Quandoo
(FI) Suomi
3.0 /6 Hyvä 1 arvostelu

Como Ristorante

Keskusta Italialainen, Trattoria €€€ +100

Sinun Como Ristorante

Ristorante Como tarjoilee herkullista ja suoraviivaista italialaista ruokaa aivan Tampereen keskustassa Hämeenkadulla. Ristorante Comon erikoisuus on suomalaisissa ravintoloissa erittäin harvinainen perinteinen italialainen avotuliuuni, jossa paistuvat maukkaat ja rapeat pizzat. Ruokalista ei kuitenkaan rajoitu pizzoihin vaan tarjoilee kattavan valikoiman italialaisia makuja antipastoista risotto- ja pasta-annoksiin sekä pääruokiin. Kaikissa annoksissa maistuvat aidot italialaiset raaka-aineet. Myös viinilista on huolella rakennettu viineistä eri puolilta Italiaa.

Aukioloajat

  • Maanantai 11:00 - 22:00
  • Tiistai 11:00 - 22:00
  • Keskiviikko 11:00 - 22:00
  • Torstai 11:00 - 22:00
  • Perjantai 11:00 - 00:00
  • Lauantai 14:00 - 00:00
  • Sunnutai Suljettu
Como Ristorante, Hämeenkatu 7, 33100 Tampere

Filosofia

Tampereen keskustassa Hämeenkadulla Ristorante Como ssa voit herkutella italialaisen keittiön maistuvilla antimilla. Ravintolan keittiö tarjoilee aitoja italialaisia makuja niin avotulella paistuvien pizzojen, antipastojen, pasta- ja risottoruokien kuin liha- ja kalapääruokien muodossa unohtamatta tietenkään klassisia italialaisia jälkiruokia. Valittavana on myös kaksi valmista kolmen ruokalajin menukokonaisuutta, joko liha- tai kalapääruoalla. Viinilista tarjoaa mielenkiintoisia tuttavuuksia eri puolilta Italiaa. Joka arkipäivä on tarjolla pöytiin tarjoiltava lounas, jonka voi valita joko päivän lounasannoksista tai nauttia kolmen ruokalajin kokonaisena menuna. Italialaiset raaka-aineet takaavat, että annoksissa maistuvat aidot italialaiset maut, mutta niin ruoka- kuin viinilistaa laadittaessa on pidetty mielessä myös suomalaisten makumieltymykset. Siksi ravintola onkin aina takuuvarma valinta kaikille italialaisen ruoan ystävälle.

Ristorante Como n tunnelma on hienostelemattoman moderni ja lämminhenkinen. Tunnelmaan sopiva musiikki ja ystävällinen palvelu viimeistelevät paketin. Ravintolan reilut 130 asiakaspaikkaa takaavat, että tilaa riittää hyvin suuremmillekin seurueille. Loistosijainti Tampereen sydämessä Hämeenkadulla tekee ravintolasta helpon löytää ja saavuttaa. Rautatieasema sijaitsee Hämeenkadun päässä ja sen varrelta löydät paitsi ketjuliikkeitä myös pieniä putiikkeja. 

Pääset kulkemaan keskustasta ravintolaan hyvin kävellen ja useimmat bussit tuovat sinut perille. Lähimpiä pysäkkejä tarjoavat esimerkiksi linjat:

Bussit: 3, 3V, 15

Läheltä Ristorante Comoa on esimerkiksi:
Rautatieasema
Hämeenkatu
Tammerkosk
i Koskipuisto

Esimerkkimenu

1 arvostelu

3.0 /6 Hyvä 1 arvostelu
Ruoka: nautittava
Melu: keskiarvo
Odotusaika: erittäin kauan
Tunnelma: viityistä
Laatu/Hinta: kallis
Palvelu: ystävällinen
0 6
0 5
0 4
1 3
0 2
0 1
1 arvostelu tähän mennessä 3
04.12.2016 18:38

Pääruuan saanti kesti. Jälkiruoka ei näyttänyt pannacotalta. Viinikuvaus lupasi enemmän. Poistuessamme jäimme melkein tiskarin ylijyräämäksi. Paikan tunnelma ja istumapaikka hyviä. Ruoka ihan ok. Aiemmin paremmat kokemukset.