Capperi – Tietoja

Oulunkyläläisen Capperin aidossa napolilaisessa kuparipäällysteisessä uunissa paistuu hetkessä herkullista pizzaa, joka kantaa raaka-aineidensa laadun ja tekemistapansa ansiosta Associazione Pizza Napoletana Gourmet -merkkiä ainoana Suomessa. Capperin noudattama Gourmet Pizza -tyyli yhdistää ylellisiä aineita vahvaan perinteeseen ja kilpailee Suomen parhaan pizzan tittelistä. Useilla raaka-aineilla on tarina, josta omistajat ovat ylpeitä ja joka on yksi ravintolan johtoajatuksista. He panostavat erinomaiseen laatuun, hyvään palveluun ja viihtyisään tunnelmaan. Koe ainutlaatuinen pizzaelämys ja tule maistamaan aitoa napolilaista pizzaa Oulunkylään Siltavoudintielle, lähiön rauhaan, kaukana keskustan hälinästä.

Capperi ei ota lounasvarauksia ma-pe, walk in only.

Aukioloajat

Suljettu tänään
maanantai
Suljettu
tiistai
11:00 - 13:30
16:00 - 21:00
keskiviikko
11:00 - 13:30
16:00 - 21:00
torstai
11:00 - 13:30
16:00 - 21:00
perjantai
11:00 - 13:30
16:00 - 21:00
lauantai
12:00 - 21:00
sunnuntai
12:00 - 20:00

Osoite

Capperi
Siltavoudintie 9
00640 Helsinki

Normaali menu

Pizza Menu

pdf

Lisää kohteesta Capperi, Helsinki

Tarina alkaa ryhmästä ystäviä, jotka muuttivat kaikki Helsinkiin Oulunkylän lähistölle perheidensä kasvaessa. Maailmalta jäi eniten mieleen hyvä ruoka, jota ei liian paljoa alueelta löytynyt, joten perheet laittoivat voimansa yhteen ja pistivät pystyyn Capperin: Paikan, josta sai hyvää ruokaa, jota pystyisi syömään vaikka joka päivä. Eräs ryhmästä oli Miguel Angel Papaianni, Capperin Titolare, päällikkö. Italo-argentiinalainen koki tarinan ja ravintolan omakseen ja loi pizzaiolo Severino Salzanon kanssa ruokalistan, jollaista harvemmin löytää Napolin pohjoispuolelta. Lopputuloksena Helsingin Oulunkylässä Siltavoudintiellä on ravintola, joka maahantuo kaikki omat tarvikkeensa - jopa oman täysin uniikin pizzalaatikon, jossa Capperin herkullinen pizza pysyy tuoreena jopa 20 minuutin kuljetuksen ajan. Aidon napolilaisen pizzan taikina tehdään hienoimmasta italialaisesta, kylmäjauhetusta täysjyvävehnästä, jonka huomaa myös ravintoarvoista: Huippukorkea valkuaisaine- ja kuitupitoisuus tekevät pizzan pohjasta aidon napolilaisen pizzan arvoista. Herkullisen pohjan päälle laitetaan myöskin vain parasta: Tomaatteja San Marzanosta, Vesuviuksen alueelta ja Corbarasta; kolme kertaa peräkkäin maailman parhaaksi valittua Ella Mozzarellaa Campaniasta ja luonnollisesti kaikki muut tuoreet raaka-aineet. Napolilainen pizza vaatii myös muutakin kuin parhaat raaka-aineet ja sitä pidetäänkin vaativimpana versiona pizzasta. Annokset pitää valmistaa erittäin nopeasti, alle minuutissa 460-asteisessa kuparipäällysteisessä napolilaisessa erikoisuunissa. Uunin sisäpuoli on tehty sorrentolaisesta savesta, jonka erikoisuus on se, että se ei kuumene yli 500 asteen ja on itsepuhdistuva. Ennen paistamista taikina on saanut nousta 48 tuntia. Nämä pizzat kannattaa tulla kokeilemaan. Capperista löydät yli 50 asiakaspaikkaa, joten täällä onnistuvat isommatkin juhlat ja tapahtumat. Vain kivenheiton päässä Oulunkylän juna-asemasta sijaitsevaan pizzeria Capperiin voi tulla rentoutumaan ystävien, lapsien tai isovanhempien kanssa. Pöytävaraus kannattaa tehdä, sillä Capperi nauttii aikamoista suosiota pizzanrakastajien keskuudessa.

350 Capperi arvostelua

Loistava
5.1/6
350 arvostelua
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Miellyttävä
Palvelu:Erinomainen
Tunnelma:Viihtyisä
Ruoka:Taivaallinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Sort by:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"6/6
Tiina H.seitsemän kuukautta sitten · 2 arvostelua

Ihana tunnelma ja hyvä palvelu. Lapsi huomioitiin aivan kuin italialaisessa pitseriassa, tervetulleena asiakkaana. Pizza oli hyvää ja tilaus saapui nopeasti. Vaikka ravintola oli täynnä, oli palvelu silti ensiluokkaista, eikä kiireentuntua ollut.

"Erinomainen"6/6
Petri T.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Todella hyvät pizzat ja erinomainen palvelu. Seurueessa ollut syntymäpäiväsankari huomioitiin yllätyksenä unohtumattomalla tavalla. Yksi parhaista ravintolakokemuksista pitkään aikaan, tänne mennään varmasti toistekin. Paikka tuntuu olevan suosittu, viikonloppuna kannattaa varata pöytä ajoissa.

"Upea"5/6
Minna K.seitsemän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Pizzalista oli erilainen kuin netissä, oli ilmeisesti juuri vaihtunut. Pizza maistui hyvälle ja henkilökunta oli ystävällistä. Ihmettelen vain, miten oli niin vähän asiakkaita, kun olin kuvitellut, että on kovin suosittu. Ehkä ajankohta oli sellainen (to klo 16).

"Huono"2/6
janne s.seitsemän kuukautta sitten · 1 arvostelu

tuotiin ensiksi väärä pizza. kiireessä tuli uusi joka oli keskeltä sitten aivan vetinen lillu nesteessä ja ilmeisesti sen takia, että paistettuja paprikoita vai olivatko etikka paprikoita niin ei ollut valutettu kunnolla nesteitä pois? taikina keskeltä ei ollut kypsä. reunoilta kyllä mutta johtuiko sitten nesteestä keskellä, että ei siinä 1min uunissa kypsynyt. jäi 17,- pizzasta neljäsosa syömättä loppujen lopuksi. loppu illasta sitten vatsassa kiersi taikinat. lähtiessä sain take away laatikon mukaan vaikka en pyytänyt ja sisälle katsoessa siinä oli naapuripöydän neidin kinkku pizan jäysteet joten ei mennyt ihan putkeen pizza elämys.

"Upea"5/6
Kaisa K.kuusi kuukautta sitten · 2 arvostelua

Very nice and warm athmosphere and decor. Amazing pizzas aboviusly. Suitable for children too. Better get reservation early, it's very popular, and for a reason. Didn't get any dessert, but must try Nutella pizza next time.

"Erinomainen"6/6
Eino H.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Aurinko paistoi silmiin, mutta muuten oli ihan kaikki ok. Ruuat tulivat oikeaan aikaan ja tarjoilija oli ystävällinen. Naulakko oli pienehkö. Ja mitä ne tavarat naulakon vieressä olivat. Ostettaviako? Eino Hosia

"Erinomainen"6/6
Juha M.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Excellent pizza and affordable drinks and very good service. What else do you need? Highly recommended place and warm atmosphere. Good to have a good place outside of city center.

"Erinomainen"6/6
Sade N.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Loistava ruoka, ja hyvä palvelu. Sali oli täynnä, mutta saimme silti nopeasti ruoat ja viinit eteemme. Samanlaista pizzaa on tarjolla harvoin, ja italialainen poikaystäväni kommentoi pizzan olevan "kuin aitoa italialaista".

"Upea"5/6
Janita S.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Gluteeniton Bella Donna pizza olin todellista herkkua! Pizzapohja pannupizzamainen, mutta ei laisinkaan kuiva vaan mehukas ja maistuva. Maut kohdillaan täytteisen kanssa. Ravintolan ilmapiiri oli rauhallinen ja rento. Palvelu erinomaista, nopeaa ja letkeää. Hintansa arvoinen kokemus kokonaisuudessaan!

"Hyvä"4/6
Olli-Matti V.viisi kuukautta sitten · 5 arvostelua

Viihtyisä ravintolasali. Naulakko on lähes ala-arvoinen. Pizzan odottelu kestää hyvin pitkään verrattuna siihen että paistoaika on lyhyt. Valmiissa pizzassa on paljon nestettä ja pizzan syönnin edetessä lautaselle jää tomaattimössöä; pizzapohjasta jää lähes raaka vaikutelma. Täytteet sinänsä ovat maukkaita ja mukavan vaihtelevia. Alkoholiton juomatarjonta on niukkaa.

......