkaan ole juttusi, sekään ei ole ongelma, sillä Coyoacánissa voit itse vaikuttaa suurimman osan annoksista tulisuuteen valitsemalla salsan oman makusi mukaan joko ilman chiliä, keskivahvana, tulisena, todella tulisena tai extra-tulisena.

Coyoacánissa on tarjolla myös lounas, jolloin valikoima koostuu tacoista, burritoista ja quesadilloista. Lauantain ja sunnuntain taco-buffetbrunssi on ehdoton suosikki viikonlopun ruokailijoille. Myös juomapuolen runsas valikoima on mainio, ja tarjolla on monenlaisia meksikolaisia juomia cocktaileista oluihin ja tequilasta agave-viineihin. Coyoacán tuo iloista meininkiä, eksoottisia makuja ja aito meksikolaista tunnelmaa keskelle Oulua.

108 Ravintola Coyoacán arvostelua

Loistava
5.1/6
108 arvostelua
Tunnelma:Loistava
Palvelu:Erinomainen
Melu:Miellyttävä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Ruoka:Taivaallinen
Hinta/laatu:Edullinen
Uusi"Erinomainen"
6/6
Jere H.seitsemän päivää sitten · 1 arvostelu

Aivan huippu herkullinen ja hauska Brunssi! Maistui Isänpäivänä koko konkkaronkalle. Pöydästä löytyy lihaa ja kasviksia moneen lähtöön unohtamatta herkullisia eri vahvuisia salsakastikkeita. Parempia sååseja saa hakea!

Uusi"Erinomainen"
6/6
Riikka K.12 päivää sitten · 1 arvostelu

Loistava palvelu ja vielä loistavampaa ruokaa. Ensikertalaisille kerrottiin hyvin ruoasta ja suositeltiin sopivia annoksia. Salsat loistavia. Ensimmäinen kerta mutta ei varmasti viimeinen, tullaan siis toistekki.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Marja K.11 päivää sitten · 1 arvostelu

Huippu paikka. Todella hyvä ruoka ja palvelu. Salsat on niiiin ihania. Pöytävaraus kannattaa tehdä, sillä paikka on aika pieni ja lähes aina täynnä. Yksi lempiravintoloistani Oulussa.