Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Tampere
Keskusta
Eflatun

Eflatun

kansainvälinen, välimerellinen

Pääruoat maksavat noin10€

Kuva kohteesta Eflatun, Keskusta, Tampere
Eflatun ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

Eflatun – Tietoja

Perheille sopiva ✨
Korttimaksu
Pysäköintimahdollisuus
Ilmastointi
Avoinna tänään
-
Avaa klo 11:00
Friday
11:00 - 21:00
Saturday
11:00 - 21:00
Sunday
Suljettu
Monday
11:00 - 21:00
Tuesday
11:00 - 21:00
Wednesday
11:00 - 21:00
Thursday
11:00 - 21:00

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Eflatun

Eflatun on Tampereen keskustassa, Puutarhakadulla sijaitseva ravintola, jossa herkutellaan kansainvälisesti Välimeren herkuilla. Erityisesti itäisen Välimeren keittiöt ovat hyvin edustettuina. Arkisin lounasaikaan on tarjolla päivittäin vaihtuva valikoima lämpiä ruokia, salaatteja ja meze-herkkuja seisovasta pöydästä. Tarjolla voi olla esimerkiksi mureaa uunilammasta, kana- ja kasvispatoja sekä börek- ja pide-piiraita. Asiaan kuuluu tietenkin aina myös vastaleivottua leipä, joka maistuu vastustamattomalta esimerkiksi erilaisten levitteiden ja tahnojen kera. Iltalistalta voi valita erilaisia kebab-, kana-, kala- ja falafel-annoksia, täytettyjä pita-leipiä, mezelautasia, ruokaisia salaatteja sekä pastaa ja pizzaa. Lauantaisin katetaan runsas buffet-brunssi. Eflatun sijaitsee keskeisellä paikalla, vain kivenheiton päässä Keskustorilta ja Kirjastonpuistosta, lähellä Finlaysonin tehdasaluetta.

Usein kysytyt kysymykset

Tarjoileeko ravintola Eflatun kansainvälinen ruokaa?

Kyllä, ravintola Eflatun tarjoilee kansainvälinen ruokaa ja myös välimerellinen ruokaa.

Voinko maksaa luottokortilla ravintolassa Eflatun?

Kyllä, voit maksaa seuraavilla korteilla: Visa, Mastercard, Debit / Maestro, Lähimaksu.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Eflatun?

Miksi kohteesta Eflatun puhutaan niin paljon? Erinomainen kansainvälinen ruoka sekä juomat saavat asiakkaat palaamaan yhä uudelleen kohteeseen Eflatun. Eflatun sijaitsee alueella Keskusta, Tampere, ja tarjoilee annoksia kuten välimerellinen. Katso, miten Eflatun erottuu muista kaupungin Tampere paikoista ja varaa pöytä vaikka heti ja nauti ravintolaelämyksestä.