Capperi – Tietoja

Oulunkyläläisen Capperin aidossa napolilaisessa kuparipäällysteisessä uunissa paistuu hetkessä herkullista pizzaa, joka kantaa raaka-aineidensa laadun ja tekemistapansa ansiosta Associazione Pizza Napoletana Gourmet -merkkiä ainoana Suomessa. Capperin noudattama Gourmet Pizza -tyyli yhdistää ylellisiä aineita vahvaan perinteeseen ja kilpailee Suomen parhaan pizzan tittelistä. Useilla raaka-aineilla on tarina, josta omistajat ovat ylpeitä ja joka on yksi ravintolan johtoajatuksista. He panostavat erinomaiseen laatuun, hyvään palveluun ja viihtyisään tunnelmaan. Koe ainutlaatuinen pizzaelämys ja tule maistamaan aitoa napolilaista pizzaa Oulunkylään Siltavoudintielle, lähiön rauhaan, kaukana keskustan hälinästä.

Capperi ei ota lounasvarauksia ma-pe, walk in only.

Aukioloajat

Suljettu tänään
maanantai
Suljettu
tiistai
11:00 - 13:30
16:00 - 21:00
keskiviikko
11:00 - 13:30
16:00 - 21:00
torstai
11:00 - 13:30
16:00 - 21:00
perjantai
11:00 - 13:30
16:00 - 21:00
lauantai
12:00 - 21:00
sunnuntai
12:00 - 20:00

Osoite

Capperi
Siltavoudintie 9
00640 Helsinki

Normaali menu

Pizza Menu

pdf

Lisää kohteesta Capperi, Helsinki

Tarina alkaa ryhmästä ystäviä, jotka muuttivat kaikki Helsinkiin Oulunkylän lähistölle perheidensä kasvaessa. Maailmalta jäi eniten mieleen hyvä ruoka, jota ei liian paljoa alueelta löytynyt, joten perheet laittoivat voimansa yhteen ja pistivät pystyyn Capperin: Paikan, josta sai hyvää ruokaa, jota pystyisi syömään vaikka joka päivä. Eräs ryhmästä oli Miguel Angel Papaianni, Capperin Titolare, päällikkö. Italo-argentiinalainen koki tarinan ja ravintolan omakseen ja loi pizzaiolo Severino Salzanon kanssa ruokalistan, jollaista harvemmin löytää Napolin pohjoispuolelta. Lopputuloksena Helsingin Oulunkylässä Siltavoudintiellä on ravintola, joka maahantuo kaikki omat tarvikkeensa - jopa oman täysin uniikin pizzalaatikon, jossa Capperin herkullinen pizza pysyy tuoreena jopa 20 minuutin kuljetuksen ajan. Aidon napolilaisen pizzan taikina tehdään hienoimmasta italialaisesta, kylmäjauhetusta täysjyvävehnästä, jonka huomaa myös ravintoarvoista: Huippukorkea valkuaisaine- ja kuitupitoisuus tekevät pizzan pohjasta aidon napolilaisen pizzan arvoista. Herkullisen pohjan päälle laitetaan myöskin vain parasta: Tomaatteja San Marzanosta, Vesuviuksen alueelta ja Corbarasta; kolme kertaa peräkkäin maailman parhaaksi valittua Ella Mozzarellaa Campaniasta ja luonnollisesti kaikki muut tuoreet raaka-aineet. Napolilainen pizza vaatii myös muutakin kuin parhaat raaka-aineet ja sitä pidetäänkin vaativimpana versiona pizzasta. Annokset pitää valmistaa erittäin nopeasti, alle minuutissa 460-asteisessa kuparipäällysteisessä napolilaisessa erikoisuunissa. Uunin sisäpuoli on tehty sorrentolaisesta savesta, jonka erikoisuus on se, että se ei kuumene yli 500 asteen ja on itsepuhdistuva. Ennen paistamista taikina on saanut nousta 48 tuntia. Nämä pizzat kannattaa tulla kokeilemaan. Capperista löydät yli 50 asiakaspaikkaa, joten täällä onnistuvat isommatkin juhlat ja tapahtumat. Vain kivenheiton päässä Oulunkylän juna-asemasta sijaitsevaan pizzeria Capperiin voi tulla rentoutumaan ystävien, lapsien tai isovanhempien kanssa. Pöytävaraus kannattaa tehdä, sillä Capperi nauttii aikamoista suosiota pizzanrakastajien keskuudessa.

350 Capperi arvostelua

Loistava
5.1/6
350 arvostelua
Melu:Miellyttävä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Hinta/laatu:Edullinen
Ruoka:Taivaallinen
Tunnelma:Viihtyisä
Palvelu:Erinomainen
Sort by:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Upea"5/6
Tiiu S.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ravintola Capperissa oli ystävällinen palvelu ja hyvä ruoka! Ravintolaelämys oli kohtuullisen hintainen. Ruokalista oli monipuolinen ja sieltä löytyi jokaiselle syöjälle mieluinen vaihtoehto. Tunnelma oli viihtyisä. Suosittelen!

"Upea"5/6
Hely K.kuusi kuukautta sitten · 4 arvostelua

Capperissa ruoka on erinomaista - kuten osasi odottaa. Samoin palvelu. Se, että saimme olla pöydässä vaan 1,5 tuntia jäi hieman harmittamaan, kun yksi ruokailija tuli myöhässä.

"Upea"5/6
Virpi K.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Pöytäänohjaus ontui. Meillä oli pöytävaraus, odotimme melko pitkään ennen kuin meitä palveltiin. Pöytävaraus todettiin ja sitten meidät unohdettiin kuin nallit kalliolle vielä hyväksi toviksi, siinä välillä ohjattiin meidän jälkeen tulleita pöytiin. Ei hyvä alku. Tilanne onneksi parani, tarjoilu oli erittäin ystävällistä ja joustavaa, alkupala ja pizza loistavaa, kahvi maukasta. Tulemme toistekin.

"Upea"5/6
Katja M.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Viihtyisä lähiravintola. Vähän mielikuvituksellisimpia vegaanisia pizzoja toivoisimme. Ja Vesuvio-pizzaan toivoisimme useampia oliiveja, kapriksia ja basilikanlehtiä. On mukavaa, jos Capperiin voi myös poiketa Limoncello-lasilliselle ilman pöytävarausta.

"Erinomainen"6/6
Tarmo K.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Kiva paikka, mukava tunnelma, asiantunteva henkilökunta. Hyvät ja edulliset luomulimut nuorisolle. Italialainen olut hanassa. Pizzat todella loistavat freshit ja maukkaat, kaikki maistui aidolle. Hieman hinnakasta jos vertaa lähiöpizzeriaan. Jos sinun mielestäsi Kotipizzan standardi lätyt on parhaat niin tänne ei kannata mennä.

"Upea"5/6
Riikka K.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Todella herkullisia pizzoja. Melko hintavia ne toki ovat perus-roiskeläppiin verrattuna, mutta jos osaa arvostaa oikeasti laadukkaita raaka-aineita, osaamista ja ammattitaitoa, ovat hintansa väärtejä. Tällä kertaa palvelukin pelasi. Kesällä käydessämme oli niin ruuhkaisaa, että odotteluajat olivat kohtuuttomia, nyt sen sijaan oli ripeää toimintaa, vaikka sali on lähes täynnä tälläkin kertaa.

"Hyvä"4/6
pekka h.kahdeksan kuukautta sitten · 1 arvostelu

Baarissa voisi ottaa drinkin, jos joutuu odottamaan paikan vapautumista tai oman pöytävarauksen alkamista. Tunnelma oli vähän hektinen. Kaipasin rauhallisempaa tunnelmaa. Jälkiruokaa ei tarjottu, piti itse pyytää ruokalistaa. Valokuvat annoksista helpottaisivat valintaa. Kyllä te tiedätte. Tilausta vastaanottaessa tarjoilijan pitäisi kysyä, maksetaanko yhdessä vai erikseen. Kaiken kaikkiaan käynti oli hienoinen pettymys. Johtuisiko siitä, että odotukset olivat liian korkealla lehtikirjoittelusta ja somehypetyksestä johtuen.

"Erinomainen"6/6
Kai S.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Kokemus oli jälleen erittäin hyvä. Ruoka ja palvelu kaikin puolin olvat todella hyviä. Tarjoilijoita oli riittävästi, tilaa oli kaikilla hyvinm ettekä hyvästä maineestanne hulimatta ole vieneet ravintolaa onneksi muualle ja pöytien ,määrää lisätty eikä ruuan hyvää laatua ole korvattu määrällä.

"Erinomainen"6/6
Aarne S.viisi kuukautta sitten · 2 arvostelua

Hyvä, ystävällinen ja nopea palvelu. Vaikka ruokalistalla vain pizzoja, on tarjonta todella laaja ja monipuolinen. Olemme olleet pari kertaa paikanpäällä ja tilanneet noudettavat pizzat pari kertaa. Aina olemme saaneet todella laadukkaita ja herkullisia napolilaispizzoja, jotka ovat täysin Napolissa nauttimiemme veroisia.

"Erinomainen"6/6
Sami S.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Paikka on sisältä oikein mukava ja viihtyisä. Palvelua saatiin heti, ja palvelun taso on moitteeton. Pizzoissakaan ei kestänyt kauaa, vaikka ravintola oli aivan täynnä. Kaikki maut olivat hyviä ja pizza-taikina erityisen maukasta. Täytteitä käytettiin reippaasti. Erikoipisteet edullisesta valkoviinistä :)