Brasserie Regatta – Tietoja
Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Brasserie Regatta
Hangon keskustassa Torikadulla sijaitseva Brasserie Regatta tarjoilee klassista ranskalaista bistro-tunnelmaa sekä tuoreista lähiraaka-aineista valmistettua ruokaa skandinaavisen ja ranskalaisen keittiön vaikuttein. Brasserie Regatta sijaitsee Hotel Regattan yhteydessä palvellen siis myös hotelliin majoittuvia. Brasserie Regattasta saa joka päivä aamiaista noutopöydästä. Illallinen valitaan napakalta à la carte -listalta, jonka annokset vaihtuvat vuodenaikojen ja parhaiden raaka-aineiden saatavuuden mukaan. Perjantaisin klo 11–14 tarjoillaan viikoittain vaihtuvat lounas, joka noudattaa samaa sesonkiperiaatetta. Lobby Barin puolella voi nauttia monipuolisesta viini ja -olutvalikoimista sekä hyvistä uuden ajan cocktaileista.
Usein kysytyt kysymykset
Voinko maksaa luottokortilla ravintolassa Brasserie Regatta?
Onko ravintolassa Brasserie Regatta pysäköintitilaa?
Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Brasserie Regatta?
Skandinaavista ja ranskalaista keittiötä edustava Brasserie Regatta sijaitsee Torikadulla, Hangon keskustassa, Regatta SPA Hotelin yhteydessä. Hotellirakennus entisöitiin vuonna 2013 alkuperäiseen, Lars Sonckin vuonna 1898 suunnittelemaan jugend-asuunsa. Päivisin raikkaan valoisa, iltaisin hämyisän tunnelmallinen ravintolatila löytyy hotellin sisäpihan puolelta. Ravintolan ikkunoista näkyy myös vanha kivimuuri, joka tuo tilaan ripauksen bistro-henkeen sopivaa rosoisuutta. Kesäkaudella tilan edustalle kalustetaan myös terassi, joka houkuttelee lasilliselle meri näkymin.
Brasserie Regattan skandinaavisen ja ranskalaisen keittiön vaikutteet näkyvät ruokalistalla lounaasta illalliseen. Raaka-aineet hankitaan Hangosta tai aina mahdollisimman läheltä. Tarjonta vaihtuu sesongeittain, mutta eri aikojen ruokalistoilta poimitut annos-esimerkit, kuten konjakkikraavattu lohi, yrttikuorrutettu karitsan sisäfile ja paistettu kuha sahramikastikkeen kera saavat heti veden kielelle. Tai maistuisiko vaikkapa tattikeitto tryffelivaahdolla, entrecote maustevoilla siveltynä ja loppuun raikas tyrni crème brulee? Lisäksi ateriaa kuin ateriaa tukevat suoraan Välimeren viinitarhoilta tuodut viinit sekä hyvä olutvalikoima. Juhlakausien ja muiden pyhien ympärillä kannattaa kurkata ravintolan omille verkkosivuille, sillä toisinaan Brasserie Regattassa herkutellaan myös runsaan brunssilla.