Coyoacán – Tietoja

Uudenlaisia kulinaristisia kokemuksia tarjoileva Coyoacán on raikas väripilkku Oulun ravintolakartalla. Ravintolassa voit maistella aitoja meksikolaisia makuja Hallituskadulla aivan kaupungin keskustassa. Coyoacánin monipuolisella ruokalistalla on erityisen laaja valikoima tortilloja erilaisilla täytteillä, ja valinnanvaraa on niin porsaan, naudan, kalan kuin kasvisruoan ystäville. Tuoreet raaka-aineet ja eksoottiset meksikolaiset mausteet muodostavat täydellisen makujen harmonian, joita täydentävät erinomaiset meksikolaiset juomat tequilasta oluisiin.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 23:00
perjantai
10:30 - 23:00
lauantai
12:00 - 23:00
sunnuntai
12:00 - 20:00
maanantai
10:30 - 22:00
tiistai
10:30 - 22:00
keskiviikko
10:30 - 22:00
torstai
10:30 - 22:00

Osoite

Coyoacán
Hallituskatu 27
90100 Oulu

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

SOPE DE QUESITO (G, L)

Uppopaistettu maissikakkunen tuoreen salaatin,, papujen, juuston ranskankerman, korianterin, sipulin ja salsan kanssa.
Voit valita salsan tulisuusasteen*
Annos saatavana myös vegaanisena**
4,90 €

TOTOPOS (G, L)

Itsevalmistettuja maissilastuja guacamolen, pico de gallon sekä ranskankerman kera
Annos saatavana myös vegaanisena**
5,90 €

TACO ESTILO SINALOA (sis. kananmunaa, G, M)

Tuoretta maissitortillaa täytettynä leivitetyillä jättikatkaravunpyrstöillä tai avokadolla sekä punakaalilla Päällä talon chipotle-majoneesia, tuoretta guacamolea sekä salsa verdeä
9,90 €

Lisää kohteesta Coyoacán, Oulu

Meksikolainen ravintola Coyoacán tarjoaa aitoja makuja Atlantin toiselta puolen Oulun keskustassa Hallituskadulla. Vaikka ravintolan reseptit ja makumaailma tulevat kaukaa, raaka-aineissa suositaan paikallista tuotantoa. Lähituottajien tuoreet vihannekset ja lihatuotteet yhdistettynä meksikolaiselle keittiölle tyypillisiin kastikkeisiin ja mausteisiin luovat kokonaisuuden, joka ei jätä kylmäksi. Ruoissa maistuvat meksikolaisen keittiön tärkeät elementit kuten chipotle eli savustaen kuivattu chili, avokado, korianteri ja lime. Saatavilla on myös sellaisia erikoisuuksia kuin kaktuksen hedelmälihaa. Maissitortillat ja tacot voi valita lukuisilla erilaisilla täytteillä. Meksikolainen ruoka on tunnettu tulisuudestaan, ja Coyoacánissa tulisen ruoan ystävät pääsevät todella herkuttelemaan. Mikäli tulisuus ei kuitenkaan ole juttusi, sekään ei ole ongelma, sillä Coyoacánissa voit itse vaikuttaa suurimman osan annoksista tulisuuteen valitsemalla salsan oman makusi mukaan joko ilman chiliä, keskivahvana, tulisena, todella tulisena tai extra-tulisena.

Coyoacánissa on tarjolla myös lounas, jolloin valikoima koostuu tacoista, burritoista ja quesadilloista. Lauantain ja sunnuntain taco-buffetbrunssi on ehdoton suosikki viikonlopun ruokailijoille. Myös juomapuolen runsas valikoima on mainio, ja tarjolla on monenlaisia meksikolaisia juomia cocktaileista oluihin ja tequilasta agave-viineihin. Coyoacán tuo iloista meininkiä, eksoottisia makuja ja aito meksikolaista tunnelmaa keskelle Oulua.

91 Coyoacán arvostelua

Loistava
5.0/6
91 arvostelua
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Melu:Miellyttävä
Hinta/laatu:Edullinen
Ruoka:Taivaallinen
Palvelu:Erinomainen
Tunnelma:Viihtyisä
"Erinomainen"
6/6
Daria L.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

ihana ravintola, ihana ruoka, ihana väki :) Tullaan uudestaan aivan varmasti, ja suositellaan muille! Ihan kaupungin keskustassa ja hyvä mahdollisuus varata pöydän isollekin porukalle. Kiitos!

"Erinomainen"
6/6
Marja P.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

This was our first time at this restaurant. The service was excellent and helpful as we didn't really know what to order at first. The food was authentic Mexican and tasted good! We had tacos on the Taco Tuesday. The furnishings/decor suit the restaurant and are cosy.

"Erinomainen"
6/6
Johanna R.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Aitoa meksikolaista ruokaa. Ei mitään Amarillon tapaista Santa Maria paketista tai purkista tehtyä. Lisäksi tarjolla oikeaa tequilaa ja hyviä oluita. Pöytä kannataa varata. Suosittelen jokaiselle.