Cafè Talo

Hakaniemikansainvälinen, eurooppalainen
Cafè Talo Helsinki image 1
Cafè Talo Helsinki image 2
Cafè Talo Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Cafè Talo – Tietoja

Hämeentiellä Hakaniemen kauppahallia vastapäätä sijaitseva Cafe Talo on ruokaravintola, street bar ja teatteriravintola, jonka keittiö on moderni sekoitus erilaisia kansainvälisiä makuja. Annosten loistavat maut syntyvät tuoreista raaka-aineista, ja kaikki tehdään itse käsityönä ravintolan keittiössä. Cafe Talon raikas ja persoonallinen sisustus sekä miellyttävän välitön ilmapiiri houkuttelee asiakkaat viettämään aikaa ystävien kanssa pidempäänkin. Hakaniemen ja Kallion alueen urbaani helsinkiläinen olohuone Cafe Talo hoitaa tilauksesta myös erilaiset yksityistilaisuudet.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 11:00
Sunday
11:00 - 15:00
Monday
14:00 - 00:00
Tuesday
14:00 - 00:00
Wednesday
14:00 - 02:00
Thursday
14:00 - 02:00
Friday
14:00 - 02:00
Saturday
12:00 - 02:00

Osoite

Cafè Talo
Hämeentie 2 b
00530 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

TALON FOCACCIAA (L)

& punajuurihummusta
4,50 €

BATATAS BRAVAS (G,M)

& chipotlemajoneesi.
6,00 €

PAAHDETTUA KUKKAKAALIA JOGURTTIHUMMUKSELLA (VL, G)

6,00 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Cafè Talo, Helsinki

Nuorekas ja trendikäs Cafe Talo kutsuu ruokailemaan ja viihtymään viinien ja oluiden äärelle Helsingin Hakaniemeen. Ravintolan kiinnostava ruokalista tarjoaa raikkaita ja tuoreita makuja eri puolilta maailmaa. Jo alkupalalistalta voit maistella niin italialaisia, espanjalaisia, ranskalaisia kuin lähi-itä- ja aasialaisvaikutteisia herkkuja. Pääruoaksi esimerkiksi mehevä hampurilainen on aina hyvä valinta. Viinilistan painotus on luomussa ja reilun kaupan viineissä. Jokainen viini on huolella valittu, ja listalla on vain loistavia viinejä.

Cafe Talon ravintolaa ja baaria yhdistelevä kahteen kerrokseen jaettu tila sopii monenlaiseen tilanteeseen, sekä ruokailuun että rentoon hengailuun yläkerran mukavilla sohvilla. Värikäs ja rento ilmapiiri houkuttelee niin trenditietoisia nuoria aikuisia, vanhempaa väkeä kuin lapsiperheitä. Loistava sijainti Hämeentiellä Hakaniemen kauppahallia vastapäätä ja hyvät kulkuyhteyden myös Helsingin keskustasta takaavat, että Cafe Taloon on helppo tulla. Talo toteuttaa myös Arena-näyttämön teatteriesityksen ravintolapalvelut ja hoitaa tilauksesta myös yksityistilaisuudet. Voit siis nauttia Cafe Talon hyvistä ja tuoreista annoksista monissa merkeissä.

Reviews coming soon - Reserve and be the first!