Arvostelut: Ravintola Manala

Loistava
4.8/6
629 arvostelua
Ravintola Manala Helsinki image 1
Ravintola Manala Helsinki image 2
Ravintola Manala Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

629 Ravintola Manala arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Ravintola Manala annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.8/6
629 arvostelua
Tunnelma:Viihtyisä
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Ei häirinnyt
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Ruoka:Herkullinen
Palvelu:Erinomainen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Fernando T.neljä päivää sitten · 11 arvostelua

Cozy, great service. Right balance of international and Finnish dishes. Open till late -which is rather unusual in Helsinki.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Susanna S.kuusi päivää sitten · 10 arvostelua

Viihtyisä aloittelupaikka ennen konserttia Musiikkitalolla. Miellyttävä palvelu, maistuva ruoka ja erinomaiset drinkit tarjosivat hyvän alun vapaaillalle.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Ahti H.yhdeksän päivää sitten · 1 arvostelu

Mukava paikka. Hyvä sijainti. Ruoka ok, hyvää livemusiikkia kaupan päälle

Uusi"Erinomainen"
6/6
Antti K.11 päivää sitten · 4 arvostelua

Hyvät ja isot pizzat! Palvelu myös huolehtivasta. Olut 6.66 eur

"Okei"
3/6
Raisa O.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Haluan jo tähän alkuun mainita, että tämä on palaute (ei valitus) ja toivottavasti myös otetaan vastaan kehittävästi: Olimme 8 henkilön ryhmänä liikenteessä ja kuten jo varatessa mainitsin maksamme kaiken yhdellä kortilla. Alkumaljoja odotimme tilauksen tehtyämme noin 30 min, viini pullot tuotiin pöytään ->ei kaadettu laseihin tai maistatettu (noh kierre korkki, mutta voisi sen viinin sentäs lasiin kaataa..) alkupalojen saanti kesti kauan, pääruoka ja jälkiruoka valmistui kohtuullisessa ajassa ja siitä kiitosnja piste keittiölle.. Ruoka-annokset hiukan haaleita ja yksi palautti pihvin väärän kypsyyden takia, makumaailmassa ei moitittavaa.. Uusi pihvi tuli sovitussa ajassa eli 7min ja siitä taasen piste :) Mitään ei myyty tai suositeltu, plokkivihkoa katsottiin hyvin tiiviisti samaan aikaan, kun kynä kirjoitti siihen tilausta (=kirjoittamiseen keskityttiin enemmän kuin asiakkaaseen, katsetta ei juurikaan nostettu paperista) Kassajärjestelmä tuntui olevan hyvin haasteellinen ja aikaa vievä.. alkuruokia ja alkujuomia bongattiin koneelle arviolta 15 min ja juomien valmistus vei toiset 15 min.. siitä 10 min ja alkupalat oli pöydässä eli niitä odotettiin noin 40 min.. Pääruoat ja ruokajuomat saatiin tilattua kun alkapalat tuli pöytää ja alkumaljoista oltin otettu muutama hörppy.. Jos alkumaljat olisi tullut nopeammin olisimme kerenneet ottaa alkupalalle uudet juomat! Vaikka laskumme oli noin 85e/henkilö niin SUOSITTELEMALLA, myymällä ja tekemällä välikäynnit olisi laskulle saanut helposti +35€/henkilö lisää + tarjoilijalle/kokille tippiä.. En tiedä oliko tarjoilija uusi tai oliko hänet perehdytetty huonosti. Oliko häntä perehdytettty ollenkaan? itse olisin laittanut ryhmälle joka ilmoittaa, että maksamme kaiken samasta sen kovimman myyntitykin hommiin ja sitä kautta kotiuttanut jokaisen euron.. Tarjoilijasta huomasi, että hän loppua kohden yritti parhaansa ja sieti meidän huonoa huumoria loistavasti, siitä piste hänelle.

"Upea"
5/6
Kaija T.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Kaikki sujui hyvin, mutta kiireen kera. Pyysimme aluksi puolukkaglögit ja ne tulivat pöytään heti. Esitimme glögitilauksen ohessa myös ruokajuoma ja ruokatilauksen. Emme ehtineet nauttia glögistä kuin kolmasosan, kun kaikki muu tilattu tuotiin eteemme. Aivan liian pian. Kyllä hyvän ravintolan pitäisi tuoda uutta juotavaa, vasta kun edellinen on juotu. Minusta myös tyhjät lait pitäisi viedä pois ennen ruokien ja uusien juomien tuomista pöytään. Vaatenaulakko oli liian pieni ja sijoitettu seinää vasten, joten takaosaan oli mahdotonta ripustaa märät takit. Kaija Tuohiniemi

"Okei"
3/6
Maarit V.kaksi vuotta sitten · 2 arvostelua

Meillä oli tismalleen samanlainen kokemus kuin Raimo L:llä 15.2. Olimme pe 19.2.2016 klo 17.30 Manalassa ja pöydän olimme varanneet jo n. 1 kk aiemmin. Tottakai odotimme saavamme sen parhaalta paikalta erikseen pyytämättä, mutta ei - meidät laitettiin yhteen ravintolan huonoimmista pöydistä keskelle kulkuväylää. Pyysimme heti päästä toiseen pöytään, esim. ikkunan vieressä oli vapaa pöytä koko ruokailumme ajan (viivyimme klo 19 asti), samoin lukuisia muita vapaita pöytiä olisi löytynyt. Tarjoilija vain sanoi ettei onnistu vaihtaa pöytää, koska ravintola on täyteen varattu! Kumma kyllä, toisen tarjoilijan vieraille sanottiin, että voivat valita minne istuvat...Muuten palvelu oli hyvää ja pizzatkin olivat ok, tosin eivät maineensa veroiset. Ehkä tarjoilijan kannattaisi käyttää hieman luovuutta ja tilannetajua, sillä varmasti olisimme tulleet uudestaan jos toiveemme olisi huomioitu. Ensi kerralla mietimme toista ruokapaikkaa ennen mainiota Manala Comedyn esitystä.

"Upea"
5/6
Martti L.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Tulimme myöhään eli noin kello 22, joka on Suomessa poikkeuksellinen aika tulla syömään ainakin minulle. Henkilökunta oli kuitenkin ystävällinen ja valmis palvelemaan heti baarista lähtien. Tilaus, ruokajuomat ja ruoka tarjoiltiin kohteliaasti eikä odotusajat olleet liika pitkiä. Jälkiruuan oheen olimme tilaamassa myös juoman, mutta siinä vaiheessa ei näkynyt tarjoilijaa, joka oli pieni miinus muuten hyvin sujuneessa illassa. Myös laskun saimme nopeasti. Hyvä kokemus myöhäiselle päivälliselle. Tämä muutenkin positiivista, koska yleensä paikassa kuin paikassa keittiö mene kiinni viimeistään 22.30.

"Upea"
5/6
Leena-Marjatta L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli hyvää, palvelu pelasi erittäin hyvin alkuun. Manala on hyvä perjantai-illan rento tapaamismesta, jossa myös ruoka hyvää. Jos menojalkaa alkaa vipattaa jatkoon on hyvä mahdollisuudet. Ainoa pieni miinus on sama joka vaivaa monia suomalaisia ravintoloja - syömisen jälkeen ei enää kysellä tarvitaanko esim. lisää juomaa ja laskun maksamista joutuu huitomaan pidempäänkin.. ei siinä pöydän kulmalla tarvitse jatkuvasti roikkua mutta jos havaitsee, että vesikannu, lasit ja pullot ovat asiakkaalla tyhjät voisi varmasti kysyä onko toiveita.. muuten ok.

"Erinomainen"
6/6
Juha K.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hyvä meisninki! Ihana itsenäisyyden henki salissa ja palvelu pelaa hyvin ja nopeasti! Ruuan laatu ja maku hyviä ja täyteläisiä. Kaveri valitteli, ettei ennen pääruokaa saanut mitään apetta, mutta tajusin vasta jälkikäteen ettei sisään tullessa kerrottu leipäpöydästä —> unohdus ja emme hakeneet knäckeriä. Eräs seurueen jäsen joutui hitusen aiemmin lähtiessään itse erittelemään oman laskunsa (eli mitä itse maksoi - tämänhän korjaa inansa petratulla asiakirjahallinnolla).