Capperi

OulunkyläItalialainen, Pizza
Loistava
5.1/6
385 arvostelua

Capperi – Tietoja

Oulunkyläläisen Capperin aidossa napolilaisessa kuparipäällysteisessä uunissa paistuu hetkessä herkullista pizzaa, joka kantaa raaka-aineidensa laadun ja tekemistapansa ansiosta Associazione Pizza Napoletana Gourmet -merkkiä ainoana Suomessa. Capperin noudattama Gourmet Pizza -tyyli yhdistää ylellisiä aineita vahvaan perinteeseen ja kilpailee Suomen parhaan pizzan tittelistä. Useilla raaka-aineilla on tarina, josta omistajat ovat ylpeitä ja joka on yksi ravintolan johtoajatuksista. He panostavat erinomaiseen laatuun, hyvään palveluun ja viihtyisään tunnelmaan. Koe ainutlaatuinen pizzaelämys ja tule maistamaan aitoa napolilaista pizzaa Oulunkylään Siltavoudintielle, lähiön rauhaan, kaukana keskustan hälinästä.

Capperi ei ota lounasvarauksia ma-pe, walk in only.

Aukioloajat

Suljettu tänään
maanantai
Suljettu
tiistai
11:00 - 13:30
16:00 - 21:00
keskiviikko
11:00 - 13:30
16:00 - 21:00
torstai
11:00 - 13:30
16:00 - 21:00
perjantai
11:00 - 13:30
16:00 - 21:00
lauantai
12:00 - 21:00
sunnuntai
12:00 - 20:00

Osoite

Capperi
Siltavoudintie 9
00640 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

CFF90582-F455-4B0D-A7E6-E6FFF25E54A4

Salaatit

Uusi

4 tomaatteja salaatti

Vihreää salaattia, bufala-mozzarellaa, Corbari tomaatteja, keltaisia ja punaisia Piennolo tomaatteja, vihreitä tomaatteja, tuoretta basilikaa ja luomu ekstra-neitsytoliiviöljyä
10,00 €
Uusi

Garibaldi salaatti

Vihreää salaattia, Friulin Speck, mozzarellaa, Tropean makea sipulia, keltaisia ja punaisia Piennolotomaatteja, Caiazzane oliiveja, sitruunalla maustettuja ekstra-neitsyoliiviöljyä.
12,00 €
E42C18FB-8C54-4B51-9B2D-139C3FD09AAE

Pizza

Uusi

Margherita DOP

San Marzano-tomaatteja, mozzarella ja tuoretta basilikaa
10,50 €

Lisää kohteesta Capperi, Helsinki

Tarina alkaa ryhmästä ystäviä, jotka muuttivat kaikki Helsinkiin Oulunkylän lähistölle perheidensä kasvaessa. Maailmalta jäi eniten mieleen hyvä ruoka, jota ei liian paljoa alueelta löytynyt, joten perheet laittoivat voimansa yhteen ja pistivät pystyyn Capperin: Paikan, josta sai hyvää ruokaa, jota pystyisi syömään vaikka joka päivä. Eräs ryhmästä oli Miguel Angel Papaianni, Capperin Titolare, päällikkö. Italo-argentiinalainen koki tarinan ja ravintolan omakseen ja loi pizzaiolo Severino Salzanon kanssa ruokalistan, jollaista harvemmin löytää Napolin pohjoispuolelta. Lopputuloksena Helsingin Oulunkylässä Siltavoudintiellä on ravintola, joka maahantuo kaikki omat tarvikkeensa - jopa oman täysin uniikin pizzalaatikon, jossa Capperin herkullinen pizza pysyy tuoreena jopa 20 minuutin kuljetuksen ajan. Aidon napolilaisen pizzan taikina tehdään hienoimmasta italialaisesta, kylmäjauhetusta täysjyvävehnästä, jonka huomaa myös ravintoarvoista: Huippukorkea valkuaisaine- ja kuitupitoisuus tekevät pizzan pohjasta aidon napolilaisen pizzan arvoista. Herkullisen pohjan päälle laitetaan myöskin vain parasta: Tomaatteja San Marzanosta, Vesuviuksen alueelta ja Corbarasta; kolme kertaa peräkkäin maailman parhaaksi valittua Ella Mozzarellaa Campaniasta ja luonnollisesti kaikki muut tuoreet raaka-aineet. Napolilainen pizza vaatii myös muutakin kuin parhaat raaka-aineet ja sitä pidetäänkin vaativimpana versiona pizzasta. Annokset pitää valmistaa erittäin nopeasti, alle minuutissa 460-asteisessa kuparipäällysteisessä napolilaisessa erikoisuunissa. Uunin sisäpuoli on tehty sorrentolaisesta savesta, jonka erikoisuus on se, että se ei kuumene yli 500 asteen ja on itsepuhdistuva. Ennen paistamista taikina on saanut nousta 48 tuntia. Nämä pizzat kannattaa tulla kokeilemaan. Capperista löydät yli 50 asiakaspaikkaa, joten täällä onnistuvat isommatkin juhlat ja tapahtumat. Vain kivenheiton päässä Oulunkylän juna-asemasta sijaitsevaan pizzeria Capperiin voi tulla rentoutumaan ystävien, lapsien tai isovanhempien kanssa. Pöytävaraus kannattaa tehdä, sillä Capperi nauttii aikamoista suosiota pizzanrakastajien keskuudessa.

385 Capperi arvostelua

Loistava
5.1/6
385 arvostelua
Melu:Miellyttävä
Hinta/laatu:Edullinen
Palvelu:Erinomainen
Ruoka:Herkullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
"Okei"
3/6
Vera K.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli erinomaista, mutta loppujen lopuksi kokemus muuttui ikäväksi joustamattoman palvelun takia. Ravintola oli puolityhjä, joten oletimme ettei meillä ole kiire syödä vaikka tiesimme varauksen olevan 1,5 tuntia. Tilasimme jälkiruuat ja vasta tämän jälkeen tarjoilija tuli yllättäen kertomaan että ravintolassa on alkamassa yksityitilaisuus ja että meidän tulisi syödä jälkiruuat ja lähteä. Jälkiruuat saapuivat, mutta emme kuitenkaan saaneet syödä niitä loppuun rauhassa, vaan tarjoilija tuli hätistelemään meidät kesken kaiken pois vaikka olimme tehneet ison laskun ja annoimme hyvän tipinkin. Ravintolassa oli edelleen runsaasti pöytiä, joten joustavampaa olisi ollut antaa meille se 15 minuuttia rauhassa syödä ja juoda loppuun ja vasta sitten kattaa pöytä, koska muualla tilaa oli runsaasti. Ikävä palvelu varjosti herkullista ruokaa ja hyvin alkanutta iltaamme.

"Erinomainen"
6/6
Emmi K.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Aina yhtä maukasta ruokaa, ystävällinen palvelu ja ihana ilmapiiri. Bufalina-pizza ei petä koskaan! Olen suositellut ravintolaa usean käynnin jälkeen monille ystävilleni ja saanut näin monet ihastumaan Capperin pizzoihin.

"Okei"
3/6
Ari M.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

I ordered 2 pizza, one for me and one for my wife. My wife get a wonderful taste of pizza but mine was too wet and oiled. It takes a lot of time I`m going to visit Capperi. If I pay 20€ about pizza I want to have delicious one. My visit was a huge disappoint.