Capperi – Tietoja

Oulunkyläläisen Capperin aidossa napolilaisessa kuparipäällysteisessä uunissa paistuu hetkessä herkullista pizzaa, joka kantaa raaka-aineidensa laadun ja tekemistapansa ansiosta Associazione Pizza Napoletana Gourmet -merkkiä ainoana Suomessa. Capperin noudattama Gourmet Pizza -tyyli yhdistää ylellisiä aineita vahvaan perinteeseen ja kilpailee Suomen parhaan pizzan tittelistä. Useilla raaka-aineilla on tarina, josta omistajat ovat ylpeitä ja joka on yksi ravintolan johtoajatuksista. He panostavat erinomaiseen laatuun, hyvään palveluun ja viihtyisään tunnelmaan. Koe ainutlaatuinen pizzaelämys ja tule maistamaan aitoa napolilaista pizzaa Oulunkylään Siltavoudintielle, lähiön rauhaan, kaukana keskustan hälinästä.

Capperi ei ota lounasvarauksia ma-pe, walk in only.

Aukioloajat

Suljettu tänään
maanantai
Suljettu
tiistai
11:00 - 13:30
16:00 - 21:00
keskiviikko
11:00 - 13:30
16:00 - 21:00
torstai
11:00 - 13:30
16:00 - 21:00
perjantai
11:00 - 13:30
16:00 - 21:00
lauantai
12:00 - 21:00
sunnuntai
12:00 - 20:00

Osoite

Capperi
Siltavoudintie 9
00640 Helsinki

Normaali menu

Pizza Menu

pdf

Lisää kohteesta Capperi, Helsinki

Tarina alkaa ryhmästä ystäviä, jotka muuttivat kaikki Helsinkiin Oulunkylän lähistölle perheidensä kasvaessa. Maailmalta jäi eniten mieleen hyvä ruoka, jota ei liian paljoa alueelta löytynyt, joten perheet laittoivat voimansa yhteen ja pistivät pystyyn Capperin: Paikan, josta sai hyvää ruokaa, jota pystyisi syömään vaikka joka päivä. Eräs ryhmästä oli Miguel Angel Papaianni, Capperin Titolare, päällikkö. Italo-argentiinalainen koki tarinan ja ravintolan omakseen ja loi pizzaiolo Severino Salzanon kanssa ruokalistan, jollaista harvemmin löytää Napolin pohjoispuolelta. Lopputuloksena Helsingin Oulunkylässä Siltavoudintiellä on ravintola, joka maahantuo kaikki omat tarvikkeensa - jopa oman täysin uniikin pizzalaatikon, jossa Capperin herkullinen pizza pysyy tuoreena jopa 20 minuutin kuljetuksen ajan. Aidon napolilaisen pizzan taikina tehdään hienoimmasta italialaisesta, kylmäjauhetusta täysjyvävehnästä, jonka huomaa myös ravintoarvoista: Huippukorkea valkuaisaine- ja kuitupitoisuus tekevät pizzan pohjasta aidon napolilaisen pizzan arvoista. Herkullisen pohjan päälle laitetaan myöskin vain parasta: Tomaatteja San Marzanosta, Vesuviuksen alueelta ja Corbarasta; kolme kertaa peräkkäin maailman parhaaksi valittua Ella Mozzarellaa Campaniasta ja luonnollisesti kaikki muut tuoreet raaka-aineet. Napolilainen pizza vaatii myös muutakin kuin parhaat raaka-aineet ja sitä pidetäänkin vaativimpana versiona pizzasta. Annokset pitää valmistaa erittäin nopeasti, alle minuutissa 460-asteisessa kuparipäällysteisessä napolilaisessa erikoisuunissa. Uunin sisäpuoli on tehty sorrentolaisesta savesta, jonka erikoisuus on se, että se ei kuumene yli 500 asteen ja on itsepuhdistuva. Ennen paistamista taikina on saanut nousta 48 tuntia. Nämä pizzat kannattaa tulla kokeilemaan. Capperista löydät yli 50 asiakaspaikkaa, joten täällä onnistuvat isommatkin juhlat ja tapahtumat. Vain kivenheiton päässä Oulunkylän juna-asemasta sijaitsevaan pizzeria Capperiin voi tulla rentoutumaan ystävien, lapsien tai isovanhempien kanssa. Pöytävaraus kannattaa tehdä, sillä Capperi nauttii aikamoista suosiota pizzanrakastajien keskuudessa.

350 Capperi arvostelua

Loistava
5.1/6
350 arvostelua
Melu:Miellyttävä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Hinta/laatu:Edullinen
Ruoka:Taivaallinen
Tunnelma:Viihtyisä
Palvelu:Erinomainen
Sort by:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Okei"3/6
Ari M.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

I ordered 2 pizza, one for me and one for my wife. My wife get a wonderful taste of pizza but mine was too wet and oiled. It takes a lot of time I`m going to visit Capperi. If I pay 20€ about pizza I want to have delicious one. My visit was a huge disappoint.

"Erinomainen"6/6
Herman V.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Juhlistimme isän syntymäpäivää Capperissa perheen kanssa. Ruoka oli näyttävää ja erittäin hyvää + mahtava henkilökunta. Sijainniltaan helppo löytää ja parkkipaikkoja on runsaasti. Suosittelen lämpimästi tätä mahtavaa ravintolaa!

"Hyvä"4/6
Marko F.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ensimmäinen käynti Capperissa oli ihan ok. Palvelu toimi hyvin ja tilaukset tulivat nopeasti. Pizzapohja oli erilainen, tai siihen verrattuna mitä ne yleensä ovat. Vaatii ehkä toisenkin käynnin, ennen kuin pystyy antamaan lopullisen "tuomion". Jälkiruokaversio "Pizza Nutella" oli tosi positiivinen yllätys.

"Hyvä"4/6
Tiina L.seitsemän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli hyvää ja palvelu oli hyvää myös suurimmalta osalta. Vierailumme lopussa kuitenkin kiireen tuntu palvelussa lisääntyi ja lopuksi jouduimme poistumaan baaritiskille syömään jäljellä olevat jälkiruokamme kun seuraavat asiakkaat jonottivat jo pöytään. Meitä ei oltu missään vaiheessa informoitu 1,5h ruokailuajasta. Siinä vaiheessa kiireetön sunnuntailounas tuntui kaikelta muulta kuin kiireettömältä. Meitä myös laskutettiin jo siinä vaiheessa kun söimme pöydässä vielä jälkiruokia. Ruokailukokemus olisi muuten ollut todella hyvä, mutta nyt tuli tunne, että halutaan vaan mahdollisimman pian porukka syöttää ja rahastaa. Harmi.

"Hyvä"4/6
Marja N.seitsemän kuukautta sitten · 1 arvostelu

HEI Capperin väki! Olimme 18.11lauantaina 4.henkilöä pitsalla.Kolmelle(3.) tuli annos melko nopeasti,itselleni ei tullut pitsaa vasta kun kyselimme ruuan perään.oli mennyt 20 min.kukaan ei kysellyt onko kaikki hyvin.pitsa saapui ja oli palanut reunastaan yli puolet.Siinäpä meni syntymäpäivä tunnelma melko pilalle.

"Erinomainen"6/6
Pirjo P.seitsemän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Aitoja napolilaisia makuja niin pizzoissa kuin juomissakin, Tilasin Capricciosan ja oli täydellinen. Tupa täynnä ja iloinen puheensorina täytti salin. Tunnelma epäsuomalainen, hyvä ja asiantunteva palvelu. Henkilökunta mukana suurella sydämellä. Syömisen nautinnon kruunasi tuplaespresso kera Limoncello-snapsin. Suosittelen lämpimästi niin pienemmille kuin suuremmillekin ystäväporukoille kuin perheillekin. Tee iltaruokailulle pöytävaraus, niin mahdut varmasti saliin.

"Erinomainen"6/6
Daniel B.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Super pizza. Deliziosa! Come in Italia! Il servizio è stato ottimo, gli ingredienti sono freschissimi. Sempre che ho delle visite famigliari le porto in Capperi.

"Erinomainen"6/6
Nelli V.neljä kuukautta sitten · 5 arvostelua

Todella hyvä palvelu koko henkilökunnalta ja ruoka sekä juomat niiiiiin hyvää! Parasta pizzaa vähään aikaan, nimikkopizza Capperi toimii. Nam! Jälkiruoaksi otettiin capuccinot. Parasta cappucinoa hetkeen.

"Erinomainen"6/6
Seppo S.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Supermakeat pizzat ja kodikas fiilis. Tarjoilu oli ystävällistä ja asiantuntevaa. Asiakkaat tuntuivat viihtyvän hyvin. Oli lapsiperheitä ja työporukoita. Capperi on varhaisen illan hyvä illallispaikka. Suosittelen.

"Erinomainen"6/6
Isabell G.kahdeksan kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ravintolakokemukseni Capperissa oli erinomainen! Suosittelen paikkaa todella lämpimästi aidon italialaisen pitsan ystäville. Ravintolan sisustus oli myös erittäin miellyttävä ja hyvin harkittu. Erityismaininnan saavat maukkaat oluet.