Capperi

Oulunkyläpizzapaikka, italialainen
Loistava
5.1/6
475 arvostelua
Capperi Helsinki image 1
Capperi Helsinki image 2
Capperi Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Capperi – Tietoja

Oulunkyläläisen Capperin aidossa napolilaisessa kuparipäällysteisessä uunissa paistuu hetkessä herkullista pizzaa, joka kantaa raaka-aineidensa laadun ja tekemistapansa ansiosta Associazione Pizza Napoletana Gourmet -merkkiä ainoana Suomessa. Capperin noudattama Gourmet Pizza -tyyli yhdistää ylellisiä aineita vahvaan perinteeseen ja kilpailee Suomen parhaan pizzan tittelistä. Useilla raaka-aineilla on tarina, josta omistajat ovat ylpeitä ja joka on yksi ravintolan johtoajatuksista. He panostavat erinomaiseen laatuun, hyvään palveluun ja viihtyisään tunnelmaan. Koe ainutlaatuinen pizzaelämys ja tule maistamaan aitoa napolilaista pizzaa Oulunkylään Siltavoudintielle, lähiön rauhaan, kaukana keskustan hälinästä.

Capperi ei ota lounasvarauksia ma-pe, walk in only.

Aukioloajat

Suljettu tänään
Monday
Suljettu
Tuesday
11:00 - 13:30
16:00 - 20:00
Wednesday
11:00 - 13:30
16:00 - 20:00
Thursday
11:00 - 13:30
16:00 - 20:00
Friday
11:00 - 13:30
16:00 - 21:00
Saturday
12:00 - 21:00
Sunday
12:00 - 20:00

Osoite

Capperi
Siltavoudintie 9
00640 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

CFF90582-F455-4B0D-A7E6-E6FFF25E54A4

Salaatit

4 tomaatteja salaatti

Vihreää salaattia, bufala-mozzarellaa, Corbari tomaatteja, keltaisia ja punaisia Piennolo tomaatteja, vihreitä tomaatteja, tuoretta basilikaa ja luomu ekstra-neitsytoliiviöljyä
10,00 €

Garibaldi salaatti

Vihreää salaattia, Friulin Speck, mozzarellaa, Tropean makea sipulia, keltaisia ja punaisia Piennolotomaatteja, Caiazzane oliiveja, sitruunalla maustettuja ekstra-neitsyoliiviöljyä.
12,00 €
E42C18FB-8C54-4B51-9B2D-139C3FD09AAE

Pizza

Margherita DOP

San Marzano-tomaatteja, mozzarella ja tuoretta basilikaa
10,50 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Capperi, Helsinki

Tarina alkaa ryhmästä ystäviä, jotka muuttivat kaikki Helsinkiin Oulunkylän lähistölle perheidensä kasvaessa. Maailmalta jäi eniten mieleen hyvä ruoka, jota ei liian paljoa alueelta löytynyt, joten perheet laittoivat voimansa yhteen ja pistivät pystyyn Capperin: Paikan, josta sai hyvää ruokaa, jota pystyisi syömään vaikka joka päivä. Eräs ryhmästä oli Miguel Angel Papaianni, Capperin Titolare, päällikkö. Italo-argentiinalainen koki tarinan ja ravintolan omakseen ja loi pizzaiolo Severino Salzanon kanssa ruokalistan, jollaista harvemmin löytää Napolin pohjoispuolelta. Lopputuloksena Helsingin Oulunkylässä Siltavoudintiellä on ravintola, joka maahantuo kaikki omat tarvikkeensa - jopa oman täysin uniikin pizzalaatikon, jossa Capperin herkullinen pizza pysyy tuoreena jopa 20 minuutin kuljetuksen ajan. Aidon napolilaisen pizzan taikina tehdään hienoimmasta italialaisesta, kylmäjauhetusta täysjyvävehnästä, jonka huomaa myös ravintoarvoista: Huippukorkea valkuaisaine- ja kuitupitoisuus tekevät pizzan pohjasta aidon napolilaisen pizzan arvoista. Herkullisen pohjan päälle laitetaan myöskin vain parasta: Tomaatteja San Marzanosta, Vesuviuksen alueelta ja Corbarasta; kolme kertaa peräkkäin maailman parhaaksi valittua Ella Mozzarellaa Campaniasta ja luonnollisesti kaikki muut tuoreet raaka-aineet. Napolilainen pizza vaatii myös muutakin kuin parhaat raaka-aineet ja sitä pidetäänkin vaativimpana versiona pizzasta. Annokset pitää valmistaa erittäin nopeasti, alle minuutissa 460-asteisessa kuparipäällysteisessä napolilaisessa erikoisuunissa. Uunin sisäpuoli on tehty sorrentolaisesta savesta, jonka erikoisuus on se, että se ei kuumene yli 500 asteen ja on itsepuhdistuva. Ennen paistamista taikina on saanut nousta 48 tuntia. Nämä pizzat kannattaa tulla kokeilemaan. Capperista löydät yli 50 asiakaspaikkaa, joten täällä onnistuvat isommatkin juhlat ja tapahtumat. Vain kivenheiton päässä Oulunkylän juna-asemasta sijaitsevaan pizzeria Capperiin voi tulla rentoutumaan ystävien, lapsien tai isovanhempien kanssa. Pöytävaraus kannattaa tehdä, sillä Capperi nauttii aikamoista suosiota pizzanrakastajien keskuudessa.

475 Capperi arvostelua

Loistava
5.1/6
475 arvostelua
Tunnelma:Viihtyisä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Ruoka:Herkullinen
Melu:Miellyttävä
Palvelu:Erinomainen
Hinta/laatu:Edullinen
"Hyvä"
4/6
Esko T.vuosi sitten · 1 arvostelu

Palvelu oli ystävällistä ja henkilökuntaa runsaasti. Istumapaikka oli kylmä. Ikkunoista huokui kylmä, vaikkei ulkona ollut edes pakkasta. Takka oli hieno lisä, mutta sen tuli oli vaatimaton. Gluteenittoman pitsan pohja oli omituinen, vaatii kehittämistä. Jäätelöt olivat houkuttelevan hyviä. Vaikka meitä oli vain viisi, niin pitsat totiin hyvin eri aikaa pöyt

"Hyvä"
4/6
Tanja V.vuosi sitten · 1 arvostelu

Pöytä keikkui pahasti, ja hankaloitti viiden ihmisen syömistä. Pöydän vaihtoa emme kyselleet, koska ravintola oli täysi. Toivottavasti korjataan. Ravintolan ikkunoissa ei ole minkäänlaisia kaihtimia ja aurinko paistoi suoraan silmiin, joka hiukan latisti tunnelmaa. Aurinkohan on ihana asia, mutta ei suoraan silmiin paistaessaan. Ruoka sen sijaan oli oikein hyvää :)

"Okei"
3/6
Janne M.10 kuukautta sitten · 5 arvostelua

Odotuksiin nähden entisen Lämpömaan takkakaupan tiloihin kovalla kohinalla tuotu napolilainen pizzauuni oli kohtuullisen iso pettymys. Aikoinaan Napolissa (2005) olen syönyt elämäni parhaan pizzan ja reilut 50 maata on tullut kierrettyä. Ei tämä pääse edes top100-listalle. Joko olen ymmärtänyt väärin mikä on hyvä pizza ja mitä tarkoittaa tulinen salamikastike tai sitten ravintola ei vain onnistunut tänään. Tulipahan tavallaan käytyä ravintolassa kaksi kertaa - ensimmäinen ja viimeinen.