Arvostelut: Ravintola Manala

Töölökansainvälinen
Loistava
4.7/6
541 arvostelua
Ravintola Manala Helsinki image 1
Ravintola Manala Helsinki image 2
Ravintola Manala Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

541 Ravintola Manala arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Ravintola Manala annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.7/6
541 arvostelua
Tunnelma:Viihtyisä
Palvelu:Erinomainen
Ruoka:Herkullinen
Melu:Ei häirinnyt
Hinta/laatu:Edullinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Milla V.kolme päivää sitten · 2 arvostelua

Tosi kiva tunnelma, ystävällinen henkilökunta ja oikein hyvää ruokaa. Salissa oli mukavan hiljaista ja sopiva valaistus. Sisään olisi voinut päästää jo vähän ennen klo 14 kun ulkona satoi vettä.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Elina R.11 päivää sitten · 2 arvostelua

Herkullista lohisoppaa tuli koko kattilallinen pöytään ja palvelu toimi hienosti. Laskut erikseen ei aiheuttanut ongelmaa. Manala on aina yhtä varma paikka ja sijainti mitä mainioin. Kiitos 💗

"Erinomainen"
6/6
Elli L.15 päivää sitten · 1 arvostelu

Ainakin pizza, ahven ja mutakakku saa todella hyviä arvosteluja meidän porukalta! Tarjoilija oli myös ystävällinen ja hauska. Tunnelmaa kohotti myös oikea live jazz-bändi baarin puolella. Suosittelemme!

"Erinomainen"
6/6
Kirsi I.23 päivää sitten · 1 arvostelu

Helsingin parhaat poropizzat ja uskomattoman hyvä palvelu. Live esiintyjät ovat mukava lisä. Hyvä ja rento tunnelma ja meininki. Kokonaisuus oli aivan loistava. Suosittelen lämpimästi, kyllä

"Okei"
3/6
Raisa O.vuosi sitten · 1 arvostelu

Haluan jo tähän alkuun mainita, että tämä on palaute (ei valitus) ja toivottavasti myös otetaan vastaan kehittävästi: Olimme 8 henkilön ryhmänä liikenteessä ja kuten jo varatessa mainitsin maksamme kaiken yhdellä kortilla. Alkumaljoja odotimme tilauksen tehtyämme noin 30 min, viini pullot tuotiin pöytään ->ei kaadettu laseihin tai maistatettu (noh kierre korkki, mutta voisi sen viinin sentäs lasiin kaataa..) alkupalojen saanti kesti kauan, pääruoka ja jälkiruoka valmistui kohtuullisessa ajassa ja siitä kiitosnja piste keittiölle.. Ruoka-annokset hiukan haaleita ja yksi palautti pihvin väärän kypsyyden takia, makumaailmassa ei moitittavaa.. Uusi pihvi tuli sovitussa ajassa eli 7min ja siitä taasen piste :) Mitään ei myyty tai suositeltu, plokkivihkoa katsottiin hyvin tiiviisti samaan aikaan, kun kynä kirjoitti siihen tilausta (=kirjoittamiseen keskityttiin enemmän kuin asiakkaaseen, katsetta ei juurikaan nostettu paperista) Kassajärjestelmä tuntui olevan hyvin haasteellinen ja aikaa vievä.. alkuruokia ja alkujuomia bongattiin koneelle arviolta 15 min ja juomien valmistus vei toiset 15 min.. siitä 10 min ja alkupalat oli pöydässä eli niitä odotettiin noin 40 min.. Pääruoat ja ruokajuomat saatiin tilattua kun alkapalat tuli pöytää ja alkumaljoista oltin otettu muutama hörppy.. Jos alkumaljat olisi tullut nopeammin olisimme kerenneet ottaa alkupalalle uudet juomat! Vaikka laskumme oli noin 85e/henkilö niin SUOSITTELEMALLA, myymällä ja tekemällä välikäynnit olisi laskulle saanut helposti +35€/henkilö lisää + tarjoilijalle/kokille tippiä.. En tiedä oliko tarjoilija uusi tai oliko hänet perehdytetty huonosti. Oliko häntä perehdytettty ollenkaan? itse olisin laittanut ryhmälle joka ilmoittaa, että maksamme kaiken samasta sen kovimman myyntitykin hommiin ja sitä kautta kotiuttanut jokaisen euron.. Tarjoilijasta huomasi, että hän loppua kohden yritti parhaansa ja sieti meidän huonoa huumoria loistavasti, siitä piste hänelle.

"Okei"
3/6
Maarit V.vuosi sitten · 2 arvostelua

Meillä oli tismalleen samanlainen kokemus kuin Raimo L:llä 15.2. Olimme pe 19.2.2016 klo 17.30 Manalassa ja pöydän olimme varanneet jo n. 1 kk aiemmin. Tottakai odotimme saavamme sen parhaalta paikalta erikseen pyytämättä, mutta ei - meidät laitettiin yhteen ravintolan huonoimmista pöydistä keskelle kulkuväylää. Pyysimme heti päästä toiseen pöytään, esim. ikkunan vieressä oli vapaa pöytä koko ruokailumme ajan (viivyimme klo 19 asti), samoin lukuisia muita vapaita pöytiä olisi löytynyt. Tarjoilija vain sanoi ettei onnistu vaihtaa pöytää, koska ravintola on täyteen varattu! Kumma kyllä, toisen tarjoilijan vieraille sanottiin, että voivat valita minne istuvat...Muuten palvelu oli hyvää ja pizzatkin olivat ok, tosin eivät maineensa veroiset. Ehkä tarjoilijan kannattaisi käyttää hieman luovuutta ja tilannetajua, sillä varmasti olisimme tulleet uudestaan jos toiveemme olisi huomioitu. Ensi kerralla mietimme toista ruokapaikkaa ennen mainiota Manala Comedyn esitystä.

"Upea"
5/6
Martti L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Tulimme myöhään eli noin kello 22, joka on Suomessa poikkeuksellinen aika tulla syömään ainakin minulle. Henkilökunta oli kuitenkin ystävällinen ja valmis palvelemaan heti baarista lähtien. Tilaus, ruokajuomat ja ruoka tarjoiltiin kohteliaasti eikä odotusajat olleet liika pitkiä. Jälkiruuan oheen olimme tilaamassa myös juoman, mutta siinä vaiheessa ei näkynyt tarjoilijaa, joka oli pieni miinus muuten hyvin sujuneessa illassa. Myös laskun saimme nopeasti. Hyvä kokemus myöhäiselle päivälliselle. Tämä muutenkin positiivista, koska yleensä paikassa kuin paikassa keittiö mene kiinni viimeistään 22.30.

"Upea"
5/6
Leena-Marjatta L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli hyvää, palvelu pelasi erittäin hyvin alkuun. Manala on hyvä perjantai-illan rento tapaamismesta, jossa myös ruoka hyvää. Jos menojalkaa alkaa vipattaa jatkoon on hyvä mahdollisuudet. Ainoa pieni miinus on sama joka vaivaa monia suomalaisia ravintoloja - syömisen jälkeen ei enää kysellä tarvitaanko esim. lisää juomaa ja laskun maksamista joutuu huitomaan pidempäänkin.. ei siinä pöydän kulmalla tarvitse jatkuvasti roikkua mutta jos havaitsee, että vesikannu, lasit ja pullot ovat asiakkaalla tyhjät voisi varmasti kysyä onko toiveita.. muuten ok.

"Upea"
5/6
Tapani P.vuosi sitten · 2 arvostelua

Seurueemme kolme henkilöä (kaksi miestä, yksi nainen) söimme alkuruoat, pääruoat ja jälkiruoat. Kaikilla oli eri annokset ja kaikki olivat tyytyväisiä. Ruoat oli kauniisti annosteltu lautasille. Tarjoilu oli hyvää ja huomaavaista. Ravintola oli täysi, mutta ei meluisa, koska ilmeisesti kaikki asiakkaat olivat ruokailijoita. Vaimoni ja minä Tuusulasta halusimme viedä julkkis -tuttavamme "Kyläkauppa Keskiseltä Tuurista" syömään Manalaan, ja se onnistui täydellisesti. Vieraamme oli kaikin puolin tyytyväinen ja lupasi palata Manalaan uudelleen seuraavalla Helsingin matkalla. Ystävällisin terveisin, Tapani

"Erinomainen"
6/6
Leena J.vuosi sitten · 1 arvostelu

Palvelu ja ruoka samoin suositeltu viini olivat ensiluokkaisia. Suosittelen lämpimästi Ravintola Manalaa! Henkilökunta oli erittäin ystävällinen, huumorintajuinen ja avulias. Ilmapiiri oli kaiken kaikkiaan lämmin ja tunsimme itsemme hyvin tervetulleiksi.