Capperi – Tietoja

Oulunkyläläisen Capperin aidossa napolilaisessa kuparipäällysteisessä uunissa paistuu hetkessä herkullista pizzaa, joka kantaa raaka-aineidensa laadun ja tekemistapansa ansiosta Associazione Pizza Napoletana Gourmet -merkkiä ainoana Suomessa. Capperin noudattama Gourmet Pizza -tyyli yhdistää ylellisiä aineita vahvaan perinteeseen ja kilpailee Suomen parhaan pizzan tittelistä. Useilla raaka-aineilla on tarina, josta omistajat ovat ylpeitä ja joka on yksi ravintolan johtoajatuksista. He panostavat erinomaiseen laatuun, hyvään palveluun ja viihtyisään tunnelmaan. Koe ainutlaatuinen pizzaelämys ja tule maistamaan aitoa napolilaista pizzaa Oulunkylään Siltavoudintielle, lähiön rauhaan, kaukana keskustan hälinästä.

Capperi ei ota lounasvarauksia ma-pe, walk in only.

Aukioloajat

Suljettu tänään
maanantai
Suljettu
tiistai
11:00 - 13:30
16:00 - 21:00
keskiviikko
11:00 - 13:30
16:00 - 21:00
torstai
11:00 - 13:30
16:00 - 21:00
perjantai
11:00 - 13:30
16:00 - 21:00
lauantai
12:00 - 21:00
sunnuntai
12:00 - 20:00

Osoite

Capperi
Siltavoudintie 9
00640 Helsinki

Normaali menu

Pizza Menu

pdf

Lisää kohteesta Capperi, Helsinki

Tarina alkaa ryhmästä ystäviä, jotka muuttivat kaikki Helsinkiin Oulunkylän lähistölle perheidensä kasvaessa. Maailmalta jäi eniten mieleen hyvä ruoka, jota ei liian paljoa alueelta löytynyt, joten perheet laittoivat voimansa yhteen ja pistivät pystyyn Capperin: Paikan, josta sai hyvää ruokaa, jota pystyisi syömään vaikka joka päivä. Eräs ryhmästä oli Miguel Angel Papaianni, Capperin Titolare, päällikkö. Italo-argentiinalainen koki tarinan ja ravintolan omakseen ja loi pizzaiolo Severino Salzanon kanssa ruokalistan, jollaista harvemmin löytää Napolin pohjoispuolelta. Lopputuloksena Helsingin Oulunkylässä Siltavoudintiellä on ravintola, joka maahantuo kaikki omat tarvikkeensa - jopa oman täysin uniikin pizzalaatikon, jossa Capperin herkullinen pizza pysyy tuoreena jopa 20 minuutin kuljetuksen ajan. Aidon napolilaisen pizzan taikina tehdään hienoimmasta italialaisesta, kylmäjauhetusta täysjyvävehnästä, jonka huomaa myös ravintoarvoista: Huippukorkea valkuaisaine- ja kuitupitoisuus tekevät pizzan pohjasta aidon napolilaisen pizzan arvoista. Herkullisen pohjan päälle laitetaan myöskin vain parasta: Tomaatteja San Marzanosta, Vesuviuksen alueelta ja Corbarasta; kolme kertaa peräkkäin maailman parhaaksi valittua Ella Mozzarellaa Campaniasta ja luonnollisesti kaikki muut tuoreet raaka-aineet. Napolilainen pizza vaatii myös muutakin kuin parhaat raaka-aineet ja sitä pidetäänkin vaativimpana versiona pizzasta. Annokset pitää valmistaa erittäin nopeasti, alle minuutissa 460-asteisessa kuparipäällysteisessä napolilaisessa erikoisuunissa. Uunin sisäpuoli on tehty sorrentolaisesta savesta, jonka erikoisuus on se, että se ei kuumene yli 500 asteen ja on itsepuhdistuva. Ennen paistamista taikina on saanut nousta 48 tuntia. Nämä pizzat kannattaa tulla kokeilemaan. Capperista löydät yli 50 asiakaspaikkaa, joten täällä onnistuvat isommatkin juhlat ja tapahtumat. Vain kivenheiton päässä Oulunkylän juna-asemasta sijaitsevaan pizzeria Capperiin voi tulla rentoutumaan ystävien, lapsien tai isovanhempien kanssa. Pöytävaraus kannattaa tehdä, sillä Capperi nauttii aikamoista suosiota pizzanrakastajien keskuudessa.

350 Capperi arvostelua

Loistava
5.1/6
350 arvostelua
Melu:Miellyttävä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Hinta/laatu:Edullinen
Ruoka:Taivaallinen
Tunnelma:Viihtyisä
Palvelu:Erinomainen
Sort by:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Upea"5/6
Marika T.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hyvä ruoka, miellyttävä ilmapiiri ja loistava palvelu. Tupa täynnä tiistai iltana kertoo kaiken.

"Erinomainen"6/6
Jyrki K.kaksi kuukautta sitten · 2 arvostelua

Loistava ruoka ja palvelu. Ehdottomasti kaupungin top 3 joukossa pizzerioista.

"Huono"2/6
Ilpo A.seitsemän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hidas ja jonkin verran epäkohtelias palvelu. Eturuoka tuli vasta 50 minuutin kuluttua tilauksesta. Pizzat ok, pizzapohjat hiukan raakoja(?). Hyvät raaka-aineet. Tuolit epämukavat. Hinta-laatusuhde oli välttävä. Paikka lähes täynnä tiistai-iltana.

"Huono"2/6
Matti J.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Pizzat eivät olleet kummoisia. Aivan liikaa täytteitä, pohja pehmenee ja ei ole kiva syödä. Pohja oli liian paksu ja hieman palanut joten tekemistä piisaa. Huono maku jäi käynnistä.

"Huono"2/6
Mari T.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ei tunnettu itseämme tervetulleiksi, tarjoilija ei auttanut yhtään. Pitsa ei vastannut odotuksia, vetistä ja toinen pitsa pohjasta ihan musta. Talon punaviini oli pahaa. Ei mennä uudestaan.

"Okei"3/6
Simo J.seitsemän kuukautta sitten · 1 arvostelu

ok food, service was polite and price level was acceptable

"Kauhea"1/6
Minna B.seitsemän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Pöytävarauksesta huolimatta hidas palvelu. Pitkä odotusaika. Pizzat nopeasti jäähtyvät, eivät mitenkään erityiset. Jälkiruokaa ei kukaan tarjonnut, lasku piti pyytää itse. Laskusta näimme vain loppusumman -ei erittelyä? Paljon melua tyhjästä.