Quandoo
(FI) Suomi

Cafè Talo

Hakaniemi Kansainvälinen €€€ +100

Sinun Cafè Talo

Hämeentiellä Hakaniemen kauppahallia vastapäätä sijaitseva Cafe Talo on ruokaravintola, street bar ja teatteriravintola, jonka keittiö on moderni sekoitus erilaisia kansainvälisiä makuja. Annosten loistavat maut syntyvät tuoreista raaka-aineista, ja kaikki tehdään itse käsityönä ravintolan keittiössä. Cafe Talon raikas ja persoonallinen sisustus sekä miellyttävän välitön ilmapiiri houkuttelee asiakkaat viettämään aikaa ystävien kanssa pidempäänkin. Hakaniemen ja Kallion alueen urbaani helsinkiläinen olohuone Cafe Talo hoitaa tilauksesta myös erilaiset yksityistilaisuudet.

Aukioloajat

  • Maanantai 14:00 - 00:00
  • Tiistai 14:00 - 00:00
  • Keskiviikko 14:00 - 02:00
  • Torstai 14:00 - 02:00
  • Perjantai 14:00 - 02:00
  • Lauantai 12:00 - 02:00
  • Sunnutai 11:00 - 15:00
Cafè Talo, Hämeentie 2 b, 00530 Helsinki

Filosofia

Nuorekas ja trendikäs Cafe Talo kutsuu ruokailemaan ja viihtymään viinien ja oluiden äärelle Helsingin Hakaniemeen. Ravintolan kiinnostava ruokalista tarjoaa raikkaita ja tuoreita makuja eri puolilta maailmaa. Jo alkupalalistalta voit maistella niin italialaisia, espanjalaisia, ranskalaisia kuin lähi-itä- ja aasialaisvaikutteisia herkkuja. Pääruoaksi esimerkiksi mehevä hampurilainen on aina hyvä valinta. Viinilistan painotus on luomussa ja reilun kaupan viineissä. Jokainen viini on huolella valittu, ja listalla on vain loistavia viinejä.

Cafe Talon ravintolaa ja baaria yhdistelevä kahteen kerrokseen jaettu tila sopii monenlaiseen tilanteeseen, sekä ruokailuun että rentoon hengailuun yläkerran mukavilla sohvilla. Värikäs ja rento ilmapiiri houkuttelee niin trenditietoisia nuoria aikuisia, vanhempaa väkeä kuin lapsiperheitä. Loistava sijainti Hämeentiellä Hakaniemen kauppahallia vastapäätä ja hyvät kulkuyhteyden myös Helsingin keskustasta takaavat, että Cafe Taloon on helppo tulla. Talo toteuttaa myös Arena-näyttämön teatteriesityksen ravintolapalvelut ja hoitaa tilauksesta myös yksityistilaisuudet. Voit siis nauttia Cafe Talon hyvistä ja tuoreista annoksista monissa merkeissä.

Esimerkkimenu