Capperi – Tietoja

Oulunkyläläisen Capperin aidossa napolilaisessa kuparipäällysteisessä uunissa paistuu hetkessä herkullista pizzaa, joka kantaa raaka-aineidensa laadun ja tekemistapansa ansiosta Associazione Pizza Napoletana Gourmet -merkkiä ainoana Suomessa. Capperin noudattama Gourmet Pizza -tyyli yhdistää ylellisiä aineita vahvaan perinteeseen ja kilpailee Suomen parhaan pizzan tittelistä. Useilla raaka-aineilla on tarina, josta omistajat ovat ylpeitä ja joka on yksi ravintolan johtoajatuksista. He panostavat erinomaiseen laatuun, hyvään palveluun ja viihtyisään tunnelmaan. Koe ainutlaatuinen pizzaelämys ja tule maistamaan aitoa napolilaista pizzaa Oulunkylään Siltavoudintielle, lähiön rauhaan, kaukana keskustan hälinästä.

Capperi ei ota lounasvarauksia ma-pe, walk in only.

Aukioloajat

Suljettu tänään
maanantai
Suljettu
tiistai
11:00 - 13:30
16:00 - 21:00
keskiviikko
11:00 - 13:30
16:00 - 21:00
torstai
11:00 - 13:30
16:00 - 21:00
perjantai
11:00 - 13:30
16:00 - 21:00
lauantai
12:00 - 21:00
sunnuntai
12:00 - 20:00

Osoite

Capperi
Siltavoudintie 9
00640 Helsinki

Normaali menu

Pizza Menu

pdf

Lisää kohteesta Capperi, Helsinki

Tarina alkaa ryhmästä ystäviä, jotka muuttivat kaikki Helsinkiin Oulunkylän lähistölle perheidensä kasvaessa. Maailmalta jäi eniten mieleen hyvä ruoka, jota ei liian paljoa alueelta löytynyt, joten perheet laittoivat voimansa yhteen ja pistivät pystyyn Capperin: Paikan, josta sai hyvää ruokaa, jota pystyisi syömään vaikka joka päivä. Eräs ryhmästä oli Miguel Angel Papaianni, Capperin Titolare, päällikkö. Italo-argentiinalainen koki tarinan ja ravintolan omakseen ja loi pizzaiolo Severino Salzanon kanssa ruokalistan, jollaista harvemmin löytää Napolin pohjoispuolelta. Lopputuloksena Helsingin Oulunkylässä Siltavoudintiellä on ravintola, joka maahantuo kaikki omat tarvikkeensa - jopa oman täysin uniikin pizzalaatikon, jossa Capperin herkullinen pizza pysyy tuoreena jopa 20 minuutin kuljetuksen ajan. Aidon napolilaisen pizzan taikina tehdään hienoimmasta italialaisesta, kylmäjauhetusta täysjyvävehnästä, jonka huomaa myös ravintoarvoista: Huippukorkea valkuaisaine- ja kuitupitoisuus tekevät pizzan pohjasta aidon napolilaisen pizzan arvoista. Herkullisen pohjan päälle laitetaan myöskin vain parasta: Tomaatteja San Marzanosta, Vesuviuksen alueelta ja Corbarasta; kolme kertaa peräkkäin maailman parhaaksi valittua Ella Mozzarellaa Campaniasta ja luonnollisesti kaikki muut tuoreet raaka-aineet. Napolilainen pizza vaatii myös muutakin kuin parhaat raaka-aineet ja sitä pidetäänkin vaativimpana versiona pizzasta. Annokset pitää valmistaa erittäin nopeasti, alle minuutissa 460-asteisessa kuparipäällysteisessä napolilaisessa erikoisuunissa. Uunin sisäpuoli on tehty sorrentolaisesta savesta, jonka erikoisuus on se, että se ei kuumene yli 500 asteen ja on itsepuhdistuva. Ennen paistamista taikina on saanut nousta 48 tuntia. Nämä pizzat kannattaa tulla kokeilemaan. Capperista löydät yli 50 asiakaspaikkaa, joten täällä onnistuvat isommatkin juhlat ja tapahtumat. Vain kivenheiton päässä Oulunkylän juna-asemasta sijaitsevaan pizzeria Capperiin voi tulla rentoutumaan ystävien, lapsien tai isovanhempien kanssa. Pöytävaraus kannattaa tehdä, sillä Capperi nauttii aikamoista suosiota pizzanrakastajien keskuudessa.

350 Capperi arvostelua

Loistava
5.1/6
350 arvostelua
Melu:Miellyttävä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Hinta/laatu:Edullinen
Ruoka:Taivaallinen
Tunnelma:Viihtyisä
Palvelu:Erinomainen
Sort by:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Upea"5/6
Päivi M.seitsemän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ravintola on tosi viihtyisä, palvelu asiallista ja ystävällistä ja pizza suli suussa. Kun tulimme ravintolaan, niin sillä oli asiakkaita vain muutamassa pöydässä, mutta tunnin kuluessa jonoksi asti. oli ihanaa tavata ystäviä hyvän ruuan ääressä.

"Upea"5/6
Irmeli L.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Miellyttävä ja ystävällinen palvelu, vaikka asiakkaita oli paljon. Upeat pizzat. Koko perhe (4hlöä) oli tyytyväinen. Suosittelen muillekin. Suosittu paikka ja sunnuntai-iltana oli aika ruuhkaa -> eteinen oli ruuhkainen, täynnä odottavia asiakkaita sekä poislähteviä naulakkojonossa.

"Erinomainen"6/6
Heli M.kahdeksan kuukautta sitten · 1 arvostelu

Todella hyvä pizza ja mukava ympäristö :) Pizzoissa reilusti täytettä ja myös gluteeniton pizzapohja oli herkullinen. Kannattaa varata pöytä ajoissa, koska ravintola on suosittu ja lähes aina täynnä,

"Erinomainen"6/6
Kiira R.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Makoisia pizzoja pienellä twistillä sekä erittäin hyvä ja mukava palvelu! Erityisesti tulinen villisianlihapizza ja nutellapizza jälkiruoaksi oli mieleinen. Ilmapiiri ja miljöö ihanan tunnelmalliset, ilta-aurinko antaa vielä viimeisen silauksen!

"Erinomainen"6/6
Katri L.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Viihtyisä tila, ystävällinen ja nopea palvelu ja mikä parasta, todella herkulliset pizzat. Gluteeniton (tattari, riisi, maissi) pizza oli erityisen maukas. Hyvänä lisänä kauppa josta voi ostaa herkkuja mukaan.

"Erinomainen"6/6
Johanna R.seitsemän kuukautta sitten · 4 arvostelua

Pizzat oli erittäin maistuvia. Paikka oli tunnelmallinen ja miellyttävä. Henkilökunta oli ystävällistä ja illallisesta jäi hyvä mieli. Tulemme ehdottomasti uudestaan syömään. Paikkavaraus lauantai-illalle tuli tehdä kaksi viikkoa aiemmin.

"Erinomainen"6/6
Laura L.seitsemän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ravintolassa oli todella hyvää Napolilaistyylistä pitsaa ja viiniä sekä lämmin tunnelma. SUosittelen tilaamaan erilaisia pitsoja ja jakamaan pöytäseurueen kanssa slicet, sillä kaikki pitsat olivat persoonallisia, mutta erittäin hyviä.

"Erinomainen"6/6
Jenni N.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ystävällinen henkilökunta ohjaamassa ovelta pöytään. Pizzat todella maukkaita, runsailla täytteillä ja hyvä pohja. Jokainen kuuden hengen pöytäseurueestamme oli erittäin tyytyväinen omaan pizzaansa. Paikka todella freesi ja tunnelma hyvä!

"Erinomainen"6/6
Nina H.seitsemän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Loistavaa, että lähiöihinkin saadaan tuollainen viihtyisä ja hyvä ruokapaikka. Pizzat kaupungin ykkösiä ja palvelu asiallista ja ripeää täydestä ravintolasta huolimatta. Tykkäsin todella paljon ja varmasti poikkean toisenkin kerran!

"Erinomainen"6/6
Virve S.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ystävällinen, valoisa paikka. Pizzat suoraan Napolista, joskin oma pizza kellui juuston nesteissä. Muiden pizzat säilyttivät rapeutensa. Lista on kiinnostava, mutta todellakin pizza-ravintola jossa vain muutama alkupala- ja jälkiruokavaihtoehto.

......